yaaaayani keseyi görene kadar devammm
belirti anladım ben seni
çok fazla takılmak istemiyorum buraya biri göğüslerim şişti diyor diğeri midem bulandı diyor bende psikopata bağladım
geri sayım başladıııııııı
Bn opudan sonra fazla gıremedım okudum paylaşımlarımızı tek tek hepimize rabbımmmden hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sadece sunu yazmak ıstıorum çok zorrrr B'nde yarın transferım varrr 5.gun embrıyosu dualarınızı esırgemeyın allahım bebıslerımızı ve bızlerı korusunnnnn
Bn opudan sonra fazla gıremedım okudum paylaşımlarımızı tek tek hepimize rabbımmmden hayırlı evlatlar nasip eder inşallah sadece sunu yazmak ıstıorum çok zorrrr B'nde yarın transferım varrr 5.gun embrıyosu dualarınızı esırgemeyın allahım bebıslerımızı ve bızlerı korusunnnnn
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle hepinizin tedavileri şimdiden hayırlı olsun. Ben de Ulun Bey'de tedavi görüyorum. İlk denemem ocak ayında gerçekleşti ve maalesef negatif ile sonuçlandı. İki ay aradan sonra tekrar bir umutla başladık bakalım. İlk tedavi sürecinde iğneler çok yan etki yapmıştı bende ve çok fazla şişkinlik olmuştu. 5 tane dondurulmuş embriyomuz var, 2. tedavimize onlarla devam edeceğiz. Dondurulmuş embriyolar ile tadavi ilkine göre daha sakin geçiyor. İlk 15 gün sadece ekstrofem ve vitaminlerimi kullanacağım. İğneler yok çok şükür. 25 nisan gibi transferim olabilir. Doktorlarınıza güvenin ve rahat olmaya çalışın arkadaşlar. Doğru yerdesiniz, doktorlar ve hemşireler işlerini gerçekten çok iyi biliyorlar. Ben çok stresli ve heyecanlıydım ilkinde. Bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum ve sürekli gün saymaktan vazgeçtim. Transfer sonrası da iyi dinlenin arkadaşlar hemen ayaklanmaya kalkmayın. Doktorum özellikle ilk 6 saat çok önemli demişti. Bu süreç içinde bazen bünye embriyoyu yabancı madde olarak görüp atabiliyormuş vucuttan. En zoru da transfer sonrası beklemek. Amam hepsi gelip geçiyor arkadaşlar, moralinizi yüksek tutun. Allah doğru zamanı bekliyordur hepimiz için. Umarım hepimizin yüzü güler sonunda..
Hayırlısı olsun ınsalaalllahhhh Bnm gebelık test gunüm transferın olcak seninde Bnm dondurulmuş embrıyom olusmadıııı bu son sansımmmmm olmazsa artık işim çok zorrrrrrr
Canım inşallah 25'inde güzel haberler verirsin bize ve transfer öncesi bana da moral olur. Pozitif sonuçları duydukça umutlanıyorum. İnşallah bizim için de mucizeler gerçek olur. Bol bol dinlen ve mümkün olduğunca pozitif düşün. İğneleri bile eğer mümkünse evde vurdur. Yemene dikkat et, bol bol protein ağırlıklı beslen. Ben transfer sonrası hemen ayaklandığım için bu sefer daha dikkatli olmayı planlıyorum. Kimse beni kaldıramaz yataktan 10 gün :) Gerçi olacağı varsa her türlü olur ama yinede dikkatli olmakta fayda var. En zoru da transfer sonrası zaten, sanki zaman duruyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
aynı gun olmusuz ıns hayırlı sonuclar alırız
KENDİMİ TEBRİK EDİYORUM BU SEFER OLDU
BETA 200 çıktıııı
Hayırlı olsun, hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
Canım çook mutluyummmmmmm
BETA 200 çıktıııı
tebrıkler maşallahhhh
allah hayırlı uğurlu etsın ınsallahhh
neler yaptın transfer sonrası ne gıbı belırtıleron oldu paylasırmısınnn bızlerleeeeeee
canım çok tebrik ederim..inşlh sağlıklı kucağına alırsın......bnde 9haftalık hamişim dr süleyman bey..ilkde tutdu şükür......çok güzel bir duygu..ultrasonda görmek....rabbim herkese nasip etsin inşlh...herkese çok dua ediyorum .....herkesin kucakları dolsun inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......kendine çok dikkat et.....
BETA 200 çıktıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?