Koşuyolu Medipol :)
Merhaba hoş geldin zakkumx cum.Ben ve eşim için bu genetik testleri verdi ulunbey biz bunları..Lütfü kırdar kartal eğitim ve araştırmada yaptırdık.182 aradık tıbbi genetik bölümünden Uz,Dr.Eylem gökmeydan a eşim ve benim için ikimize de randevu aldık hemen ertesi güne veriliyor.Yanlız bir an önce randevunu al ve git çünkü tetkikler 1 ay da zor çıkıyor.Ben bu olayda sıkıntı yaşadım ulunbey yumurta toplamada elimizde olsun tahliller dedi bizim yumurta toplama günü ellimizde olmadı.Transfere zor yetişti orada bir tanıdık bulduk eşimin ve benim tahlillerimi hızlandırmaları için fakat kromozonlarda bir gün bile önemliymiş öyle zamanları varmış. kromozonlarla beraber benim TROMBOFİLLİ PANELİ 3 TESTEDE BAKILDIL Benim kanda pıhtılaşma çıktı bu testte .o yüzden şu anda transverimin 4 günü göbekten devamlı kan sulandırıcı iğnede vuruyorumALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım .
bende aşılamamı medipolde yaptırmıştım bağcılardaki:) merak ettim..
Ilaclarimi aldim bugun hepsi igne yaa 4 farkli ilac hep igne acayip tirstim yaa(
Kızlar selam bilindiği üzere tedavim devam ediyoru çarşamba günü yumurta toplama işlemim var dualarınızı esirgemeyin, ama Ulun Bey bugün kontrol ettikten sonra ohss mudur tam da anlamadım öyle olabilir dedi embryoları dondurup transferi erteleyebilirmiş, bu durum neden oluyor bilen var mı halbuki ben de şişlik falan da yok anlamadım, bu durumu yaşayan arkadaşlarım yardımcı olurlar bide tam kesin demedi kesinliği çarşamba mı belli olur moralim bozuldu hoca da çok yoğundu hiçbişey de soramadım
Hadi hayırlı olsun.
Tırsma korkunun ecele faydası yok
Benim iğne fobim var tüp bebek tedavimin başından bugüne kadar 200 den fazla iğne oldum.
Karnımdan iğnelerle başladık. Transferden sonra kalçadan iğneler oldum ah bir de 3 ay boyunca kanamalı yattım hergün sabah akşam kalçamdan progestan iğne oldum o da yetmezmiş gibi ilk 3 ay boyunca karnımdan da kan sulandırıcı iğne verdi Ulun hocam sağolsun. İnanır mısın 2 Eylül de 6. ayıma gireceğim ama gel gör ki kalçalarımdaki iğne yerlerim hala acıyor.
Bir de geçen gün gittim kolumdan tetanoz aşımı oldum.
Eşim diyor ki artık iğneden korkmuyorsundur alışmışsındır, ama nerdeeeee hala geçmedi inan iğne fobim.
Ama çok şükür şuan bütün acılarım geçti kanamam kesildi, iğnelerim bitti, karnımda büyüdü hele birde içindeki o küçük canavar pıt pıt hareket etmeye başlayınca var ya..... feda olsun ona onca olduğum iğneler.
İnan ki herşeye değer canım sakın korkma iğnelerden. Allah'ım çektiğimiz bunca acının, çilenin sonunda hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Sürekli dua ediyorum; Allah'ım nerede varsa evlat hasreti çeken herkese nasip etsin Rabbim.
Çok zor, çok çetin bir yol.
Ama sonu güzel olacaksa inan ki herşeye değer.
