canım normalde 2. de yada 3. de olmayınca bakılıyormuş genetiğe ama bizde herşey iyi görünürken bu kadar olumsuz tablo birşeylerde henüz bilinmeyen bir problemi işaret edebilirmiş. hemen test için orada kanı verdik. süreç tedavi nasıl ilerler bilemiyorum ama ilk uygun zamanda hemen, hiç ara vermeden 2. tüp bebği denemek istiyoruz. zaten çok ara verdik zamanında. hatta olsa yarın tekrar 2. yi düşünürüm ama testler tedavi derken önümüzdeki adet zamanıma bile yetişemeyecek sanırım. ama pes etmek yok, heyecan ve yeni umutlarla tedaviye beklemeye devam :)
slm arkadaşlar dün benimde umut tüp merkezinde 2. tüp bebek denemem oldu. 1. denememde 28 yumurta ve geriye sadece 1 adet 5 gün embriyosu transfer edildi geriye hiç embriyom kalmad ve sonuç negatifı. dün 15 yumurtam toplandı ve bunlardan 9 u işlem görmüş ve bugün 1 günleri olamsına rağmen sadece 2 embriyom kalmış neden bu embriyolar gelişemio hemen ölüyolar çok korkuyorum 3, 4, güne gitmeyecek die lütfen banada dua edin transfer hakkında da bilgi vermiyolar yarın söylicez dediler aranızda benim yaşadıklarımı yaşayıpta olumlu sonuç alan varmı şuan evde kafayı yicem şimdiden moralim altüstoldu. Bu EMBRİYOLAR NİE GELİŞMİOLAR YAAAA Allah ım sen yardım et o 2 meleğimi alma benden ...
Arkadaşlar olmadı olmadı negatif yine :18: ALLAH TAN HAYIRLISI DİYORUZ BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK ALLAH NASİP ETMİYİNCE OLMUYOR İŞTE.İnşallah SİZLERİN EMEKLERİ BOŞA ÇIKMAZ BU BENİM 5 VE SON DU ARTIK YAŞ 44.fazla zorlamanın bir anlamı yok.
Tebrik ederim, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten kapalı tüplerle mi hamile kaldınız? Laparaskopi yapılmış mıydı?Benim de tüplerim kapalı, seneye yazın Allah izin verirse Umut'da tüp bebek yaptıracağım. Ama inşallah gerek kalmaz...
Bugün itibariye tedaviye başladım
Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Hiç kimsenin ne dediğine sakın bakma.
Ulun bey çok iyi bir doktor elinden geleni yapıyor takdir Allahın.
Benimde ilk aşılama denemem Ulun beyde tutmadı ama ikinciye de tüp bebek yolunda onunla devam ettim.
Madem çok iyiydi aşılamam tutmadı bu doktor kötü demedim. Allah nasip etmedi dedim.
Hadi bakalım tüp bebek vesile olur belki bu sefer Allahım verir dedim çok şükür verdi de.
Lütfen hiçbir doktor kötü değildir. Doktorların hepsi aracı veren ya da vermeyen Allah.
Bizler kimden dileyip kime şükredeceğimizi bilmiyoruz en ince ayrıntıda bu...
Sende Allah'a bol bol dua et doktorlar zaten ellerinden geleni yapıyorlar takdir Allah'ın.
Bol şans diliyorum....
merhaba ;
ulun bey hakkında detaylı bbilgisi olan var mı merkez nasıl bir merkez acaba ?
Merhaba arkadaşlar daha önce sayfada bir kaç kez yazmıştım Umut Tüp Bebek Merkezinde tedaviye Süleyman Beyle başlamıştık temmuz ayında en son adet görüp ağustosta göreceğim adetle iğnelere başlıycaktım 9 senelik evliyim bu ikinci denememiz olucaktı.Gerçekten bir mucize oldu ve adet görmedim çünkü hamile kalmışım meğerse şu an kese göründü bu hafta kalp atışınıda duyacağız inşallah bunu şu yüzden yazıyorum umudunuzu yitirmeyin...
Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.
Perşembe günü tedaviye başlıyorum
Hadi insallah canim da benim de dun aksam ilk isaret geldi persembe veya cuma bende baslicam sanirim :))
Gonalf kullanıyorum 225 ama iğneyi dışarı çekerken ilacın birazı dışarı çıktı arkadaşlar bir sorun olur mu?
Gonalf kullanıyorum 225 ama iğneyi dışarı çekerken ilacın birazı dışarı çıktı arkadaşlar bir sorun olur mu?
slm arkadaşlar dün benimde umut tüp merkezinde 2. tüp bebek denemem oldu. 1. denememde 28 yumurta ve geriye sadece 1 adet 5 gün embriyosu transfer edildi geriye hiç embriyom kalmad ve sonuç negatifı. dün 15 yumurtam toplandı ve bunlardan 9 u işlem görmüş ve bugün 1 günleri olamsına rağmen sadece 2 embriyom kalmış neden bu embriyolar gelişemio hemen ölüyolar çok korkuyorum 3, 4, güne gitmeyecek die lütfen banada dua edin transfer hakkında da bilgi vermiyolar yarın söylicez dediler aranızda benim yaşadıklarımı yaşayıpta olumlu sonuç alan varmı şuan evde kafayı yicem şimdiden moralim altüstoldu. Bu EMBRİYOLAR NİE GELİŞMİOLAR YAAAA Allah ım sen yardım et o 2 meleğimi alma benden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?