Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hergün aç karna iki dilim anans yiyom bide herkes üstme glio onu ye olma bnu ye olma üşüdmmü artk ne anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdiden başladılarmı yedirmeye o zaman sen hamile kaldığında yandın kilo aldırırlar sana :1:
Olsun cnm ye sen bebeğine güç kuvvet olsun :16:

Şimdiden başladılarmı yedirmeye o zaman sen hamile kaldığında yandın kilo aldırırlar sana :1:
Olsun cnm ye sen bebeğine güç kuvvet olsun :16:

Okdar halszmki ayaklarım dökülüo belim ağrıo kilo alırım o kesin varya yandık ama olsn ya bebemiz olsn şişman olak yaa

Cok şükür biraz daha iyiyim canim dun ulun bey aradı konuştuk rahatladım bosver takma kafana kese duruyosa düşünme o gelen neydi diye 10 gunüm var bakalım geçsin insallah hersey guzel olur benim o parçadan sonra kan gelmedi zaten adet gibi kanamamda olmadı Cok şükür vücudum onu atmak için savasiyodu demekki o yuzden lekelenme oluyodu neydi bilmiyorum ama ondan sonra kasiklarimdaki ağrıda gecti Rabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın insallah kayınvalidem Hic kaldırmıyor beni esim dakka bası arıyor leke var mi diye adamda kendini şaşırdı Rabbim insallah sevindirir bizi

Ne kaynanalar var ya benmkide bni dün aradı nasılsın die bide aynı binada altlı üstlü oturoz Allah bozmasın

Ooooh çok şükür hadi bakalım inşallah herşey yolunda olcak umut böle bişi işte ya bitaneck minişten umutluyuz biz

İşin özü bir yumurta bir sperm zaten. Ama o kadar negatife hazırlanıyoruz ki buralara gelene kadar, fazlasını kar biliyoruz. İnşallah üzmez beni de, sonuna kadar gideriz tuz tanemle...

Aynen canim filmlerde olur o zarf bir turlu acilmaz bende onu yasicam sanki.umraniyede bana yakin erdem hastanesi var orda yapicam aslinda umutta yapmak isterdim ama esim erdem diyo...

canım nerde yaptığının önemi yok önemli olan sonuç...ben bizim ünv hastanesinde acilde yaptırdım...sonra 2.sini arkadaş yaptı sonuca kendi baktı..kız sonra ben kan verdim ilk gün sonuca bakacak olanda iş arkadaşımızn eşi o arayıp haber verecek iş yerine döndük allahım her çalan telefon kalbim güm güm...neyse en son bizim şef var onu aramış söylemiş hepsi geldi odama....ayyy tekrar yaşadım şimdi o stresi heyecanı canım inşallah sende öle güzel bir heyecan yaşar ve sonucun güzel olur...ki güzel olacak.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bugün epey moralsizdim ama akşamüzeri merkezden güzel haberi aldım, daha iyiyim. Altın yumurtam ilk sınavını geçmiş. Şimdi gelişimini takip edecekler. Kalitesi de uygun olursa transfer için gün verecekler. Kalite 2. sınavımız olacak. O da hafta sonunu bulacak sanırım...

canım hayat mucizelerle dolu...ben inanıyorum bu bebiş senin mucizen olacak....

canım nerde yaptığının önemi yok önemli olan sonuç...ben bizim ünv hastanesinde acilde yaptırdım...sonra 2.sini arkadaş yaptı sonuca kendi baktı..kız sonra ben kan verdim ilk gün sonuca bakacak olanda iş arkadaşımızn eşi o arayıp haber verecek iş yerine döndük allahım her çalan telefon kalbim güm güm...neyse en son bizim şef var onu aramış söylemiş hepsi geldi odama....ayyy tekrar yaşadım şimdi o stresi heyecanı canım inşallah sende öle güzel bir heyecan yaşar ve sonucun güzel olur...ki güzel olacak.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben tek gidicem teste esim diyoki ben eve gelene kadar arama...ama duramam tabiki sabah 6da beri uyanigim diger topiklrde belirtileri okuyorum cogu adet belirtileri yasamis hatta ilaclari biran olmus ama sonra pozitifi gormusler umutlarim yeserdi biraz .....allah yadimcimiz olsun...

canım hayat mucizelerle dolu...ben inanıyorum bu bebiş senin mucizen olacak....

Amin, inşallah. Gün sayıyoruz artık. Transfer için şu kadar gün, test için bu kadar gün... Boğazıma bir şey geldi oturdu. Heyecan yapmaya başladım :21::32:

Canim yumurtalar toplanmis hayirlisi olsun ınsallah kalitesi de iyi olur desene senin transfere de az kaldı şans ve bebişin seninle olsun Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun.

