Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet ben hatirladim seni hosgeldin tedaviye bile baslamissin hadi hayirlisi bakalim insallah guzel haberler verirsin bize

evet canım evet benden sadece 1 yumurta bulundu..opuya aldıkları odada tahta vardı tahtada isimler ve sayılar vardı kimsinde 12 kimisinde 7 benim adımda dikkat ettim ayılınca 1 yazıyordu..inanamadım yumurta sayısı olması mümkün değil dedim çünkü süleyman bey çok beğeniyordu yumurtalarımı mükemmel diyordu..ama hemşire gelip 1 yumurtanız bulundu dedi çok üzüldüm o da üzülme yeterki kaliteli olsun dedi çok şükür kaliteliymiş o bir yumurtayla kızım olacak..bir arkadaşımın 13 yumurtası bulundu fakat geriye 2 tane kalmıştı..yumurta sayılarına takılmayın canlar

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin arkadasim.

Ben de bir ay dogum kontrol hapi kullanmistim , Mayis ayinda on gorusmeye geldigimde Ulun Bey vermisti. O zaman kist yoktu bana onlem amacli vermisti. Gecen hafta cuma gunu son hapi ictikten sonraki gun adet oldum. Pazartesi gunu kontrolde kist cikinca Ulun Bey de sasirdi, iki tane 18 ve 21 mm'lik kist moralimi cok bozdu. Allahtan tedaviyi iptal etmek gerektirecek cins kist degillerdi , kucuk bir operasyonla kistler alindi. 2-3 dakika surdu, ignenin batisini ikinci kistte hissettim biraz canim yandi ama korkulacak bir sey degil. Yine de sen bilirsin , istersen dogum kontrol hapini dene.

Hic korkma arkadasim, insallah bebisimize kavusalim da bu kucuk agrilar hic sorun degil.

Sana da cok basarilar diliyorum xx

Sagol canim ya bana da alalim dediler ama korktun simdi dogum kontrol hapini deniyoruz ama bu seferde dusmezse kistler diye korkuyorum insallah duser de bi de onun panigini yasamam :) igneler nasil gidiyo bakalim benimkiler evde kuzu kuzu yatiyolar bakisip duruyoruz onlarla :))

Günaydın kızlar;

Tatilim bitti evime geri döndüm.
Kafamı dinledim, enerji depoladım, içim açıldı, evde 5 aydır yat yat ruhum kararmıştı.
Sizler ne alemsiniz? Yeni hamişlerimiz var mı?
Tedaviye başlayanlar var sanırım hepinize hayırlı olsun.
Allah'ım ilk denemede bebeklerinizi size bağışlasın inşallah.

Hoşgeldin Ladymarmalade74
Tedavin hayırlı olsun.
Sana tavsiyem sakin ol. Sakın evham yapma, doktoruna güven, herşeyi akışına bırak.
Sana bol bol dua edeceğim.
Allah yardımcın olsun emeklerinin karşılığını versin inşallah...

Hoşgeldin canım özledik seni

bey düşünüyorum... bilmiyorum ne olacak bu ayın sonunda başlaçak olan tedavime bir yer bulmam gerekiyor...birinci uygulamam 2 tane bebeş ardından 5 aylıkken kaybettim ... Rabbim yardımcımız olsun

bey düşünüyorum... bilmiyorum ne olacak bu ayın sonunda başlaçak olan tedavime bir yer bulmam gerekiyor...birinci uygulamam 2 tane bebeş ardından 5 aylıkken kaybettim ... Rabbim yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım.Ulun Bey gerçekten çok yoğun ben 3 kere denedim nasip değilmiş diyorum. Bi arkadaş da Ramazan ayında çok negatif alan var diye yorum yapmıştı. Ben de mayıs haziran aylarında çok fazla pozitif görmüştüm mesela. Ayrıca şu bir gerçek ki Umut Tüp bebek Türkiyedeki merkezlerin arasında ilk üçtedir. Ulun Bey işte her zaman çok iyi davranır vs diyemem ama kesinlikle insanlığı süperdir. Seninle üzülür seninle sevinir.

Arkadaşlar şuan umut tüp bebek merkezinden yazıyorum 10 dk kadar yumurta toplama işlemine alacaklar dualarınızı eksik etmeyin lütfennn

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı, rahim kalınlığı ölçüldü, test yapıldı ve Ulun Bey Pazartesi günü transfer olabileceğini söyledi.
Bir poşet dolusu da ilaçlarımızı aldık geldik. Bütün tedavideki arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun, hamişlerede hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Bu aralar sık giremiyorum malum hazırlıklar filan.
Maşallah yumoşlara, inşallah sağlıcakla döllenmişlerdir ve gelişimleri güzel devam eder.

Arkadaşlar şuan umut tüp bebek merkezinden yazıyorum 10 dk kadar yumurta toplama işlemine alacaklar dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
İnş kaliteli yumurtaların olur, Allah yardımcın olsun. Sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ederler.

Şimdiden hayırlı olsun inş olumlu sonuçlanır.

Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Aayy ne guzel ne mutlu :) dualarimiz hep birbirimize zaten canim merak etme sen:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…