canım öncelikle hayırlı olsun neden umutsuzsun anlamadımm
canım ;
yarın arayıp haber veremeyebilirim diye buradan yazmak istedim.
yarınn beylem vede benim yumoşlar toplanacak kısmetsee
beylemi 11 de alacaklar galiba eşide tese olcakkmış..:18::18:
bizim kocişlerin kaderi aynııbenimde eşimi 11 alacklar miktoteseye .:18::18:arkasından 13.00 da beni alacaklar kısmetse..
bakalım kaç yumuşş olacak ve kaçı döllenecekk :26::26:.hakkımızda hayırlısı olsun..amin..
aramıza hoşgeldin bana sorarsan sakaryadan umut tüp bebek merkezine gelmeye değer daha önce denemeleri olan fakay hep yanlış yönlendirilen biri olarak iyiki burdayım diyorumslm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim??*
kendimi biraz tanıtıyım :))
2 aşılama 1 tüp bebek tedavim oldu tabi hepsi negatif(
6 yıllık evliyim eşimde sperm sayısı çok düşük 2. Kez tüp denemek istiyoruz ama pekte cesaretim yok açıkçası yaşım 26..
Biraz araştırınca umut adını çok duyar oldum..sakaryadayım ve yaza nasipse düşünüyorum
rapor hakkım var ama raporlu raporsuz ne kadar değişiyo bilmiyorum tabiii...
Kafam oldukça karışık sizce sakaryadan gitmeye değer bi merkezmidir??ulun beymi,süleyman beymi??
bence daha önceki denemelerini unut şuan yeni bir tedaviye başlayacaksın ben aynen yazdığım gibi yaptım çok pişmanlıklar yaşadım ama şimdi geçmişi ve yaşadıklarımı unuttum yeni bir başlangıç yaptımsanırım bnden dolayı aslında ilkez de denemıyorum dr ulun ulug beyde cok basarılı ama bnmkı duygusal cokuntu heralde
bence daha önceki denemelerini unut şuan yeni bir tedaviye başlayac
aksın ben aynen yazdığım gibi yaptım çok pişmanlıklar yaşadım ama şimdi geçmişi ve yaşadıklarımı unuttum yeni bir başlangıç yaptım
arkadaşım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorumkızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatifüzgünüm
canım üzülme bunda da vardır bir hayır .....nasip değilmiş demekki....dualarla yola devam cnm...bir gün mutlaka olck..inanıyorum ben sadece sabır ve dua birde hayırlı zaman...sana ve herkese bolbol dua etcem...rabbim hepimizn kucağını doldursun inşlhhhh.......kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatifüzgünüm
kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatifüzgünüm
kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatifüzgünüm
Arkadaşlar sanırım bir önceki tedavimden daha fazla yumurta toplanacak doktorum baya saydı lütfen fazla yumurtam çıksın benim için dua edin benim embriyonun sayısı çok önemli biliyorsunuz
2.deneme genetik testin sonucuna göre yapılacak.4 nisanda test için randevum çıkması da 1 ayı buluyor sanırım. ondan sonra ulun hoca ne derse ona göre şekillenecek. ben 7 yıllık evliyim.
morlalem sizin problem nedir canım?
benimde rahimde perde var ameliyat olucam nisan ayında bakalım ondan sonra tedaviye devam hayırlısı olur inş. senin yaş kaç dilek.
canım çok saol.hayırlısı.
sanada dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider.
bu arada ben daha adet olamadım.havuç ve incir yaptım ondan olabailir mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?