- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
Yok canim cuma tekrar gidecegim capaya birde 20 dis sorunum vardi onu aldirdim cok ugrasiyorum kendimle tup bebek oncesi neremde ne varsa halledeyim diorum alltta iki tane daha var gomulu dis simdide onlari taktim kafama agrim yokta hep yanagimi isiriyorumsizde tedavi oncesi benim gb pipireklendinizmi¿
Sanmıyorum canım sıkıntı çıkmaz.oraya giitiğiniz de çok incelemiyorlar kaç yıllık evlisiniz,hiç çocuğunuz oldu mu düşük yaptınız mı başka rahatsızlığınız var mı diye birkaç soru soruyorlar ve kanları yazıyor.Lütfü kırdar kartal eğitim hastane sin den mi aldınız randevuyu?
Opu bitti şimdi eve geldik 19 tane yumurta toplandı ama fazla yumurtanın olmasından dolayı transfer bi dahi ki aya ertlendi arkadaşım çok üzgünümadetimin 2.günü tekrar merkeze gideceğim nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum allah hayırlısını nasip etsin.
19 yumurtamı maşallah..hayırlısı olsun hakkınızda.herkesten fazla yumurta bulunuyor ne kadar güzel benden sadece 1 yumurta bulunmuştu şaka gibi dimi..
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.
Benim 3 negatif var dediğim gibi. 1. dış gebelik zaten.Ameliyatımı da Ulun Bey yaptı zaten. 2.den sonra görüşmeye gittik Ulun Bey benim için bişey demedi. Tedavide eşimle ilgili önerisi oldu onu da yaptık. O yüzden pek gitme taraftarı değildim, bide üzüntüyle. Neyse bugün randevu aldım. gidicem . Rabbim hayırlara, mutlu haberlere çıkarır sonucunu inşallah.
Sakın burdan Ulun Bey'i ve merkezi kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın. Zaman zaman beni fırçalasa da (beni fazla evhamlı buluyor hatta akupunktur önermişti en son tedavimde)abim gibi sevdim bu 3 tedavim boyunca. İlgisinden hiçbişeyden şikayetçi değilim. Zor zamanlarımda güvenli ellerde olduğumu hep bildim. Ama merkez değiştiricem yine de.Tam kararımı vermedim ama Rabbim neresi hayırlıysa nerde bebeğime kavuşacaksam oraya yönlendirsin inşallah. Beni dualarınızda unutmayın.
Tedavisi süren arkadaşlar güvenli ellerdesiniz gerisi Allah'tan zaten. Herkese hayırlı mutlu haberler gelir inşallah.
Canım dişlerini ihmal etme sakın git biran önce hallet.
Ben hallettiğim halde yine de problem çıkarıyor başıma.
pipirikli olma sakin ol.
Ben tedavimde o kadar sakindim ki.
Eşime hep kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum bu sessizliğimden korkuyorum diyordum.
Çok şükür ki pozitifi gördüm fırtınam kopmadan dindi.
ilk 3 ay kanamalarım oldu onlarda bile o kadar sakindim ki.
Ulun bey seni hastaneye yatıralım dedi onda bile sakindim panik olmadım hiç.
Sonra dedi ki neyse sen sakinsin evde de durabilirsin evde kal sen boşver demişti.
Lütfen sende sakin ol.
Herşey olacağına varır.
Ahhh ahhh şu olursa bu ne olacak ya bişi olursa vs.. Birsürü dusunce vesvese leniyorum heralde oyuzden dort elle sarilamadim tedavi surecime sadece birini halledeyim hemen baslicam tedaviye diyordum ama birini aldirdiktan sonra diger ikisi suan ii ama ya basima is acarsa diye hep bi mutsuzluk mimiklerime yansiyo kucuk emrahin kiz kardesi gibi ne olur bu sıkıntim icin duallarinizi esirgemeyin..
