Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim gecen tedavide de jel kullanmistik(benim 1. Tedavimde dondurulmus embriyo transferiydi ohhssden dolayi bu da oyle olucak nasipse) o yuzden hazirda olsun nasil olsa kullanicam diye yazdirdim ama cogu kisiye fitil vermisler sanirim bakalim bize ne vericek sendede bendeki ilaclardan var sanirim

Seninle yaşadıklarımız hep aynı bende ikinci donmuşları denicem ayrıcada daha önceden yazdırdığım iki kuzu jel var :1:
Bugün ulun beye gittiğimde jel kullanmak istediğimi söylicem bakalım ne diyecek:26:

Problemimiz ayniymis bizde sayi az morfoloji 0 oldugu icin raporlu tedavi olduk sizin de mi raporlu oldu tedaviniz sen kac yasindasin benim de 2 dondurulmusum var simdi onlari transfer yapicam dedi ulun bey biraz ozel soruyorum ama sen transferin kacinci gunu tuvalete ciktin ben de boyle beslendim ama sanki tuvalete oturunca hep embriyo duscek gibi geliyodu bana sen simdi yasadin ya oyuzden soruyorum canim fazla rahatsiz etmemisimdir umarim

Olurmu canım ne rahatsızlığı, her şeyi sorabilirsin. Bende raporlu tedavi oldum. Yaşım 36. Tuvalete çıkmakta benim hiç bir problemim olmadı, normalde nasılsam bu dönemde de aynıydım. Sindirim sistemi ile alakalı ve kişiden kişiye değişir bu durum. Eğer ki çok problem yaşıyorsan zaten dr ilaç öneriyor yemeklerden yarım saat önce onu kullanabilirsin. Embriyo düşecek diye de korkma transfer yapıldıktan 10 dakika sonra ben çok sıkışıktım idrara çıktım tabi ayağa kalkmadan. İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım, mutluluk haberlerine şahit oluruz.

Allah hayırlısı ve kolaylıkla nasip etsn inş hepimiz anne olalım bn cesartimi toplım yine başlıcam sende bzden cesartlisn pes etmk yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim aklımızda bir şeyler var. Ulun bey bir şeyler istedi az önce. Ama biraz zaman geçecek. Bekleyip göreceğiz neler olacak...

Amh testi istedi Ulun Bey. Bir de kilo vermemi. 15 kiloyu kime vereceksem. :33:

Bu arada kayıp yumurtalarımı sen mi yedin dedim. Sarısı yokmuş onların, ondan kullanamamış.
amh testi ne peki ay ben cumrtesi gtcem bana nedicekler acaba bu arada neslihan hanımla görüştüm 2450 tl transfer ücreti dedi bide 74 tl iki test yapmışlardı öncesinde o var yine dedi hesapladım ilaçarda 200 tl yani benm 2 ay çalşmam şart para lazım inşallah başka bi sorun yoktur

amh testi ne peki ay ben cumrtesi gtcem bana nedicekler acaba bu arada neslihan hanımla görüştüm 2450 tl transfer ücreti dedi bide 74 tl iki test yapmışlardı öncesinde o var yine dedi hesapladım ilaçarda 200 tl yani benm 2 ay çalşmam şart para lazım inşallah başka bi sorun yoktur

Amh testi yumurtalik rezevrine bakilo kandan ne kadar yumos olduguna ben 1,5 sene once 260 liraya yaptirmistim....

Söz biter mi kız? Neyi nasıl paylaşacağız o zaman? Her adet negatif aslında. 7 yıldır her ay alıyorum o negatifi. Bu defa hep beraber ümitlenmiştik. Belki korkmuştur :1:

Canim ben sonucumun olumsuz oldunu ogrendigimde cok uzulmustum kim ne dese benim icimdeki boslugu doldurup teselli etmiyodu ben transfer oncesi de cok zor gunler gecirdim ilaclar bana dokunuyo malum ohss sendromu Rabbim kimseye yasatmasin napalim kaderde ne varsa onu gorucez insallah bizde bigun anneligi tadicaz senin gibi pozitif olsak keske masallah sen ah vah demeden hemen toparlanip cozum yollarina basvuruyosun ne guzel bi orneksin bize iyiki varsin....

Amh, geride kalan yumurta stok sayımı gibi birşey. Devamı varsa doz artırıp daha çok yumurtlatmayı düşünüyor sanırım...

Canim ben sonucumun olumsuz oldunu ogrendigimde cok uzulmustum kim ne dese benim icimdeki boslugu doldurup teselli etmiyodu ben transfer oncesi de cok zor gunler gecirdim ilaclar bana dokunuyo malum ohss sendromu Rabbim kimseye yasatmasin napalim kaderde ne varsa onu gorucez insallah bizde bigun anneligi tadicaz senin gibi pozitif olsak keske masallah sen ah vah demeden hemen toparlanip cozum yollarina basvuruyosun ne guzel bi orneksin bize iyiki varsin....

Elbette üzüldüm. Dün akşam. Bugün yeni bir gün. Merak etme ben de böyle doğmadım. Düşe kalka, düşünce ağlamamayı, her şeyin zamanla geçtiğini öğrendim. :34:

Kızlar bugün merkeze gittim çok şükür tedaviye başladım :16:
15 gün sonra yine kontrole gidicem ondan sonra transfer günü belli olur

Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:

Kızlar bugün merkeze gittim çok şükür tedaviye başladım :16:
15 gün sonra yine kontrole gidicem ondan sonra transfer günü belli olur

Size bi sorum olucak benim elimde iki kutu jel var ulun bey 1 aydır kapsüle geçmiş neden öyle bişi yaptınız dediğimde" son aylarda çok üzücü olaylarla karşılaştım o yüzden jel vermiyorum" dedi :44:
Kapsülün tam adı ne internette araştırmak istiyorum birde kullanan arkadaşlar sizce kullanımı rahat mı:26:

Canim bende seni bekliyodum ne dedi ulun bey acaba diye merak ettim desene jeller elimizde kaldi ne olmus jelin ne gibi zarari varmis biz simdi ne kullanicaz hayirlisi olsun insallah arkandan ben gelicem:))

Amh testi istedi Ulun Bey. Bir de kilo vermemi. 15 kiloyu kime vereceksem. :33:

Bu arada kayıp yumurtalarımı sen mi yedin dedim. Sarısı yokmuş onların, ondan kullanamamış.

canım benden de istemişti ama ben vermeden gittim...hemen sordu verdik mi kiloyu dedi bende yok vermedim almaktan korktuğum için koşa koşa geldim dedim...bir şey demedi...

Canim bende seni bekliyodum ne dedi ulun bey acaba diye merak ettim desene jeller elimizde kaldi ne olmus jelin ne gibi zarari varmis biz simdi ne kullanicaz hayirlisi olsun insallah arkandan ben gelicem:))

Sağol fıstık az kaldı seninde tedavine başlamana :16:
Ben bugün özellikle jeli sordum elimdekileri kullanmak istiyorum dedim sözde jel isviçre markası kapsül tür malıymış jel daha iyidir dedi son zamanlarda kanamaları çok duymuş o yüzden kapsüle geçmiş ne yapsak sence kafam karıştı yaaaa sende doktora gidince sorsana bakalım sana ne diyecek cnm :26:

Back
X