İyi tatiller hayırlı yolculuklar canım inşallah salı günü sizlere bildireceğim güzel sonucuhafta sonu tatile gideceğiz.
sık sık girip yazamam ama senin sonucuna gelip bakacağım inşallah yüzümüzü güldürürsün.
Allah yardımcın olsun
hahaha sorma zaten heyecandan sabah 6 da uyandım girdim banyo yaptım.
Benim içime kız doğuyor, eşimin erkek bakalım doktorlar ne diyecek.
İnşallah zilli, bilmiş, cilveli, sıcak kanlı bir kızım olur
Ayy ne güzel olur ama ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun.
Bu kadar bekledik artık kız, erkek bahtımıza ne çıkarsa.
Allah'ım bu heyecanı hepinize tattırsın inşallah.
Bu ay adet olunca baslicam insallah 25 agustosda adet olurum diyorum ama bakalim bazen hesabi tutturamiyorum :))
Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
cimcime bir kızım olacak Allah izin verirse
Bende 29 -30 gibi adet göreceğim belki kontrollerimiz denk gelir .
"Yetişemeyeceğim zannederek birşey için acele etme. Allah sana onu takdir etmemişse ona asla yetişemezsin.
Geciktiğin zaman ona erişemem diye geç kalma. Allah takdir etmişse onu mutlaka elde edersin"
Allah'ım şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesin inşallah...
Sonunda öğrendin cinsiyetini, nickin gibi cimcime bir kızın olur inşallah, yarıyı geçtin maşallah, bundan sonra zaman daha hızlı geçecek, ufak ufak planlarını, araştırmalarını yapmaya başlarsın artık.Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
Amin, Rabbim bu mübarek cuma gününün ve saatinin hürmetine tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Aminn canım ALLAH inşallah bizlere de yaşatsın bu güzel mucizeyi.ALLAH seninde gönlüne göre versin kız yada erkek sağlıklı evlat nasip olsun.Bugün transferimin tan 1 ci haftası ve bende hiç belirti yok :18: bazen pozitif bazende negatif oluyorum diğer 4 denemem deki gibi.Senin ilk 12 gün ci günlerin de bir belirti oldu mu canım.1 sene önceki denememde 4 cü günü lekelenmem olmuştu ve sonuç negatifti.Birde bu jel den ne kadar dikkat etsemde kaşıntılarım ve yoğun akıntım oluyor, ben progestan iğnesi vurduramıyorum ondada apse ve ateşlenme oluyor.Sonucu alınca bizleri haberdar et canım
Çok güzel açıklamış arkadaşlar, bir dahaki aya vücudun dinlenmiş olacak, ilaçların stresi, opu stresi olmayacak, daha güzel hazırlanacaksın inşallah. Hayırlısı böyleymiş diye düşün, ohss liyken transfer yapıldığında çok ciddi yan etkiler oluyor karında su toplama, suyu çektirme falan gibi netten bakarsın. Yumurta sayın çok güzel, inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir embriyoların. Sonrasındaki tedavin zakkumun açıkladığı gibi olacak, rahat olmaya çalış şu bir ayı gönlünce geçir.Opu bitti şimdi eve geldik 19 tane yumurta toplandı ama fazla yumurtanın olmasından dolayı transfer bi dahi ki aya ertlendi arkadaşım çok üzgünümadetimin 2.günü tekrar merkeze gideceğim nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum allah hayırlısını nasip etsin.
Amin."Yetişemeyeceğim zannederek birşey için acele etme. Allah sana onu takdir etmemişse ona asla yetişemezsin.
Geciktiğin zaman ona erişemem diye geç kalma. Allah takdir etmişse onu mutlaka elde edersin"
Allah'ım şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesin inşallah...
Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
Belki de karsilasiriz gidecegim zamanlar yazarim hangi gun ve saat oldugunu :)
Bende varim ilk tup bebek denemem olacak insallah ilk ve son olur.
Çok isterim inşallah denk gelir :)
Bende varim ilk tup bebek denemem olacak insallah ilk ve son olur.
Canim illaki daha once yazmissindir ama senin ilk denememi asilama filan yaptirdin mi hangi doktordasin:)) benim ilk daha once hic birsey denemedik :)) ve suleyman bey doktorumuz :)[/
2 kez tüp bebek tedavisi yaptırdım 3.deneme için umut tüp merkezine başvurdum doktorum ulun uluğ inşallah ilk deneme bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?