Herkese merhaba,
Belki hatirlayan vardir , ben Mayis ayinda Londradan gelip Ulun Bey ile gorusmustum ve Eylul adetim ile tedaviye baslama karari almistik.
Cumartesi aksami geldim ve Pazartesi sabah gittim Ulun Bey ile gorusmeye. Muayene sirasinda maalesef iki tane 18 ve 21 mmlik kist cikti ve nerdeyse tedavi iptal oluyordu!!! Neyseki yapilan testte kistlerin hormonsal bir kist olmadigi ve igneyle patlatilarak tedaviye baslayabilecegimizi duydugumda cok sevindim. Tabi o testin sonucu cikana kadar ben oldum oldum dirildim resmen. Uzun lafin kisasi sevgili arkadaslar tedaviye basladim, bugun ikinci ignemi de oldum. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
Butun arkadaslara basarilar diliyorum x
evet canım evet benden sadece 1 yumurta bulundu..opuya aldıkları odada tahta vardı tahtada isimler ve sayılar vardı kimsinde 12 kimisinde 7 benim adımda dikkat ettim ayılınca 1 yazıyordu..inanamadım yumurta sayısı olması mümkün değil dedim çünkü süleyman bey çok beğeniyordu yumurtalarımı mükemmel diyordu..ama hemşire gelip 1 yumurtanız bulundu dedi çok üzüldüm o da üzülme yeterki kaliteli olsun dedi çok şükür kaliteliymiş o bir yumurtayla kızım olacak..bir arkadaşımın 13 yumurtası bulundu fakat geriye 2 tane kalmıştı..yumurta sayılarına takılmayın canlarBirincisi zaten sana sadece bir yumurta ve sperm gerekiyor, hepimiz öyle meydana gelmedik mi?
Hem şu an toplanan yumurta sayın belli değil, opuya kadar da tam netlik kazanmıyor, onun için şimdiden stres yapıp olan yumurta gelişimini de etkileme, rahat olmaya çalış.
İnşallah sağlıcakla yumurtaların gelişir, güzelce döllenir, pgt den de sağlıklı embriyolar elde edilir.
Tek yumurtayla hamile kalan sadecik arkadaşımız var bu topikte, ayrıca başka forumlarda da okudum.
Bak ben hep şuna inandım, yaşımdan dolayı iki embriyo transfer hakkımız vardı ve öyle de hazırlandı transfere ama biz ikiz gebelikte ve bebeklerde yaşanan bazı problemlerden dolayı tek istedik(Rabbim sağlık versin inş). Allah bana o evladı nasip edecekse tekle de eder, nasip etmeyecekse dört tane de transfer edilse etmez.
Güzel düşün güzel olsun, bol bol dua et.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Hosgeldin canim insallah allah istedigini nasip eder. bende de kist cikti igneyle aoinir dedi doktor ama ben korktum bu ay dogum kontrol hapi iciyorum kendiliginden dussun diye, merak ettigim igneyle alinirken agrili bi islem mi bu ayda bende kist cikarsa mecburen aldiricam ve cok korkuyorum.
Cumartesi kontrolunde de insallah hersey guzel olur :)
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin arkadasim.
Ben de bir ay dogum kontrol hapi kullanmistim , Mayis ayinda on gorusmeye geldigimde Ulun Bey vermisti. O zaman kist yoktu bana onlem amacli vermisti. Gecen hafta cuma gunu son hapi ictikten sonraki gun adet oldum. Pazartesi gunu kontrolde kist cikinca Ulun Bey de sasirdi, iki tane 18 ve 21 mm'lik kist moralimi cok bozdu. Allahtan tedaviyi iptal etmek gerektirecek cins kist degillerdi , kucuk bir operasyonla kistler alindi. 2-3 dakika surdu, ignenin batisini ikinci kistte hissettim biraz canim yandi ama korkulacak bir sey degil. Yine de sen bilirsin , istersen dogum kontrol hapini dene.
Hic korkma arkadasim, insallah bebisimize kavusalim da bu kucuk agrilar hic sorun degil.
