merhaba ;
ulun bey hakkında detaylı bbilgisi olan var mı merkez nasıl bir merkez acaba ?
Napiyosunuz arkadaslar kimsenin sesi cikmiyo yine :)
Yok canım çıkan bir damla falandır herhalde sorun olmaz. Bir dahaki sefere iyice enjekte edip iğneyi çekmeden 1-2 sn beklersin.
Tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah.
Rahat ol canım hiçbir şey olmaz Benimde kaç defa dışarıya çıkmıştı ama tedavimi hiç etkilemedi.
Hatta benim bir dönem kalçadan olduğum progestanlar bile ilacı dışarı atıyordu.
Yumurtalarımda gelişti, bebeğimde tutundu sakın kafana takma.
İyiki varsınız .......
Cumartesi gunu kontrollum vardı anladığım kadarıyla durumum çok parlak değil
Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin
Canım iş yoğunluğundan bir türlü giremiyorum Perşembe günü tedavi başladım iğnelerimi kullanıyorum salı günü kontrolüm var.
Sen tedaviye başladın mı?
Cumartesi gunu umuttaydik suleyman beye muayene oldum tabiki, bi kist varmis dusmemis onu almadan baslamayalim tedaviye dedi ya alalim ya da bi ay daha ilacla dusurelim dedi ben de aldirmaya korktum bu ayda ilac kullaniyorum insallah eylul sonunda baslicaz uzuldum ama nasip vardir bi hayir dedim. Senin insallah sorunsuz devam eder. Zaten su is guc de kafama takiliyo hakkimizda hayirlisi
Ilk tup bebek denemem umutta oldu 17 yumurta toplandi13 tanesi dollendi ilk 2 gun iyiyken 5. Guns sadece 1 embriyom kaldı oda 4. Günle 5. Gün arası bırseydi iyi değildi tutmadı, bize spermden mi yumurtadan mı belli değil dendi biz çok korktuk sigarayı bıraktık esimle sonrası 2. İçin başka merkez öncesi bitkisel destekler verdi doktorum az ilaç 5 yumurta 3. Güne 2 tane transfer kaliteleri iyi dendi ama 3. Gün embriyosuydu sonuç gebelik oldu bir sure sonra değerim düştü kimyasal gebelik bu denemem nisan ayıydı..3. Tüp bebek için umut tüp bebekte başladım ama nisandan bu yana destekler aldım 9 yumurta toplandı 4. Gün kaliteleri çok çok iyi olan 2 embriyo transfer edildi 3 tane embriyomda 5. Günde donduruldu onlarında kaliteleri çok iyi yani bu kez yolunda gitti donmuşumuz bile oldu çok sevindik derken çok yeni negatif sonucu aldım ama bu kez çok stresliydim nasip değilmiş.
Sana söylemek istedigim embriyo kalitesi değişebiliyor bende çok korkuyordum hani embriyomuz bile gelişmiyor sorun çok büyük diye ama ilk kez her şey yolundaydı nasip olmadı en yakın zamanda donmuş için başlıycam tek tesellim o.. Senin inşallah sonucun olumlu olur genede umitsz olma rabbim hepimizin yardımcısı olsun
özlemcim hamd olsun rabbime o 2 meleğim savaştı 5. gün(blast)seviyesine kadar ulaştılar ve 5. gün yani cumartesi transferim oldu şimdi RABBİM e dua ediyorum onlar 15 yumurtanın içinde 2 si savaşı kazandı ve şimdi annelerinin karnında da Rabbim in vesilesiyle yola beraber devam ederiz
Ben de geçen sene tedaviye başlamak için eylül ayında Süleyman beye gittiğimde polip var dedi ve ultrasonda yerini gösterdi, tam embriyoyu yerleştireceğim yerde dedi ve bizi histeroskopiye ikna etti, çünkü embriyo gidip polip üzerine yerleşseydi beslenemeyeceği için tutmayacaktı. Histeroskopi için adet bitimini bekledik, bu defada eşim rahim temizken bir ayda biz deneyip bekleyelim dedi, bir ayda öyle geçti. Sonraki gidişimizde çikolata kistlerimi (öncesinde biliyorduk zaten-çift taraflı 2,5 cm) baskılamak için dk hapı verdi neden kullandırdığını bir sonraki ay için faydasını anlattı, bir ay da onu bekledim, aralık sonunda tedaviye başlayabildik ancak. Yani her ay başlıcam diye gidip ertelenmesinin ne demek olduğunu biliyorum, insan üzülüyor ama herşey yumurta kalitesini, tutunma şansını artırmak içindi. Sen de böyle düşün.
