Şimdiden hayırlı olsun opularınız, kaliteli yumurtlarınız, embriyolarınız olsun inşallah. Sonrası malum, sıkı sıkı tutunsunlar inşallah sonuna kadar, hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun. Allah yardımcınız olsun.
Enfalcımmm çok üzüldüm geercektennn allahımın inş dondurulanları hayırlı kılar 😔sakın canını sıkma hep hayırlısınııstıyoruZ rabbımmmden kendını maddı mânevî topla dınlennnnn esler bu konuda çok hassas bızleri düşünüyorlar napalımmmm yeterkı olsun biz razıyız Allah yardımcınız olsunnnnnnnbiliyorsunuz tarnsferim oldu.ve test günüm salı günüydü..ve bu benim 4. ve son denemedi..
son diyorum çünki eşim 3. ve son kez tese oldu..diğer teselerde sperm kalitesi sorunlu olduğu için dondurulmuyordu.
bundada aynısı olur diye düşündük..ama bu tesede fazla bulundu ..dondurulan 2 tüp spermle 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz denildi..
ama bu deneme bizim için son değilmiş..
bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....
eğer bebişerim bana tutunsaydı 3-5 de olsa bir değer çıkardı..
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..
adet görmezsen gelip yeniden baktırsın dedi.
biliyormusunuz hiç ağlamadım.diğerlerinde ağlamaktan heder olmuştum ama bunda 1 damla gözyaşı dökmedim..
sabahtan beri eşimi teselli etmeye çalışıyorumm ,çok üzüldüü .
maddiyat dışında ne kaybettikk kii,,çocuk olsaydıı ekstra mutlu olacaktık..ama kısmet olmadı şimdilik..
o yüzdende hiç bir kaybımız olmadı dedim.çok çükür sağlığımız mutluluğumuz yerindeee..allah başka dert göstermesin dedimm..haklısın dedi..
ben deneme şansıız var diyincede
birdaha demeyelimm sana yazık değilmi onca ilaçç iğneee mahvoldunnn.kıyamam sana dedi..( bu arad tamm 48 iğne oldum kalça göbek dahil olmak üzreee, göbeğimde ve kalçamda beze ve morluklarım varr..)
bende dedimkii ama sende tam 3 kezz en hassas noktanı kestirdin dedimmdaha ne olsunn.başkalarının kocası teseye razı gelmiyor sen gönüllü oldun dedim..buda büyük birşey benim için.bu güne dek beni kırmadan onca ilaç kür vs kullandınn,hiç itiraz etmedinn..çaba gösterdin..bunca şeye rağmen benimm aldığım ilaç hormon umrumda değil dedim....
nasılsa dondurulmuş spermlerle 1 kez daha deneme şansım varr.
bugun yeniden plan yaptımm..öncelikle maddi anlamda yeniden kendimizi toparlayıp aynı zamanda
vucudumdan hormonları atıp allahın izniylee yaza tekrar deneyeceğim kısmetse..yılmak yokk yola devammm inşallah
Merhaba canım
Sagolasın bıraz ağrım varrr öle uzanıyorum evde opu da 14 tane yumos varmış ilaçları aldık yarın arayacaklar bakalım hakkımızda hayırlısı artık canım sanada sımdıden hayırlısı olsun dıyorummm yarın ıcın bol bol yumosların olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Okumak mı yazmak mı
sonunda yazmaya karar verdim öncelikle en yaşlınız benim galiba geç evlendim evlenir evlenmezde çocuk sahibi olmak için merkez merkez dolaşmaya başladım son olarak şansımı umut tüp bebek merkezinde deneyeceğim tabi benim gibi birine çok şans verilmiyor.