Sana da cok basarilar diliyorum xx
Günaydın
Güzel bir diliyorum herkese
Herkese merhaba,
Belki hatirlayan vardir , ben Mayis ayinda Londradan gelip Ulun Bey ile gorusmustum ve Eylul adetim ile tedaviye baslama karari almistik.
Cumartesi aksami geldim ve Pazartesi sabah gittim Ulun Bey ile gorusmeye. Muayene sirasinda maalesef iki tane 18 ve 21 mmlik kist cikti ve nerdeyse tedavi iptal oluyordu!!! Neyseki yapilan testte kistlerin hormonsal bir kist olmadigi ve igneyle patlatilarak tedaviye baslayabilecegimizi duydugumda cok sevindim. Tabi o testin sonucu cikana kadar ben oldum oldum dirildim resmen. Uzun lafin kisasi sevgili arkadaslar tedaviye basladim, bugun ikinci ignemi de oldum. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
Butun arkadaslara basarilar diliyorum x
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin arkadasim.
Ben de bir ay dogum kontrol hapi kullanmistim , Mayis ayinda on gorusmeye geldigimde Ulun Bey vermisti. O zaman kist yoktu bana onlem amacli vermisti. Gecen hafta cuma gunu son hapi ictikten sonraki gun adet oldum. Pazartesi gunu kontrolde kist cikinca Ulun Bey de sasirdi, iki tane 18 ve 21 mm'lik kist moralimi cok bozdu. Allahtan tedaviyi iptal etmek gerektirecek cins kist degillerdi , kucuk bir operasyonla kistler alindi. 2-3 dakika surdu, ignenin batisini ikinci kistte hissettim biraz canim yandi ama korkulacak bir sey degil. Yine de sen bilirsin , istersen dogum kontrol hapini dene.
Hic korkma arkadasim, insallah bebisimize kavusalim da bu kucuk agrilar hic sorun degil.
Sana da cok basarilar diliyorum xx
Günaydın kızlar;
Tatilim bitti evime geri döndüm.
Kafamı dinledim, enerji depoladım, içim açıldı, evde 5 aydır yat yat ruhum kararmıştı.
Sizler ne alemsiniz? Yeni hamişlerimiz var mı?
Tedaviye başlayanlar var sanırım hepinize hayırlı olsun.
Allah'ım ilk denemede bebeklerinizi size bağışlasın inşallah.
Merhaba ,
Ben de Ulun Bey ile ikinci kez tüp bebek tedavisi deneyenlerdenim. Ulun Bey'in işinin ehli olduğuna dair kanıtlar deneyimleri,aldığı eğitimler şüphesiz. Ancak ben konunun başka bir yönüne dikkatinizi çekmek istiyorum. Merkez o kadar yoğun ki artık hastalarını hatırlayamaz bir noktada Ulun Bey. Dosyadan bakıp hatırlayabilmesini tabii ki anlayabiliyorum. Ancak arada benim gibi çok farklı detayları olan hastalarının öykülerini unutmamalı diye düşünüyorum. Zaman zaman sorduğu sorular karşısında ne yazık ki hezeyana kapılıyorum.
Bu tedavinin kalitesi ile ilgili değil tabii ki .
Hekimlik yönünden şüphem yok, ancak hepimiz biliyoruz ki bu tedavi çok zor ve duygusal kimliği ağır basan bir tedavi. Dolayısıyla da hekimin biraz daha empatik yaklaşması gerekiyor. Süleyman Bey'i de tanıyorum ve bence Süleyman Bey'in empatik kimliği sahip olduğu bir üstünlük.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Canim tek yumurtayla hamile kalan arkadaslarimiz var gonlunu ferah tut insallah allah hepimize o gunleri gosterecek
Birincisi zaten sana sadece bir yumurta ve sperm gerekiyor, hepimiz öyle meydana gelmedik mi?
Hem şu an toplanan yumurta sayın belli değil, opuya kadar da tam netlik kazanmıyor, onun için şimdiden stres yapıp olan yumurta gelişimini de etkileme, rahat olmaya çalış.
