Cnm benim yüzün hep gülsün hiç ağlama hep güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhh
İnşşş canım benim Allah hepimizi güldürsün inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim yüzün hep gülsün hiç ağlama hep güzel haberler alırsın inşallahhhhhhhhh
Banada ayni rakami verdiler bir kac gun knce merkezdeydim
İnşşş canım benim Allah hepimizi güldürsün inş
Merhaba sizde tedaviye başlayacakmışsınız inş. pozitf sonuç alırsın Rabbim emeklerini boşa cıkartmaz
Ben Haziran gibi düşünüyorum canım ama önceden bi muayene ve görüşmeye gidicem.benim durumum çokkk daha zor bi çok ark göre benim eşimden kaynaklı. Eşimde ilkten hiç sperm yoktu sonradan mucizevi bi şekilde tek Tük çıkış oldu ve donduruldu. 3. Denememde büyük ihtimal bunlarla olucak inş son olur.
Canim esinde hic mi cikış yoktu benim eşimde spermiogram da Hic cikmiyo yani azosperm Haziran'da Emre bey tese yapmıştı uc tüp sperm aldı 4 tedavide iki tüpü kullandık tek tüpümüz kaldi ya onla baslarım yada tekrardan ameliyat olcak esim taze olsun diye benim durumumda Cok zor imtihanımız Cok ağırRabbim hepimize yardım etsin
Canım iki kez teste çıkmamıştı dışarda başka bi yerde yaptırmıştık.daha sonra Emre beye muayeneye gittik oda tekrar bide biz bakalım dediler orda 1 tane bulundu. Bunun üzerine klomen kullandık sayı 10 tane oldu onlarda donduruldu.ama iki tedavimdede taze kullanıldı dondurulmuşlar kullanılmadı. 1 senedir ara vermiştik herşeyde geçen ay Emre bey bi daha bakalım dedi çıkış varmı diye ama sonuç sıfırEmre beyde pek ameliyattan yana değil dondyrulmuşlara bakalım eğer canlanmazsa ameliyat yapalım dedi.dondurulmuşlarla pek şans vermedi ama yaa
şimdi biz tekrar vitaminlere falan başladık bakalım canım bizim sınavımız çokkk daha zor bazen umudumu kaybediyorum sonra Allah büyük diyorum. Sizin azospermi nedeniniz neydi canım?bizim inmemiş testis geçirmiş eşim 6 yaşında
Anladım canim bizde Emre beye gittiğimizde çıkabilir demişti Umut'un labaratuarinda ayrıca inceleniyomus malesef çıkmadı Emre bey ameliyat dedi tese yaptı Cok şükür çıktı tabi çıkcak mi cikmiycak mi diye stresten nasıl zor günler geçirdiğimi anlarsınsperm çıksa ben hemen hamile kalabilirdim bi problem yoktu bende 4.de en son yakaladım hamileligi ama çabuk kaybettim
Emre bey bisey demedi esım bi hastalık geçirmemiş ailedede yok ama nasip esim böyle oldu Rabbim insallah nasip eder hepimize ama bizim imtihanımız biraz daha zor
![]()
Cnm ne durumdasın hiç yazmıyorsun gelişmeleri adet oldun sanırım ne dedi ulun bey herşey yolundadır inşallahhh:26:
Canim ben de seni bekliyodum herhalde bi yere gitti dedim sen yazmayinca evet basladim benim adetin 3.gunu baslatti estrofeme sanirim 15.gun pazar gunune geldigi icin bugun ilacta 2.gunum 13 gunum kaldi tekrardan merkeze gelmeme cok heyecan var bende simdi kan sonucuna gore transfere vericek ya oyuzden heyecanliyim.ulun beye cumartesi 10 gibi gittik o gunde merkez yogundu bi muayene etti iste bi problem yok dedi bende cikolata kisti de var ya belki icini bosaltabilirim demisti neyse ki gerek olmadini soyledi bende rahatladim sonrada gezdim esimle istanbulu ozlemisim ben uzaktan geliyorum biliyosun.sen kacinci gundesin senin bi dahaki gidisin ne zaman Canim sans bizden ve tedavi surecindeki diger arkadaslardan yana olsun:)))
Cnm banada 15 gün sonra gel demişti 1 hafta sonra gidicem salı gününe denk geliyor herhalde o zaman transfer günü belli olur:44:
Çok şükür cnm muayenede bişi çıkmamış allahın izniyle kan sonucundada bişi çıkmaz inşallahhhh![]()
Buarada ulun beye jelle ilgili bişi dedin mi cnm :26:
Hadi hayirlisi olsun Canim aramizda pek bisey olmayacak o zaman senin cumartesi transferin olur cunku genelde kani verdikten 4gun sonra transfer oluyo benim hep ole oldu evet jeli sordum onu bi dahaki geldiginde anlaticam simdi erken bunu konusmak icin dedi(bu arada ben jeli sevmiyodum zaten bende tahris oldu bi de yurumuk zorundaydin ya jelde bunda yurumuk yokmus) ama jel yok cunku bana verilen cizelgede baska bisey yaziyo sanada vermistirler onu aramizda seninle 5 ya da 6 gun olucak desene sen basi cekicen nasipse ve bi aksilik cikmazsa bende arkandan geliyorum cok istiyorum ikimizinde hayirlisiyla ve Rabbim de yazdiysa olumlu sonuc almayi
