Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

arkadaşlar ben sımdı raporsuz ne kadar ucretodeyecegım merkezın soyledıgı degıl sızın tam olarak harcadığınızı öğrenmek ıstıyorum ona gore paramızı ayarlayalım muayene ne kadar ben sımdı gorusmeye gıdıcem ulun beye ılk görüşmede tahlıller ıstıycekmı adetın 2gunumu başlanıyor tup bebeğe bu sorularıma lütfen cevap verın bende azıcık stresımı atayım

arkadaşlar ben sımdı raporsuz ne kadar ucretodeyecegım merkezın soyledıgı degıl sızın tam olarak harcadığınızı öğrenmek ıstıyorum ona gore paramızı ayarlayalım muayene ne kadar ben sımdı gorusmeye gıdıcem ulun beye ılk görüşmede tahlıller ıstıycekmı adetın 2gunumu başlanıyor tup bebeğe bu sorularıma lütfen cevap verın bende azıcık stresımı atayım

bu kadar stres yapma cnm ya tahminen 7 bini gecer canım zaten 6650 merkez ve ilaçlar hersey yapılmışsa tahlil cok isticeni sanmıyorum üçüncü günü ben başladım iğne vurunmaya muaynede 250 tl zaten sen elinde nekadar tahlil varsa eşinin senın yanında bulundurki göz ardı olmasın

Aşk olsun cnm istediğin kadar sor rahat ol burdaki amaç birbirimize yardım etmek değilmi:16:
Cnm ulun beye 2 tane embriyo istediğimi söyledim o da iki tane kalitli çözülürse neden olmasın dedi ama büyük bi ihtimal 1 tane olur çünkü ilk tedavimdede 5 tane embriyodan sadece 1 tane çözülmüştü :85: Olsun ben 1 taneye bile razıyım
muayene niyazikki alttan oluyor her defasında geriliyorum hemşireye doktor odaya girer girmez ışığı kapa diyorum :17:
İlaçlarıda 5 gün boyunca progestan iğne vurulucam estrofem günde iki tane, monodoks da günde 2 tane , prednol ve coraspirin de günde 1 tanecik içicem b12 ve folibiolu içmeye devam dedi

CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN İNŞ ALLAH SONUYLA MUTLU ETSİN SENİDE HEPİMİZDE :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: GÜSEL HABERLER BEKLİYOZ

rapor çıkartacaklar varsa bılgısı olsun capadan rapor almaya çalışıyordum ama maalesef alamadım %1 morfolojiyle bızden ınsafsız dr asılama ıstedı cok bunaldım ben 2 basarısız asılamaya hazır degılım kucuk bır ıhtımal belkı tutar ama ezıyetı zaten her turlu bız cekıyoruz hıc olmazsa 1 kere tup bebek olsun dıye düşünüyorum daha doğrusu neyın doğru neyın yanlış oldugunuda bılmıyorum anlaşılan 8 mılyarı bırsekılde bır araya getırıcem bır dahakı ay ıns bende tup bebeğe baslıycam bunca zaman gıt gel capaya ezıyet cek sonuç hüsran ıste

canım amh testi yaptır istersen amh sonucun 1.5 altı çıkarsa Süleymaniye Devlet Hastanesi yumurta rezerv azlığından hemen tüp raporu veriyor.. çapa rapor konusunda çok oyalayıcı Süleymaniye Devlet Hastanesinin sistemi çok güzel oturmuş ben 3 haftada 3 defa giderek ilk raporumu aldım.. ikinci raporumuda 3 günde aldım.. benim eşiminde sperm sayısı 2 milyonla 10 milyon arasıydı hareketlilik %30 du benim amh sayımıda dikkate alıp raporu verdiler..

sayı 11 mılyon ama hareketlılık .%30 morfolojı %1 bunaldım ıyıce zaman kaybettım zaten 7 yıl oldu borca gırıcez artık ıns bır keredeolur da yıkılmam

5 milyon altinda ise cunku direkt veriyorlar
inşallah herkesin isteği ilkinde olmasi Allahim hepimizin yardimci olsun

canım amh testi yaptır istersen amh sonucun 1.5 altı çıkarsa Süleymaniye Devlet Hastanesi yumurta rezerv azlığından hemen tüp raporu veriyor.. çapa rapor konusunda çok oyalayıcı Süleymaniye Devlet Hastanesinin sistemi çok güzel oturmuş ben 3 haftada 3 defa giderek ilk raporumu aldım.. ikinci raporumuda 3 günde aldım.. benim eşiminde sperm sayısı 2 milyonla 10 milyon arasıydı hareketlilik %30 du benim amh sayımıda dikkate alıp raporu verdiler..

