Aaay çok şükür ya cok sewindm inşallah ikisde kalck annesi rabbim bizede nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım senin de güzel habere az kaldı canımmm. inaşlahhhh güzel olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay çok şükür ya cok sewindm inşallah ikisde kalck annesi rabbim bizede nasip etsin inşallah
amin canım senin duygunun alpinannesinin ve zanorkun ve düğer bütün arkadaşların güzel günlerini burdan paylaşırız...ne güzel bir mutluluk inşallah bir kaç gün sonra ben ve sonuç bekleyen herkes de aynı duyguları yaşarız. Allah tamamını erdirsin, darısı bizlerin başına:)))
Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.
Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:
Tamamdır canım memnuniyet çok önemli. Teşkkür ederim..
Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.
Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:
Tamamdır canım memnuniyet çok önemli. Teşkkür ederim..
kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....
Ay cAnim Cok sevindimmm Rabbim sonuna kadar nasip etsin belliydi iki tanecik olduğu Cok şükür hadi gözünaydin tekrar. Kac mm mis canim keseler kalp atisi için ne zaman cagirdi
valla anladığım kadarıyla 600mm ve 800mm 2 hafta sonra 5 martta gidecem kalp atışı için..
21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur![]()
Doktorun soylemedi mi canim 6 ve 8 mm demekki biri daha buyuk :) banada ulun bey soylememisti lekelenme olunca guttigim doktor karindan bakti 6.3 mm demisti ctesi bir haftam doluyo o doktora tekrar gitcem ama alttan muayene olmaya korkuyorum karindan da tam gozukmuyo ulunada ayin 28 inde of daha cok var
Kızlar selam herkese. Transferim gerçekleşti 3 saat önce. Yarınn yada hafta sonu olmasini bekliyordum. 2 tane kuzum olacak inşallah sonuna kadar benimle kalırlar.. Benim içinde dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim yardımcımız olsun.
İki üç gün gözlemleyip transfer günü ayarlayacaklarmış. Her şey yolunda giderse cumartesi alacağım, 3 Nisan test günüm olacak![]()
21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur![]()
hayırlı olsun canım inşallah seninle kalsınlar...
canım benim karından baktı alttan muayene etmedi...0.800 cm yazıyo diğeri 0.600 cm yazıyor kağıtta bilmiyorum artık senin daha büyük olması gerek kaç haftalık oldunuz bebişinle
canım benim karından baktı alttan muayene etmedi...0.800 cm yazıyo diğeri 0.600 cm yazıyor kağıtta bilmiyorum artık senin daha büyük olması gerek kaç haftalık oldunuz bebişinle
Gecen hafta bugun gitmistim uluna 5 bucuk haftalik dedi bugun 6 bucuk olduk canim