canım çok sağol yaşım 35 4.denememCanım hayırlı olsun bundan sonra dahada güzel haberler alırsın inş:) benimde her 2 tedavimde 9 yumiş toplanmıştı:) bu arada kaç yaşındasın
Canim hayirlisi olsun gine de yumurta sayin gayet iyi simdi sen ohss olmayacan dimi ulun bey nasil bi tedavi uyguladi bu sefer benim risk grubu oldumu soylemisti insallah Rabbim bi daha yasatmaz sen bu sefer gonal f i kac dozla basladin?desene bu ay sen de bizimlesin transfer tarihin 5 gun sonradir o zaman?
canım çok sağol evet diğer tedavilerime göre az ama önmeli olan az olsun güzel güzel dönlenip annelerine tutunsunlar.çok şükür oshh risk oluşmadı ama çok korktum 10.gün 200 dozla devam ettim .canım ben bıraz transferi erledim cünkü pıhtılaşma için zeynep kamilde test yaptırdım ve sonucu 2.5 ayı bulurmuş.sonrada ramazan giriyo bayramdan hemen sonra nasipse transferi düşünüyorumCani nasilsin? Benim adet te bana supriz yapti bugun lekelenmem basladi yarin da adet olurum az once ulun beyi aradim adetin 2 ya da 3. Gunu gelirsin dedi benim icin dua et te bi sorun olmadan baslayim bende
bu arada sende adet olmuşsun tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah
sagol canım allah razı olsun bakalım donmuş için kalacakmı meraktayımİnşallahhhhhh cnm benimBuarada 9 tane yumyum süper maşallahhhjh
amin inşallah canımHayirli olsun canim yumoslsrina can versin rabbim saglikli bebelere donussunler insallah...