Umutta tedavi olan ark. reglinin 3.günümü başladınız tedaviye 2.günmü bana Enver bey 3.gün gel demişti yasemin hanımda 2.gün gel dedi herhalde birşey fark etmez değilmi birde ilk 1500 ytlyi gelirken getir denildi kredi kartı gecerlimi yoksa nakitmi ödenicek ay beni heyecan bastıda sanıım regl olmam yaklaştı ağrılarım başladı
selam. 2. veya 3. gün farketmez bence. taksit yapıp yapmadıklarını merak ediyorum. bilgin varmı. jinemed mesela taksit yapıyor. ne güzel. hayırlısı olsun inşallah. tedavinin başarlılı geçmesini dilerim ..
canım ödemeler hakkında görüşmedim fakat taksit yaptıklarını sanmam bana yasemin hanım sadece ilk gün gelirken 1500 ytlyi yanında getireceksin demişti
sen tedaviyi nezaman düşünüyorsun
selam arkadaşlar. aranızda rahim filmi çekilen varmı. cumartesi adetime en az 3 gün kala çekinsem olurmu bilgisi olan varmı.biran önce çekinmek evraklarımı heyete sokamk istiyorum.
selam arkadaşlar. aranızda rahim filmi çekilen varmı. cumartesi adetime en az 3 gün kala çekinsem olurmu bilgisi olan varmı.biran önce çekinmek evraklarımı heyete sokamk istiyorum.
Rahim filmi hatırladığım kadarıyla adet kanamasının bitmesini takip eden bir kaç gün içinde çekilir
canım ben cektirmedim direk histeroskopi yapıldı bana ama bildiğim kadarı regl bitiminden 2-3 gün sonra çekiliyor
sağolun arkadaşlar. rahim filmi için 2 hafta beklemem gerekecek o zaman. bu rapor işi gerçekten çok zor. bisürü prosedür. ekim umut tüp bebekte başlarız diye düşünmüştük ama olmuyor. nasip. ama aralğa inşallah yetişir.sabırlanıyorum artık.
Aceylacim,
Kendini germe sakin ol önemli olan herşeyin yolunda gitmesi geç olsun güc olmasın. Moralini yüksek tut sadece doktorunun dediklerini harfiyen uygula. Hayırlısı ile hamile kalırsın inşallaaaahhh...
Aceylacim tekrar merhaba,
Özelden attığın mesajı okudum. Ancak nasıl özelden yanıtlanır bilmiyorum burdan yanıtlayayım. Ben rahim filmi çektirmedim. Doktorum gerek duymadı çünkü eşim ileri derece (sayı hareket 0 dı) infertilite idi. Yani micro dışında bebek sahibi olma olasılığımız binde 1 bu nedenle direk rapor verdiler.
hele şükür formumuza kavuştuk ark.
ben cumartesi pregly 150 ,fenemon,ve folibol ile tedavime başladım yarın ilk kontrolum inş. yumurtalarım iyi gelişiyordur ark. bu dönemde umutta tedavi gören arkadaş varmı aranızda
Aceylacim tekrar merhaba,
Özelden attığın mesajı okudum. Ancak nasıl özelden yanıtlanır bilmiyorum burdan yanıtlayayım. Ben rahim filmi çektirmedim. Doktorum gerek duymadı çünkü eşim ileri derece (sayı hareket 0 dı) infertilite idi. Yani micro dışında bebek sahibi olma olasılığımız binde 1 bu nedenle direk rapor verdiler.
Selam. nasılsın.nasıl gidiyor tedavin. merkezden memnunmusun.
slm canım eşine tese yöntemimi uygulandı benim eşimde sperm mevcut ama çok az miktarda gecen ay eşimin verdiği spermler dondurulmuş yarın tekrardan verecek fakat Emre bey kalite acısından eşime tese uygulamanın daha mantıklı olduğunu çünkü kalitenin bu şekilde artacağını söyledi
size TESE yapıldımı
Tekrar selam canım . sağol verdiğin bilgi için. eşime üroloji doktoru (eğitim araştırma hastanesi) microenjeksiyon uygundur diye durumunu belirten yazı verdi. eşimde de sayı 2 spermioramda 1 tane çıktı. 2 tanesinde de 0 sıfır çıktı çünkü. iyice araştırmak gerekiyor. gereksiz yere vakit kaybetmek istemiyoruz. teşekkür ederim canım. nasıl gidiyor herşey yolundamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?