Merhaba aynı ilaçları ve iğneleri bende kullanıyorum göbekten olan iğne kan pıhtılaşmasını engellemek için birde bana yumurta toplamanın6. Günü decapeptyl iğne verdi sizde kullandınız mı?
kızlar belirtileri aramayın diyecem ama insanın elinde değil boşverin arayın her şeyi belirti olarak düşünün sevinin rahat geçirin bu süreci...var diye görün ve rahat olun ben öle yaptım...
Merhaba aynı ilaçları ve iğneleri bende kullanıyorum göbekten olan iğne kan pıhtılaşmasını engellemek için birde bana yumurta toplamanın6. Günü decapeptyl iğne verdi sizde kullandınız mı?
Ya dpuu iğne yerlerin çok acıyor mu,ben üstüne otururken falan çok acıyor
canım ben şişmanım ama yinede test gününe kadar iğnelere de jele de devam ettim testten sonra popom kötü mu diye sordum ben de evet diyince jeli günde 2 defa uygula ve iğneyi bırak dedi ....onlar bebişlerin tutunmasına yardımcı oluyır..inşallah sonucun güzel olur...
Hemde nasıl iğneye korka korka gidiyorum:) hemşire herhangi bir nemlendiriciyle iğne yerlerini ovalayın dağılsın dedi yağlı bir iğne olduğundan ağrı yapar dedi ben denedim kolonya ve nemlendiriciyle ovaladım tamamen geçmedi ama rahatladım sende deneyebilirsin.
Bana da buz koyabilirsin faydası olur dedi,deneyeyim onları bari ya,zor yoksa böyle
Çok geçmiş olsun inşallah bu kötü günleri çabuk atlatırsın. Naçizane gebelik testini tekrar etsen sana fikir verebilir belki. İnşallah bebeğin gelişimine devam eder ve seni bırakmaz sende buna İnan zor olsada olumlu düşünmeye çalış
Recete de yazmıoki bnm iğne acba sorsammıMerhaba bizede yumurta toplamadan itibaren günde 3 kez 2 tane progestan kapsül ve akşamları progestan iğne artı oksapar iğne göbekten test gününe kadar. Sizinde öyle olabilir mi çünkü o gün odada 3 kişi transfer olduk sırayla hepimizede aynı ilaçlar reçete edildi.
Recete de yazmıoki bnm iğne acba sorsammı
Allah razı olsun canim dua edin su zor günleri güzelce atlaayim mucizem beni bırakmasın bugün karından bakıldı kese duruyo ama gelişmesi önemli bide o gelen parçayı ben kese zannettim hemen gittik doktor duruyo dedi suan gebelik var zaten keske testler doğru cevap verse bebek olmasa bile suan deger yuksek cikar sifirlanmasi 10 15 gunun buluyomus yani tek çarem 10 15 gun beklemek belki bebeğimin kalbi atar tabi kanama okursa düşük yaparsın dedi insallah bi daha olmaz biraz karışık oldu ama kusura bakma
Allah razı olsun canim dua edin su zor günleri güzelce atlaayim mucizem beni bırakmasın bugün karından bakıldı kese duruyo ama gelişmesi önemli bide o gelen parçayı ben kese zannettim hemen gittik doktor duruyo dedi suan gebelik var zaten keske testler doğru cevap verse bebek olmasa bile suan deger yuksek cikar sifirlanmasi 10 15 gunun buluyomus yani tek çarem 10 15 gun beklemek belki bebeğimin kalbi atar tabi kanama okursa düşük yaparsın dedi insallah bi daha olmaz biraz karışık oldu ama kusura bakma
Cnm hayırdır noluyor herşey yolundadır inşallahhh ben uzun süre takip edemedim babam ameliyat oldu o yüzden gelemedim
Çok şükür kese yerinde allahın izniyle kötü bişi olmayacak bebeğin seni bırakmayacak cnm
Bende bilmiyorum canim ne oldugunu iki gündür kahverenginden kırmızıya donen lekelenmelerim var arttı biraz dun tuvalete gittiğimde biriken jeller elime geldi sonra yumuşak bisey geldi kan pihtisi da değil et parcasi gibi beyaz gibi odum koptu hemen doktora gittik ben kese gitti dedim başladım ağlamaya doktor karından baktı kese burda dedi o gelen parçayı gösterdim bisey diyemedi vurulduğum iğneleri söyledim yapilcak herseyi yapmışsın dedi kesevgelişmezse yapcak bisey yok dedi Cok kanaman olursa zaten düşük olur dedi ama suan hafif kahverengi lekelenmem var kırmızı gelmedi daha ne olcak bilmiyorum su 15 gun bi gecseydi iki gündür kabus gibi zaman gecirdim. Gecmis olsun canim iyi mi simdi babanın durumu
Kıyamam ben sana neler yaşamışsın ne yazacağımı bilemedimAma en iyi haber kırmızıların gelmemesi bol bol dua etmektan başka caremiz yok ama gör bak hiç bişicik olmayacak burda neler okuyuyoruz sende biliyorsun günlerce kanaması olupta bebeği sıkı sıkı tutunan seninde allahın izniyle öyle olacak bebeğin seni bırakmayacak
Çok şükür cnm babam iyi önemli bi ameliyattı çok korkuyorduk bişi olacak diye allahıma şükürler olsun başarılı geçti.
Allahım önce hepimize sağlık onun arkasındada sağlıklı mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin kendini çok üzüpte sağlığından olma cnm sağlık inan en önemlisi günlerdir hastanede kaldım inan bebeğe artık o kadar kafama takmıyorum kurban olduğum allahım ol diyince oluyor
ama zaman başka şekilde geçmez...Ayy canım doğru söylüyorsun da olumsuz sonuç alınca da düşüş çok sert oluyor,onun için kendimi inandırmaya korkuyorum:18::18:
Evet doktorda öyle açıklama yaptı,tutunmayi kolaylaştırmak için dedi. Canim artık sabredeCegiz Bebisler Için Inşallah
cansensen canım jeli hala kullanıyor musun...ne zamana kadar kullanacaz...canım korkma her şey iyi olacak bebişine bişey olmayacak...her gün konuş onunla...
sen cansnsen e sormussun ama gorunce cevapliyim dedim bi sorun olmazsa kanama falan 3.aya kadar kullandim ben 12.haftada biraktimcansensen canım jeli hala kullanıyor musun...ne zamana kadar kullanacaz...canım korkma her şey iyi olacak bebişine bişey olmayacak...her gün konuş onunla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?