Ulun beyde diğerleri gibi şans vermedi amh testi istedi bu testin sonucuna göre şansımın çok düşük olduğunu söyledi ama ben bir kez daha şansımı denemek istiyorum çünkü her kadının istediği gibi bende anne olmak istiyorum .
enfalcim okurken inanki gözlerim doldu....ama sabrını hayran kaldım...ben inanıyorum olcak bigün..demekki kısmet değilmiş buzaman cnm....bütün kalbimle dularım senle herzaman....rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşlh.....sabır ve dua ile yola devam enfalcim...
sabrına hayran kalmamak elde değil. allah bu sabrının karşılığını elbette verecektir. ne denir bilemiyorum. benim de ilk tüp denemem negatifti. sonucu öğrendiğimde öleceğimi sanmıştım. içimin acısından bedenimi hissetmiyor gibiydim sanki.hani kanım çekildi derler ya öyle bişey. ama geçiyor işte bir şekilde. rabbim hiç birimize tekrarını yaşatmasın o kötü anların..
.
allah yardımcın olsun. benim de doktorum ulun bey. sana söyledikleri fazla umutlanmaman ve sonra hayal kırıklığı yaşamaman için iyi olmuş. ama bu forumlarda biraz takılırsan anlarsın ki bu iş ne yaşla, ne yumurta sayısıyla ne de embriyo kalitesiyle bağlantılı. kalitesiz embriyolarla ya da zoraki döllenen 3. kalite emriyolarla hamile kalan kişiler de var. benim gibi 5 tane blostokist embriyosu oluşan ama yine de hamile kalamayanlar da var.
naçizane tavsiyem, şansın az da olsa dene bir kez.aklında kalmasın acaba yapsam olur muydu diye. ama olmazsa da kendini fazla yıpratma.. olacağı varsa oluyor zaten.. allah yardımcın olsun.
desteğiniz için teşekkür ediyorummm.allah razı olsun sizlerden.Enfalcımmm çok üzüldüm geercektennn allahımın inş dondurulanları hayırlı kılar sakın canını sıkma hep hayırlısınııstıyoruZ rabbımmmden kendını maddı mânevî topla dınlennnnn esler bu konuda çok hassas bızleri düşünüyorlar napalımmmm yeterkı olsun biz razıyız Allah yardımcınız olsunnnnnnn
Okumak mı yazmak mı
sonunda yazmaya karar verdim öncelikle en yaşlınız benim galiba geç evlendim evlenir evlenmezde çocuk sahibi olmak için merkez merkez dolaşmaya başladım son olarak şansımı umut tüp bebek merkezinde deneyeceğim tabi benim gibi birine çok şans verilmiyor.
Ulun beyde diğerleri gibi şans vermedi amh testi istedi bu testin sonucuna göre şansımın çok düşük olduğunu söyledi ama ben bir kez daha şansımı denemek istiyorum çünkü her kadının istediği gibi bende anne olmak istiyorum .
canım rabbim bebişine sağlık versin sonrada annesinin göbüşüne konsun inşallah..aramışlar ulasamadılar bugun aradılar sadece 1 tanesı donlenmışşş dr rıca etmıssım 5.cı gunune transferım olsun dıye sagolsun kırmamıs benı suanda beklemedeyız ıns gelısır....cok kotu oldum
sabrına hayran kalmamak elde değil. allah bu sabrının karşılığını elbette verecektir. ne denir bilemiyorum. benim de ilk tüp denemem negatifti. sonucu öğrendiğimde öleceğimi sanmıştım. içimin acısından bedenimi hissetmiyor gibiydim sanki.hani kanım çekildi derler ya öyle bişey. ama geçiyor işte bir şekilde. rabbim hiç birimize tekrarını yaşatmasın o kötü anların..
.
allah yardımcın olsun. benim de doktorum ulun bey. sana söyledikleri fazla umutlanmaman ve sonra hayal kırıklığı yaşamaman için iyi olmuş. ama bu forumlarda biraz takılırsan anlarsın ki bu iş ne yaşla, ne yumurta sayısıyla ne de embriyo kalitesiyle bağlantılı. kalitesiz embriyolarla ya da zoraki döllenen 3. kalite emriyolarla hamile kalan kişiler de var. benim gibi 5 tane blostokist embriyosu oluşan ama yine de hamile kalamayanlar da var.
naçizane tavsiyem, şansın az da olsa dene bir kez.aklında kalmasın acaba yapsam olur muydu diye. ama olmazsa da kendini fazla yıpratma.. olacağı varsa oluyor zaten.. allah yardımcın olsun.