valla bizde suleymaniye gittik ilk
ordaki doktor 3 yil sarti aradi ki 5 milyonun altinda ise direkt veriyorlar bunu dahi bilmiyor
tam bir sorunlu doktora gelmişiz yani
suan Zeynep kamilden almaya calisiyoruzzz işlemler uzun ve yorucuuu ama :S

Hayirlisi olsun canim ikimiz icinde bana da bunları vermişti ulun bey aynı işleme devam desene fitilden bahsettimi peki?sen ilk tedavinde kan sulandirici kullanmadin mi?(Bu arada senden bi ricam olabilir mi senin monodoks fazladan bi tane kaliyosa benim icin merkeze birakabilirmisin benim son bi tane yetmiyo onun icinde bi kutu almayim diyorum)insallah bebislerimiz de saglikli bi sekilde cozulur onlari heyecanla bekleyen anneleri var:)))bende de bolca coraspirin vardi kullanicani bilseydim sana verirdim bende 3 kutu var ondan ihtiyaci olan arkadaslar icin merkeze birakabilirim cunku insan tedavi sonrasi hicbir ilaci gormek istemiyo

Süleyman bey tedaviye başladığım gün vermişti aspirini ama ulun bey 15 gün sonra iç dedi :26: Aslında benim için önemli kan sulandırıcı hap çünkü bende pıhtı sorunu var :44: Sen tedaviye başladığın günden beri aspirini içiyorsun dimi :26:
Tabikide cnm hap artarsa ben merkeze bırakırım inşallah artar yazık alma boşu boşuna zaten çok masraf yapıyoruz

valla bizde suleymaniye gittik ilk
ordaki doktor 3 yil sarti aradi ki 5 milyonun altinda ise direkt veriyorlar bunu dahi bilmiyor
tam bir sorunlu doktora gelmişiz yani
suan Zeynep kamilden almaya calisiyoruzzz işlemler uzun ve yorucuuu ama :S
zeynep kamil hiç sorun yapmıyo ama sadece calışan bankodakiler mal biraz

Kuzum inşallahhh herşey temiz çıkar da biran önce tedaviye başlarsın inan donmuşlar çok rahat oluyor
Az kaldı cnm sık dişini sende bak gör en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine

inşallah ama bende anti tpo testestron bide dheos4 mü ne yeterince yüksek :((

Yazdıklarının ne olduğunu bilmiyorum :50:
İlaçlarla düzelebilirmi :26:

bilmiorum yüksekliği normal gebeliğe engel gibi şeyler yazıo nette zaten kalmadımda hiç gebe rapor cıkartırken yüksekti z.kamilde dahiliyeci endokronolojiye gt demişti hormonlarla troıtle ilgili gebe kalırsan yükselir tsh bebeğe zararı olur dedi hatta raporumdada riskli gebelik troıdızm yazıoudu ama gözden kaçtı ilk denemede heycan doktor değişimi derken hüsran oldu ulun beyde fark etmiş git hallet son sözü desin bende kortizon veririm büyük ihtimal dedi bakalım:50::26:

bilmiorum yüksekliği normal gebeliğe engel gibi şeyler yazıo nette zaten kalmadımda hiç gebe rapor cıkartırken yüksekti z.kamilde dahiliyeci endokronolojiye gt demişti hormonlarla troıtle ilgili gebe kalırsan yükselir tsh bebeğe zararı olur dedi hatta raporumdada riskli gebelik troıdızm yazıoudu ama gözden kaçtı ilk denemede heycan doktor değişimi derken hüsran oldu ulun beyde fark etmiş git hallet son sözü desin bende kortizon veririm büyük ihtimal dedi bakalım:50::26:

Oyyy kuzum benim nasıl gözden kaçar yaa neyse iyi tarafını düşünelim bebişin neden olmadığını bilmeniz süper bişi
hadi inşallahhhhh zaman su gibi geçerde sende biran önce anne olursun dularımda olacaksın cnm zaten senin adını unutmam adaşımsın :1:

Back
X