İnşallah sağlıcakla yumurtaların gelişir, güzelce döllenir, pgt den de sağlıklı embriyolar elde edilir.
Tek yumurtayla hamile kalan sadecik arkadaşımız var bu topikte, ayrıca başka forumlarda da okudum.
Bak ben hep şuna inandım, yaşımdan dolayı iki embriyo transfer hakkımız vardı ve öyle de hazırlandı transfere ama biz ikiz gebelikte ve bebeklerde yaşanan bazı problemlerden dolayı tek istedik(Rabbim sağlık versin inş). Allah bana o evladı nasip edecekse tekle de eder, nasip etmeyecekse dört tane de transfer edilse etmez.
Güzel düşün güzel olsun, bol bol dua et.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
evet canım evet benden sadece 1 yumurta bulundu..opuya aldıkları odada tahta vardı tahtada isimler ve sayılar vardı kimsinde 12 kimisinde 7 benim adımda dikkat ettim ayılınca 1 yazıyordu..inanamadım yumurta sayısı olması mümkün değil dedim çünkü süleyman bey çok beğeniyordu yumurtalarımı mükemmel diyordu..ama hemşire gelip 1 yumurtanız bulundu dedi çok üzüldüm o da üzülme yeterki kaliteli olsun dedi çok şükür kaliteliymiş o bir yumurtayla kızım olacak..bir arkadaşımın 13 yumurtası bulundu fakat geriye 2 tane kalmıştı..yumurta sayılarına takılmayın canlar
Öncelikle size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum desteğiniz için bir kez daha teşekkürler....
3 yumurta geldi yarın durumla ilgili bilgi verilecekmişinşallah hepsi döllenir daha çok uzun yolum var ....
bey düşünüyorum... bilmiyorum ne olacak bu ayın sonunda başlaçak olan tedavime bir yer bulmam gerekiyor...birinci uygulamam 2 tane bebeş ardından 5 aylıkken kaybettim ... Rabbim yardımcımız olsun
bey düşünüyorum... bilmiyorum ne olacak bu ayın sonunda başlaçak olan tedavime bir yer bulmam gerekiyor...birinci uygulamam 2 tane bebeş ardından 5 aylıkken kaybettim ... Rabbim yardımcımız olsun
Canım kesin hamile kalacaksın bak görürsün. Böyle zor hastalar en kolay hastalardan çok daha önce hamile kalıyor. Bu forumda kaç kere okudum böyle durumları. Hayırlı olsun.Öncelikle size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum desteğiniz için bir kez daha teşekkürler....
3 yumurta geldi yarın durumla ilgili bilgi verilecekmişinşallah hepsi döllenir daha çok uzun yolum var ....
Arkadaşlar şuan umut tüp bebek merkezinden yazıyorum 10 dk kadar yumurta toplama işlemine alacaklar dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Arkadaşlar şuan umut tüp bebek merkezinden yazıyorum 10 dk kadar yumurta toplama işlemine alacaklar dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Öncelikle size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum desteğiniz için bir kez daha teşekkürler....
İnş kaliteli yumurtaların olur, Allah yardımcın olsun. Sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ederler.Arkadaşlar şuan umut tüp bebek merkezinden yazıyorum 10 dk kadar yumurta toplama işlemine alacaklar dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
Şimdiden hayırlı olsun inş olumlu sonuçlanır.Selam kızlar bugün kontrolüm vardı, rahim kalınlığı ölçüldü, test yapıldı ve Ulun Bey Pazartesi günü transfer olabileceğini söyledi.
Bir poşet dolusu da ilaçlarımızı aldık geldik. Bütün tedavideki arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun, hamişlerede hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı, rahim kalınlığı ölçüldü, test yapıldı ve Ulun Bey Pazartesi günü transfer olabileceğini söyledi.
Bir poşet dolusu da ilaçlarımızı aldık geldik. Bütün tedavideki arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun, hamişlerede hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
hayırlı olsun.
Bizi haberdar et.
Allah yardimcin olsun canim insallah bende gorurum bugunleri, hakiinda hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?