Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bakne güzel keseyide görmüşün yakında pıt pıtlarıda duycan bundan güzel daha ne var annesi bebeğin iyice yerleşmeye çalışıyo annesi korkma rabbimin izniyle bişiçik olmaz gönlünü ferah tut progestan iğne kullanıyomusun

panik yapma kardeşim benimde transferimin 8 günü ve hala ağrılarım var ağrı olması normal strese sokma kendini bebeklerinle konuş rahatlarsın

Sagol canim herseyde bir sebep ariyoruz hepimizi yavrularna kavustursun allahim cok fazla kendimi dinlememeye calisiyorum.aslinda....dun ablamin kinasi vardi sonradan pisman olmamak icin gitmedim uzun sure ayakta kalirim diye ama yarin nikaha mecburen gidicem....emeklerimiz bosa cikmasin insallaah.sen nasil vakit geciriyosun...

İnsallah canim insallah bebisimin iyi haberidir bu ama insan korkuyo yinede insallah pit pitlarida duymaknasip olur ben sabah aksam jel kullanıyorum dun kanama olunca iki tane progestan vuruldum bi kac gun daha kullancakmisim

Kizlar bugün transfer gerçekleşti,2 embriyo transfer edildi ,çok heyecanlı süreç başladı,test tarihimiz 27 Mart,o gün güzel haberlerle gelirim size inşallah

Hayirli olsun canim az kalmis test tarhine insallah bu son olur

Bol bol dinlen mumkunse hic kalkma su icmeye dikkat et sancili kasik agrisi adet sancisi gibi eger boyle agrin yoksa yat dinlen demisti bana dr insallah bebeklerin seni birakmicak allaha emanet ol canim

Bol bol dinlen mumkunse hic kalkma su icmeye dikkat et sancili kasik agrisi adet sancisi gibi eger boyle agrin yoksa yat dinlen demisti bana dr insallah bebeklerin seni birakmicak allaha emanet ol canim

İcim titriyo öldüm geri geldim sanki tuvalete gittim jel birikmişti onu aldım arkasından yumuşak bisey elime geldi bir parmak kalınlığında et parçası gibi bisey mahvolduk hemen doktora gittim karından baktı kese duruyo beklemenden baska caremiz yok dedi o neydi anlamadım bittim resmen Cok kanamn olursa dusukle sonuçlanır dedi Cok kötüyün bebeğim beni bırakcak galiba

Bişi sorcam arkadaşlar ben cok halsizim ya ilaçlar mı yapıo acaba bide bn jel değil fitil verdi günde altı adet dedi

Kizlar bugün transfer gerçekleşti,2 embriyo transfer edildi ,çok heyecanlı süreç başladı,test tarihimiz 27 Mart,o gün güzel haberlerle gelirim size inşallah

Hayırlı ılsn güsel haber alırız inşallah bnmde 26 sı İkitane bnde cok istedim ama hiç dile getrmedim bitane dedi koydu bakalım bide bn bişi hissetmiom normalmi

Hayırlı ılsn güsel haber alırız inşallah bnmde 26 sı İkitane bnde cok istedim ama hiç dile getrmedim bitane dedi koydu bakalım bide bn bişi hissetmiom normalmi

kız duygu dur hele yeni transfer olduk ne hissedecez,biraz zaman geçsin bari de öyle bu muhabbetlere başlarız

Canım çok geçmiş olsun dün akşamda sana yazmıştım ama gitmemiş sanırım RABBİM seni ve meleğini korusun benimle birlikte transfer olan arkadaşım da aynı durumları yaşamış onunlada görüşüyorum da 2 kez çok yoğun kanama geçirdim dedi parça parça kan gelmiş ped doluyodu dedi sonra zeynep kamildeki kadın doğumcu prof. doktora gitmiş(onun tanıdığıymış) ve 2 gün hastanede yattım ben tedbir amaçlı dedi.CANIM böyle işte içini ferah tut dualarım senınle ve tüm bekleyen arkadaşlarımla

Halsizlik ile ilgili bilgim yok ama benimkide fitil jel degil sanirim bu daha iyi geri cikma ihtimali daha az buda cikiyo biraz ama normaldir herhalde

Ben de progestan kullanıyorum kapsül vajinal olarak her gün 3 kere 2 ser tane,oda bir süre sonra bir kısmı cikiyor sinir oluyorum yaw, yerleştirmesi de zor... ya neyse sabreteceviz artık

canım tekrardan hoşgeldin ben yeniyim...çok zor şeyler yaşamışsın rabbim sabır versin...umut ve ulun hoca bence de doğru karar ben de çok memnun kaldım inşallah bu defa son ve olumlu sonucun olur....

Öncelikle aramıza hoş geldin evet zor günlerdi Rabbim çocuk isteyen tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun Merkezdekilerden ve doktorumdan memnunum o yüzden tekrar aynı merkezde deneyeceğim

Hatirliyorum canim seni rabbim insallah bi daha ayni aciyi yasatmasin saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin

Amin Canım

kızlar bu gün kan testimi tekrarladım değerim 1163 olmuş artış az gibime geldi sizce nasıl bu gün 13. gün....

Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin ...

amin inş sonuc olumlu olur hepimizn inşallah

Amin Canım

Canım hayırlı olsun ... Bebişlerin sımsıkı tutunsun ve seni hiç bırakmasın ... Rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…