Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba ;
ulun bey hakkında detaylı bbilgisi olan var mı merkez nasıl bir merkez acaba ?


Merhaba ,

Ben de Ulun Bey ile ikinci kez tüp bebek tedavisi deneyenlerdenim. Ulun Bey'in işinin ehli olduğuna dair kanıtlar deneyimleri,aldığı eğitimler şüphesiz. Ancak ben konunun başka bir yönüne dikkatinizi çekmek istiyorum. Merkez o kadar yoğun ki artık hastalarını hatırlayamaz bir noktada Ulun Bey. Dosyadan bakıp hatırlayabilmesini tabii ki anlayabiliyorum. Ancak arada benim gibi çok farklı detayları olan hastalarının öykülerini unutmamalı diye düşünüyorum. Zaman zaman sorduğu sorular karşısında ne yazık ki hezeyana kapılıyorum.
Bu tedavinin kalitesi ile ilgili değil tabii ki .
Hekimlik yönünden şüphem yok, ancak hepimiz biliyoruz ki bu tedavi çok zor ve duygusal kimliği ağır basan bir tedavi. Dolayısıyla da hekimin biraz daha empatik yaklaşması gerekiyor. Süleyman Bey'i de tanıyorum ve bence Süleyman Bey'in empatik kimliği sahip olduğu bir üstünlük.
Allah herkesin gönlüne göre versin...
 
Yok canım çıkan bir damla falandır herhalde sorun olmaz. Bir dahaki sefere iyice enjekte edip iğneyi çekmeden 1-2 sn beklersin.
Tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallah.



İyiki varsınız .......


Cumartesi gunu kontrollum vardı anladığım kadarıyla durumum çok parlak değil


Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin
 
Son düzenleme:
İyiki varsınız .......

Cumartesi gunu kontrollum vardı anladığım kadarıyla durumum çok parlak değil

Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Nerden anladın parlak olmadığını, doktor birşey mi söyledi, şimdiden böyle düşünme stres yapma kendine, rahat olmak çok önemli.
Bu işler hiç belli olmaz, Rabbim ol dedikten sonra...
 
Canım iş yoğunluğundan bir türlü giremiyorum Perşembe günü tedavi başladım iğnelerimi kullanıyorum salı günü kontrolüm var.
Sen tedaviye başladın mı?

Cumartesi gunu umuttaydik suleyman beye muayene oldum tabiki, bi kist varmis dusmemis onu almadan baslamayalim tedaviye dedi ya alalim ya da bi ay daha ilacla dusurelim dedi ben de aldirmaya korktum bu ayda ilac kullaniyorum insallah eylul sonunda baslicaz uzuldum ama nasip vardir bi hayir dedim. Senin insallah sorunsuz devam eder. Zaten su is guc de kafama takiliyo hakkimizda hayirlisi
 

Ben de geçen sene tedaviye başlamak için eylül ayında Süleyman beye gittiğimde polip var dedi ve ultrasonda yerini gösterdi, tam embriyoyu yerleştireceğim yerde dedi ve bizi histeroskopiye ikna etti, çünkü embriyo gidip polip üzerine yerleşseydi beslenemeyeceği için tutmayacaktı. Histeroskopi için adet bitimini bekledik, bu defada eşim rahim temizken bir ayda biz deneyip bekleyelim dedi, bir ayda öyle geçti. Sonraki gidişimizde çikolata kistlerimi (öncesinde biliyorduk zaten-çift taraflı 2,5 cm) baskılamak için dk hapı verdi neden kullandırdığını bir sonraki ay için faydasını anlattı, bir ay da onu bekledim, aralık sonunda tedaviye başlayabildik ancak. Yani her ay başlıcam diye gidip ertelenmesinin ne demek olduğunu biliyorum, insan üzülüyor ama herşey yumurta kalitesini, tutunma şansını artırmak içindi. Sen de böyle düşün.

