Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Enfalcımmm çok üzüldüm geercektennn allahımın inş dondurulanları hayırlı kılar 😔sakın canını sıkma hep hayırlısınııstıyoruZ rabbımmmden kendını maddı mânevî topla dınlennnnn esler bu konuda çok hassas bızleri düşünüyorlar napalımmmm yeterkı olsun biz razıyız Allah yardımcınız olsunnnnnnn

hayırlı olsun canım inşallah embryoların oluşur hayırlı haberlerini bekliyoruz dr hangi ilaçları verdi ki?

desteğiniz için teşekkür ediyorummm.allah razı olsun sizlerden.
şimdilik biraz ara vermeye karar verdim.sonrasında tekrar deneyeceğim kısmetse...umarım sizlerden pozitif haberler alırım..

tatlım bence pes etmee.sana lazım olan 1 yumurta 1 sperm..
ne çer çöp denilen embriyolarla hamile kalan arkadaşlarım var..
yumurta kaliteni arttırmak için kür vs kullan.tedavine sonra başla istersen..

canım rabbim bebişine sağlık versin sonrada annesinin göbüşüne konsun inşallah..

Destekleriniz için Hepinize çok teşekür ediyorum çalıştığım için sadece akşamları giriş yapabiliyorum bende anne olmak istiyorum hayatımda hep birşeyler için geç kaldım ve hep bunun acısını çektim

Ulun eğer bana artık yapmayalım deseydi farklı bir yere gidip yine yaptıracaktım ama bana bıraktı şansın düşük ama denemek istersen elimden geleni yaparım diye söyledi .

Bir haftaya kadar adet görüceğim eğer bir sorun çıkmazsa tedaviye başlayacağım

Aklımda kalmasını istemiyorum şansımın çok az olduğunu bile bile bir kez denemek istiyorum .

Elimden geldikçe kürleri yapmaya çalışıyorum ben çok fazla sigara içen biriydim sırf yumurta kalitem artsın diye sigarayı bıraktım sebze ağırlı ve dengeli beslenmeye çalışıyorum

Enfal33 yeni gördüm çok üzüldüm allahım kısa zamanda yüzünü güldürür

Sabrın ve mücadelen içinde tebrik ediyorum

Son düzenleme:
cnm transferın ne zaman benım sadece 1 tane dollendı ve 5.cı gunune bıraktık!! gelısırse gelısmezse eger ıptal!!

yarınn 13 de tarnsferım bu benım ılk denememm burda okuduklarım ve basıma gelenlerle ogrenıyrorm herseyı..rabbım senın ,benım ve bıızm gıbı olan herkezın emeklerını bosa cıkarmaısn ısnaşşşsssssaaaahhh

Kızlar hepinize merhaba
Bende Ulun beyde başladım Gonal f ile bugün 5. günümde kontrole gittim. Salı-Çarşamba içinde çatlatmayı engelleyici iğne verdi. Perşembe kontrole gideceğim. ilk defa tüp deniyorum. Daha önce aşılama denedik olmadı maalesef. Bu sefer tutar inşallah çok heyecanlıyım beni nelerin beklediğini çoooook merak ediyorum. Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Çok zahmetli işler maddi manevi zor hemde. Ama ne yapalım Allah çaresi olmayan hastalıklarla sınamasın bizleri buna da şükür.

e2 değerin yüksek çıkmıştır ertelersede ohss olma riskine karşı demiştir p4 progesteron onun yüksek olması lazım ..
geçmiş olsun bu zor süreçte rabbim herkese yardım etsin...

cnmm testı yaptırdınmı?? beklıyorum hayırlı haberlerını.....sevındır bızı cnm yaa

yrmmmm lutfennnn 3.cu gun embrıyon 6 hucrelı olmuş ıyımı kotumu 5.cı gunu beklıyoruz suanda cvppp

Akşamdan beri çok fazla ağrım var sanki adet olacakmışım gibi daha önce hiç böyle olmadı acaba yine olmadı mı?

Son düzenleme:
canım seni en iyi anlayanlardan biriyim ümidimizi asla kaybetmemiz gerekiyor .

En kısa hayırlı zamanda Rabbim üzüntünü sevince çevirir nazlı bebeğin göbüşünü doldurup hayatına renk katar inşallah..

Son düzenleme:
maşallah canım işallah kalitelide embriyoların olur.

yrmmmm lutfennnn 3.cu gun embrıyon 6 hucrelı olmuş ıyımı kotumu 5.cı gunu beklıyoruz suanda cvppp
canım benimde 3.gün aradıklarında birtanesi 6,birtanesi 7 hücreliydi...3.gün zaten 6 hücreyi geçip 8 hücreye varmaları bekleniyor..
benim 5.gün tarnsferim olmuştu ama embriyom 4.5 günlüktü..
ama sen asla kaliteye takılma 2.gün ebriyosuyla ikiz doğuran tanıyorum ben..nasipden öte gitmiyor..allah hayırlı eylesin sonunu inşallah..

amin canımm hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah..

tşk ederım inş sabah hazır olurda transferımı yaparlar dua edın bana ...

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay normal yollarla anne olamayacağımı öğrendim....yapmış olduğum araştırmalar neticesinde bu hastane daha ağır basıyor...yarında randevum var ...önerileriniz nelerdir, nasıl bir yer bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…