Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Etkilemiş olabilir. Naçizane tavsiyem tedavi öncesi ve esnasında bu tarz kürleri yapmamak.
Bu arada medicanaya karar vermişsin, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.

canım klaram çok teşekkürler verdiğin bilgiler için.amin.amin.amin.sonunda 1 hafta geçikmeyle adet oldum.yarın başlayacağız herhalde.ben bide bu ay incir yapayım dedim şimdi sen öyle deyince vazgeçtim yapmayacam.doğru söylüyon.bol bol su içecem. bide kk
bide birşey soracam iğneleri kaçta yapsam iyi olur. bol bol su içecem galiba...

İncir kürü benim bildiğim yumurtaların kolay çatlaması için. Tüp tedavisinde yumurtaların zamanından önce çatlamaması için ayrıca iğne kullanıyoruz. Yumurtaya hem çatla hem çatlama demek olmaz :)
İğneleri kaçta yapman gerektiğini sana söyleyeceklerdir, önemli olan hep aynı saatte yapmak.
Bol su içmeyi öneriyorlar özellikle opudan sonra.

mrb arkadaşlar ben geçen ay histereskopi oldum bu ay adetimi bekliyorduk tedaviye başlamak için bugün sabah adetim geldi ama bir damla bu normel mi? aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

merhaba beyz gül neden histereskopi oldun hngi dr a ameliyat oldun ögrenebilirmiyim bnde nisan ayında olucamda

merhaba beyz gül neden histereskopi oldun hngi dr a ameliyat oldun ögrenebilirmiyim bnde nisan ayında olucamda

mrb. rahimde bi çöküntü olduğu için oldum operasyonu ulun bey yaptı korkulacak birşey yok operasyondan sonra yapılan işlemin cd sini veriyorlar . allah nasip ederse yarın merkezdeyim. yarın merkezde olacak arkadaşlar var mı?

Geçmiş olsun, hayırlı olsun tedavin. Ben yarın merkezdeyim ama randevum 15:30 da.

Zorunlu nedenlerden dolayı randevum haftaya salı gününe alındııı offf

Eşim emre beyin hastası olacak ben ise doktor tercihimi yapmadım sizce hangi doktor

Herşeyde vardır bir hayır. Benim doktorum Süleyman beydi, hala takiplere ona gidiyorum, kendisinden memnun kaldım, az konuşur ama sorulduğunda gerekli açıklamaları yapar. Çok şükür benim sonucum pozitif oldu. Ulun bey için de yorumlar iyi. Haftaya kadar biraz daha araştırırsın.

tabi canım seveseve yardımcı olurumm.allah izin veririsee sizde bizim geçtiğimiz yollardan geçeceksiniz ben ,inanıyorumm.sen iyi niyetli birisin..rabbbim görüyor kalbini bence...

amin canım inşallah rabbim herkezin gönlünün muradını verir..inşallah sende 2. denemende bebğine kavuşursun...

Bugün bende ordaydım keşke tanışma fırsatımız olsaydı inşallah bize güzel haberlerle gelirsin Canım her duamda sizde varsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun
keşke canım bilseydim orada olduğunu tanışırdık elbette..amin inşallah güzel haberler verebilirimm..

kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatif üzgünüm

tatlım üzülmeee inşallah birdahakine bebişine kavuşursunn..her şerde vardır bir hayır derlerr.bak benimm 4. denemem buu bakalım benimkinin sonucu ne olacak..umdunu asla yitirme..

canım eşim emre beyin hastası..cumartesi tese oldu ve çok şükür sperm bulundu..ve çok iyi geçti operasyonu hiç ağrısı sızısı olmadı..

canım çok saol.hayırlısı.
sanada dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider.
bu arada ben daha adet olamadım.havuç ve incir yaptım ondan olabailir mi acaba.
inşallah rabbim dualrını görürdee de kabul eder..şimdilik çok şükür herşey ylundaaa..

canım bende yarın merkezde olacağım tarnsferim oalacak kısmetse..ama saat vermedilerr..sabah arayıp haber vereceklermiş..

[/QUOTE]

kızlar yarın tarnsferim var kısmetseee
dün de gebelik aşım yapıldıı..
2 embriyo tarnsferim olacak.
lütfen dularınızı eksit etmeyin..
allaha emanet olunn..

etkilemiş olabilir. Naçizane tavsiyem tedavi öncesi ve esnasında bu tarz kürleri yapmamak.
Bu arada medicanaya karar vermişsin, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.

meraba klaram nasılsın...öncelikle tedavi olan tüm arkadaşların inşlh kucakları dolar..emeklerimiz boşa gitmez inşlh....dualarım herkesle......klaram nasıl gidiyor hamişlik iyimsisn kaçıncı haftadasın cinsiyeti belli oldumu ben bugün dr gitdimm...tam 6haftalık olduk bugün şükürrrrrrrrrrrr......keseyi ve kalp atışını gördük şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.rabbim herkse nasip etsin inşlh....bu duyguyu...bnde aynı progestan iğneyi ve estrofemi bırakmamı söyledi dr süleyman bey ...jelide 2 ye çıkardı....

çok geçmiş olsun benim dr ulun bey benimde rahimde perde var onun için nisan gbi ameliyat olmam gerekiyor ne kadar tuttu senin ameliyatın ne kadar tuttu ücreti operasyondan hemen sonra tedaviye başlıyormu...

Merhaba PATK,
İyiyiz çok şükür 12+4 olduk, bugün kontrol ve ikili testimiz var, umuta gidicem öğleden sonra, inşallah test sonucumuz iyi çıkar. Cinsiyet için henüz erken sanırım.
Maşallah 6 haftayı bitirmişsiniz siz de. Şimdilik keseyi ve kalbi gördün, sonraki gidişlerinde hareketlerini de göreceksin inşallah.
Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah, hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar,
Enfal arkadaşımızın transferi yarına kaldı hayırlısıyla. Dualara devam..
Allahım embriyocuklarını korusun, O' na emanetler.

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım aramızaa..bende sakaryada oturuyorumm.ve tedavim boyunca sakaryadan gidip geldim ..sabah 10 gelip 12 otobüsüyle geri dönüyordum..bence iyi bir merkezzz ..ben memnunumm..
raporlu nekadar bilemiyorum ama raporsuz pakett 6100 tl.[/QUOTE]

aa ne güzel rastlantı peki canım yaaa dr. hangisiydi memnun kaldınmı?? bide faktör eşinmi senmiydn??

Randevu ertelenince eşim biraz bozuldu ama ben herşeyde bir hayır vardır diyorum Hakkımızd hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum ..Süleyman bey içinde ulun bey içinde iyi şeyler duydum ben biraz hecanlı bir tipim önce emre bey ile konuşup ondan sonra kendi doktoruma karar vereceğim

[/QUOTE]

Emre beyi çok araştırdım umarım doğru karar vermişizdir

Seninde transferin varmış inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…