Hadi yarin buyuk gun kiz mi erkekmi acaba haberdar et canim bizi
Aminn canım inşallah kötü bir şey çıkmaz ve 9 aylık mucizeyi ALLAH yaşatmak nasip etsin hepimize.Evet doktor çok iyi ve güler yüzlü tavsiye edilir.evet canım ordan aldık randevuyu.Allah razı olsun senden.gidecek olan arkadaş varsa tavsiye edrim.dr çok güler yüzlü ve ilgili davrandı sağolsun.sonuçlar 1 ay sonraymış.Allah ım inşallah bişey çıkmaz.pıhtılaşmadan değil ama kromozomlardan çok korkuyorum.Rabbim esirgesin
Tedaviye ne zaman başlıyorsun?
Aminn canım ALLAH inşallah bizlere de yaşatsın bu güzel mucizeyi.ALLAH seninde gönlüne göre versin kız yada erkek sağlıklı evlat nasip olsun.Bugün transferimin tan 1 ci haftası ve bende hiç belirti yok :18: bazen pozitif bazende negatif oluyorum diğer 4 denemem deki gibi.Senin ilk 12 gün ci günlerin de bir belirti oldu mu canım.1 sene önceki denememde 4 cü günü lekelenmem olmuştu ve sonuç negatifti.Birde bu jel den ne kadar dikkat etsemde kaşıntılarım ve yoğun akıntım oluyor, ben progestan iğnesi vurduramıyorum ondada apse ve ateşlenme oluyor.Sonucu alınca bizleri haberdar et canımhahaha sorma zaten heyecandan sabah 6 da uyandım girdim banyo yaptım.
Benim içime kız doğuyor, eşimin erkek bakalım doktorlar ne diyecek.
İnşallah zilli, bilmiş, cilveli, sıcak kanlı bir kızım olur
Ayy ne güzel olur ama ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun.
Bu kadar bekledik artık kız, erkek bahtımıza ne çıkarsa.
Allah'ım bu heyecanı hepinize tattırsın inşallah.
Aminn canım ALLAH inşallah bizlere de yaşatsın bu güzel mucizeyi.ALLAH seninde gönlüne göre versin kız yada erkek sağlıklı evlat nasip olsun.Bugün transferimin tan 1 ci haftası ve bende hiç belirti yok :18: bazen pozitif bazende negatif oluyorum diğer 4 denemem deki gibi.Senin ilk 12 gün ci günlerin de bir belirti oldu mu canım.1 sene önceki denememde 4 cü günü lekelenmem olmuştu ve sonuç negatifti.Birde bu jel den ne kadar dikkat etsemde kaşıntılarım ve yoğun akıntım oluyor, ben progestan iğnesi vurduramıyorum ondada apse ve ateşlenme oluyor.Sonucu alınca bizleri haberdar et canım
Insallah allah istedigini verir canim bende heyecanla bekliyorum senin test tarihin 27 si galiba di mi
Ay canım inşallah çok sevindimKızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
cimcime bir kızım olacak Allah izin verirse
Amiiin canım inşallah ALLAH bu sefer hayırlı eylesin.Evet 27 si kader anımız.Ama hiç bir belirtim yok sankii :18:
Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
cimcime bir kızım olacak Allah izin verirse
hayırlısı olsun canım benimkide kızama ben senin bebeğini erkek diye biliyordum sanki karıştırdımmı ki:26: şimdi isim arayışları başlar biz zeynep koyucaz inşallah.
Evet başlarda erkek deniliyordu 16. haftada ve bugün detaylı ultrasonda kız olduğu çıktı ortaya.
Erkek diye ismini bile hazırlamıştık ama kısmet.
Zeynep ismi çok güzel ama akrabalarımda ve etrafımda Zeynep ve Elif çok bebek var o yüzden ilk elediğim iki isim bunlar.
Akrabalarımda olmasaydı benim ilk favorim Elif ikincisi Zeynepti.
Zeynepler çok zeki, çok akıllı ve bilmiş oluyorlar yanı zamanda yaramaz ve hareketliler de haberin olsun.
İnşallah senin kızında akıllı uslu zeki bir bebek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?