Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Geri dönüp düzeltemeyeceğim bir şey. Üstelik bu ihtimal hep vardı. Ne kadar arkamı dönsem de. Hayat devam ediyor. Yeni gün, yeni umut.
Ama hala yemek yemeye fırsat bulamadık. Şimdi gidip beslenmem gerek.
Hepinizi kocaman seviyorum. İyi ki varsınız...

Geldim ben. Olmadı...

İnşallah bizimde burdan güzel haberler vereceğimiz günler yakındır neler hissettiğini anlayabiliyorum hepimiz benzer şeyler yaşadık malesef aynı üzüntüyü birkaç kez tattık ama herşeye rağmen umut etmeye devam ediyoruz ki senin gibi birinin hala daha umut dolu olduğunu düşünüyorum inşallah anne olacağımız günler çok uzak değildir

Son düzenleme:
Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

canım rabbim derdini verdiyse inan sabrınıda veriyo sen bizden daha güçlüsün ve kolaylıkla atlatabileceğini sanıyorum en yakın zamanda hayrlısı ile anne olman dileğiyle

Geri dönüp düzeltemeyeceğim bir şey. Üstelik bu ihtimal hep vardı. Ne kadar arkamı dönsem de. Hayat devam ediyor. Yeni gün, yeni umut.
Ama hala yemek yemeye fırsat bulamadık. Şimdi gidip beslenmem gerek.
Hepinizi kocaman seviyorum. İyi ki varsınız...

Söylecek söz bulamıyorum Rabbim sabirlar versin. Umut her zaman var ve hep olacak. Rabbim en kısa zamanda umuduna kavuştursun inşallah.

Canim ne guzel hamileligin hayirlisi olsun her guzel haber beni daha mutlu ediyo:))canim bisey sorabilirmiyim sizde problem neydi senin ilk denemen mi benim ilk transferim olumsuz oldu nasipse bu ay 2. Denemeyi yaptirmak istiyorum transferden sonra nelere dikkat ettin ve ne gibi belirtiler oldu bende ilaclar kabizlik yapti da oyuzden hamile kalanlarin uyguladiklarini merak ediyorum taze annecik seni soru yagmuruna tuttum kusura bakma

Teşekkür ederim cnm benim 2. denememdi. Benim eşimde problem vardı, sperm sayımız az, hareketlilik düşük. Transfer öncesinde önemli beslenmeme dikkat ettim yumurtalarin kalitesi için. 5 yumurtam oldu 4 tanesi dollendi, 4 ü de kaliteli olduğu söylendi. Transfer sonrasinı dinlenerek gecirdim ama bana yardimcı olacak kimse yoktu yanımda. Zorlamadim çok fazla kendimi. Kuru kayısı sebze tukettim kabız olmamak için. En onemliside bol su içmek. Bol su tutunmayida koalaylaştiriyor. Belirti olarak hicbir belirtim olmmadı. Son 3 gündür kasık ağrılarim var sadece. İnandim, inandık ve duamızla çok şükür mutlu haberi aldim. Rabbim sana ve uğraş veren tüm arkadaşlara nasip etsin.

canım doğaldır daha yeni acın zaman her şeyim ilacı

canım tebrikler rabbim tamamına erdirsin değerine bakılırsa ikize benziyo :46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21:

Amin canım. İnşallah seninde bol kaliteli yumurtaların olur, güzel haberlerini alırız inşallah buradan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Nihayet geldim. Test sonucunu sabah alacaksın dediler, dayanamadım, Edirne' ye gittik. Tekrar kan verdim. 0,13 sonuçla ağzımın payını aldım. Ağladım biraz. Yine buradayım.

Canim senin gibi negatif sonuc aldigim icin seni cok iyi anliyorum sozun bittigi yer :(((

Teşekkür ederim cnm benim 2. denememdi. Benim eşimde problem vardı, sperm sayımız az, hareketlilik düşük. Transfer öncesinde önemli beslenmeme dikkat ettim yumurtalarin kalitesi için. 5 yumurtam oldu 4 tanesi dollendi, 4 ü de kaliteli olduğu söylendi. Transfer sonrasinı dinlenerek gecirdim ama bana yardimcı olacak kimse yoktu yanımda. Zorlamadim çok fazla kendimi. Kuru kayısı sebze tukettim kabız olmamak için. En onemliside bol su içmek. Bol su tutunmayida koalaylaştiriyor. Belirti olarak hicbir belirtim olmmadı. Son 3 gündür kasık ağrılarim var sadece. İnandim, inandık ve duamızla çok şükür mutlu haberi aldim. Rabbim sana ve uğraş veren tüm arkadaşlara nasip etsin.