Detaylı yazdım çünkü o zamanlar ben de çok üzülmüştüm her bir ay geçtiğinde. Ama beklediğime deydi çok şükür.
Herşeyde bir hayır vardır, inşallah bir sonraki ay tedaviye başlarsın ve olumlu sonuç alırsın.
Dualarım bu yolda uğraşı veren tüm isteyenler için.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Cumartesi gunu umuttaydik suleyman beye muayene oldum tabiki, bi kist varmis dusmemis onu almadan baslamayalim tedaviye dedi ya alalim ya da bi ay daha ilacla dusurelim dedi ben de aldirmaya korktum bu ayda ilac kullaniyorum insallah eylul sonunda baslicaz uzuldum ama nasip vardir bi hayir dedim. Senin insallah sorunsuz devam eder. Zaten su is guc de kafama takiliyo hakkimizda hayirlisi
özlemcim hamd olsun rabbime o 2 meleğim savaştı 5. gün(blast)seviyesine kadar ulaştılar ve 5. gün yani cumartesi transferim oldu şimdi RABBİM e dua ediyorum onlar 15 yumurtanın içinde 2 si savaşı kazandı ve şimdi annelerinin karnında da Rabbim in vesilesiyle yola beraber devam
inşallah iki meleğinde sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz
Nerden anladın parlak olmadığını, doktor birşey mi söyledi, şimdiden böyle düşünme stres yapma kendine, rahat olmak çok önemli.
Bu işler hiç belli olmaz, Rabbim ol dedikten sonra...[/
Az yumurtam var bunlar toplanacak ,döllenecek ve dondurulacak sonra çözülülerek pgt gidecek ....
canım sence durumum parlak mı ?
Herkese merhaba,
Belki hatirlayan vardir , ben Mayis ayinda Londradan gelip Ulun Bey ile gorusmustum ve Eylul adetim ile tedaviye baslama karari almistik.
Cumartesi aksami geldim ve Pazartesi sabah gittim Ulun Bey ile gorusmeye. Muayene sirasinda maalesef iki tane 18 ve 21 mmlik kist cikti ve nerdeyse tedavi iptal oluyordu!!! Neyseki yapilan testte kistlerin hormonsal bir kist olmadigi ve igneyle patlatilarak tedaviye baslayabilecegimizi duydugumda cok sevindim. Tabi o testin sonucu cikana kadar ben oldum oldum dirildim resmen. Uzun lafin kisasi sevgili arkadaslar tedaviye basladim, bugun ikinci ignemi de oldum. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
Butun arkadaslara basarilar diliyorum x
Tedaviye baslayan arkadaslar hayirli olsun tedavileriniz insallah olumlu sonuclanir.pilisecim sende uzulme nasip boyleymis gec olsun guc olmasin.Bana gelince bizde genetik testi icin kanlarimizi verdik esimle sonuclari bekliyoruz bi amh testi kaldi onuda yaptirip sonuclari alip dogru ulun beye gidecez.bakalim bize ne diyecek hakkimizda hayirlisi
Nerden anladın parlak olmadığını, doktor birşey mi söyledi, şimdiden böyle düşünme stres yapma kendine, rahat olmak çok önemli.
Bu işler hiç belli olmaz, Rabbim ol dedikten sonra...[/
Az yumurtam var bunlar toplanacak ,döllenecek ve dondurulacak sonra çözülülerek pgt gidecek ....
Canim tek yumurtayla hamile kalan arkadaslarimiz var gonlunu ferah tut insallah allah hepimize o gunleri gosterecek
Herkese merhaba,
Belki hatirlayan vardir , ben Mayis ayinda Londradan gelip Ulun Bey ile gorusmustum ve Eylul adetim ile tedaviye baslama karari almistik.
Cumartesi aksami geldim ve Pazartesi sabah gittim Ulun Bey ile gorusmeye. Muayene sirasinda maalesef iki tane 18 ve 21 mmlik kist cikti ve nerdeyse tedavi iptal oluyordu!!! Neyseki yapilan testte kistlerin hormonsal bir kist olmadigi ve igneyle patlatilarak tedaviye baslayabilecegimizi duydugumda cok sevindim. Tabi o testin sonucu cikana kadar ben oldum oldum dirildim resmen. Uzun lafin kisasi sevgili arkadaslar tedaviye basladim, bugun ikinci ignemi de oldum. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne olacak.
Butun arkadaslara basarilar diliyorum x
Sagol canim bizden genetik testi filan istenmedi bir suru test yaptirdik ama sanirim o yok ilk defa diye mi istemiyolar acaba bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?