Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Dualarım sizinle, Allah bu tedavinizi hayırlı sonla bebişle sonlardırsın inşallah.
İkiniz için de yasin ve fetih surelerini okudum canım, Allahım eşlerinizin ameliyatlarını da hayırlı kılsın inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Yumurta sayısına takılmayın önemli olan kaliteli olup size tutunabilmesi, bir tanesi bile yeterli.
İnşallah kaliteli embriyolarınız olur, opu sonrası da rahat olmaya çalışın, bol bol dua, önce Allaha sonra umuta emanetler onlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu sabah telaşınız vardır diye aramadım, akşam yada yarın ararım canım seni.

aramıza hoşgeldin bana sorarsan sakaryadan umut tüp bebek merkezine gelmeye değer daha önce denemeleri olan fakay hep yanlış yönlendirilen biri olarak iyiki burdayım diyorum

sanırım bnden dolayı aslında ilkez de denemıyorum dr ulun ulug beyde cok basarılı ama bnmkı duygusal cokuntu heralde
bence daha önceki denemelerini unut şuan yeni bir tedaviye başlayacaksın ben aynen yazdığım gibi yaptım çok pişmanlıklar yaşadım ama şimdi geçmişi ve yaşadıklarımı unuttum yeni bir başlangıç yaptım

Arkadaşlar sanırım bir önceki tedavimden daha fazla yumurta toplanacak doktorum baya saydı lütfen fazla yumurtam çıksın benim için dua edin benim embriyonun sayısı çok önemli biliyorsunuz

Bugün bende ordaydım keşke tanışma fırsatımız olsaydı inşallah bize güzel haberlerle gelirsin Canım her duamda sizde varsın rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Haklısın canım en onemlııııısi pozıtıf olmamız lazımmm doğru söylüyorsun senın Dr kımdı

kızlar bugün test günümdü sonuç malessef negatif üzgünüm
canım üzülme bunda da vardır bir hayır .....nasip değilmiş demekki....dualarla yola devam cnm...bir gün mutlaka olck..inanıyorum ben sadece sabır ve dua birde hayırlı zaman...sana ve herkese bolbol dua etcem...rabbim hepimizn kucağını doldursun inşlhhhh.......

Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü emre bey ile görüşmeye gideceğiz çok araştırdım inşallah doğru bir karardır. Emre beyin hastası olanlar var mı aranızda

Arkadaşlar sanırım bir önceki tedavimden daha fazla yumurta toplanacak doktorum baya saydı lütfen fazla yumurtam çıksın benim için dua edin benim embriyonun sayısı çok önemli biliyorsunuz

İnşallah bol kaliteli yumurtaların, embriyoların olsun..

Son düzenleme:

benimde rahimde perde var ameliyat olucam nisan ayında bakalım ondan sonra tedaviye devam hayırlısı olur inş. senin yaş kaç dilek.

mrb arkadaşlar ben geçen ay histereskopi oldum bu ay adetimi bekliyorduk tedaviye başlamak için bugün sabah adetim geldi ama bir damla bu normel mi? aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

canım çok saol.hayırlısı.
sanada dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider.
bu arada ben daha adet olamadım.havuç ve incir yaptım ondan olabailir mi acaba.

canım çok üzüldüm. üzme kendini desem boş biliyorum. herşeyin hayırlısı.allah bu yolda uğraşan herkese sabır versin..zor ve uzun bir süreç bu yol maalesef.

canım çok saol.hayırlısı.
sanada dua ediyorum inşallah herşey yolunda gider.
bu arada ben daha adet olamadım.havuç ve incir yaptım ondan olabailir mi acaba.

Etkilemiş olabilir. Naçizane tavsiyem tedavi öncesi ve esnasında bu tarz kürleri yapmamak.
Bu arada medicanaya karar vermişsin, hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…