Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kalçam koptu eklem yerleri falan şimdide sadece gaz var ağrı var korku var kalbim cok hızlı atyo hycndan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heyecan olmazmıı cnm bizler bile heyecanlıyız ben bi kaç gündür gelemedim gelir gelmez ilk işim sana bakmak oldu acaba hamile mi diye :1:

Yavrum benim. Tansiyon hastası olacaksın bu yaşta. Biraz sakin. Buraya gelen herkes bir kaç kere gördü o sıfırları. Yalnız değilsin bu konuda da. Ama geçmiş, geçti. Bırak arkanda. Eksik bir şey vardı, yolunda gitmeyen bir şey vardı, zamanı değildi, sen hazır değildin, olmadı. Ama geçti. Kötü bir rüya gibi düşün. Uyandın, bitti. Şimdi, önünde yeni bir deneyim var. Allah' ın izniyle sonucun da pozitif olacak, hepsini unutacaksın. Çok heyecanlanıyorsan bir bardak su iç. Küvet imkanın var mı bilmiyorum. Varsa kullan. Yoksa buğuseptil yap. Hatta sıcak suya naneli şeker bile atsan olur. İçin ferahlasın biraz.

Negatiften cok ağlmıcam pozitftende cok sewinmicem Allaha sıgınıyom şuandan itibaren içimdeki miniş bnm olsun bnle klsın inşallh demktn bşka carem yok aslında elimden gln bu inşallah Allah gönlümüze göre wersn hpimize nasip etsn bıakşm bnde ewmde çıbıga işerim gcede yazarım yarnda var yda yokdyerek degere bkmya gderm npim

Aynen c çizgisi köyü t çizgisi silik, Ayy insallahhhh canım ya. . Test gününe kadar yine de temkini elden bırakmayayim ben ama ,inşallah hersey yolunda gider

Duygu sende yapacak mısın, senden de bir Güzel ikinci çizgi haberi alırız inşallah canım:49::34:

Canım eğer öyleyse şimdiden gözün aydın diyeyim , hayırlısı olsun :))
Beta HCG önce kanda yükseliyor sonra idrarda çıkıyor. Kanda belli bir değere ulaşmadan idrarda çıkmıyor. Eğer idrar testi pozitifse kesin hamilesindir. Umarım beta hcg katlar , sonra sırada ultrasonda keseyi görme var :)
Hayırlısı olsun tekrar , umarım kazasız belasız bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :)

Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:

benimde 5. gün embrşyosuydu ben 8. günde başlamıştım idrar testine.
8,9,10. günlerde yaptım hep silik çizgiydi..zaten 10. günde kan yaptım..
seninde öyleymişşşşşşş:52::52::52::52::52::34::34::49::49::49::49:
bende heyecanlandım şimdi..
hadi bi hamiş daha geliyooooo galibaaaa:52:

Heyecan olmazmıı cnm bizler bile heyecanlıyız ben bi kaç gündür gelemedim gelir gelmez ilk işim sana bakmak oldu acaba hamile mi diye :1:

Aşılamda bukdar hycanm yoktu bn bide hiç kabız olmdım ki kbzlık bnm ilk manyk hastalğım opudan snra bş gn çıkmdm wcye lğman yap demişti ulun bey busefer hep cıktım iimi kötümü anlmdım okdar cok hber bklyen dua eden varki Hakkımzda hyırlısı nediyim

Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:

benimde 5. gün embrşyosuydu ben 8. günde başlamıştım idrar testine.
8,9,10. günlerde yaptım hep silik çizgiydi..zaten 10. günde kan yaptım..
seninde öyleymişşşşşşş:52::52::52::52::52::34::34::49::49::49::49:
bende heyecanlandım şimdi..
hadi bi hamiş daha geliyooooo galibaaaa:52:

Kızlar hayırlısı olsun . Bu arada doktorunuz kimdi :)
İzmirden tüp bebek için İstanbula gelmeyi düşünüyorum, merkez araştırıyorum :)
Yaşım 35 , yumurta rezervim azalmış diyorlar

arkadaşlar bende basit kist cikti suan doğum kontrol kullaniyorumm eger geçmezse aliriz dedi doktor
bunu transfer zamanindami aliyorlar yoksa önceden mi aliniyor bilginiz varmi ??

Canım hoşgeldin aramıza:) transferin hayırlı olsun. Özel olmazsa bişey sorabiliemiyim tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi?

Merhaba canım ; ya ben yeni başladım da kadınlar klübünü incelemeye o yüzden acemiyim size cevap verirken geç kalıyorum geç görüyorum kusura bakmayın .... Benim yumurta rezervem de azalma ciddi oranda 2.nci denemem... 3.yumurta toplandı 1 i döllendi 5.nci güne ulaştı şimdi bekliyoruz :-(

Merhaba canım ; ya ben yeni başladım da kadınlar klübünü incelemeye o yüzden acemiyim size cevap verirken geç kalıyorum geç görüyorum kusura bakmayın .... Benim yumurta rezervem de azalma ciddi oranda 2.nci denemem... 3.yumurta toplandı 1 i döllendi 5.nci güne ulaştı şimdi bekliyoruz :-(

Hayırlısı olsun canım , umarım tutunur bebişin :)
Bendede rezerv azalması varmış.
Sakıncası yoksa senin rezerv azlığı teşhisinin nasıl konulduğunu sorabilirmiyim? Hangi testler yapıldı , ultrasonda nasıldı yumurtalar , ilaçlara cevaplar nasıldı vs ?

Negatiften cok ağlmıcam pozitftende cok sewinmicem Allaha sıgınıyom şuandan itibaren içimdeki miniş bnm olsun bnle klsın inşallh demktn bşka carem yok aslında elimden gln bu inşallah Allah gönlümüze göre wersn hpimize nasip etsn bıakşm bnde ewmde çıbıga işerim gcede yazarım yarnda var yda yokdyerek degere bkmya gderm npim

canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku da :D hadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...

canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku da :D hadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...

Bugün 11.günüm yarın kan vercem akşam ewime gtcem eşim alcak ewde test vardı onu yapcam bakalım ne cıkcak ama kotkuom karnım belim ağrıyoo

Nasilsin canim 11.gun 287 idi beta hcg 14.gun 1184 olmus sen de ikincide kac cikmisti...

Rabbim yüzüne bakar inşallah ta o güzel yüreğinin ağrısı diner. Ben sana inanıyorum. Ama stres yapmayı bırak artık. Her şeyden önce kendine zarar. Burada 5 yıllık evli bir çift var. Aynı işyerinde çalışıyorlardı. Orada tanışıp evlenmişler. İşleri de, iş ortamları da çok stresli. Çocukları da olmamıştı, sebepsiz infertilite demiş doktorları. Tüp bebeğe karar verdiler. O sırada iş yerinde ortalık karıştı, ikisi de istifa etti. Kadın bir yerde işe başladı, adam kendi işyerini açtı. Yorgunluk had safhada. Geçen hafta kadının hamile olduğunu öğrendiler, ayakları yerden kesildi. Diyeceğim o ki, tek başına stres, anne olmaya engel. Elbette hayat güllük gülistanlık değil. Önemli olan ne kadar az acı çektiğimiz de değil. Acılarla nasıl başettiğimiz...

Back
X