hyrlı olsun canım tedavin vala bende m artık bgun eşim fakülteye doktora ggtti morfoloji ve sayıda çok sıkıntı yok hareketlilik de var demiş tüp bebekte yüksek şansınız demişş benmde yarın öğlen 12de randevumm bakalım bize ne diyecekkkk süleyman beyyy...
bende heyecanlıyımm yaa stres stress bide benm artık strestennn adetlerimm 2 3 ayda oluuoooo bu ay oldum inşş tam tedaviye başlıcağmz zmn gecikmezzzzz((
ben gop merkeze yakınım. biz de hazıranda yaptırdık tüp. bizim de negatif oldu. şimdi dondurulmuşları kullanalım dedim ama doktor genetik test istedi. embriyo kalitesi iyi olmasına rağmen gebelik oluşmadığı için.
dilek tüp bebek tdavisine başlamadan önce genetik istemeleri gerekiyordu senden istemedilermi kaç tane dondurulmuş var yaş kaç kaç tane transfer yapıldı
benden ilk kez genetik istendi. 4 tane blastokist embriyom var donmuş. ilk denememiz olduğu, yaşım 28 olduğu ve ciddi bir problem olmadığı için 1 tane transfer edildi.
Bn aranıza yenı katıldım ..bnde umut hastasıyım dr.ulun bey yenı basladım tedavıye ama ne yalan soylıyım umıtsızım
merhaba arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.mrb arkadaşlar.artık karar verdim medicana ya giteceme bu sefer allah hayırlısını nasip etsin.acaba tüp bebekte cetrodite kullanan var mı.kaç tane kullandınız.gonal f 300 ve cetrodite yazmış doktor.
şimdiden umutsuz olma arakadaşımm.yumuşlar etkilenir pozitif oll kii herşey yolunda gitsin...allah yardımcın olsunn..Bn aranıza yenı katıldım ..bnde umut hastasıyım dr.ulun bey yenı basladım tedavıye ama ne yalan soylıyım umıtsızım
hoşgeldin tatlım aramızaa..bende sakaryada oturuyorumm.ve tedavim boyunca sakaryadan gidip geldim ..sabah 10 gelip 12 otobüsüyle geri dönüyordum..bence iyi bir merkezzz ..ben memnunumm..slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim??*
kendimi biraz tanıtıyım :))
2 aşılama 1 tüp bebek tedavim oldu tabi hepsi negatif(
6 yıllık evliyim eşimde sperm sayısı çok düşük 2. kez tüp denemek istiyoruz ama pekte cesaretim yok açıkçası yaşım 26..
biraz araştırınca umut adını çok duyar oldum..Sakaryadayım ve yaza nasipse düşünüyorum
Rapor hakkım var ama raporlu raporsuz ne kadar değişiyo bilmiyorum tabiii...
Kafam oldukça karışık sizce Sakaryadan gitmeye değer bi merkezmidir??Ulun beymi,Süleyman beymi??
canım ;
yarın arayıp haber veremeyebilirim diye buradan yazmak istedim.
yarınn beylem vede benim yumoşlar toplanacak kısmetsee
beylemi 11 de alacaklar galiba eşide tese olcakkmış..:18::18:
bizim kocişlerin kaderi aynııbenimde eşimi 11 alacklar miktoteseye .:18::18:arkasından 13.00 da beni alacaklar kısmetse..
bakalım kaç yumuşş olacak ve kaçı döllenecekk :26::26:.hakkımızda hayırlısı olsun..amin..
tatlım dualarımız seninleeee vee beylemleeeeeeeee
inş yarından sonra senin ve beylem için çok farklı olacak
ikinizin eşlerine de sağlıklarına kavuşmalarını ve bol bol spermlerin çıkmasını nasip etsin yaradan
yarın güzel haberler alırız sizlerden hadi a.e.o hakkınıza heppp hayırlar olsun cnm benim
inşallah canımmm dediğin gibii olur her şeyyy :18::18:
allah razı olsunn dualarına benide kattığın içinn..
eminim sendeee bizim geldiğimiz aşamalara geleceksin allahın izniylee.
belkidee varikosel ameliyatı sonunda normal yoldan bile hamiş olabilirsinnn
dualarımdasınnn .sende a.e.o.tatlımm
hayırlısı olsun inşallahhh Rabbim bu sıkıntılı günlerin mükafatını versin hepimize inşallah.. süleyman bey hep güzel şeyler söylüyo için rahat olsun)) gelişmeleri yaz merak ederimmm :)))))))))
evet şansın yüksek güzüküyor dilek 2.ni ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?