Detaylı yazdım çünkü o zamanlar ben de çok üzülmüştüm her bir ay geçtiğinde. Ama beklediğime deydi çok şükür.
Herşeyde bir hayır vardır, inşallah bir sonraki ay tedaviye başlarsın ve olumlu sonuç alırsın.
Dualarım bu yolda uğraşı veren tüm isteyenler için.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
 

özlemcim hamd olsun rabbime o 2 meleğim savaştı 5. gün(blast)seviyesine kadar ulaştılar ve 5. gün yani cumartesi transferim oldu şimdi RABBİM e dua ediyorum onlar 15 yumurtanın içinde 2 si savaşı kazandı ve şimdi annelerinin karnında da Rabbim in vesilesiyle yola beraber devam ederiz
 

Insallah seni hic birakmazlar :)
 

Her seferinde heyecanla gidip geri donmek cok zor gercekten bende yeterki en iyi sekilde tedaviye baslansin diye her ay beklemeye razi oluyorum hazirandan beri bu ay onumuzdeki ay derken ekime kaldi insallah benimde bekledigime deger keske demeden tedaviye baslamak istiyorum destegin icin de tesekkur ederim :)
 


Olsun canım her şerde bir hayır vardır hayırlısı böylemiş diyelim
 
 
 
Son düzenleme:
Tedaviye baslayan arkadaslar hayirli olsun tedavileriniz insallah olumlu sonuclanir.pilisecim sende uzulme nasip boyleymis gec olsun guc olmasin.Bana gelince bizde genetik testi icin kanlarimizi verdik esimle sonuclari bekliyoruz bi amh testi kaldi onuda yaptirip sonuclari alip dogru ulun beye gidecez.bakalim bize ne diyecek hakkimizda hayirlisi
 
Herkese merhaba,

Belki hatirlayan vardir , ben Mayis ayinda Londradan gelip Ulun Bey ile gorusmustum ve Eylul adetim ile tedaviye baslama karari almistik.

Cumartesi aksami geldim ve Pazartesi sabah gittim Ulun Bey ile gorusmeye. Muayene sirasinda maalesef iki tane 18 ve 21 mmlik kist cikti ve nerdeyse tedavi iptal oluyordu!!! Neyseki yapilan testte kistlerin hormonsal bir kist olmadigi ve igneyle patlatilarak tedaviye baslayabilecegimizi duydugumda cok sevindim. Tabi o testin sonucu cikana kadar ben oldum oldum dirildim resmen. Uzun lafin kisasi sevgili arkadaslar tedaviye basladim, bugun ikinci ignemi de oldum. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne olacak.

Butun arkadaslara basarilar diliyorum x
 

Hosgeldin canim insallah allah istedigini nasip eder. bende de kist cikti igneyle aoinir dedi doktor ama ben korktum bu ay dogum kontrol hapi iciyorum kendiliginden dussun diye, merak ettigim igneyle alinirken agrili bi islem mi bu ayda bende kist cikarsa mecburen aldiricam ve cok korkuyorum.

Cumartesi kontrolunde de insallah hersey guzel olur :)
 

Sagol canim bizden genetik testi filan istenmedi bir suru test yaptirdik ama sanirim o yok ilk defa diye mi istemiyolar acaba bilen var mi?
 
 



Tekrar aramıza hoşgeldin
Hayırlı ve güzel sonuçlarınız olsun inşallah
 
Az yumurtam var bunlar toplanacak ,döllenecek ve dondurulacak sonra çözülülerek pgt gidecek ....

canım sence durumum parlak mı ?

Birincisi zaten sana sadece bir yumurta ve sperm gerekiyor, hepimiz öyle meydana gelmedik mi?
Hem şu an toplanan yumurta sayın belli değil, opuya kadar da tam netlik kazanmıyor, onun için şimdiden stres yapıp olan yumurta gelişimini de etkileme, rahat olmaya çalış.
İnşallah sağlıcakla yumurtaların gelişir, güzelce döllenir, pgt den de sağlıklı embriyolar elde edilir.
Tek yumurtayla hamile kalan sadecik arkadaşımız var bu topikte, ayrıca başka forumlarda da okudum.

Bak ben hep şuna inandım, yaşımdan dolayı iki embriyo transfer hakkımız vardı ve öyle de hazırlandı transfere ama biz ikiz gebelikte ve bebeklerde yaşanan bazı problemlerden dolayı tek istedik(Rabbim sağlık versin inş). Allah bana o evladı nasip edecekse tekle de eder, nasip etmeyecekse dört tane de transfer edilse etmez.
Güzel düşün güzel olsun, bol bol dua et.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
 
Son düzenleme:
Sagol canim bizden genetik testi filan istenmedi bir suru test yaptirdik ama sanirim o yok ilk defa diye mi istemiyolar acaba bilen var mi?

Evet canim ilk oldugu icindir benim iki negatif var ya ondan bi arastiralim dedi doktor.aslinda ilkindede yapsalar bence daha iyi. bisey varsa ona gore yol izlenirdi uzuntuler yasamazdik belki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…