Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

anlıyorum canım işte bazı arkadaşlarımızın ödüle ulaşmaları için önlerine konulan merdivenleri az basamaklı oluyor bazılarımızında daha çok İNŞALLAH günahlarımıza kefaret olur ve güzel sonuç bizi daha fazla bekletmez.Bencede doğru düşünüyorsun ara vermemek lazım sıcağı sıcağına duygularımız dağılmadan..Haberdar edersin bizleri ALLAHA emanet ol canım.

Bence merkez seni arayana dek başka işlerle uğraşmaya çalış 2 embriyon gelişip transfer zamanına gelince kendini üzerek hormonlarının dengesiyle oynayabilirsin tedavi sürecinin sonuna yaklaşmışsın olumlu düşünmeye çalış herşeyde bi hayır var de..Eğer ALLAH korusun embriyoların gelişmez ise ozaman merkezle harekete geçilir ozaman düşünürsün ama kendini yıpratma ALLAHIM yardımcın oldun inŞALLAH transferinde yapılır ve nazlı bebeğin seninle olur canım.

bu arada dün ben gayet rahat ve anlayışlıydım süleyman beyle görüşmede ama eşim sürekli gergindi. kafasına takılan neden emriyolar gelişmiyor ,madem 2. kalite idi embriyo neden transfer yapıldı vs. kafasına oturmuyordu bazı şeyler. 3. gün aradıklarında tüm ebriyolar iyiydi 5. gün neden teki kaldı die tekrar sorunca, süleyman bey o zaman söyledi. 3. gün sonrasındaki gelişme sperme ait krozomların aktivesine göreymiş yani sperm belirliyormuş 3. gün sonrasındaki çoğalmayı büyümeyi.
yani döllenene kadar ayrı engebeler varken, embriyonun gelişmesi sonrasında rahime tutnması ve sonrası derken çok dinamik var.sorunlar basamak basamak ortaya çıktıkçe, kendini gösterdikçe tedavi olunuyor sorun çözülmeye çalışılıyor.
ama benim kanım, çok anlatılmamasının bir nedeni de, sorun yumurtada, sorun spermde, yada rahimde die, çok sorunu dillendirmeyip eşlerden birini zan altında bırakmamak. çünkü her ne kadar biz anlayışlı olsak da bunu sorun hale getiren eşler olabilir. ya da en azından mesela erkekler daha hassas, kendilerini iyice yetersiz hissedebilirler.
çünkü süleyman bey 3.günden sonraki embriyo gelişimi sperme ait dinamiklerden dedikten sonra eşim tekrar soru sormaz oldu. iç dünyasını biliyorsam eğer bu durum onu incitti.
velhasılı kelam relax olmak lazım. hep dediğim gibi her çift çocuk sahibi olacak diye ayet inmiş değil.
yada şems-i tebrizinin dediği gibi 'olmadı diye sızlandığın duaya , gün gelir olmadı diye dua edersin.' kaderimizde ne yazılı bilmioruz. sadece teslimiyet lazım. inanç sonuna kadarsa güzel ve huzur verir.

Bugün sırf senin için internete geldim sabah beri aklımdasın.
Denize gitmeden bakacaktım dedim ki şimdi kan vermiştir akşama kadar stres olurum en iyisi akşam dönüşte bakayim.
Çok üzüldüm senin adına hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki. Allahın işine karışılmaz. Rabbim böyle uygun görmüş.
Allahım sana ve eşine sağlık sıhat versin inşallah.
Hiç üzülme ben de kendimi çok hazırlamıştım negatife. olmazsa ne yaparım diye çok düşünmüştüm kabullenip otururum ne yapacağım ki dedim Allah hakkımızda neyi uygun gördüyse o bizim için hayırlı olandır.
Emin ol ki hayatta çocuk demek herşey demek değil. Sen eşine sıkı sıkı sarıl Allahım başka dert vermesin.

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin.Gerçekten kapalı tüp dendin ben ilk teşhis konduğundan 2007 de sol tüpte hafif tıkanıklık var sağ açık dendi ama tanı amaçlı laparoskopi yapıldı ama zaten eşimin spermleri çok düşüktü arkasından bir aşılama yapıldı sonra tüp bebek raporu çıktı erkek faktörlü geçtiğimiz senelerde eşim varikosel ameliyatı oldu derken tekrar düşünmeye başladık uzun bir aradan sonra ama tekrar rahim filmi istendi çekilirken daha doktor tıkalı dedi ben çok şaşırdım çünkü o kadar büyük sorun yoktu tüplerde ama diğer doktorlarda filme bakıp tüpler kapalı dendi eşimin sperm tahliline göre aşılama olabilirmiş ama benden dolayı bu sefer kadın faktörü diye rapor çıktı ve aradan çok az zaman geçti biz iğneleri aldık kullanmak için adeti beklediğim ay hamile kaldım umudunu yitirme canım.

