Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin hayırlı olur inşallah canım. Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu fakat biz pek faydasını göremedik. Bunun haricinde çapa da detaylı kromozon analizleri, genetik testler, semen analizleri yapıldı. Genetik testlerde her şey normal çıktı. Benim eşimde de sperm sayısı düşük 2 milyon ile 10 milyon arasında değişiyor. Morofoliji ise %0 ile %1 idi. Rapor için sperm analizinin 1 ml 3 milyondan az olması gerekiyor ve an az 2 adet isteniyor. Analizler arasında en az 15 gün olmalı. Sorun Azosperm olduğu için rapor çıkarmak için aşılama şartı aranmıyor. Tüm hormon tahlillerinizde başvurduğunu vakit 2-3 hafta içinde rapor çıkmış oluyor. İş yerindeyim çok detaylı yazamadım. Sormak istediği soruların var ise her zaman sorabilirsin. Rabbim kolaylıklar versin, tez vakitte bebeğine kavuştursun inşallah.
ayy allah razı olsun ya cevap verdınya o bıle yeter sımdı hastahaneden geliyorum hormon ve sperm testı verdık bu ıkıncı oldu pzrtesı alıcaz ve gosterıcez bende azospermı olanlardan tum bunları ıstıyorlar dıye dusunuyordumm esımde morfolojı hıc sıfır çıkmadı suana kadar ama 7yıllık evlıyım hıcte bu degerlerı degısmedı 3 yıl oldu amelıyat olalı bır faydası olmadı bunları hesaba katarlarmı acaba bılmıuorum gıt gel sımdıden cok yorulduk uzakta bana allah yardım etsın herkesede banada ama sayı senın soyledıklerıne gore yüksek bızde alahım delırıcem paranın gozu çıksın azdaha ucuz olsun dıye neler yasıyoruz burnumuzdan getırıyorlar anlaşılan daha cok ısımız var bu genetık testın sonucu gecmı çıkıyor bana 1 buçuk ay dedıler de suana kadar 40 gun oldu uğraşımız anlaşılan 3 yada 4 ayı bulacak oda asılam demezlerse sayet derlerse kabul edemıycem ıyıce yıprandım bıde aşılamada yıpranamam borç harç bulcaz artık tam parayı
ayy allah razı olsun ya cevap verdınya o bıle yeter sımdı hastahaneden geliyorum hormon ve sperm testı verdık bu ıkıncı oldu pzrtesı alıcaz ve gosterıcez bende azospermı olanlardan tum bunları ıstıyorlar dıye dusunuyordumm esımde morfolojı hıc sıfır çıkmadı suana kadar ama 7yıllık evlıyım hıcte bu degerlerı degısmedı 3 yıl oldu amelıyat olalı bır faydası olmadı bunları hesaba katarlarmı acaba bılmıuorum gıt gel sımdıden cok yorulduk uzakta bana allah yardım etsın herkesede banada ama sayı senın soyledıklerıne gore yüksek bızde alahım delırıcem paranın gozu çıksın azdaha ucuz olsun dıye neler yasıyoruz burnumuzdan getırıyorlar anlaşılan daha cok ısımız var bu genetık testın sonucu gecmı çıkıyor bana 1 buçuk ay dedıler de suana kadar 40 gun oldu uğraşımız anlaşılan 3 yada 4 ayı bulacak oda asılam demezlerse sayet derlerse kabul edemıycem ıyıce yıprandım bıde aşılamada yıpranamam borç harç bulcaz artık tam parayı
Kizlar bende rapor çıkarmak istiyorum 4 deneme oldu malesef.3 sefer Hic tutmadı 4.de hamile kaldım sonlanmak zorunda kaldi.esım azosperm bende bir problem yok cok sukur genetik testinde sadece pihtilasma çıktı.artık merkeze o kadar para saymak istemiyorum esım uğraşmak istemiyo ama ben rapor çıkarmak istiyorum Gebze'de oturuyorum hangi hastaneye başvurmam gerek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
İbrahim saraçoğlunun mailine cevap yazması süperr
buarada senin canın acıyordu geçtimi :26:
Canim zor gunler gecirdini biliyorum insallah en kisa zamanda ve kendini hazir hissettiginde guzel haberlerini aliriz.ben zonguldakta oturdugum icin raporu zonguldak egitim ve arastirma hastanesinden aldim gebzede de oyle bi hastane varsa ordan alabilirsin tabi tup bebek bolumu olucak herhalde gittigin hastanede cunku biz direk o bolume gittik ordan verdiler 1 hafta gibi kisa surede cikti raporumuz ve ben tedaviye baslamadan 10gun once aldim raporu cunku yazilan ilaclari raporlu alma suren bir ay raporun suresi de 6 ay gecerli benim ilac dahil 2500 tutmustu tedavim yani raporsuz tedaviyle arasinda yari yariya fark oluyo hemen hemen. Rabbim yardimcimiz olsun kendine dikkat et canim herzaman hepimiz icin dua ediyorum insallah biz de bigun annelik duygusunu tadariz....
