Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim bilmiyorum ben nefret ettim jelden bide kahverengi gelince iyice korktum ama 12. Haftaya kadar kullanilcak sanırım ne biliyim dun bebeğim gitti dedim doktor duruyo diyodu inanmadım Hic ama gordu yani ne biliyim Cok zordu dun ölü gibiydim aynı bugün açıldım biraz kendime geldim insallah büyürse icim rahatliycak olmasada yapcak bişeyim yok
canım korkma her şey düzelecek...ben inanıyurum şuan kanaman var mı

hmmm peki yazdırabildin mi her zaman ben şimdi günde iki defa kullanıyorum malum az da değil parası ondan merak ettim..

Bende gunde iki tane kullandim haklisin canim pahali saglik ocaginda yazdirdik hep yari fiyatina geliyo 1tanenin parasiyla 2 tane alabiliyosun yazdirinca

Evet Canim Bız kendimizi Cok sartliyoruz hayat sadece bebekten ibaret değil bizim saglıgımız ailemizin mutluluğu her seyden önemli bunu anladım ben Rabbim ol diyince olucak Hic yapacak bişeyimiz yok sağlıksızsa zaten ne yaparsam yapayım bırakcak beni ama Rabbim benim yaşadığım bu korkuları kimseye yaşatmasın insallah babanın iyi olmasinada sevindim canim Rabbim acil şifalar versin evlatlarına bağışlasin en yakın zamanda iyileşsin insallah

Bırakmayacak cnm bak gör bugünleri hatırladıkca güleceksin bebeğin kolarındayken :16:

Bana progestan iğneyi test gününe kadar kullanacaksin dedi,vajinal olarak progestan kapsül de kullanıyorum günde 6 tane,evet ya iğne yerleri çok acıyor :43: okSapor u bize de 13 tane aldırdılar. . . Ben biraz zayıfim acaba onun için mi progestan iğnelere devam ettiriyorlar bilemedim:44: Amann neyse artık biz artık kendimize ve bebislerimize bakalım,onlara dua edelim nede olsa orda hayatta kalma mücadelesi veriyorlar :18:

mrhaba arkadaşm yazını okuyunca cvp yazmak istedim oskapar kan pırtılaşmasını önleyici iğne bende ulun beyin hastasıyım ve bende kullanıyorum rabbim inşllh nasip ederde hamile kalırsak bu iğneyi 3 ay kullanıcaz hatta progestan iğneyide bilgi vermek istedim bide progestan fitil her zaman daha iyi unutma sağlıklıda cırinone jel vajinaya yerleştirirken zarar veriyomuş bahçeçi umut o yüzden jel kullandıtmıyo hastalarına

mrhaba arkadaşm yazını okuyunca cvp yazmak istedim oskapar kan pırtılaşmasını önleyici iğne bende ulun beyin hastasıyım ve bende kullanıyorum rabbim inşllh nasip ederde hamile kalırsak bu iğneyi 3 ay kullanıcaz hatta progestan iğneyide bilgi vermek istedim bide progestan fitil her zaman daha iyi unutma sağlıklıda cırinone jel vajinaya yerleştirirken zarar veriyomuş bahçeçi umut o yüzden jel kullandıtmıyo hastalarına

progestann fitilden kastınız kapsül olan dimi arkadaşımmmm?... ya böyle acıyorr falann die söyleniyorummm ama sıkıntı değil ya yeter ki hayırlı sonuçlarrr alalımmmm daaaa canımm:49: senin test günün ne zaman :18:

YA kızlar ben dün transfer oldum ya yani bugün embriyolarımın 6. günü... demin embriyo gelişimiyle ilgili videolar izliyordummm, rahme tutunması 6. ve 7. günlerde oluyormuşşşş, düşünsene şuan da bebişlerim hayatta kalma mücadelesi veriyor, yaşamakla yaşamamak, bu dünyaya gelmekle gelmemek arasındaki inc çizgi bugün ve yarın belirgin oluyorrrr, bunu düşününce bir garippp hissettimmmm:43::43::43::43::43::49::49::emir_bebek::emir_bebek::52::52::16::16::18::18:

Allah razı olsun canim dua edin su zor günleri güzelce atlaayim mucizem beni bırakmasın bugün karından bakıldı kese duruyo ama gelişmesi önemli bide o gelen parçayı ben kese zannettim hemen gittik doktor duruyo dedi suan gebelik var zaten keske testler doğru cevap verse bebek olmasa bile suan deger yuksek cikar sifirlanmasi 10 15 gunun buluyomus yani tek çarem 10 15 gun beklemek belki bebeğimin kalbi atar tabi kanama okursa düşük yaparsın dedi insallah bi daha olmaz biraz karışık oldu ama kusura bakma

Canım sıkıntılı günlerlerin geride kalır inşallah. Çok stresli olmak da olumsuz etkiler. Minik bebeği nin kalp atışlarını duyduğuna da şahit oluruz inşallah.

Canim ben Perşembe görüştüm ulun beyle jel önemli kullancam dedi kanama olunca Oyle nefret ettimki iki gündür progestan igne kullanıyorum madem fitil daha iyi niye bana vermedi simdi de fitile mi geçildi herkese farkkımı veriliyo

Canım sıkıntılı günlerlerin geride kalır inşallah. Çok stresli olmak da olumsuz etkiler. Minik bebeği nin kalp atışlarını duyduğuna da şahit oluruz inşallah.

İnsallah canim kalp atışını da duysam icim biraz daha rahatliycak insallah elimden geleni yaptım takdir Rabb'imin ol derse olucak stres yapmamamda elde değil o parçayı görünce bebek gitti dedim panik yaptım insallah beni bırakmaz Rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın insallAh

YA kızlar ben dün transfer oldum ya yani bugün embriyolarımın 6. günü... demin embriyo gelişimiyle ilgili videolar izliyordummm, rahme tutunması 6. ve 7. günlerde oluyormuşşşş, düşünsene şuan da bebişlerim hayatta kalma mücadelesi veriyor, yaşamakla yaşamamak, bu dünyaya gelmekle gelmemek arasındaki inc çizgi bugün ve yarın belirgin oluyorrrr, bunu düşününce bir garippp hissettimmmm:43::43::43::43::43::49::49::emir_bebek::emir_bebek::52::52::16::16::18::18:

Bebiş yada bebeşlerin sımsıkı tutunsun, güzel ve mutlu haberlerini alalım buradan. Rabbim hepimize anne olmayı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Arkadaslar hepinize Cok teşekkür ederim bu zor günlerimde bana verdiginiz destek moral bi nebze icimi rahatlatiyo kendimi daha iyi hissediyorum insallah duâlarınızdan güç bulucam

Back
X