Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İnşallah canım hayırlısı gelsinler dünyaya inşallah

Canim ulun bey aradı konuştuk kese duruyosa bisey yok dedi bosver o parçayı takma kafana dedi dedim doktor biraz küçük dedi o karından Oyle gözükür dedi korkma bisey olmaz dEdi icim rahatladı biraz kalçanda yer var mi iğneye devam et dedi var var bisey olmasın yeterki kullanırım dedim 3 gündür gunde 2 tane yaptırdım progestan yarından itibarende mi Oyle yaptırcam unuttum sormayı sen de iki tane mi yaptırıyosun canim

Canim ulun bey aradı konuştuk kese duruyosa bisey yok dedi bosver o parçayı takma kafana dedi dedim doktor biraz küçük dedi o karından Oyle gözükür dedi korkma bisey olmaz dEdi icim rahatladı biraz kalçanda yer var mi iğneye devam et dedi var var bisey olmasın yeterki kullanırım dedim 3 gündür gunde 2 tane yaptırdım progestan yarından itibarende mi Oyle yaptırcam unuttum sormayı sen de iki tane mi yaptırıyosun canim
ohh için rahatlamıştır. Geçen hafta karından baktı bi doktor göremedi alttan bakınca gördü düşünki ben 9 haftalık hamileydim baktığında. Daha gecen gün karından görebildi doktor.karından bakıncada 8 haftalık dedi oysaki 9+5 günlüğüz. Bana ulun proluton depot iğne verdi onu oldum her iki kanamada ertesi günlerde günde bir progestan iğne olacak dedi. Her gün bir iğnem var.kanama olunca ulunla konuş bennce hemşireler progestan iğne veriyo ulunda yok proluton depot iğneyi hemen yaptır diyor. Aklında bulunsun hep ulunu ara. Gerçi benim kanamalarım aşırı yoğun oluyo

kızçeler napıyosunuz be yaaaa? hamiş arkadaşlar ALLAH tamamına erdirsin çok sevindim,CANSNSEN üzülme canım,geçicek ve bebişini kucağına alacaksın inş,yeni gelen arkadaşlar HOŞGELDİNİZZZZ,eski arkidişler napıyosunuz bakalımmmmmmm:16:

Gecmiş olsun annen için inş napıosn nasılsn bnm miniğimle 4.gün bitti bakalım sonuş ne olck

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmiş olsn cnm ulun bey cok poztif sesi bile yetıo dmi rAhatlatmştır seni dikkat et kendine popo yu feda et meleğin önmli 😀

İnşallah canım hayırlısı gelsinler dünyaya inşallah

ohh için rahatlamıştır. Geçen hafta karından baktı bi doktor göremedi alttan bakınca gördü düşünki ben 9 haftalık hamileydim baktığında. Daha gecen gün karından görebildi doktor.karından bakıncada 8 haftalık dedi oysaki 9+5 günlüğüz. Bana ulun proluton depot iğne verdi onu oldum her iki kanamada ertesi günlerde günde bir progestan iğne olacak dedi. Her gün bir iğnem var.kanama olunca ulunla konuş bennce hemşireler progestan iğne veriyo ulunda yok proluton depot iğneyi hemen yaptır diyor. Aklında bulunsun hep ulunu ara. Gerçi benim kanamalarım aşırı yoğun oluyo

Evet canim artık cepten ararım ulunu cokta rahatsız etmemek için hemsirelerle konuşuyorum onlarda hersey normal diyo sinirleniyorum asiri kanaman oldu mu ara diyolar ben kırmızıyı görünce hemen yaptırdım Hemsire sordu ulunda proluton depot yaptir dedi simdi icim rahatladı kese yerindeyse korkma dedi bu hafta yine o gittiğim doktora giderim uluna gitmeme 10 gun var ama alttan mi bakılsam bi zarar olur mu Rabbim herkesi sevindirsin umudumu kesmiştim sanki ama simdi sevindim Cok şükür bende yarın ariyim da soriyimda bir mi iki mi diye. Senin bebiste Masallah büyümüş Rabbim o korkuları bi daha yaşatmasın sana

Gecmiş olsn cnm ulun bey cok poztif sesi bile yetıo dmi rAhatlatmştır seni dikkat et kendine popo yu feda et meleğin önmli 😀

