Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

aa canım prednolden korkma yaa ben monodoks sandım...sen gönlünü ferah tut....bişeycik olmaz...

Ben monodoks içmedim kusuyom onu içince bana zitrıtek verdi ikitane aynı anda bikes içtim ama prednol şuan enerjimi cekti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oh ne güzel jel yaramış sana ve bebeğine. Kaç dk yürüyorsun jel sonrası

bende o parçayı yanımda götürdüm olur böyle şeyler dedi. Banaiki embriyo konmuştu o mu acaba? Acabalar bitmezki. Ohooo ben ulunu cepten arıyorum kanamam var dedimmi işi gücü bırakıyo adam sağolsun. Allah yardımcımız olsun.ben kesiyi gördükten 2 gün sonra kanama oldu iğneyi bırakmıştık. Progestan iğne kullanıyormusun?ben bu iğneyi bıraktıkca kanama yaşıyorum

canım hiç yürümüyorum öle zaten kullanıp işe gidiyorum...servise kadar 5 dk yürüyorum...sonra servisten bizim binaya 5 dk yürüyorum başkada yürümüyorum

canım hiç yürümüyorum öle zaten kullanıp işe gidiyorum...servise kadar 5 dk yürüyorum...sonra servisten bizim binaya 5 dk yürüyorum başkada yürümüyorum

Ee bunu hemşirelere danıştınmı ? Bana illa en az 30 dk yürünecek dendi.ilaç vücut ısındıkca emiliyormuş. Progestan tablet kullandım bi ara onu ikitane vajinadan atıyodum onda yürüyüş yok .

oh ne güzel jel yaramış sana ve bebeğine. Kaç dk yürüyorsun jel sonrası

bende o parçayı yanımda götürdüm olur böyle şeyler dedi. Banaiki embriyo konmuştu o mu acaba? Acabalar bitmezki. Ohooo ben ulunu cepten arıyorum kanamam var dedimmi işi gücü bırakıyo adam sağolsun. Allah yardımcımız olsun.ben kesiyi gördükten 2 gün sonra kanama oldu iğneyi bırakmıştık. Progestan iğne kullanıyormusun?ben bu iğneyi bıraktıkca kanama yaşıyorum

Ne biliyim anlamadım bende herkes mi yasiyo bunları nkadar zor ama mahvolduk ruh gibiyim kac gündür bugün kanamam yoktu ya Aramadim cepten dedim doner bana artık müsait olunca bakalım ne olcak korkuyorum ben sabah aksam jel kullaniyodum 3 gündür progestan yaptırdım iki tane gunde konusiyimda jeli istemiyorum artık psikolojimi de bozdu birikip gelmesi.senden gelen parca kan pihtisi miydi canim ne kadar buyuklukteydi

Ee bunu hemşirelere danıştınmı ? Bana illa en az 30 dk yürünecek dendi.ilaç vücut ısındıkca emiliyormuş. Progestan tablet kullandım bi ara onu ikitane vajinadan atıyodum onda yürüyüş yok .

canım danışmadım valla..uyanınca hemen kullanıyorum giyiniyorum hazırlanıyorum kahvaltı ediyorum ben sürekli hareket halindeyim evden çıkanakadar...ilk günlerher gün kullanıp hastaneye yürüyordum .ğne için. 40 dk ama işe başlayınca yürümedim de işyerinde hareket ediyorum...az çok

Ne biliyim anlamadım bende herkes mi yasiyo bunları nkadar zor ama mahvolduk ruh gibiyim kac gündür bugün kanamam yoktu ya Aramadim cepten dedim doner bana artık müsait olunca bakalım ne olcak korkuyorum ben sabah aksam jel kullaniyodum 3 gündür progestan yaptırdım iki tane gunde konusiyimda jeli istemiyorum artık psikolojimi de bozdu birikip gelmesi.senden gelen parca kan pihtisi miydi canim ne kadar buyuklukteydi
Sabır diyerek beklicez günler geçsin.
Bi parmak boyu vardı canım enide yarım cm den azdı. İlginçti kısacası. Bana progestan iğne iyi geliyor. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

Moralim cok bozuldu şuan ya zaten sabırla beklemk insanı yıpratıyo napalım allah a emanet olcaksa olur zaten

Heyyyy hemen oyle moralini bozmak yok bak hemsire bisey olmaz demis ....kendiliginden hamile kalanlar bu gunlerde daha hicbirseyin farkinda bir suru ilac kullananlar nasil doguruyo...kotu dusunme tamam mi anlastik mi

canım danışmadım valla..uyanınca hemen kullanıyorum giyiniyorum hazırlanıyorum kahvaltı ediyorum ben sürekli hareket halindeyim evden çıkanakadar...ilk günlerher gün kullanıp hastaneye yürüyordum .ğne için. 40 dk ama işe başlayınca yürümedim de işyerinde hareket ediyorum...az çok

İyi bari en azında hareket halindeymişsin. Burda ilaçlarda çok hata yapan oluyo ondan sordum.

