Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

çok sağol canım.Allah razı olsun.bizde randevu aldık yarın için.yalnız bi sorun var.ulun bey istek yazdığı kağıda ne kase basmış ne imza atmış.inşallah sorun çıkarmazlar.ben biraz garanticiyimdir.orda sorun çıkmasındansa gel önce merkeze gidip imzalatalım dedim ama eşim inat etti.bişey olmaz diye tutturdu.bakalım inşallah sorun çıkarmazlar.zaten tedaviyi hemen istemiyorum canım.biraz dinlenmeye ihtiyacım var.onun için beklerim 1 ay sorun olmaz.acelem yok yani.

bende aşılamamı medipolde yaptırmıştım bağcılardaki:) merak ettim..

vallahi aşılama veya tüp bebek yapılacaksa bence profesyonel merkezlerde yapılmalı.
Hastanelerde yapılanlar pek olumlu sonuç vermiyor.
Gerçi bu işler kısmet işi ama yine de tüp bebek merkezlerinin başarı oranları daha yüksek.

Ilaclarimi aldim bugun hepsi igne yaa 4 farkli ilac hep igne acayip tirstim yaa (

Hadi hayırlı olsun.
Tırsma korkunun ecele faydası yok
Benim iğne fobim var tüp bebek tedavimin başından bugüne kadar 200 den fazla iğne oldum.
Karnımdan iğnelerle başladık. Transferden sonra kalçadan iğneler oldum ah bir de 3 ay boyunca kanamalı yattım hergün sabah akşam kalçamdan progestan iğne oldum o da yetmezmiş gibi ilk 3 ay boyunca karnımdan da kan sulandırıcı iğne verdi Ulun hocam sağolsun. İnanır mısın 2 Eylül de 6. ayıma gireceğim ama gel gör ki kalçalarımdaki iğne yerlerim hala acıyor.
Bir de geçen gün gittim kolumdan tetanoz aşımı oldum.
Eşim diyor ki artık iğneden korkmuyorsundur alışmışsındır, ama nerdeeeee hala geçmedi inan iğne fobim.
Ama çok şükür şuan bütün acılarım geçti kanamam kesildi, iğnelerim bitti, karnımda büyüdü hele birde içindeki o küçük canavar pıt pıt hareket etmeye başlayınca var ya..... feda olsun ona onca olduğum iğneler.
İnan ki herşeye değer canım sakın korkma iğnelerden. Allah'ım çektiğimiz bunca acının, çilenin sonunda hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Sürekli dua ediyorum; Allah'ım nerede varsa evlat hasreti çeken herkese nasip etsin Rabbim.
Çok zor, çok çetin bir yol.
Ama sonu güzel olacaksa inan ki herşeye değer.

Allah yardımcın olsun umarım çok güzel ve çok sayıda kaliteli bir sürü bir sürü yumoşların toplanır.
Opu'dan sonra bize haber vermeyi unutma...
5 gün sonra bebişin seninle olacak.

Cok guzel anlatmissin canim bende oyle diyorum ama sadece gonal f olacak saniyodum 5 kutu gonal f var ondan baska 3 cesit daha baska var onlarin isimlerini hatirlamiyorum simdi jel filan yok ama acaba onu transferden sonra mi recetelendirecekler anlamadim

isimlerini bende hatırlamıyorum ama bizler de gonal f yanı sıra 2 çeşit daha iğne olduk
gonal f - yuurtalarını büyütüyor geliştiriyor.
diğeri geri kalan küçük yumurtaları geliştiriyor
3. iğne ise erken çatlamalarını engelliyor
hatta 4. en son o da sana saatini söyleyecekler o saatinde olacaksın çatlatma iğnesi

Bak ben 4 çeşit olmuşum

jel ve progestan iğnesine transferden sonra başlayacaksın.

Sanmıyorum canım sıkıntı çıkmaz.oraya giitiğiniz de çok incelemiyorlar kaç yıllık evlisiniz,hiç çocuğunuz oldu mu düşük yaptınız mı başka rahatsızlığınız var mı diye birkaç soru soruyorlar ve kanları yazıyor.Lütfü kırdar kartal eğitim hastane sin den mi aldınız randevuyu?

Allah yardımcın olsun umarım çok güzel ve çok sayıda kaliteli bir sürü bir sürü yumoşların toplanır.
Opu'dan sonra bize haber vermeyi unutma...
5 gün sonra bebişin seninle olacak.

Opu bitti şimdi eve geldik 19 tane yumurta toplandı ama fazla yumurtanın olmasından dolayı transfer bi dahi ki aya ertlendi arkadaşım çok üzgünüm adetimin 2.günü tekrar merkeze gideceğim nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum allah hayırlısını nasip etsin.

Hiç üzülme bu ay rahmin dinlenmiş olur.
Her işte bir hayır vardır. Bekle bakalım bu ay.
19 yumurtada çok iyi maşallah.
Benim 14 toplanmıştı.
9 tanesi döllendi.
5. güne 4-5 tane kalmıştı
En kalitelisini transfer ettiler kalanları 6. güne beklettiler. Orada da 2 tane kalmıştı.
O kalan 2 emriyomu da dondurdular
14 ten 3 e düştü yani :)

gözün aydın büyük bi kısmı halloldu tedavinin önümüzdeki ay rahat rahat tedavini tamamlarsın canım hakkındda hayırlısı olsun.Ağrı durumun nasıl iyimisin?

Amin canim en iyisi olur merak etme masallah ne guzel bol bol yumurta toplanmis en cicisini sana verirler :))

19 yumurtamı maşallah..hayırlısı olsun hakkınızda.herkesten fazla yumurta bulunuyor ne kadar güzel benden sadece 1 yumurta bulunmuştu şaka gibi dimi..

Önemlı olan kalıtelı dollenmelerı canım inş hepsı dollenır bence gayet guzelll ...rabbım gonlune gore versın

Önemlı olan kalıtelı dollenmelerı canım inş hepsı dollenır bence gayet guzelll ...rabbım gonlune gore versın

Canım arkadaşlarım yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, yumurta sayısı iyi inş güzel güzel döllenirler ben taze taze transfer olsun istemiştim ama nasip değil miş demek ki umarım geç olurda güç olmaz.

Canını sıkma canım her şerde vardır bi hayır en kısa zamanda sağlıcakla hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.
Benim 3 negatif var dediğim gibi. 1. dış gebelik zaten.Ameliyatımı da Ulun Bey yaptı zaten. 2.den sonra görüşmeye gittik Ulun Bey benim için bişey demedi. Tedavide eşimle ilgili önerisi oldu onu da yaptık. O yüzden pek gitme taraftarı değildim, bide üzüntüyle. Neyse bugün randevu aldım. gidicem . Rabbim hayırlara, mutlu haberlere çıkarır sonucunu inşallah.

Sakın burdan Ulun Bey'i ve merkezi kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın. Zaman zaman beni fırçalasa da (beni fazla evhamlı buluyor hatta akupunktur önermişti en son tedavimde)abim gibi sevdim bu 3 tedavim boyunca. İlgisinden hiçbişeyden şikayetçi değilim. Zor zamanlarımda güvenli ellerde olduğumu hep bildim. Ama merkez değiştiricem yine de.Tam kararımı vermedim ama Rabbim neresi hayırlıysa nerde bebeğime kavuşacaksam oraya yönlendirsin inşallah. Beni dualarınızda unutmayın.
Tedavisi süren arkadaşlar güvenli ellerdesiniz gerisi Allah'tan zaten. Herkese hayırlı mutlu haberler gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…