Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Oyyy kuzum benim nasıl gözden kaçar yaa neyse iyi tarafını düşünelim bebişin neden olmadığını bilmeniz süper bişi
hadi inşallahhhhh zaman su gibi geçerde sende biran önce anne olursun dularımda olacaksın cnm zaten senin adını unutmam adaşımsın :1:
aaaaaaaaaa adın duygumu ne mutlu oldum he adaşımı buldum ya aslında ol demesi lazım Rabbimin yoksa hiçbişi bahane değil

inan dengesizler insanıda dengesiz yapıolar mel mel git gel diolar resmen hiç başından adam gibi bişi demşiolar neyseki atlattım hahahah:34:
Ya sorma o ayrı bir dert
Baştan deselerki şu şu olucak bizde yapar getiririz aama nerde git gel
Ben daha atlamadımm o evrenin tam ortasındayımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya sorma o ayrı bir dert
Baştan deselerki şu şu olucak bizde yapar getiririz aama nerde git gel
Ben daha atlamadımm o evrenin tam ortasındayımmm

bizde uğraştık sultanbeyliden işten izin al al sürekli üsküdara otobüsle gt gel mahvolduk yok sgk kağıdı al bilmem ne onaylat getir götür kılı kırk yardırıyolar

Doğru diyorsun cnm ama bu çektiğimiz sıkıntıların sonu bebiş olacak bak gör allahım bizlerinde yüzünü güldürecek adaşım :52:

bnm pek umudum yok hayal bile etmiyorum artık sadece kndimdeki sorun ne merak ettim ve kabullendim hastayım demekki bukdar vakit olmadına göre eşimde sorunda olmadına göre

bnm pek umudum yok hayal bile etmiyorum artık sadece kndimdeki sorun ne merak ettim ve kabullendim hastayım demekki bukdar vakit olmadına göre eşimde sorunda olmadına göre

Öyle deme cnm mesela bende ve eşimde çok şükür bi sorun yok ama bizimde nereedeyse 5 sene olcak bebişimiz olmuyor :50:
Sen hiç olmazsa sorunun nerden kaynaklandığını biliyorsun ona göre tedavi olacaksın ben napim ortada sorun yok ama bebeğim olmuyor benim araştıracak hiç bişim yok:50:

Öyle deme cnm mesela bende ve eşimde çok şükür bi sorun yok ama bizimde nereedeyse 5 sene olcak bebişimiz olmuyor :50:
Sen hiç olmazsa sorunun nerden kaynaklandığını biliyorsun ona göre tedavi olacaksın ben napim ortada sorun yok ama bebeğim olmuyor benim araştıracak hiç bişim yok:50:

Onuda onca seyden sonra şüphe ettik yani o mu değilmi sebep belli bile değil bu olmazsa pıhtı testi olur bilmem ne olur yani olana kadar sebep bitmez inan hergün birinin hamile haberini duymktn nefret ettim baharda yazın dışarda gebe bebekli kadın görmekten midem bulanıo elimden bişi glmio artık gerekli koştrmayı yaptım zaten halada yapıorum kendi sağlığımı kaybetcem nerdyse kafa bimilyon

Onuda onca seyden sonra şüphe ettik yani o mu değilmi sebep belli bile değil bu olmazsa pıhtı testi olur bilmem ne olur yani olana kadar sebep bitmez inan hergün birinin hamile haberini duymktn nefret ettim baharda yazın dışarda gebe bebekli kadın görmekten midem bulanıo elimden bişi glmio artık gerekli koştrmayı yaptım zaten halada yapıorum kendi sağlığımı kaybetcem nerdyse kafa bimilyon

Aynı seyleri yasıyoruz canim ben o kadar uzdumki kendimi anlatamam bütün hersey boş geliyo hayat ev araba para pul aklına gelebilcek hersey sanki sadece cocuk için yasıyorum onun için evliyim ama kendimize ediyoruz kocamla bile bi tuhaf oldum adam bisey yapmadığı halde sinirime dokunuyo hersey gecen psikologla görüştüm benim bildigim seyleri söyledi bana herseyin farkındayım ama hayat Cok zor her gun b bebek oluyo mevlutler bebek görmeleri insan gitmese olmuyo gitse olmuyo hep bebek muhabbeti açılıyor Cok daraldim bunaldım ailemde kuzenimin eşiyle aynı zamanda hamileydik simdi Hic sormak görmek istemiyorum bencillik değil ama kendimi uzuyorum Rabbim hep birini çıkarıp beni sınav ediyo.Cok Cok Cok zor seni Cok iyi anlıyorum insani Cok yıpratıyor su tedavi süreci ama bizim hatamız evliliğimize zarar vermemeliyiz hersey cocuk demek değil bunu atmalıyız kafamizdan

Süleyman bey tedaviye başladığım gün vermişti aspirini ama ulun bey 15 gün sonra iç dedi :26: Aslında benim için önemli kan sulandırıcı hap çünkü bende pıhtı sorunu var :44: Sen tedaviye başladığın günden beri aspirini içiyorsun dimi :26:
Tabikide cnm hap artarsa ben merkeze bırakırım inşallah artar yazık alma boşu boşuna zaten çok masraf yapıyoruz

Yok canım ben daha coraspirine baslamadim onu kan tahliline gidicem ya o zaman başlarım herhalde bakalım ben de pazartesi gidicem merkeze sen o zamana bebişleri almış olursun sanki sanada iki embriyo transfer yapılacak gibi geliyo bana heyecan dorukta dimi canım:))

