Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım dişlerini ihmal etme sakın git biran önce hallet.
Ben hallettiğim halde yine de problem çıkarıyor başıma.

pipirikli olma sakin ol.
Ben tedavimde o kadar sakindim ki.
Eşime hep kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum bu sessizliğimden korkuyorum diyordum.
Çok şükür ki pozitifi gördüm fırtınam kopmadan dindi.
ilk 3 ay kanamalarım oldu onlarda bile o kadar sakindim ki.
Ulun bey seni hastaneye yatıralım dedi onda bile sakindim panik olmadım hiç.
Sonra dedi ki neyse sen sakinsin evde de durabilirsin evde kal sen boşver demişti.
Lütfen sende sakin ol.
Herşey olacağına varır.

evet canım ordan aldık randevuyu.Allah razı olsun senden.gidecek olan arkadaş varsa tavsiye edrim.dr çok güler yüzlü ve ilgili davrandı sağolsun.sonuçlar 1 ay sonraymış.Allah ım inşallah bişey çıkmaz.pıhtılaşmadan değil ama kromozomlardan çok korkuyorum.Rabbim esirgesin

canım benim hiç üzülme aksine sevin.benim ilk tedavimdede 18 yumurta toplanmıştı.okadar kötü durumdaydım ki.balon gibi dolaştım.ama transfer yapıldı.sonuç:NEGATİF keşke benimde iptal etselermiş transferi.tamam kendini hazırladığın için üzülüyorsun şimdi ama önümüzdeki 1 ay dinlenecek vücudun.bu çok önemli.bence sansını artıran bi etmen.çünkü ilaçlar bi süre sonra yoruyor bedeni.bu sefer işin daha kolay olacak emin ol.embriyo hazır nasılsa.eğer dondurulmuşlardaki gibi oluyorsa önce sadece estrofem diye bi ilaç kullanacaksın.östrojen içerikli.bu sayede rahim kalınlaşacak.ve bebek için hazır olduğunda adetin 15-20. günleri arasında transfer yapılacak.sonrası aynı iğne,jel,haplar.ve 12. gün test.inşallah pozitif olacak o da

19 yumurtamı maşallah..hayırlısı olsun hakkınızda.herkesten fazla yumurta bulunuyor ne kadar güzel benden sadece 1 yumurta bulunmuştu şaka gibi dimi..

hatceye değil netceye bakmak canım :) o tek yumurta sana bebiş olarak döndü ama fazla sayıda yumurta = bebek demek değil maalesef.kader işi kimisi tek atışta,kimisi 10-15 yumurtadan biriyle anne oluyor.Allah ım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.inşallah molifera arkadaşımızda tek yumoşla anne olanlardan olur

Teşekkürler

Ben ulun beye çok inanıyorum ve güveniyorum sonucum pozitif olmasaydı bile kendisiyle devam ederdim İnşallah gideceğin yerde yüzün güler
Allah hepimizin yardımcısı olsun ..

Ahhh ahhh şu olursa bu ne olacak ya bişi olursa vs.. Birsürü dusunce vesvese leniyorum heralde oyuzden dort elle sarilamadim tedavi surecime sadece birini halledeyim hemen baslicam tedaviye diyordum ama birini aldirdiktan sonra diger ikisi suan ii ama ya basima is acarsa diye hep bi mutsuzluk mimiklerime yansiyo kucuk emrahin kiz kardesi gibi ne olur bu sıkıntim icin duallarinizi esirgemeyin..

Hadi yarin buyuk gun kiz mi erkekmi acaba haberdar et canim bizi

hahaha sorma zaten heyecandan sabah 6 da uyandım girdim banyo yaptım.
Benim içime kız doğuyor, eşimin erkek bakalım doktorlar ne diyecek.
İnşallah zilli, bilmiş, cilveli, sıcak kanlı bir kızım olur
Ayy ne güzel olur ama ne olursa olsun yeter ki sağlıklı olsun.
Bu kadar bekledik artık kız, erkek bahtımıza ne çıkarsa.
Allah'ım bu heyecanı hepinize tattırsın inşallah.

LALE99

Sana o kadar uzun bir mesaj yazdım ki ama gel gör ki mesaj kutun doluymuş.
Vallahi bir daha aynılarını yazamam ahanda burdan söyleyeyim

Aminn canım inşallah kötü bir şey çıkmaz ve 9 aylık mucizeyi ALLAH yaşatmak nasip etsin hepimize.Evet doktor çok iyi ve güler yüzlü tavsiye edilir.

Aminn canım ALLAH inşallah bizlere de yaşatsın bu güzel mucizeyi.ALLAH seninde gönlüne göre versin kız yada erkek sağlıklı evlat nasip olsun.Bugün transferimin tan 1 ci haftası ve bende hiç belirti yok :18: bazen pozitif bazende negatif oluyorum diğer 4 denemem deki gibi.Senin ilk 12 gün ci günlerin de bir belirti oldu mu canım.1 sene önceki denememde 4 cü günü lekelenmem olmuştu ve sonuç negatifti.Birde bu jel den ne kadar dikkat etsemde kaşıntılarım ve yoğun akıntım oluyor, ben progestan iğnesi vurduramıyorum ondada apse ve ateşlenme oluyor.Sonucu alınca bizleri haberdar et canım

Insallah allah istedigini verir canim bende heyecanla bekliyorum senin test tarihin 27 si galiba di mi

Kızlar doktordan geliyorum
Bebeğim kızmış
cimcime bir kızım olacak Allah izin verirse

Amiiin canım inşallah ALLAH bu sefer hayırlı eylesin.Evet 27 si kader anımız.Ama hiç bir belirtim yok sankii :18:

hafta sonu tatile gideceğiz.
sık sık girip yazamam ama senin sonucuna gelip bakacağım inşallah yüzümüzü güldürürsün.
Allah yardımcın olsun

ÇOCUK=anneciğim,senin kocaman bir hayalin oldu mu hiç ?
ANNE=evet oldu.
ÇOCUK = peki neydi ?
ANNE =şimdi yanımda yürüyor ve bana sorular soruyor .

hayırlısı olsun canım benimkide kız ama ben senin bebeğini erkek diye biliyordum sanki karıştırdımmı ki:26: şimdi isim arayışları başlar biz zeynep koyucaz inşallah.

Evet başlarda erkek deniliyordu 16. haftada ve bugün detaylı ultrasonda kız olduğu çıktı ortaya.
Erkek diye ismini bile hazırlamıştık ama kısmet.
Zeynep ismi çok güzel ama akrabalarımda ve etrafımda Zeynep ve Elif çok bebek var o yüzden ilk elediğim iki isim bunlar.
Akrabalarımda olmasaydı benim ilk favorim Elif ikincisi Zeynepti.
Zeynepler çok zeki, çok akıllı ve bilmiş oluyorlar yanı zamanda yaramaz ve hareketliler de haberin olsun.
İnşallah senin kızında akıllı uslu zeki bir bebek olur

Son düzenleme:

eşimin ismine çok uygun olduğu için önceden beri hep zeynep ismini istiyormuş eşim kızı olursa.baştan istemedim ama genede kıramadım içinde kalmasın dedim sonradan sonraya benimde hoşuma gitti..güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur kızım ve senin kızın..meleğimiz onlar bizim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…