Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım beni,m gözün aydın cimcimen geliyor:) bende çok seviyorum kız ları..
Bugün misafirlerim vardı yabancı değil annem ablam ayy hiç sormayın ikiz yiğenlerim var 1 sınıfa başlıcaklar bu sene ben vazmı geçsem dedim tedaviden çokça yaramaz olduklarından değil evde düzene alışmışımya daha gitmeden açtım ben süpürgeyi :18:napcam bu halimi bilmiyorum..
kopyalasaydın canım biyere yazdıklarını ne ii olurdu genelde telden girrdiğim için herz aman silemiyorum merak ettim şimdi.

"Yetişemeyeceğim zannederek birşey için acele etme. Allah sana onu takdir etmemişse ona asla yetişemezsin.
Geciktiğin zaman ona erişemem diye geç kalma. Allah takdir etmişse onu mutlaka elde edersin"

Allah'ım şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçen tüm güzellikleri nasip eylesin inşallah...

amin canım iNŞALLAH isimlerimizi bilsek nickle hitap etmesek nasıl olur?
LALE99 & NİLÜFER

Arkadaşlar hepinize merhaba, bu aralar çok sık giremiyorum eskisi gibi, geçmişi ancak okudum. Sona yaklaştıkça bizi telaş sardı evde yapılan bazı düzenlemeler, genel temizlik, eksikleri hazırlama, yıkama ütüleme vs gibi. Sağolsun annem çok yardımcı oluyor da yine de akşamları turşum çıkıyor. Yine de tatlı telaşlar bunlar, inşallah bu tatlı kazanına sizler de düşersiniz :)

Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
cimcime bir kızım olacak Allah izin verirse
Sonunda öğrendin cinsiyetini, nickin gibi cimcime bir kızın olur inşallah, yarıyı geçtin maşallah, bundan sonra zaman daha hızlı geçecek, ufak ufak planlarını, araştırmalarını yapmaya başlarsın artık.

Amin, Rabbim bu mübarek cuma gününün ve saatinin hürmetine tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Daha önce yazmıştım ama görmedin sanırım. Belirti aramak yoktu hani :) Jel maalesef böyle, fazlası geri geliyor, kaşıntı yapabiliyor bu arada dikkat et mantara da neden olabiliyor.

Çok güzel açıklamış arkadaşlar, bir dahaki aya vücudun dinlenmiş olacak, ilaçların stresi, opu stresi olmayacak, daha güzel hazırlanacaksın inşallah. Hayırlısı böyleymiş diye düşün, ohss liyken transfer yapıldığında çok ciddi yan etkiler oluyor karında su toplama, suyu çektirme falan gibi netten bakarsın. Yumurta sayın çok güzel, inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir embriyoların. Sonrasındaki tedavin zakkumun açıkladığı gibi olacak, rahat olmaya çalış şu bir ayı gönlünce geçir.

Amin.
Hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim, gönlümüzden geçenleri de hayırsızsa bile hayra çevirsin inşallah.

Güzel anne adayları;
Yarın sabah yola çıkıyorum tatile gidiyorum, 15 gün yokum hepinizi çok özleyeceğim.
Kendinize iyi bakın döndüğümde hepinizi hamiş görmek istiyorum inşallah bu 15 gün içinde mucizeler yakanıza yapışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…