Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Hayırlı olsun canim Rabbim kucagina almayı da nasip etsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Fıstık nerelerdesin sen özledik
Herşey yolundadır inşallahhhhh
Yuppiiiii tebrikle cnm sonucun süper ötesi maşallahhhhh![]()
:118::118::118:
:118::118: Hep böyle güzel haberler alsak ne güzel olur
Hayırlı olsun canim Rabbim kucagina almayı da nasip etsin insallah
Maşallah Allah hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de göstersin insallahKızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
Buralardayim canim arada girip bakiyorum napiyosunuz diyeiyi gidiyo simdilik bi sorun yok ama randevular canimi sıkıyo birazcik ayda bire düştü bekleyemiyorum bende
neyseki 1hafta kaldi bebisimi görmeye cinsiyette netlesek insallah
benden haberler bu kadar
bizi unuttu sanmayin sakın takipteyim
![]()
Maşallah Allah hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de göstersin insallah
Teşekkür ederim canım... İnşallah hepimiz güzel haberler alacağız..![]()
Ben hala inanamıyorum şaşkınım...
Nasilsin yaa nerelerdesin...sen simdi kac haftalik oldun....![]()
Teşekkür ederim canım... İnşallah hepimiz güzel haberler alacağız..![]()
Ben hala inanamıyorum şaşkınım...
Bakalım öğrenince yazarim yineEn son cinsiyetine kız olabilir demiştin bakalım yine kızmı
Sen ve tabiki kuzun iyi olunda takip etmesende olur cnm benim
Bakalım öğrenince yazarim yineaaa olurmu takip etmeden bizden önceki arkadaşlar bize umut oldu bizde size umut olucaz insallah ne güzel herkes toparlanmis yavaş yavaş merkezin yolunu tutmuslar
insallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir
Hey maşallah. Koyar koymaz yapışmış seninki. Neyle besledin kız sen onu.
Hayırlı olsun kuşum. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Ayaküstü taze hamile duası da aldık çok şükür![]()
canım hem gözün aydın hem tebrikler...kaç zamandır güzel haber alamadık çok şükür inşallah sonuna kadar bebişin seninle olur..
Canım maşallah hayırlı uğurlu olsun.Rabbim kucağınada almayı nasip etsin
Teşekkür ederim.. Çpk şükür Dualarımız kabul oldu. İnşallah sende keseciklerini göreceksin.. Sağlıcakla sıra kalp atışlarına gelecek. Rabbim yardımcımız olsun
canım iyiyim teşekkür ederim...sen nasılsın...7.haftadayız teyzeleri...iyiyiz inşallah...cumartesi kalp atışlarını dinleyecez inşallah sıkıntı olmaz....sen nasılsın keselerini gördün mü takip ettin mi tekrar kanı
Bende sabirsizlikla yarini bekliyorum kese gormeye gidicem bakalim insallaah ikiside benimledir