Son düzenleme:
Heyyyy hemen oyle moralini bozmak yok bak hemsire bisey olmaz demis ....kendiliginden hamile kalanlar bu gunlerde daha hicbirseyin farkinda bir suru ilac kullananlar nasil doguruyo...kotu dusunme tamam mi anlastik mi

Sorma gözümn önünde o örnek cok üç ay hamileliğini bilmeyiğ serum ilaç endeskopi yaptıran birini tanıom ve bu 23 yaşında üçüncüyü yarın dgıruyo ama bize denk gelmz biz sakınıoYa çöp batar illaki

Hosgeldin canim ben umut tup bebek merkezini uzun arastirmalar sonunda buldum.iyikide bu tercihi yapmisim.ulun bey yogun olmasina ragmen ben cok .emnunum.bizde sorun morfolofi idi.ben 8 yillk evliyim normal yolla hamile kalip ogluma sahip oldum ama ona kardes isterken 2.5 ugrastik olmadi.1asilama yaptik ama olmadi.dr lar tup dedi.bizde yaptik....insallah rabbim hepimizin dilegini kabul eder..simdi bekleme asamasindayim.bugun 7. Gunum 22mart test tarihim..
inşallah hamilesindir canım:) bizde de morfoloji sorun.o çıktı:( ulun bey nasıl?morfoloji hakkında size nasıl bilgi verdi ve yaptırdığın yerde devlet raporu geçerli oluyor mu eşim de ben de öğretmeniz maddi olarak bizi zorlayacak rakamlar çıkar mı diye düşünüyoruz

Sabır diyerek beklicez günler geçsin.
Bi parmak boyu vardı canım enide yarım cm den azdı. İlginçti kısacası. Bana progestan iğne iyi geliyor. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

Evet canim sabretmekten bask çaremiz yok Rabbim nasip etsin yeterki bekleriz sağlıklı olduklarını bilelim de gecer günler insallah benimde öyleydi canim ilginç ya rahimden mi atiliuo acaba ben kese zannettim ama doktor asiri kanamayla düşük yaparsın dedi ondan sonra kan Hic gelmedi hafif kahverengi leke oldu sadece

Hoşgeldin canım. Morfoloji spermin baş kuyruk anomalisi demek. Yani yapı bozukluğu vardemek. Bu da yumurtayı döllemesini engelliyor. Ama spermlere büyütülerek özel cihazlarla bakıldığında mutlaka normal yapıda da sperm buluyorlar. Burada çoğu kişi o morfolojiden dertli zaten . Burada sayı önemli tabii. 50-60 sperm çıkıyorsa içinden 5 tane normal yapılı çıkıyorsa 1 milyon sperm varsa 1000 tane normal yapıda sperm çıkar bu da şansınızı arttırır. Tabii. Morfolojiyi düzeltmenin pek bi çaresi yok diyor doktorlar. Ama proxeedplus diye herkesin de bildiği bi ilaç var. Vitaminlerden oluşan bi ilaç. Bu alandaki doktorların da ilaç olarak kabul ettikleri tek şey zaten . Emre Bey konusunda tabii Türkiye'nin en önde gelen doktoru fakat bu doğal ilaç olaylarına pek pozitif bakmıyor ama ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Tecrübeyle sabit kesinlikle işe yarıyorlar. Araştırırsan zaten bir sürü doğal takviye bulursun canım. Kolay gelsin.
çok teşekkürler canım ayrıntılı yazdığın için. sabırsızlıkla cmtyi bekliyorum doktorların ağzından çıkacak tek bir kelime bile benim için o kadar önemli ki

kızçeler napıyosunuz be yaaaa? hamiş arkadaşlar ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim,CANSNSEN üzülme canım,geçicek ve bebişini kucağına alacaksın inş,yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZZZZ,eski arkidişler napıyosunuz bakalımmmmmmm:16:

kızçeler napıyosunuz be yaaaa? hamiş arkadaşlar ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim,CANSNSEN üzülme canım,geçicek ve bebişini kucağına alacaksın inş,yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZZZZ,eski arkidişler napıyosunuz bakalımmmmmmm:16:

Hosgeldin canim nerelerdesin ozlettin kendini nasılsın bakalım. benimde bi kac gunüm Cok zor gecti insallah gecer dua et ulun bey insallah icimi rahatlatir

Hosgeldin canim nerelerdesin ozlettin kendini nasılsın bakalım. benimde bi kac gunüm Cok zor gecti insallah gecer dua et ulun bey insallah icimi rahatlatir
hosbulduk canım,annemin yanındaydım b.esir de, sağlık problemleri vardı,benimde moralim çok bozuk:50:bende özledim siziii:16: dua etmez miyim,edicem tabii,Allah miniğini sana bağışlasın,problemsiz bi hamilelik yaşa inş,ulun bey seni rahatlatacaktır Allahın izniyle,üzme ama kendini,bebişimiz de üzülür bak sonra:20:

Evet canim sabretmekten bask çaremiz yok Rabbim nasip etsin yeterki bekleriz sağlıklı olduklarını bilelim de gecer günler insallah benimde öyleydi canim ilginç ya rahimden mi atiliuo acaba ben kese zannettim ama doktor asiri kanamayla düşük yaparsın dedi ondan sonra kan Hic gelmedi hafif kahverengi leke oldu sadece
İnşallah canım hayırlısı gelsinler dünyaya inşallah

hosbulduk canım,annemin yanındaydım b.esir de, sağlık problemleri vardı,benimde moralim çok bozuk:50:bende özledim siziii:16: dua etmez miyim,edicem tabii,Allah miniğini sana bağışlasın,problemsiz bi hamilelik yaşa inş,ulun bey seni rahatlatacaktır Allahın izniyle,üzme ama kendini,bebişimiz de üzülür bak sonra:20:

Gecmis olsun canim Hayirdir önemli bir şey yoktur umarım anneciginin.Cok şükür ulun bey aradı konuştum icimi rahatlatti insallah su 10 gunde geçse rahatliycam hayirlisiyla

Back
X