Ah ah o ameliyat stresi insanı bitiriyor zaten. Bende şimdi ya dondurulmuşlarda problem olursa diye stresliyimbizim hormonlar normal testis boyutları fena değil iyi dedi Emre bey oyüzden üretimde ciddi sıkıntı var üretim kısıtlı noktada dedi bu ameliyatta bizi zorlar gibi görünüyor dedi. Bende şimdi inş yine azda olsa çıkış olur diye dua ediyorum
Evet canim bende stresliyim dondurulmuslarla oldu iki tedavim ama yine de korkuyo insaninsallah çıkış oluyo sonuçta canim hayirlisiyla olur zor yani insan çektiğini bilir Cok zor günler geçirdik Rabbim mükafatını verir insallah ulun bey kafanı topla Haziran'da gel dedi de Ramazan var gecen senede 15 gun kanamam oldu tutamadım bu sene Oyle olmasını istemiyorum bayramdan sonra tekrar giderim herhalde
Ne yalan söylim bende jelden pek memnun değildim birde kapsülü deniyelim vardır bundada bi hayır inşallahhh bu sefer bebişlerimiz hayırlısıyla sıkı sıkı tutunur
Bak şimdi sen transfer günü yazınca kalbim hızlı hızlı atmaya başladı![]()
Benim eşim aşırı hassas bi insan Haziran'da yapalım kendimi iyice hazır hissetmek istiyorum öncesindeki tatile gidelim hemde Ramazan mübarek ay dedi bende kırmadım onu tabi bakalım kısmet Haziran ortası gibi istiyoruz
Bende o carpinti hep var bu ay adetim bile sapitti:)))ne kadar stres yaptiysam artik Rabbim hepimize fazla aratmadan anne olmayi tattirsin bu arada ben o jel isini ebru hemsire varya umutta ona sordum cogu kullanan bayan mantar olmus (bende dahilim o gruba) bi de kanama durumu yapmis bazi kisilerde o yuzden biraktirmis hemsire oyle bi aciklama yapti bana insallah kapsul bizim icin daha hayirli olur canim ve bebislerimiz annelerine kuvvetlice tutunur:)))
ya belki ayıp olcak ama sol taraf giriş kısmında sanki biyara nebilim bişi var ve o okadar sızlıyoki anlatamam delircem
Allah allah. . . Ulun beye sordun mu?.. bence en yakın zamanda bir kadın doğum doktoruna muayene ye git canım ya,sonra önemli birşeye dönüştürmesin :44:
Buarada ulun beyle görustük, Bana da size benzer şeyler söyledi, eninde sonunda hamile kalacaksın,dondurulmuş EmbriyoLarin da ii kalite görünüyor, Ayrıca kimyasal gebelik yaşamış olman olasılığınınizin arttığına bir işaret bile sayılabilir,eğer kendini hazir hissedersen ve istedigim testlerin sonucu da iyi çıkarsa mayis da yapabiliriz istersen dedi ama biz temmuz-ağustos düşünüyoruz inşallah. Senden de şu testleri istedi mi duygu :
Faktör II
Faktör V Leiden
MTHFR
Periferik kanda karyotip analiz
Bunlar ne ki acaba, gerçi genel olarak genetik test ve kanda pıhtılaşma ile ilgili dedi ama tüm negatiflerden bu testleri istiyor mu ki acep bilemedim?..
Maşallahhh maşallahhh
Kaç tane bebiş istiyorsun cnm ulun beyle konuştun mu:26:
canım bende temmuzda denicem hayırlısı olsun inşallahEvet canim oncesinde tatil şart kafayı bosaltip gitmek lazım benim göbekten iğnelerim var ya oruca engel olur bide ac kaldım susuz kaldım bebek olmadı demiyim diye erteliyorum (alakası yok ama artık tedavi zor geldigi için biraz geçsin diyorum ) Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin bu zor günler çabucak gecsin
Allah allah. . . Ulun beye sordun mu?.. bence en yakın zamanda bir kadın doğum doktoruna muayene ye git canım ya,sonra önemli birşeye dönüştürmesin :44:
Buarada ulun beyle görustük, Bana da size benzer şeyler söyledi, eninde sonunda hamile kalacaksın,dondurulmuş EmbriyoLarin da ii kalite görünüyor, Ayrıca kimyasal gebelik yaşamış olman olasılığınınizin arttığına bir işaret bile sayılabilir,eğer kendini hazir hissedersen ve istedigim testlerin sonucu da iyi çıkarsa mayis da yapabiliriz istersen dedi ama biz temmuz-ağustos düşünüyoruz inşallah. Senden de şu testleri istedi mi duygu :
Faktör II
Faktör V Leiden
MTHFR
Periferik kanda karyotip analiz
Bunlar ne ki acaba, gerçi genel olarak genetik test ve kanda pıhtılaşma ile ilgili dedi ama tüm negatiflerden bu testleri istiyor mu ki acep bilemedim?..