Korkuooom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın da korkacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuooom
Nasilsin canim 11.gun 287 idi beta hcg 14.gun 1184 olmus sen de ikincide kac cikmisti...
yarın da korkacaksın![]()
Rabbim yüzüne bakar inşallah ta o güzel yüreğinin ağrısı diner. Ben sana inanıyorum. Ama stres yapmayı bırak artık. Her şeyden önce kendine zarar. Burada 5 yıllık evli bir çift var. Aynı işyerinde çalışıyorlardı. Orada tanışıp evlenmişler. İşleri de, iş ortamları da çok stresli. Çocukları da olmamıştı, sebepsiz infertilite demiş doktorları. Tüp bebeğe karar verdiler. O sırada iş yerinde ortalık karıştı, ikisi de istifa etti. Kadın bir yerde işe başladı, adam kendi işyerini açtı. Yorgunluk had safhada. Geçen hafta kadının hamile olduğunu öğrendiler, ayakları yerden kesildi. Diyeceğim o ki, tek başına stres, anne olmaya engel. Elbette hayat güllük gülistanlık değil. Önemli olan ne kadar az acı çektiğimiz de değil. Acılarla nasıl başettiğimiz...
;( enazından ewde çizgi görmş olcm
arkadaşlar bende basit kist cikti suan doğum kontrol kullaniyorumm eger geçmezse aliriz dedi doktor
bunu transfer zamanindami aliyorlar yoksa önceden mi aliniyor bilginiz varmi ??
Nasilsin canim 11.gun 287 idi beta hcg 14.gun 1184 olmus sen de ikincide kac cikmisti...
Tedaviye başlayacağın gün alıyor, aynı gün tedavine başlıyorsun. Bende de çıkmıştı ve ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Soğan suyu kürü yaptım 2 - 3 gün. Periyoduma bir hafta kala kaybolmuştu. Hemen arkasından da tedavim başladı. İnşallah başka işleme gerek kalmadan senin de başlar tedavin...![]()
canım kaç gündür giremiyorum ne yaptın kan verdin mi seni merakla ve heyecanla bekliyorum zanorku dahadi sizler de bizi sevindirin
birde cupcakelove arkadaşım sen zaten yarı yarıya sevindirdin...benim 7. günde 2. çizgi silikti 10. günde de silikti.. inşallah sende güzel haber vereceksin...
Tedaviye başlayacağın gün alıyor, aynı gün tedavine başlıyorsun. Bende de çıkmıştı ve ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum. Soğan suyu kürü yaptım 2 - 3 gün. Periyoduma bir hafta kala kaybolmuştu. Hemen arkasından da tedavim başladı. İnşallah başka işleme gerek kalmadan senin de başlar tedavin...![]()
Zaten srun bnm stres yapmm herseyi yapı olarak böleyim bide biton şey oldu bitti buda üstüne geldi hayırlısı bigün hamileym derim inşallah
teşekkür ederimm cok saoll
bende hem doğum kontrol hemde soğan kuru yapiyorumm ins geçer(
Stres, grip gibi, ya da sigara bağımlılığı gibi bir rahatsızlık. Yani ondan kurtulman mümkün. Her şey yolunda gidip bebeğini kucağına aldığında da ihmal etmeden destek al, yoksa çekilmez bir anne olursun![]()
Ya kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Bugün benim 10.günüm 5.gün embriyosu Transfer edilmişti. Gebelik Testi yaptım ama ikinci Çizgi silik çıktı ,bu ne demek,çok heyecan Yaptım şimdi:18::18:
Böle bile çekilmzm zatenama kucagıma bi alıp koklasam kuzumu aaay hayali nası güzel yeter bana
Geçer. Ben 4 yıl kadar önce karşılaştım kistle. Daha önce hiç olmamıştı. (41 yaşındayım) 3 -4 defa kist tespit edilince yaptım soğan kürünü. Ama 7 gün kullanıp 3 gün ara vererek. 3 -4 ay kadar devam ettim, sonra bir daha olmamıştı. Ocak ayında yapılan laparoskopiden sonra verdikleri ilaçlar yapabiliyormuş. Geçti çok şükür de, başladık tedaviye...
Selam bende umutta ulun beyde tedavi gördüm tek embriyo 5.nci gün embriyo şu şuanda 1 Nisa ni bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önceki yazılarını okudum çok stres yapmışsın canım, inşallah sende güzel seni ve bizleri mutlu edecek sonucu alacaksın. Üzülme stres yapma inan bebeğin seninle.. İnşallah güzel haberlerini duyacağız. Dualarım seninle
Böle bile çekilmzm zatenama kucagıma bi alıp koklasam kuzumu aaay hayali nası güzel yeter bana