Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hayırlısı olsun inşallahhh Rabbim bu sıkıntılı günlerin mükafatını versin hepimize inşallah.. süleyman bey hep güzel şeyler söylüyo için rahat olsun )) gelişmeleri yaz merak ederimmm :)))))))))

bende heyecanlıyımm yaa stres stress bide benm artık strestennn adetlerimm 2 3 ayda oluuoooo bu ay oldum inşş tam tedaviye başlıcağmz zmn gecikmezzzzz((

hiç sorma yaa ben dün önceki gün bekliyordumm stresten heralde geri kaçıyooo :)))))))))))) olsamda biran önce gitsem başlasaaamm bu maratonaa :))

dilek tüp bebek tdavisine başlamadan önce genetik istemeleri gerekiyordu senden istemedilermi kaç tane dondurulmuş var yaş kaç kaç tane transfer yapıldı

mrb arkadaşlar.artık karar verdim medicana ya giteceme bu sefer allah hayırlısını nasip etsin.acaba tüp bebekte cetrodite kullanan var mı.kaç tane kullandınız.gonal f 300 ve cetrodite yazmış doktor.

dilek tüp bebek tdavisine başlamadan önce genetik istemeleri gerekiyordu senden istemedilermi kaç tane dondurulmuş var yaş kaç kaç tane transfer yapıldı

benden ilk kez genetik istendi. 4 tane blastokist embriyom var donmuş. ilk denememiz olduğu, yaşım 28 olduğu ve ciddi bir problem olmadığı için 1 tane transfer edildi.

Bn aranıza yenı katıldım ..bnde umut hastasıyım dr.ulun bey yenı basladım tedavıye ama ne yalan soylıyım umıtsızım

slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim??*
kendimi biraz tanıtıyım :))
2 aşılama 1 tüp bebek tedavim oldu tabi hepsi negatif (
6 yıllık evliyim eşimde sperm sayısı çok düşük 2. kez tüp denemek istiyoruz ama pekte cesaretim yok açıkçası yaşım 26..
biraz araştırınca umut adını çok duyar oldum..Sakaryadayım ve yaza nasipse düşünüyorum
Rapor hakkım var ama raporlu raporsuz ne kadar değişiyo bilmiyorum tabiii...
Kafam oldukça karışık sizce Sakaryadan gitmeye değer bi merkezmidir??Ulun beymi,Süleyman beymi??

mrb arkadaşlar.artık karar verdim medicana ya giteceme bu sefer allah hayırlısını nasip etsin.acaba tüp bebekte cetrodite kullanan var mı.kaç tane kullandınız.gonal f 300 ve cetrodite yazmış doktor.
merhaba arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
benim yarın opum varr kısmetse...ben ilk başka gonalf 225 le başladım..5.günden itibaren cetrodite kullandım beraberinde..
toplam 4 gün kullandım..yumuşların çatlamamamsı için veriyorlar bu iğneyi..

Bn aranıza yenı katıldım ..bnde umut hastasıyım dr.ulun bey yenı basladım tedavıye ama ne yalan soylıyım umıtsızım
şimdiden umutsuz olma arakadaşımm.yumuşlar etkilenir pozitif oll kii herşey yolunda gitsin...allah yardımcın olsunn..

hoşgeldin tatlım aramızaa..bende sakaryada oturuyorumm.ve tedavim boyunca sakaryadan gidip geldim ..sabah 10 gelip 12 otobüsüyle geri dönüyordum..bence iyi bir merkezzz ..ben memnunumm..
raporlu nekadar bilemiyorum ama raporsuz pakett 6100 tl.

canım ;
yarın arayıp haber veremeyebilirim diye buradan yazmak istedim.
yarınn beylem vede benim yumoşlar toplanacak kısmetsee
beylemi 11 de alacaklar galiba eşide tese olcakkmış..:18::18:
bizim kocişlerin kaderi aynıı benimde eşimi 11 alacklar miktoteseye .:18::18:arkasından 13.00 da beni alacaklar kısmetse..
bakalım kaç yumuşş olacak ve kaçı döllenecekk :26::26:.hakkımızda hayırlısı olsun..amin..