Evet canim Cok pozitif rahatlatti beni iyi konusuyo ama kısa kesiyo keske daha Cok konuşsa :1:

Evet canim Cok pozitif rahatlatti beni iyi konusuyo ama kısa kesiyo keske daha Cok konuşsa :1:

Bnde fazladan dört gündür prednol içtim acaba bebişe bişi oldmu ulun beyin bende teli yok hemşirede bişi olmaz dedi aradım bgun gönlüm rahat etmedi

Gecmis olsun canim Hayirdir önemli bir şey yoktur umarım anneciginin.Cok şükür ulun bey aradı konuştum icimi rahatlatti insallah su 10 gunde geçse rahatliycam hayirlisiyla
valla bizde bilmiyoruz canım,bi kaç ay önce kan depoları boşalmış hastaneye yatırıp kan verdiler biraz toparladı,şimdi yine aynı,bissürü test yaptık sınırı 200 olan test 500, 150 olan değer 50 vs vs,kanı, demiri çok çok düşük diğer değerler yüksek ,ne yapacağımızı şaşırdık,Allah önce sağlık versin hepimize:53: okudum canım sevindim,ulun beye kulak ver,kendine çokkkk dikkat et dinlen ve en önemlisi bol bol dua et,ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

gecmiş olsun annen için inş napıosn nasılsn bnm miniğimle 4.gün bitti bakalım sonuş ne olck

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah razı olsun canım sağol,bildiğiniz gibi aynı tas aynı hamamım ben,1-2 güne adet olurum,bittikten sonra gidip bi görüşeyim ulun beyle,bakalım neler bekliyor beni,hadi 4.günün de bitti dikkat et kendine,inş 7gün sonra beraber halay çekicez,çok takma,ne ümitlen ne de ümitsiz ol dicem ama biliyosun kelin merhemi olsa önce kendi başına sürermiş dimi ama:50:

inşallah hamilesindir canım:) bizde de morfoloji sorun.o çıktı:( ulun bey nasıl?morfoloji hakkında size nasıl bilgi verdi ve yaptırdığın yerde devlet raporu geçerli oluyor mu eşim de ben de öğretmeniz maddi olarak bizi zorlayacak rakamlar çıkar mı diye düşünüyoruz

Canim bizim sperm sayimiz 8 mlyondu prooxeed plus verdi onu kullandik sadece bende tiroid disinda baska bisey vermedi.durumumuzun ok kotu olmadigini soylemisti.umut tup bebek merkezinde rapor geciyor.ama benim bkr cocugum oldugu icin faydalanamiyorum.detayli bilgiyi merkezi aryip neslihan hanimdan alabilirsin ilaclar cok pahali degil proxeed plus 140 lira en pahalisi bu.ama size ne verir bolemiyorum.merkezden memnun kalacagina eminim.simdiden hayirli olsun....

Bnde fazladan dört gündür prednol içtim acaba bebişe bişi oldmu ulun beyin bende teli yok hemşirede bişi olmaz dedi aradım bgun gönlüm rahat etmedi

Canim bende sabah aradım aksam 6 da ancak dondü ulun bey seninde bebisine bisey olmaz bu donemde bebek etkilenmiyomus normal yumurta topladıktan sonra 5 gun kullanıyosun 5. Gun transfer gunüne denk geliyo zararlı olsa o zamanda içilmez canim gönlünü ferah tut

valla bizde bilmiyoruz canım,bi kaç ay önce kan depoları boşalmış hastaneye yatırıp kan verdiler biraz toparladı,şimdi yine aynı,bissürü test yaptık sınırı 200 olan test 500, 150 olan değer 50 vs vs,kanı, demiri çok çok düşük diğer değerler yüksek ,ne yapacağımızı şaşırdık,Allah önce sağlık versin hepimize:53: okudum canım sevindim,ulun beye kulak ver,kendine çokkkk dikkat et dinlen ve en önemlisi bol bol dua et,ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Rabbim acil şifalarını göndersin insallah annen düzelir en kısa zamanda yanında bakacak biri var mi sende uzaktasin Rabbim yardımcınız olsun insallah. Dikkat ediyorum canim Rabb'ime emanetiz ol derse olcak insallah

Slm Canim nasilsin? Nasil geçiyo tedavi sürecın sen nerde kalıyosun istabulda ben de uzaktan gelicem ya otel fiyatlarına baktım epey bi yüksekti de o yüzden sordum

Mesajını yeni gördüm kusura bakma. Kadıköy'de Sahra otelde kaldım ben. 60 tl. gecelik. Ama çok bir şey bekleme. Güvenilir, saygılı insanlar çalışıyor, o yönden rahattım. Yine de dediğim gibi çok şey bekleme...