Cok guzel anlatmissin canim bende oyle diyorum ama sadece gonal f olacak saniyodum 5 kutu gonal f var ondan baska 3 cesit daha baska var onlarin isimlerini hatirlamiyorum simdi jel filan yok ama acaba onu transferden sonra mi recetelendirecekler anlamadim
Sanmıyorum canım sıkıntı çıkmaz.oraya giitiğiniz de çok incelemiyorlar kaç yıllık evlisiniz,hiç çocuğunuz oldu mu düşük yaptınız mı başka rahatsızlığınız var mı diye birkaç soru soruyorlar ve kanları yazıyor.Lütfü kırdar kartal eğitim hastane sin den mi aldınız randevuyu?çok sağol canım.Allah razı olsun.bizde randevu aldık yarın için.yalnız bi sorun var.ulun bey istek yazdığı kağıda ne kase basmış ne imza atmış.inşallah sorun çıkarmazlar.ben biraz garanticiyimdir.orda sorun çıkmasındansa gel önce merkeze gidip imzalatalım dedim ama eşim inat etti.Bir şey olmaz diye tutturdu.bakalım inşallah sorun çıkarmazlar.zaten tedaviyi hemen istemiyorum canım.biraz dinlenmeye ihtiyacım var.onun için beklerim 1 ay sorun olmaz.acelem yok yani.
Allah yardımcın olsun umarım çok güzel ve çok sayıda kaliteli bir sürü bir sürü yumoşların toplanır.
Opu'dan sonra bize haber vermeyi unutma...
5 gün sonra bebişin seninle olacak.
Opu bitti şimdi eve geldik 19 tane yumurta toplandı ama fazla yumurtanın olmasından dolayı transfer bi dahi ki aya ertlendi arkadaşım çok üzgünümadetimin 2.günü tekrar merkeze gideceğim nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum allah hayırlısını nasip etsin.
Opu bitti şimdi eve geldik 19 tane yumurta toplandı ama fazla yumurtanın olmasından dolayı transfer bi dahi ki aya ertlendi arkadaşım çok üzgünümadetimin 2.günü tekrar merkeze gideceğim nasıl bir tedavi uygulanacak bilmiyorum allah hayırlısını nasip etsin.
Ilaclarimi aldim bugun hepsi igne yaa 4 farkli ilac hep igne acayip tirstim yaa(
Önemlı olan kalıtelı dollenmelerı canım inş hepsı dollenır bence gayet guzelll ...rabbım gonlune gore versın
Canım arkadaşlarım yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, yumurta sayısı iyi inş güzel güzel döllenirler ben taze taze transfer olsun istemiştim ama nasip değil miş demek ki umarım geç olurda güç olmaz.
Öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Evet çok zorlu süreçler ulun bey benimde doktorum ve gerçekten benimle çok uğraştı ..Ulun beyde ilk denememde gebe kaldım fakat sonra doğuma iki ay kala bebeğimi kaybettim ...
Eltime erken menopoz tanısı koyuldu farklı bir yerde iki kez deneme yapmıştı ve inan tedavilerden sonra ne hemşiresi nede doktor aramadı .. ben ulun beyde tedavi görüp memnun kaldığım için eltimi de yönlendirdim İlk denemesi negatif sonuçlandı sonuçtan sonra ulun bey aradı ve bir gelin görüşelim dedi eltim Artvin de oturuyor önce eltimde biraz bu duruma bozulmuştu neden telefonda acıkma yapmıyor da yanına çağırıyor diye ama yine de görüşmeye gitti Sonuçta umut ışı görmüyorsa zaten çağırmaz diye düşünmüştü.
Görüşmede Ulun bey eltime anne olmak için şansınız devam ettiğini fakat bu sefer tedavi öncesinde bir ameliyat yapılması gerektiğini söylemiş eltim maddi durumunun çok iyi olmadığını söylemiş ulun bey ameliyat ücretinde doktor olarak ücret almamış sadece hastane ücretini ödeyerek işlemi yapmış
Eltim bir ay önce ulun beyde 2 denemeyi yaptı ve sonuç pozitif oldu.
Acaba senide üst üste deneyip sonuç alamadığından dolayı telefonda basit bir konuşma yerine tekrar değerlendirmek için mi çağırdı
Ama ilgisinden memnun değilsen tabiki şansını başka merkezlerde değerlendirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?