Son düzenleme:

tatlım dualarımız seninleeee vee beylemleeeeeeeee
inş yarından sonra senin ve beylem için çok farklı olacak
ikinizin eşlerine de sağlıklarına kavuşmalarını ve bol bol spermlerin çıkmasını nasip etsin yaradan
yarın güzel haberler alırız sizlerden hadi a.e.o hakkınıza heppp hayırlar olsun cnm benim

inşallah canımmm dediğin gibii olur her şeyyy :18::18:
allah razı olsunn dualarına benide kattığın içinn..
eminim sendeee bizim geldiğimiz aşamalara geleceksin allahın izniylee.
belkidee varikosel ameliyatı sonunda normal yoldan bile hamiş olabilirsinnn
dualarımdasınnn .sende a.e.o.tatlımm

ayy ağzından bal damlıyo kızzzz inşllhhhhhhhhhhh
siz geçin bu yoldasn da ilerde bzilere yardımcı olursunuz siz hamiş biz tedaviye başlıyan kişiler olarak sizin desteğinizi alırız
gelecek de gelecek ama kim bilir haktan hayırlısı....:26:

amin inş ben süleyman beyi sevdim ya ulun bey böyle değildiii süleyman bey açıklıo herşeyiiii.bugün öğrendmki polikistik overlerm varmış o yüsden kilo alıomuşum ben veremiodum zatennn.şimdi glifor kullancam yumurta kalitemi artırmk için kilo vermek için adetime kdrrr.snra bakalım neler olcakkkk

evet şansın yüksek güzüküyor dilek 2.ni ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz kaç yıllık evlisin...

2.deneme genetik testin sonucuna göre yapılacak.4 nisanda test için randevum çıkması da 1 ayı buluyor sanırım. ondan sonra ulun hoca ne derse ona göre şekillenecek. ben 7 yıllık evliyim.

morlalem sizin problem nedir canım?

énfal 33
cok saol canım hepmizin gönlünün muradı olur inşallah .bnm ikinci denemem ilki ümranıye erdemde yapıldı tutunamadı 2012 subatta
ben aslında cok zor bır surec oldugu ıcın ümitsiz degilim 1.denemede esım cok ümitsizdi bn cok umıtlıydım şimdik tam tersi galıba ulun beye gittik kesin ve net konustu cok ıyı bır hekım benim kanımca ilgili anlayışlı başarılı ondan yana sıkıntım yok birtakım ılaclar verdı onları kullanıyorum su anda regyl 2 gunu başlıcak inş tedeviye bu arada teshısımı soylemedım 30 yasındayım yumurta rezervı dusuk esımde mafrolojıde sıkıntı vardı aslında bole bılıyoduk ama bıde bende bu cıktı o yuzden cok saskınım ve uzgunn ıste burda okudugum kadarıyla bal polen yıyorum hayıt suyu falan ıcıyorum ek ılave ılaclarla beraber bakalım hayırlısı ınsallah ne dıyelım
,.... Allah ol derse olur ....

cok saol canım hepmizin gönlünün muradı olur inşallah .bnm ikinci denemem ilki ümranıye erdemde yapıldı tutunamadı 2012 subatta
ben aslında cok zor bır surec oldugu ıcın ümitsiz degilim 1.denemede esım cok ümitsizdi bn cok umıtlıydım şimdik tam tersi galıba ulun beye gittik kesin ve net konustu cok ıyı bır hekım benim kanımca ilgili anlayışlı başarılı ondan yana sıkıntım yok birtakım ılaclar verdı onları kullanıyorum su anda regyl 2 gunu başlıcak inş tedeviye bu arada teshısımı soylemedım 30 yasındayım yumurta rezervı dusuk esımde mafrolojıde sıkıntı vardı aslında bole bılıyoduk ama bıde bende bu cıktı o yuzden cok saskınım ve uzgunn ıste burda okudugum kadarıyla bal polen yıyorum hayıt suyu falan ıcıyorum ek ılave ılaclarla beraber bakalım hayırlısı ınsallah ne dıyelım
,.... Allah ol derse olur ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…