Cok sevindim caanim allah tamamina erdirsin....ikimizinde degerleri birbirine cok yakin sana kac embriyo konulmustu...
Amin canım inşallah. 3.gün embriyosu 2 tane konuldu. Bugün 11. gün. İnşallah ikimizinki de ikizdir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim caanim allah tamamina erdirsin....ikimizinde degerleri birbirine cok yakin sana kac embriyo konulmustu...
Amin canım inşallah. 3.gün embriyosu 2 tane konuldu. Bugün 11. gün. İnşallah ikimizinki de ikizdir.Rabbim sağlıcakla devamını da nasip etsin hepimiz için
Kızlar çooook mutluyum kan sonucumu şimdi aldım. 11. gün 244 çıktı. Şükürler olsun Rabbime. Bugün test yapan tüm arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırlar.
polikist hem o sölemişti hemde ulun bey dedi
Kizlar bu sefer çok umutlanmistim,hayaller kuruyordum, isim bile aramaya başlamıştım. Belki erkendi ama 4 gün önce gebelik testinde silik çizgiyi görüş 2 gün öncede kan değerim 58 çıkınca daha bir umutlandim. Ama maalesef bugün sonucum 36 çıktı.
Şuan üzüntünün dibindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum, imtihan diyorum ama bu da çok zor bir imtihanmiş. 2004 yılında annemi kaybettiğimde diyordum çok zor bir imtihan,ama bebek sahibi olamamak onun acısını da geçti . . .
Bir yandan ağlayıp bir yandan yazıyorum, ne denir ne düşünülür ne yapılır bilmiyorum sadece ağlamak istiyorum
Sanki bundan sonra hiçbir tedaviden olumlu sonuç alamayacakmisim gibi geliyor43:
43:
![]()
Aminnnnn. Rabbim hepimize nasip etsin.
Birçok arkadaşa olduğu gibi bana da şans getirdin. Senin de mutlu haberini duyacağız inşallah. Hala rüya da gibiyim. Benim çift embriyo transferi yapılmıştı ikiz olabilir mi acaba ? Mucizelerim sonuna kadar benimle olurlar inşallah... Rahmetli annemi görüyorum son 1 haftadır rüyamda... Uzaklardan da duasını eksik etmemiş...
Rabbim hepimize gönlümüzde olanı hayırlısı ile ve sağlıcakla nasip etsin.. Gözlerim dolu dolu...Ağlamıyorummm![]()
Sende de mi pko var canım bendede aynı sorun bende adetin 1.gününden itibaren ada çayı içiyorum adetlerim düzensiz nerdeyse ilaçsız adet olamıyorum sende de düzensizlik var mu?
Canım kaçıncı denemendi?gebelik aşısı falan yapılmışmıydı?
Bak sana izin verdim ağlaman için. Yeğen(ler) ime bir şey yapmadığın sürece ağlayabilirsin. Sorun yok
İnşallah ikizdir. Değerin de müsait aslında. Anneciğine de Allah' tan rahmet dilerim. Nur içinde yatsın.
Sonuç almaya gidiyorum. Gelmek isteyen var mı?[/QUOTE
hadi canim insaallah sonucunda senin gibi pozitif olur....
inşallah canım hayırlısı ile inşallahSenden güzel haberler bekliyoruz fıstık yumiler ne durumda iyi de ne olursun![]()
Ben de yarın merkezde olucam belki karşılaşırız
bugün adet oldum yarın kontrole gidicem bi sorun çıkmazsa tedaviye başlarım![]()
canım doğaldır daha yeni acın zaman her şeyim ilacıEtmiyorum zaten donmuşlarda üçtane var olmayınca onla şansımı dencem aslında korkuoyrum aynı şeyi yaşamktan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminnnnn. Rabbim hepimize nasip etsin.
Birçok arkadaşa olduğu gibi bana da şans getirdin. Senin de mutlu haberini duyacağız inşallah. Hala rüya da gibiyim. Benim çift embriyo transferi yapılmıştı ikiz olabilir mi acaba ? Mucizelerim sonuna kadar benimle olurlar inşallah... Rahmetli annemi görüyorum son 1 haftadır rüyamda... Uzaklardan da duasını eksik etmemiş...
Rabbim hepimize gönlümüzde olanı hayırlısı ile ve sağlıcakla nasip etsin.. Gözlerim dolu dolu...Ağlamıyorummm![]()
Cok yoruluyo insan araliksiz negatif tedaviler ve sonucun boyle olmasi yikti beni kendimi baska seylere vermek istiyorum unutmak istiyorum ve ailemdeki cok yakin biriyle 15 gun vardi aramizda bebekler beraber olur diyoduk benim bebek gidicek o da yikiyo beni onu gordukce kendimi hatirliycam cok zor bi sinavdan geciyorm rabbim yardim etsin insallah canim