Problemimiz ayniymis bizde sayi az morfoloji 0 oldugu icin raporlu tedavi olduk sizin de mi raporlu oldu tedaviniz sen kac yasindasin benim de 2 dondurulmusum var simdi onlari transfer yapicam dedi ulun bey biraz ozel soruyorum ama sen transferin kacinci gunu tuvalete ciktin ben de boyle beslendim ama sanki tuvalete oturunca hep embriyo duscek gibi geliyodu bana sen simdi yasadin ya oyuzden soruyorum canim fazla rahatsiz etmemisimdir umarim

Cnm sen jeli niye şimdiden aldın :26:

Canim gecen tedavide de jel kullanmistik(benim 1. Tedavimde dondurulmus embriyo transferiydi ohhssden dolayi bu da oyle olucak nasipse) o yuzden hazirda olsun nasil olsa kullanicam diye yazdirdim ama cogu kisiye fitil vermisler sanirim bakalim bize ne vericek sendede bendeki ilaclardan var sanirim

Canim senin kacinci denemendi gecmisi hatirlayamadim kusura bakma insallah kendini topla pes etme bi dahakinde kavus bebegine senin anne olmani inan cok istiyorum insallah nasip edicek sana

İlk denememdi :1: Heyecanımın bir nedeni de oydu aslında. Allah yazdıysa olacak. Bir ihtimali değerlendirdik, olmadı. Başka ihtimallere bakacağız. Kısmette varsa neden olmasın? :34:

İnşallah bizimde burdan güzel haberler vereceğimiz günler yakındır neler hissettiğini anlayabiliyorum hepimiz benzer şeyler yaşadık malesef aynı üzüntüyü birkaç kez tattık ama herşeye rağmen umut etmeye devam ediyoruz ki senin gibi birinin hala daha umut dolu olduğunu düşünüyorum inşallah anne olacağımız günler çok uzak değildir

Aslında evlendiğim günden beri hiç korunmadığımı düşünürsek bu her ay yaşadığım duygu zaten. Bu defa yöntem farklıydı. Uzun bir aradan sonra da ciddiye aldığım ilk girişimdi. Tek taşımdı, tuz tanemdi, çok ta ümit vermişti ama kısmet... Biraz daha sarsıcı oldu ama hepsi gibi bu da geçecek...

Burada hepimizi en guzel sekilde avutan teselli eden sensin sana soz bulmak cok zor....ama sen cok guclu bir kadinsin eminim en yakin zamande tekrar baslayacagina eminim...

Güçlü olmak istemiyorum ki ben. Anne olmak istiyorum. Allah nasip etmediyse yapacak bir şey yok. Elimden geldiğince yine deneyeceğim. Ama nasıl nerede, ne şekilde Allah biliyor şimdilik...

canım rabbim derdini verdiyse inan sabrınıda veriyo sen bizden daha güçlüsün ve kolaylıkla atlatabileceğini sanıyorum en yakın zamanda hayrlısı ile anne olman dileğiyle

Kuzum benim. Çok teşekkür ederim. Sıra aslında sizlerin. Ben eşantiyonum. Ya tutarsa diye göle maya çalıyorum :34:
Olursa başımla beraber. Olmazsa... Hayat her şeye rağman devam ediyor.

Canim senin gibi negatif sonuc aldigim icin seni cok iyi anliyorum sozun bittigi yer :(((

Söz biter mi kız? Neyi nasıl paylaşacağız o zaman? Her adet negatif aslında. 7 yıldır her ay alıyorum o negatifi. Bu defa hep beraber ümitlenmiştik. Belki korkmuştur :1:

Söz biter mi kız? Neyi nasıl paylaşacağız o zaman? Her adet negatif aslında. 7 yıldır her ay alıyorum o negatifi. Bu defa hep beraber ümitlenmiştik. Belki korkmuştur :1:
Allah hayırlısı ve kolaylıkla nasip etsn inş hepimiz anne olalım bn cesartimi toplım yine başlıcam sende bzden cesartlisn pes etmk yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X