Canim nasilsin?senin merkeze gitmene az kaldi bakalim hangi gun transferin olucak ben de heyecanla bekliyorum guzelce transferimiz olmasi icin ve surekli ruyamda goruyorum hep tedaviyle ilgili seyleri.bu arada sen genetik test neden yaptirdin benden oyle seyler istemediler!
Canım nerelerdesin ?nasıl oldun? Toparlandın mı?
yine ben 2 denemem burdan 2.ayda konuştuklarımdan kımler var hala bilmıyorum.
2.ci denememi yaptım suan 5.günüm adet sancılarım var ama hiç kendımı kaptırmıyorum ilk denememde de vardı sonu hüsrandı
transferden sonra ki 3 günüm kasık batmalarıyla geçti ama şimdi 2 gündür yok ...üzülsem mi bilemedım ...
831809 .!.:canım hoşgeldin hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım .test tarihin ne zaman ve kaç tane transfer yapıldı sana
vallahi bende önceden sordum Selen hanimi taniyan yok cunku yeni gelmiş
ben kendisiyle gorustum hayirlisiyla rapor alabilirsek mayista baslicaz Allahin izniyle
Canim zor gunler gecirdini biliyorum insallah en kisa zamanda ve kendini hazir hissettiginde guzel haberlerini aliriz.ben zonguldakta oturdugum icin raporu zonguldak egitim ve arastirma hastanesinden aldim gebzede de oyle bi hastane varsa ordan alabilirsin tabi tup bebek bolumu olucak herhalde gittigin hastanede cunku biz direk o bolume gittik ordan verdiler 1 hafta gibi kisa surede cikti raporumuz ve ben tedaviye baslamadan 10gun once aldim raporu cunku yazilan ilaclari raporlu alma suren bir ay raporun suresi de 6 ay gecerli benim ilac dahil 2500 tutmustu tedavim yani raporsuz tedaviyle arasinda yari yariya fark oluyo hemen hemen. Rabbim yardimcimiz olsun kendine dikkat et canim herzaman hepimiz icin dua ediyorum insallah biz de bigun annelik duygusunu tadariz....
canım ben ilk infertilide bölümünden randevu almıştım ama bizimle alakası yok tıbbı birimler bakıyo dedi hemen gittim o bölüme internetten randevu alın dedi bana 2 doktor ismi verdi bunlardan birinden alabilirsin dedi benden intertten randevu aldım canım yok canım ne demek ne baş ağrısı burda birbirimize destek vermek için burdayız
Kizlar bende rapor çıkarmak istiyorum 4 deneme oldu malesef.3 sefer Hic tutmadı 4.de hamile kaldım sonlanmak zorunda kaldi.esım azosperm bende bir problem yok cok sukur genetik testinde sadece pihtilasma çıktı.artık merkeze o kadar para saymak istemiyorum esım uğraşmak istemiyo ama ben rapor çıkarmak istiyorum Gebze'de oturuyorum hangi hastaneye başvurmam gerek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
inşş. bir an önce halledersin rapor işini cnm selen hanım nasıl biri tedavini hep omu devam ettirecek yani opu ve transferede selen hanımmı giriyo konuştunuzmu hiç
BENDE kartal Lütfi Kırdar devlet hastanesinin tıbbi Genetik bölümü vardı haftaya için ordan randevu aldım,bir gideyim bakalım.
Arkadaşım bizde geçen sene zeynep kamil den Aldık,bence hiç öyle uzun sürmesini falan kafaya takmayın Bismillah deyin ve başlayın. Biz 3 ayda falan tamamlanmıştı,o da sürekli eksik birseyler çıkmasından ve iş dolayısıyla bazı tahlilleri zamanında yaptırama mis olmamdan. . Bizde eşim hipogonadizm, bize öyle aşılama şartı falan koymadilar tetkikler ve heyete girmesinden sonra direk rapor aldık eğer varsa sormak istediğin yardimci olabileceğim şeyler sor bol bol![]()
Canim tedavin ve rapor cikarma sonucun hayirli olsun.sen sanirim istanbulda oturuyosun kucuk bi sehirde otursan cok daha kisa surede cikiyo rapor bizde de esimin sperm degeri dusuk oldugu icin rapor cikarttik yapilan sperm testinin 5milyonun altinda olmasi isteniyo bendende fsh lh estradiol testlerini bakildi bi de muayene oldum bu kadar test istediler yani raporuda 1 haftada aldik.Benim ilk denemem olumsuz sonuclandi napalim nasip degilmis simdide tekrardan dondurulmus embriyolarimla tedaviye basladim nasip isi birazda bu durumlar Rabbim bu zorlu surecte hepimizin yardimcisi olsun.