Bir tanecik yumurta alabilmişler. Neyse ki bölünmüş. Teşekkür ederim güzel dualarınız için. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Çok şükür cnm ameliyatı başarılı geçti :16:
Cnm benim 5 tane embriyom var inşallah banada 2 tane transfer yapar :44: Yaşım 28 senin kaç cnm ?
Allahın izniyle nisan başı gibi tedaviye başlarım az önce" ya yine negatif sonuç alırsam "diye düşnüyordum sen mesaj yazdın :1:
Karma karışık bi durumdayım ağlayasım bağırasım geliyor biran önce zaman geçsin bebeğime kavuşayım istiyorum :ssz: Çokmu şey istiyorum :26:

Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Çok şey istemiyorsun, hepimiz gibi evlat istiyorsun. Hem şanslısın ki dondurulmuşların var. Benim gibi, negatif olursa her şeyi sil baştan yapman gerekmiyor...

Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Çok şey istemiyorsun, hepimiz gibi evlat istiyorsun. Hem şanslısın ki dondurulmuşların var. Benim gibi, negatif olursa her şeyi sil baştan yapman gerekmiyor...

Cnm benim 42 yumyumdan 10 tane kalmıştı ilk tedavimde 5 tane çözdürmüşlerdi 1 tanesi sözde kaliteli demişlerdi geçenlerde ulun beyle konuştum hiç çözülemeye bilir dedi pek kaliteli değilmiş benim yumyumlarda :50:
Zaten bu seferde olmazsa bende sil baştan yapıcam :51:

Cok şükür biraz daha iyiyim canim dun ulun bey aradı konuştuk rahatladım bosver takma kafana kese duruyosa düşünme o gelen neydi diye 10 gunüm var bakalım geçsin insallah hersey guzel olur benim o parçadan sonra kan gelmedi zaten adet gibi kanamamda olmadı Cok şükür vücudum onu atmak için savasiyodu demekki o yuzden lekelenme oluyodu neydi bilmiyorum ama ondan sonra kasiklarimdaki ağrıda gecti Rabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın insallah kayınvalidem Hic kaldırmıyor beni esim dakka bası arıyor leke var mi diye adamda kendini şaşırdı Rabbim insallah sevindirir bizi

Yazmayayım dedim ama duramadım yine de. Bebeğin duruyorsa düşünme gerisini. Belki ilaçlardan öyle parça oluştu. Onu temizledi vücudun. Seni ilgilendiren tek şey bebeğin. Bu kadar kafana takıp yavrucağı da strese sokmasan? :34:

Ne kaynanalar var ya benmkide bni dün aradı nasılsın die bide aynı binada altlı üstlü oturoz Allah bozmasın

Ben en son 2 sene önce görmüştüm yüzünü :52:
Anne gibi olamıyorsa uzak dursun daha iyi...

Cnm benim 42 yumyumdan 10 tane kalmıştı ilk tedavimde 5 tane çözdürmüşlerdi 1 tanesi sözde kaliteli demişlerdi geçenlerde ulun beyle konuştum hiç çözülemeye bilir dedi pek kaliteli değilmiş benim yumyumlarda :50:
Zaten bu seferde olmazsa bende sil baştan yapıcam :51:

Bu aralar çok olumsuz cümleler kuruyor Ulun Bey. Bir sancısı var sanırım. :50:
Sen her şey yolunda diye düşün. Üzüleceksen sonra üzül, ne yapacağına o zaman karar ver. Şimdiden kendini yıpratma...

Yazmayayım dedim ama duramadım yine de. Bebeğin duruyorsa düşünme gerisini. Belki ilaçlardan öyle parça oluştu. Onu temizledi vücudun. Seni ilgilendiren tek şey bebeğin. Bu kadar kafana takıp yavrucağı da strese sokmasan? :34:

Ah ah keske elimde olsa ne kadar sakın olmaya çalışsamda Cok stresli biseymis dur sende gor pozitifi seninde heyecaninin endişen ondan sonra başlar beni en iyi sen anlarsın ozaman :1: tedavi bisey degilmis en stresli isin sonrasiymis canım Rabbim sanada pozitifi göstersin insallah

Bu aralar çok olumsuz cümleler kuruyor Ulun Bey. Bir sancısı var sanırım. :50:
Sen her şey yolunda diye düşün. Üzüleceksen sonra üzül, ne yapacağına o zaman karar ver. Şimdiden kendini yıpratma...

Doğru söylüyorsun cnm çok erken başladım üzülmeye sağol beni kendime getirdin :54:

Ben tek gidicem teste esim diyoki ben eve gelene kadar arama...ama duramam tabiki sabah 6da beri uyanigim diger topiklrde belirtileri okuyorum cogu adet belirtileri yasamis hatta ilaclari biran olmus ama sonra pozitifi gormusler umutlarim yeserdi biraz .....allah yadimcimiz olsun...

canım benim bunları yaşaman çok normal...inşallah güzel sonuç alacaksın..bak ben yarın doktora gidiyorum belki keseyi de görürüz...daha düne kadar bende senin yaşadıklarını yaşıyordum....çok şükür... canım sen de cuma günü sevinç çığlalıklarını paylaşacaksın bizimle...inşallahhhhhhhh

Back
X