Yarın başlıyorum
Merhaba arkadaşlar bende geçen ay normal yollarla anne olamayacağımı öğrendim....yapmış olduğum araştırmalar neticesinde bu hastane daha ağır basıyor...yarında randevum var ...önerileriniz nelerdir, nasıl bir yer bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
Yarın başlıyorum
canımm bugun görüştüm ulun beylee..sonuç yumurta kalitesizliğii malesef.enfalcim merhaba canım, umuttan aradılar mı ya da sen aradın mı, merak ettim, bizi de haberdar et emi.
öğretmen evii eğer memursanızz kişi başı 65 tl ..değilsenizz 70 tl denilmişti bize...Merkeze yakın konaklama yerleri ve fiyatları hakkında biligis olan varmı özellikle öğretmen evinin günlük maliyaeti nedir ?
Öfff öfffff ne meşakatli işmiş bu tüp bebek.
Sıkıldım artık iğne iğne iğne karnım delik deşik oldu. Kontrole gidiyorum inşallah biter diyorum aksine ilave başka iğneler ekleniyor üstüne.
Sıkıldım, şiştim bir de. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim opu günüm belli olacak pazartesi ya da salı dedi doktorum bakalım ne olacak.
Bunca çilenin sonu bir de olumsuz biterse çok üzülürüm. Allah'ım nerede varsa isteyen, herkese nasip etsin Rabbim. Bizim gibi süründürmeden nasip etsin hem de. Şu opu'yu da atlatsam bi Allah'ın izniyle.
Öyle hemen sıkılmak yok tedaviden, iğnelerden, opudan sonra yenisi eklenecek progestan iğne vericekler :) Birazcık da popon delik deşik olacak.
Ben göbekten 20, kalçadan 34 iğne olmuştum, hatta iki hafta daha iğneyi göze almıştım da Süleyman bey gerek görmedi :)
Şimdiden olumsuzlukları düşünme, pozitif düşün öyle olsun.
Hakkında hayırlısı olsun.
Sıkıldım artık iğne iğne iğne karnım delik deşik oldu. Kontrole gidiyorum inşallah biter diyorum aksine ilave başka iğneler ekleniyor üstüne.
Sıkıldım, şiştim bir de. Cumartesi tekrar kontrole gideceğim opu günüm belli olacak pazartesi ya da salı dedi doktorum bakalım ne olacak.
Bunca çilenin sonu bir de olumsuz biterse çok üzülürüm. Allah'ım nerede varsa isteyen, herkese nasip etsin Rabbim. Bizim gibi süründürmeden nasip etsin hem de. Şu opu'yu da atlatsam bi Allah'ın izniyle.
Azmini ve kararlılığını tebrik ediyorum
Uzun protokolü duymuştum, ama hiç araştırmadım hangi durumlarda uygulanır vs. bilmiyorum.
Umutta kalmaya karar vermişsin, inşallah hayırlısı olsun hakkında, bu defa kaliteli olgun yumoşların olsun inşallah.
Özelden gönderdiğim mesajda yazdıklarımı da düşün canım.
Yazıcan tabi canım ya, her yere hamileyim diye yazıcan tabi, hem de ikizlere hamileyim diye yazıcan :)
benimdee sorunn boyutta değil kalitedee malesef..istenilen mm geliyorrrlar ama olgun olmuyormuş ham kalıyormuş.çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum.benim yumurtalarım özellikle sol tarafta 14 15 mm kaldılar gelişemediler.
incir kaynatmanı tavsiye ederim.düzenli olarak bende hamile kalmazsam öyle yapacam. ama inşallah hamileyiimm kelimesini söylemek allah bana ve herkese söylemeyi nasip eder..
inşallah canım benim bu gün gidip uluğ bey ile görüştüm bakalım hayırlısı :))hakkınızda hayırlsı olsun.umarım ilk denemede hamile kalma şansını yakalayanlardan olursunuz..
tedaviniz hayırlı uğurlu olsunn .hayırlı haberlerle gelmenizi dilerimm..
canımm bugun görüştüm ulun beylee..sonuç yumurta kalitesizliğii malesef.
şöyle açıkladı benim her bayan gibi 10 günde yumurtam gelişiyor ve büyüyorrr istenilen sayıyada ulaşıyorrr..
fakat yumurtalarım ham çıkıyormuşşolgun olmuyormuşş..uzun protokol yapılacak ve ilaçlarım değişecekmiş.
