Kizlar bugun transferin 5.gunu ama adet olucakmis gibi doluluk hissi var acaba tutunamadimi bana yardimci olun lutfen
Aminn canim Amin herkesinkini bağışlasin Rabbim insallah iki gun once keseyi gördüm gördükten ertesi gun sonra lekelenmem başladı 5 bucuk 6 hafta arasi.Cok korktum ne kadar firenlemeye çalışsam kendimi panik yaptım yine Rabbim korusun insallh elimden gelen herseyin en iyisini yapmaya çalıştım Rabbim en iyisini bilir ol derse olucak
panik yapma kardeşim benimde transferimin 8 günü ve hala ağrılarım var ağrı olması normal strese sokma kendini bebeklerinle konuş rahatlarsın
bakne güzel keseyide görmüşün yakında pıt pıtlarıda duycan bundan güzel daha ne var annesi bebeğin iyice yerleşmeye çalışıyo annesi korkma rabbimin izniyle bişiçik olmaz gönlünü ferah tut progestan iğne kullanıyomusun
Kizlar bugün transfer gerçekleşti,2 embriyo transfer edildi ,çok heyecanlı süreç başladı,test tarihimiz 27 Mart,o gün güzel haberlerle gelirim size inşallah
mrba kızlar topikleri gezerken umutta tüp bebek yapanları buldum bi kaç sayfanızı okuyabildim sadece ve yazmak istedim......adım songül 35 yaşndayım ve 15 yıllık evliyim 5 tüp denemem inşşllh son olur ayın 7 sinde ulun by drum transferim oldu çarşamba test günüm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşlh bi arkadaşn yazısını okuddun öksürüyomuş sanırım o konudan şu anda bende muzdaribim 3 gündür ve artık dayanamayıp dra gittim şurup ve fıs fıs verdi ilk defa dün gece rahat uyku uyudum sütle bal yapma derim çünki süt daha çok balgam yapar sadece sıçak su ve bal kullan yada hastaaaneye git bence arkadaşm limion sakın kullanma kan sulandırıcı özelliğe sahip şimdiden geçmiş olsun
Kizlar Cok korkuyorum dun aksam kahverengiye donen lekeler simdi kırmızıya dondü odum kopuyo bisey olcak diye aradım proluton iğne verdi yaptırdım hemen rengim bembeyaz oldu Rabbim korusun insallah ne yapsam yapayım nasip değilse olmiycak insallah nasip olur bebeğim beni bırakmasın dua edin
Bol bol dinlen mumkunse hic kalkma su icmeye dikkat et sancili kasik agrisi adet sancisi gibi eger boyle agrin yoksa yat dinlen demisti bana dr insallah bebeklerin seni birakmicak allaha emanet ol canim
Kizlar bugun transferin 5.gunu ama adet olucakmis gibi doluluk hissi var acaba tutunamadimi bana yardimci olun lutfen
Kizlar bugün transfer gerçekleşti,2 embriyo transfer edildi ,çok heyecanlı süreç başladı,test tarihimiz 27 Mart,o gün güzel haberlerle gelirim size inşallah
Bişi sorcam arkadaşlar ben cok halsizim ya ilaçlar mı yapıo acaba bide bn jel değil fitil verdi günde altı adet dedi
panık yapma ben de hala adet olacakmısım gibi ağrılar oluyorr...
Hayırlı ılsn güsel haber alırız inşallah bnmde 26 sı İkitane bnde cok istedim ama hiç dile getrmedim bitane dedi koydu bakalım bide bn bişi hissetmiom normalmi
Halsizlik ile ilgili bilgim yok ama benimkide fitil jel degil sanirim bu daha iyi geri cikma ihtimali daha az buda cikiyo biraz ama normaldir herhalde
İcim titriyo öldüm geri geldim sanki tuvalete gittim jel birikmişti onu aldım arkasından yumuşak bisey elime geldi bir parmak kalınlığında et parçası gibi bisey mahvolduk hemen doktora gittim karından baktı kese duruyo beklemenden baska caremiz yok dedi o neydi anlamadım bittim resmen Cok kanamn olursa dusukle sonuçlanır dedi Cok kötüyün bebeğim beni bırakcak galiba
kız duygu dur hele yeni transfer olduk ne hissedecez,biraz zaman geçsin bari de öyle bu muhabbetlere başlarız
Halsizlik ile ilgili bilgim yok ama benimkide fitil jel degil sanirim bu daha iyi geri cikma ihtimali daha az buda cikiyo biraz ama normaldir herhalde
canım tekrardan hoşgeldin ben yeniyim...çok zor şeyler yaşamışsın rabbim sabır versin...umut ve ulun hoca bence de doğru karar ben de çok memnun kaldım inşallah bu defa son ve olumlu sonucun olur....
Hatirliyorum canim seni rabbim insallah bi daha ayni aciyi yasatmasin saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin
kızlar bu gün kan testimi tekrarladım değerim 1163 olmuş artış az gibime geldi sizce nasıl bu gün 13. gün....
amin inş sonuc olumlu olur hepimizn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?