Etkilemiş olabilir. Naçizane tavsiyem tedavi öncesi ve esnasında bu tarz kürleri yapmamak.
Bu arada medicanaya karar vermişsin, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.
canım klaram çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.amin.amin.amin.sonunda 1 hafta geçikmeyle adet oldum.yarın başlayacağız herhalde.ben bide bu ay incir yapayım dedim şimdi sen öyle deyince vazgeçtim yapmayacam.doğru söylüyon.bol bol su içecem. bide kk
bide birşey soracam iğneleri kaçta yapsam iyi olur. bol bol su içecem galiba...
mrb arkadaşlar ben geçen ay histereskopi oldum bu ay adetimi bekliyorduk tedaviye başlamak için bugün sabah adetim geldi ama bir damla bu normel mi? aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
merhaba beyz gül neden histereskopi oldun hngi dr a ameliyat oldun ögrenebilirmiyim bnde nisan ayında olucamda
mrb. rahimde bi çöküntü olduğu için oldum operasyonu ulun bey yaptı korkulacak birşey yok operasyondan sonra yapılan işlemin cd sini veriyorlar . allah nasip ederse yarın merkezdeyim. yarın merkezde olacak arkadaşlar var mı?
Zorunlu nedenlerden dolayı randevum haftaya salı gününe alındııı offf
Eşim emre beyin hastası olacak ben ise doktor tercihimi yapmadım sizce hangi doktor
tabi canım seveseve yardımcı olurumm.allah izin veririsee sizde bizim geçtiğimiz yollardan geçeceksiniz ben ,inanıyorumm.sen iyi niyetli birisin..rabbbim görüyor kalbini bence...ayy ağzından bal damlıyo kızzzz inşllhhhhhhhhhhh
siz geçin bu yoldasn da ilerde bzilere yardımcı olursunuz siz hamiş biz tedaviye başlıyan kişiler olarak sizin desteğinizi alırız
gelecek de gelecek ama kim bilir haktan hayırlısı....:26:
amin canım inşallah rabbim herkezin gönlünün muradını verir..inşallah sende 2. denemende bebğine kavuşursun...énfal 33
cok saol canım hepmizin gönlünün muradı olur inşallah .bnm ikinci denemem ilki ümranıye erdemde yapıldı tutunamadı 2012 subatta
ben aslında cok zor bır surec oldugu ıcın ümitsiz degilim 1.denemede esım cok ümitsizdi bn cok umıtlıydım şimdik tam tersi galıba ulun beye gittik kesin ve net konustu cok ıyı bır hekım benim kanımca ilgili anlayışlı başarılı ondan yana sıkıntım yok birtakım ılaclar verdı onları kullanıyorum su anda regyl 2 gunu başlıcak inş tedeviye bu arada teshısımı soylemedım 30 yasındayım yumurta rezervı dusuk esımde mafrolojıde sıkıntı vardı aslında bole bılıyoduk ama bıde bende bu cıktı o yuzden cok saskınım ve uzgunn ıste burda okudugum kadarıyla bal polen yıyorum hayıt suyu falan ıcıyorum ek ılave ılaclarla beraber bakalım hayırlısı ınsallah ne dıyelım
,.... Allah ol derse olur ....
keşke canım bilseydim orada olduğunu tanışırdık elbette..amin inşallah güzel haberler verebilirimm..Bugün bende ordaydım keşke tanışma fırsatımız olsaydı inşallah bize güzel haberlerle gelirsin Canım her duamda sizde varsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatifüzgünüm
canım eşim emre beyin hastası..cumartesi tese oldu ve çok şükür sperm bulundu..ve çok iyi geçti operasyonu hiç ağrısı sızısı olmadı..Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü emre bey ile görüşmeye gideceğiz çok araştırdım inşallah doğru bir karardır. Emre beyin hastası olanlar var mı aranızda
inşallah rabbim dualrını görürdee de kabul eder..şimdilik çok şükür herşey ylundaaa..canım çok saol.hayırlısı.
sanada dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider.
bu arada ben daha adet olamadım.havuç ve incir yaptım ondan olabailir mi acaba.
mrb. rahimde bi çöküntü olduğu için oldum operasyonu ulun bey yaptı korkulacak birşey yok operasyondan sonra yapılan işlemin cd sini veriyorlar . allah nasip ederse yarın merkezdeyim. yarın merkezde olacak arkadaşlar var mı?
etkilemiş olabilir. Naçizane tavsiyem tedavi öncesi ve esnasında bu tarz kürleri yapmamak.
Bu arada medicanaya karar vermişsin, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.
kızlar yarın tarnsferim var kısmetseee
dün de gebelik aşım yapıldıı..
2 embriyo tarnsferim olacak.
lütfen dularınızı eksit etmeyin..
allaha emanet olunn..
meraba klaram nasılsın...öncelikle tedavi olan tüm arkadaşların inşlh kucakları dolar..emeklerimiz boşa gitmez inşlh....dualarım herkesle......klaram nasıl gidiyor hamişlik iyimsisn kaçıncı haftadasın cinsiyeti belli oldumu ben bugün dr gitdimm...tam 6haftalık olduk bugün şükürrrrrrrrrrrr......keseyi ve kalp atışını gördük şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.rabbim herkse nasip etsin inşlh....bu duyguyu...bnde aynı progestan iğneyi ve estrofemi bırakmamı söyledi dr süleyman bey ...jelide 2 ye çıkardı....
Kızlar,
Enfal arkadaşımızın transferi yarına kaldı hayırlısıyla. Dualara devam..
Allahım embriyocuklarını korusun, O' na emanetler.[/QUOT
Enfal arkadasım senın ıcın çok dua ettım bebıslerını al gel yarınnn Allah yardımcın olsunnnn hayırlısı olur inşşşşşşşlllahhhh hakkımızda
Herşeyde vardır bir hayır. Benim doktorum Süleyman beydi, hala takiplere ona gidiyorum, kendisinden memnun kaldım, az konuşur ama sorulduğunda gerekli açıklamaları yapar. Çok şükür benim sonucum pozitif oldu. Ulun bey için de yorumlar iyi. Haftaya kadar biraz daha araştırırsın.
[/QUOTE]tabi canım seveseve yardımcı olurumm.allah izin veririsee sizde bizim geçtiğimiz yollardan geçeceksiniz ben ,inanıyorumm.sen iyi niyetli birisin..rabbbim görüyor kalbini bence...
amin canım inşallah rabbim herkezin gönlünün muradını verir..inşallah sende 2. denemende bebğine kavuşursun...
keşke canım bilseydim orada olduğunu tanışırdık elbette..amin inşallah güzel haberler verebilirimm..
tatlım üzülmeee inşallah birdahakine bebişine kavuşursunn..her şerde vardır bir hayır derlerr.bak benimm 4. denemem buu bakalım benimkinin sonucu ne olacak..umdunu asla yitirme..
canım eşim emre beyin hastası..cumartesi tese oldu ve çok şükür sperm bulundu..ve çok iyi geçti operasyonu hiç ağrısı sızısı olmadı..
inşallah rabbim dualrını görürdee de kabul eder..şimdilik çok şükür herşey ylundaaa..
canım bende yarın merkezde olacağım tarnsferim oalacak kısmetse..ama saat vermedilerr..sabah arayıp haber vereceklermiş..
Tüp bebek fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?