çatlama olayı risk alınıp ilaç sürem uzatılacak ..yumurtalarım olgunlaşmadan erken çatlarsa tedavim iptal olabilir dedi.
rahim filmini önümüzdeki adette çektireceğim bu adet dönemimde enfeksiyon riskim varmış.
hayırlısı artık canım yaaa kısmetten öteye gitmiyor işteee..ama bugun bir karar aldımm allah izin verirse şartlar el verdiği sürece umuttan hamile kalmadan ayrılmıyacağım..bütün olumsuzluklara inatt inşallah bende bir gün buraya hamileyim diyeee yazacammmm bak görürsünn.. dediydi dersinnn..
öğretmen evii eğer memursanızz kişi başı 65 tl ..değilsenizz 70 tl denilmişti bize...
ama 3-5 saatlik uzaklıktan gelecekseniz eğerrr bence kendi evinizde kalmanız daha iyi olabilir..
klaram canım neçok iğne yemişssin ben benimki çok diye söylenirken seninkini görünce sustum.canım sana birşey soracam opu dan sonra kaçıncı gün transferin oldu.benim çok az yumurtama oldu opu da yapıldı transferi bekliyorum haber.
canımmm bence sen şuanda tedavinin en kolay bölümündesin..
iyi düşün iyi olsun şimdiden yoruldummm deme
ben tam 48 iğne yedim test günüme kadarr ...göbeğimde ve kalçamda morluklarım var..hala geçmedi..progestan iğnesi yüzünden yatakta dönemediğim gecelerim olmuştu..claxcen iğne desen aynı progestan gibi yakıyor..hatta progestanı yaptırmak zor olmadıda claxcen fena acıtıyordu bu iğne yüzünden göbeğim kalbura dönmüştüü hergün farklı yere yapmaya çalışıyordum ama birinde dokuya çok fazla zarar vermişimm bozuk paradan büyük morardı ve hala geçmedi.. zayıf oluncaa göbekte yağ dokusu bulup yapamıyordum tutacak yer yoktuu..ama olsun keşke hamile kalsaydımdaa hergün iğne olsaaydım..zaten hamiş olsamda ben bu iğneyi kullanmak zorundayımm..çektiklerim umrumda değil..cefa çekmeden sefa sürülmezmiş..
inşallah ben gibi uğraşmadan ,yaşadıklarımı yaşamadan , ilk denemede hamile kalan şanslı insanlardan olursun..
sağol canımm yılmak yokk dimi ama :) bu denememede nasip olacak ben inanıyorum inşallah..
uzun protokolde adetin 20.gününden itibaren başlıyorsun iğne kullanmaya adet itibariyle diğer iğnelere geçiyorsun..benim ilk tüpbebek denemem de uzun protokoldu..inşallah canım dediğin gibi bu kez kaliteli olurlar umarım..yazdın mesajı gördüm tlf görüşürüz seni arayacağım.aminn ikiz ikiz versin isteyen herkeze inşallah.
benimdee sorunn boyutta değil kalitedee malesef..istenilen mm geliyorrrlar ama olgun olmuyormuş ham kalıyormuş.
inciri duydum ama sayıya iyi geliyor diye okumştumm.benim sayıyla ilgili sıkıntım yok diye kullanmak istemedim.birde tedavi sırasında bu tarz kürler kullanmak sakıncalıymış birden büyüyüp erken çatlamaya neden olabiliyormuş.dünden beri araştırıyorum ne yapabilirimm diye bu kürler yüzünde sorun yaşayanlarıda okudumm.o yüzdenn kür işinden vazgeçtim.ulun bey hayvansal gıdalardan uzak dur,verdiğim vitaminleri kullan dedi..
amin tatlım inşallah hamileyim diye yazarsınnn..
Neeee kalçadan da mı iğne olacağım aman Allahım bundan haberim yoktu
Offffff göbeğim morardı benek benek morluklar var
İşin garip tarafı çok sakinim dokunsan ağlayacak moddayım. Resmen kendimi sıkıyorum, bunalıyorum, daaralıyorum şöyle yüksek sesle bi çığlık atasım var ki sormayın. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Gözümün önünde bir deniz var, her gözümü kapadığımda kendimi o denizin ortasında çırpınıyor görüyorum. Neden bilmiyorum. O sahne gözümün önünden 2 senedir gitmiyor. Arkadaşlarımın hamile olduklarını öğrendiğimde onları da o denizde bir sandal içinde karaya doğru giderlerken görüyorum, ne zaman ki doğum yapıyolar o kişiler bana karadan el sallıyorlar. Ben mi? Ben hala denizde çırpınıyorum. Boğuluyorum artık kabus gibi hep bu sahne var gözümde, ne zaman aklıma çocuk sevdası gelse, kendimi hemen yine o denizde çırpınırken görüyorum. Gözümden gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Şu an ki hissim ise; yine denizdeyim ama çırpınmıyorum, o büyük dalgalar durdu deniz sakin, bir sandal var bana doğru geliyor, ya bineceğim ya da bir fırtına çıkacak ve ben onu yine kaçıracağım tekrar batmamak için çırpınmaya başlayacağım.