Bugün itibariye tedaviye başladım

Arkadaşım öncelikle tedavin hayırlı olsun.
Hiç kimsenin ne dediğine sakın bakma.
Ulun bey çok iyi bir doktor elinden geleni yapıyor takdir Allahın.
Benimde ilk aşılama denemem Ulun beyde tutmadı ama ikinciye de tüp bebek yolunda onunla devam ettim.
Madem çok iyiydi aşılamam tutmadı bu doktor kötü demedim. Allah nasip etmedi dedim.
Hadi bakalım tüp bebek vesile olur belki bu sefer Allahım verir dedim çok şükür verdi de.
Lütfen hiçbir doktor kötü değildir. Doktorların hepsi aracı veren ya da vermeyen Allah.
Bizler kimden dileyip kime şükredeceğimizi bilmiyoruz en ince ayrıntıda bu...
Sende Allah'a bol bol dua et doktorlar zaten ellerinden geleni yapıyorlar takdir Allah'ın.
Bol şans diliyorum....

emnem canını sakın sıkma Cimcimexxx arkadaşım okadar güzel yazmış ki kesinlikle katılıyorum aracıyı doğru seçmek evet önemli ama kimden dileyip kime şükredeceğimiz biliyoruz allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba ;
ulun bey hakkında detaylı bbilgisi olan var mı merkez nasıl bir merkez acaba ?

canım ben 2 senedir ulun beyin hastasıyım umut tüp bebekte 2. tüp denemem ve doktorumu hiç değiştirmedim. ulun beye gelince güleryüzlü hep olumlu yorumlar yapan ve konuşmalarda çok fazla detaya girmeyen biri en azından benim için çok fazla soru sorduğumdanmıdır acaba hep ileriyi bırak yada geriyi bırak biz tedavimize bakalım der :))bunun dışında hemşiresi ayla olmak üzere diğer personelleride çok cana yakınlar yani kısacası pek olumlu sonuçlar alamasamda ben umut tüp bebeği çok beğeniyorum ve özellikle süleyman bey doktorum olmadığı halde ona çok minnettarım ona ayrı bir sempatim var ne sorsam of bile demeden cevaplıyor ve türkiye sıralamsında tüp bebek konusunda ilk sırada olan bir klinik diye biliyorum geçen sene haberlerde dinlemiştim... HERŞEY BOŞ ÖNCE RABBİM OL DİYECEK ONLAR DA BİRER VESİLE OLACAK...

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.

Perşembe günü tedaviye başlıyorum

Bugün sürekli ağrım vardı 5dk önce regli oldum galiba bugün sayılmayacak yarın birinci gün Perşembe ikinci gün oluyor.

Perşembe günü tedaviye başlıyorum

Hadi insallah canim da benim de dun aksam ilk isaret geldi persembe veya cuma bende baslicam sanirim :))

Gonalf kullanıyorum 225 ama iğneyi dışarı çekerken ilacın birazı dışarı çıktı arkadaşlar bir sorun olur mu?

Yok canım çıkan bir damla falandır herhalde sorun olmaz. Bir dahaki sefere iyice enjekte edip iğneyi çekmeden 1-2 sn beklersin.
Tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah.

Gonalf kullanıyorum 225 ama iğneyi dışarı çekerken ilacın birazı dışarı çıktı arkadaşlar bir sorun olur mu?

Rahat ol canım hiçbir şey olmaz Benimde kaç defa dışarıya çıkmıştı ama tedavimi hiç etkilemedi.
Hatta benim bir dönem kalçadan olduğum progestanlar bile ilacı dışarı atıyordu.
Yumurtalarımda gelişti, bebeğimde tutundu sakın kafana takma.

Nasil gidiyo arkadaslar tedavileriniz ben daha baslayamadim stresten heralde ha bugun ha yarin derken bi turlu olmadi insallah siz iyi durumdasinizdir.

Ilk tup bebek denemem umutta oldu 17 yumurta toplandi13 tanesi dollendi ilk 2 gun iyiyken 5. Guns sadece 1 embriyom kaldı oda 4. Günle 5. Gün arası bırseydi iyi değildi tutmadı, bize spermden mi yumurtadan mı belli değil dendi biz çok korktuk sigarayı bıraktık esimle sonrası 2. İçin başka merkez öncesi bitkisel destekler verdi doktorum az ilaç 5 yumurta 3. Güne 2 tane transfer kaliteleri iyi dendi ama 3. Gün embriyosuydu sonuç gebelik oldu bir sure sonra değerim düştü kimyasal gebelik bu denemem nisan ayıydı..3. Tüp bebek için umut tüp bebekte başladım ama nisandan bu yana destekler aldım 9 yumurta toplandı 4. Gün kaliteleri çok çok iyi olan 2 embriyo transfer edildi 3 tane embriyomda 5. Günde donduruldu onlarında kaliteleri çok iyi yani bu kez yolunda gitti donmuşumuz bile oldu çok sevindik derken çok yeni negatif sonucu aldım ama bu kez çok stresliydim nasip değilmiş.
Sana söylemek istedigim embriyo kalitesi değişebiliyor bende çok korkuyordum hani embriyomuz bile gelişmiyor sorun çok büyük diye ama ilk kez her şey yolundaydı nasip olmadı en yakın zamanda donmuş için başlıycam tek tesellim o.. Senin inşallah sonucun olumlu olur genede umitsz olma rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…