cnm uzme canını bende gec evlendım 32 yasında 1 normal gebelık dusukle sonuclanan sonra tuplerı alındı yumurta bırı kısten dolayı alındı 5 kere hısteroskopı laporoskopı ve en son2 sene once dıyer yumurtada kıst amelıyatı gecırdım yumurta yarıda kaldı yanı ben suleyman beyın hastasıyımve sormak ıstıyorum benım kadar mı sansın az?? 4 tane yumurta yumurtam toplandı 1 tanesı dolendı hakımızda hayırlısı rıcamın uzerınde 5.cı gunune akadar bekletılecek bakalım...
tatlım bence pes etmee.sana lazım olan 1 yumurta 1 sperm..
ne çer çöp denilen embriyolarla hamile kalan arkadaşlarım var..
yumurta kaliteni arttırmak için kür vs kullan.tedavine sonra başla istersen..
canım rabbim bebişine sağlık versin sonrada annesinin göbüşüne konsun inşallah..
cnm transferın ne zaman benım sadece 1 tane dollendı ve 5.cı gunune bıraktık!! gelısırse gelısmezse eger ıptal!!
mrb arkadaşlar sizlere birşey soracağım cumartesi günü e2 ve p4 testleri yapıldı, yapılan testlerden biri yüksek çıktı dr. bey transferi erteleyebiliriz dedi bu değerlerden hangisi yüksek bilmiyorum bunu düşürmenin bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim......
canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başlaman daha iyi senin için.benim doktorum ulun bey..
maşallah canım 1 olsun senin olsunn inşallah..taransferin hayırlı uğurlu olsun şimdiden 12 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyoruz..
a.s canım.
hiç üzülmee sayıya kaliteli yumuşun olsun yeter..
kendimden örnek vereyimm.11 yumoşum toplandı ama kalitesiz çıktı sadece 4 tanesine işlem yapıldı.4 taneden 2 tanesi döllendi...
çok şükür 5.güne kadar yaşadı inci tanelerim..
5.gün 2 embriyo taransferim oldu..
9 nisan test günüm şimdilik beklemekteyim..
rabbim yardımcın olsunn...doktorun zaten gidişatını kötü görseydi tedavini iptal ederdi.demekkiiyi gidiyorsun..
yrmmmm lutfennnn 3.cu gun embrıyon 6 hucrelı olmuş ıyımı kotumu 5.cı gunu beklıyoruz suanda cvppp
Akşamdan beri çok fazla ağrım var sanki adet olacakmışım gibi daha önce hiç böyle olmadı acaba yine olmadı mı?
maşallah canım işallah kalitelide embriyoların olur.Merhaba canım
Sagolasın bıraz ağrım varrr öle uzanıyorum evde opu da 14 tane yumos varmış ilaçları aldık yarın arayacaklar bakalım hakkımızda hayırlısı artık canım sanada sımdıden hayırlısı olsun dıyorummm yarın ıcın bol bol yumosların olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım benimde 3.gün aradıklarında birtanesi 6,birtanesi 7 hücreliydi...3.gün zaten 6 hücreyi geçip 8 hücreye varmaları bekleniyor..yrmmmm lutfennnn 3.cu gun embrıyon 6 hucrelı olmuş ıyımı kotumu 5.cı gunu beklıyoruz suanda cvppp
canım seni en iyi anlayanlardan biriyim ümidimizi asla kaybetmemiz gerekiyor .
En kısa hayırlı zamanda Rabbim üzüntünü sevince çevirir nazlı bebeğin göbüşünü doldurup hayatına renk katar inşallah..
maşallah canım işallah kalitelide embriyoların olur.
canım benimde 3.gün aradıklarında birtanesi 6,birtanesi 7 hücreliydi...3.gün zaten 6 hücreyi geçip 8 hücreye varmaları bekleniyor..
benim 5.gün tarnsferim olmuştu ama embriyom 4.5 günlüktü..
ama sen asla kaliteye takılma 2.gün ebriyosuyla ikiz doğuran tanıyorum ben..nasipden öte gitmiyor..allah hayırlı eylesin sonunu inşallah..
amin canımm hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?