Allah'ım artık rüyalarımda da hep boğulduğumu görmeye başladım. Hep bi bebek görüyorum benimmiş öpüyorum, kokluyorum ama sonra uyanıyorum.
Şu an o kadar sakinim ki kendimi bıraktım. Bu sakinliğime anlam veremiyorum. Fırtına öncesi sessizliği yaşıyorum. Bu tüp bebek tutmazsa çok büyük fırtına kopacak içimde beklemedeyim. Allah sonumu hayır etsin inşallah.
Endişelenme canım, bazen adetle aynı belirtileri verebiliyormuş, inşallah tutunmuştur. Test günün ne zamandı?
maşallah canım işallah kalitelide embriyoların olur.
canım benimde 3.gün aradıklarında birtanesi 6,birtanesi 7 hücreliydi...3.gün zaten 6 hücreyi geçip 8 hücreye varmaları bekleniyor..
benim 5.gün tarnsferim olmuştu ama embriyom 4.5 günlüktü..
ama sen asla kaliteye takılma 2.gün ebriyosuyla ikiz doğuran tanıyorum ben..nasipden öte gitmiyor..allah hayırlı eylesin sonunu inşallah..
amin canımm hakkımızda hayırlısı olsunn inşallah..
Neeee kalçadan da mı iğne olacağım aman Allahım bundan haberim yoktu
Offffff göbeğim morardı benek benek morluklar var
İşin garip tarafı çok sakinim dokunsan ağlayacak moddayım. Resmen kendimi sıkıyorum, bunalıyorum, daaralıyorum şöyle yüksek sesle bi çığlık atasım var ki sormayın. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Gözümün önünde bir deniz var, her gözümü kapadığımda kendimi o denizin ortasında çırpınıyor görüyorum. Neden bilmiyorum. O sahne gözümün önünden 2 senedir gitmiyor. Arkadaşlarımın hamile olduklarını öğrendiğimde onları da o denizde bir sandal içinde karaya doğru giderlerken görüyorum, ne zaman ki doğum yapıyolar o kişiler bana karadan el sallıyorlar. Ben mi? Ben hala denizde çırpınıyorum. Boğuluyorum artık kabus gibi hep bu sahne var gözümde, ne zaman aklıma çocuk sevdası gelse, kendimi hemen yine o denizde çırpınırken görüyorum. Gözümden gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum.
Şu an ki hissim ise; yine denizdeyim ama çırpınmıyorum, o büyük dalgalar durdu deniz sakin, bir sandal var bana doğru geliyor, ya bineceğim ya da bir fırtına çıkacak ve ben onu yine kaçıracağım tekrar batmamak için çırpınmaya başlayacağım.
Allah'ım artık rüyalarımda da hep boğulduğumu görmeye başladım. Hep bi bebek görüyorum benimmiş öpüyorum, kokluyorum ama sonra uyanıyorum.
Şu an o kadar sakinim ki kendimi bıraktım. Bu sakinliğime anlam veremiyorum. Fırtına öncesi sessizliği yaşıyorum. Bu tüp bebek tutmazsa çok büyük fırtına kopacak içimde beklemedeyim. Allah sonumu hayır etsin inşallah.
Ağla bence şimdiden kendini rahatlatmaya çalış ki içinde birikip transfer sonrası stres yapmasın.
Hepimiz o aşamalardan geçtik canım seni buradaki herkes anlıyor. Bazılarımız hala daha geçiyor, o yüzden sıkıntıya sokma kendini, hayırlısı iste, hakkında ne olması hayırlı ise o olsun, inşallah vaki zamanı gelmişir de ilk denemende kavuşursun bebeğine.
İğneleri, varsa göbeğinde yağlı bölgelere yapmaya çalış o zaman çok fazla morarmıyor.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım kalçadan iğneler ne zamana kadar devam edecekkkkk:18:
ben 6+4 de keseyi görmeye gittiğimde kesmişti süleyman bey. Ama kişinin durumuna göe değişebilir. Iğneyi kesti ama jeli ikiye çıkarmıştı.
3 günün kalmış teste, belirti arama canım, benim hiç belirtim yoktu, her belirti herkeste olacak diye birşey yok, herkesin belirtisi farklı olabiliyor.
Ne çok belirti kelimesi kullanmışım yukarda :) sen anladın beni :)
hakkında hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?