Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ne güzel bir mutluluk inşallah bir kaç gün sonra ben ve sonuç bekleyen herkes de aynı duyguları yaşarız. Allah tamamını erdirsin, darısı bizlerin başına:)))
amin canım senin duygunun alpinannesinin ve zanorkun ve düğer bütün arkadaşların güzel günlerini burdan paylaşırız...

Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.

Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:

canım bence endişelenecek bişi yok..ben bugün yeni doktoruma gittim...ilaçları yeniden düzenledik birlikte...cirinone jel progestan tablet estrofem ve coraspine devam dedi...ayrıca birde yeni çıkan bir vitamin takviyesi ilaç verdi a,e,b,c vitaminleri folik asit cinko içeren bir ilaç yani anlayacağın aynı ilaçlar merkeze bildirdim çok ii dediler doktorunuzun önerine uyun dediler....

Ya kızlar başka merkezde tedavi olan bir arkadas transfer sonrası sadece crinone jel ve folik asit kullanıyormus, ben progestan kapsül ,progestan iğne ,okSapor göbekten iğne,estrofem,elevit,coraspin.

Burdan bazı arkadaşlarım da aynı lariNı Kullanıyor Die Biliyorum,Umut Tüp Bebek Çok Mu Ilaç KullandırtIYor?..
Bu Iyi Birsey Mi kötü birsey mi bilemedim ki:44:

iğne jel ve kapsüle göre daha iyi ve etkili birde acısı olmasa artık progestanı vurdurmaya yer kalmadı iğne yerleri hep sertleşti ve morardı vitaminlerde genelde hamilelik kesinleşince veriliyor sanırım onlarında da önceden kullanılmasında bir sakınca yok.

Son düzenleme:
Ya kızlar ben fenayım bacaklarım belim cok agrıdı bnm bugün ve gtgtde artıyo adet olcam gbi ağrıyoo ya niee sanki adet olcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamamdır canım memnuniyet çok önemli. Teşkkür ederim..

Ayy ne mutlu sana canım ya,ne kadar rahatlamisin dir dimi,inşallah 9 ay da böyle sıkıntısız tamamlamir da bebislerini sağlıkla kucağına alırsın. . .:42::16:

kuzucanlar dostlar kader arkadaşlarımmm..bu gün doktordaydım ve çok şükür kese gördük .....keseleri gördük evetttt bebişlerim ikisi de anne rahmini sevmiş inşallah sonuna kadar severler...rabbim olmayan ve isteyen herkese nasip etsinnnnn aminnnnnnnnnnnnnn.....

Ay cAnim Cok sevindimmm Rabbim sonuna kadar nasip etsin belliydi iki tanecik olduğu Cok şükür hadi gözünaydin tekrar. Kac mm mis canim keseler kalp atisi için ne zaman cagirdi

valla anladığım kadarıyla 600mm ve 800mm 2 hafta sonra 5 martta gidecem kalp atışı için..

Doktorun soylemedi mi canim 6 ve 8 mm demekki biri daha buyuk :) banada ulun bey soylememisti lekelenme olunca guttigim doktor karindan bakti 6.3 mm demisti ctesi bir haftam doluyo o doktora tekrar gitcem ama alttan muayene olmaya korkuyorum karindan da tam gozukmuyo ulunada ayin 28 inde of daha cok var

21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur :46::46::46:

Dualarimda yer alicaksin canim Allahin izniyle bitanecik bebisin seni birakmiycak rabbim en guzelini versin sana

Kızlar selam herkese. Transferim gerçekleşti 3 saat önce. Yarınn yada hafta sonu olmasini bekliyordum. 2 tane kuzum olacak inşallah sonuna kadar benimle kalırlar.. Benim içinde dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim yardımcımız olsun.

Doktorun soylemedi mi canim 6 ve 8 mm demekki biri daha buyuk :) banada ulun bey soylememisti lekelenme olunca guttigim doktor karindan bakti 6.3 mm demisti ctesi bir haftam doluyo o doktora tekrar gitcem ama alttan muayene olmaya korkuyorum karindan da tam gozukmuyo ulunada ayin 28 inde of daha cok var

canım benim karından baktı alttan muayene etmedi...0.800 cm yazıyo diğeri 0.600 cm yazıyor kağıtta bilmiyorum artık senin daha büyük olması gerek kaç haftalık oldunuz bebişinle

Kızlar selam herkese. Transferim gerçekleşti 3 saat önce. Yarınn yada hafta sonu olmasini bekliyordum. 2 tane kuzum olacak inşallah sonuna kadar benimle kalırlar.. Benim içinde dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim yardımcımız olsun.

hayırlı olsun canım inşallah seninle kalsınlar...

21 Mart 2014 tarihinde, saat 11:00' de Adile teyzenizin tek taşının transferi gerçekleşecektir. Dua etmek ve iyi dilekte bulunmak isteyen tüm topikdaşlarımıza gönül kapımız açıktır. İlan olunur :46::46::46:

Hadi hayırlı olsun. İnşallah transferin güzel geçer, tek tanen seni bekliyor. Rabbim hayirli sonuçlar mutlu haberler almayı nasip eylesin. Biz bugün mucizelerimizi aldık. İyi haberleride alırız inşallah...

hayırlı olsun canım inşallah seninle kalsınlar...

İnşallah tşk edrerim canım. Senin inci taneciklerinde saglicakla büyürler güzel haberlerini duyariz inşallah. Mucizemize umut olurlar..

canım benim karından baktı alttan muayene etmedi...0.800 cm yazıyo diğeri 0.600 cm yazıyor kağıtta bilmiyorum artık senin daha büyük olması gerek kaç haftalık oldunuz bebişinle

Bilmiyorumki canim ulun bey kac oldugunu soylemedi digeri 6.3 mm dedi ulundan 2 gun sonra gittim ona ctesi tekrar gidiyim insallah buyumustur gunde 1 mm buyuyomys 14 mm olmasi gerek

Gecen hafta bugun gitmistim uluna 5 bucuk haftalik dedi bugun 6 bucuk olduk canim

Back
X