Hosgeldin canim allah annene acil sifalar versin...sen nasilsin...bende transferimi oldum7.gundeyim az kaldi rabbim yuzumuze baksin..

Kizlar yaw belki farkedenler vardır benim cumartesi transferim oldu,5.gün embriyosu.

birsey sormak istiyorum, benim dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:

Şimdi iyiyim ama ilaçlarin yan etkisi olabilir mi acaba (progestan kapsül &iğne,coraspin, elevit,estrofem,Oksopar göbekten iğne)?..

Evet canim artık cepten ararım ulunu cokta rahatsız etmemek için hemsirelerle konuşuyorum onlarda hersey normal diyo sinirleniyorum asiri kanaman oldu mu ara diyolar ben kırmızıyı görünce hemen yaptırdım Hemsire sordu ulunda proluton depot yaptir dedi simdi icim rahatladı kese yerindeyse korkma dedi bu hafta yine o gittiğim doktora giderim uluna gitmeme 10 gun var ama alttan mi bakılsam bi zarar olur mu Rabbim herkesi sevindirsin umudumu kesmiştim sanki ama simdi sevindim Cok şükür bende yarın ariyim da soriyimda bir mi iki mi diye. Senin bebiste Masallah büyümüş Rabbim o korkuları bi daha yaşatmasın sana
amin canım inşallah sebninkide güzelce büyüyecek.çok şükür rahatladın. İlk üç ay alttan muayene edilebiliyor demişlerdi bana merkezden.

Kizlar yaw belki farkedenler vardır benim cumartesi transferim oldu,5.gün embriyosu.

birsey sormak istiyorum, benim dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:

Şimdi iyiyim ama ilaçlarin yan etkisi olabilir mi acaba (progestan kapsül &iğne,coraspin, elevit,estrofem,Oksopar göbekten iğne)?..
Transferin hayırlı olsun. İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana.
Çok geçmiş olsun ilaçların çok yan etkisi var ilaç yüzünden olabilir tabi merkeze sor istersen.
kuzum hoş geldin. Çok geçmiş olsun canım Anneciğin nasıl oldu şimdi. Cupcakelove babasının ameliyatıyla üzüldü sen annenin hastalığıyla üzüldün.ben kanamamla üzüldüm. Son bi hafta epeyce sıkıntılı oldu. Allah beterinden korusun

Hayırlı olsun transferin arkadaşımm.
muhtemelen progestan iğnenin yan etkisi olabilir.
benimde transferin 2. gününde akşam başım döndü fenalaşmıştım.bi ter boşaldı.
çok korkmuştuk acile gidiyoduk .kasıklarımdada ağrı oldu..
iğneyi yapan hemşire iğneden olabiliceğini söyledi.

Hayırlı olsun transferin arkadaşımm.
muhtemelen progestan iğnenin yan etkisi olabilir.
benimde transferin 2. gününde akşam başım döndü fenalaşmıştım.bi ter boşaldı.
çok korkmuştuk acile gidiyoduk .kasıklarımdada ağrı oldu..
iğneyi yapan hemşire iğneden olabiliceğini söyledi.

Aaaa sende ki olanlar da aynı bende olanlardan olmuş,ama aslında onun öncesinde 5-6 gün iğne olmuştum o zamanlar birsey olmamıştı demek zaman zaman Oluyor,O Zaman Doktorumu AramaMa Gerek Yok O Zaman Ya, Bu Arada sen transferin kaçıncı gününde sin canım?...

Mesajını yeni gördüm kusura bakma. Kadıköy'de Sahra otelde kaldım ben. 60 tl. gecelik. Ama çok bir şey bekleme. Güvenilir, saygılı insanlar çalışıyor, o yönden rahattım. Yine de dediğim gibi çok şey bekleme...

canım nasılsın yumurtaların toplandı değil mi iyi misin...

Back
X