Yok canım ben daha coraspirine baslamadim onu kan tahliline gidicem ya o zaman başlarım herhalde bakalım ben de pazartesi gidicem merkeze sen o zamana bebişleri almış olursun sanki sanada iki embriyo transfer yapılacak gibi geliyo bana heyecan dorukta dimi canım:))

Cnm ben yanlış hatırlamıyorsam göbektende iğne vermişti süleyman bey kan sulandırıcıydı acaba ulun beyde verirmi:26:
Hiç sanmıyorum iki tane olacağını çünkü benim embriyolar çok kaliteli değil :50: kim bilir belki hiç biri çözülmez
şuan çok ilginç heyecan sıfır :1:

Yazdıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum bazen ben çok kötü birimiyim diyorum :14: Bebekli birini gördümmü kötü oluyorum hele birde tanıdıksa offff belli etmemek için elimden geleni yapıyorum çok fazla kasıyorum kendimi
Aslında hiç değil yavaş yavaş kendimize zarar veriyorum ama elimizde değil :50::85:

Aynı seyleri yasıyoruz canim ben o kadar uzdumki kendimi anlatamam bütün hersey boş geliyo hayat ev araba para pul aklına gelebilcek hersey sanki sadece cocuk için yasıyorum onun için evliyim ama kendimize ediyoruz kocamla bile bi tuhaf oldum adam bisey yapmadığı halde sinirime dokunuyo hersey gecen psikologla görüştüm benim bildigim seyleri söyledi bana herseyin farkındayım ama hayat Cok zor her gun b bebek oluyo mevlutler bebek görmeleri insan gitmese olmuyo gitse olmuyo hep bebek muhabbeti açılıyor Cok daraldim bunaldım ailemde kuzenimin eşiyle aynı zamanda hamileydik simdi Hic sormak görmek istemiyorum bencillik değil ama kendimi uzuyorum Rabbim hep birini çıkarıp beni sınav ediyo.Cok Cok Cok zor seni Cok iyi anlıyorum insani Cok yıpratıyor su tedavi süreci ama bizim hatamız evliliğimize zarar vermemeliyiz hersey cocuk demek değil bunu atmalıyız kafamizdan

Canım bari iyi geldimi psikolok :85::85:

bizde uğraştık sultanbeyliden işten izin al al sürekli üsküdara otobüsle gt gel mahvolduk yok sgk kağıdı al bilmem ne onaylat getir götür kılı kırk yardırıyolar

Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Cektıgımız sıkıntılar son bulsun ne diyinmm

İnan hep aynı seyler canım nası acıo içimde bişiler oluo hep ağlamak gelio aklıma geldkçe yada birini görüp dydukca ama bastıryom herseyi nzamn patlıcak bu içim bilmiorum sabır

Allah hepimizin yardımcısı olsunn
Cektıgımız sıkıntılar son bulsun ne diyinmm

Amin bunlar son olsn düşürmesn bidaha bı sıkıntılara

Yazdıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum bazen ben çok kötü birimiyim diyorum :14: Bebekli birini gördümmü kötü oluyorum hele birde tanıdıksa offff belli etmemek için elimden geleni yapıyorum çok fazla kasıyorum kendimi
Aslında hiç değil yavaş yavaş kendimize zarar veriyorum ama elimizde değil :50::85:

İnsanın elinde olmayan bişi herkes inadına üçüncyü yaptı bnm etrafım biraz cahil uçkurcu kesim malesef oyüzden calışom ewde durmuom kimseyle görüşmüom sürekli duymaktan bıktm marifet gbi şuda hamile buda böle denmesinden konunn bana gelip olur ya sıkma canını denmesinden

İnan hep aynı seyler canım nası acıo içimde bişiler oluo hep ağlamak gelio aklıma geldkçe yada birini görüp dydukca ama bastıryom herseyi nzamn patlıcak bu içim bilmiorum sabır

Bende geceleri aklıma geliyo aglayip aglayip uyuyorum Cok farklı duygular yasıyorum isyan etmiyorum ama Cok zor geliyo Hic bisey mutlu etmiyo ama asmam lazım yolsa kendime zarar vericem biliyorum Rabbim herkes versin bugün bi yerdeydim spiral takmaktan bahsediyolardi çıkarsak hemen olur diye icim gecti resmen Rabbim bizi de görsün bizede nasip etsin

Hepimizin yüzü bebek haberleriyle güler inşallahh cnm :16:
Nasılsın cnm allah kızmet ederse hangi ay düşünüyorsun tedavi :26:
İnşallah canım. Hep bu niyetlerle başlıyoruz tedavilere tabi nasip kısmet. Rabbim OL DER inşallah bu sefer hepimize de. Benim daha önce bi histeroskopi var mayıs-haziran gibi sonra deniycez bakalım hayırlısıyla.

Canim bizi dusunup dua ettigin icin tesekkur ederim insallah Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin cunku insan cok istiyo anne olabilmeyi ben her bebek magazasinin yanindan gecerken bigun bende buralarda alisveris yapabilicem mi diye dua ediyorum sans bizimle ve bekleyen tum arkadaslarimla olsun

Canim bizi dusundugun icin tesekkur ederim Rabbim hepimize fazla aratmadan anne olmayi nasip etsin insallah....
Amin canım. Hepimiz seninle aynıyız canım. O yüzden birbirimize çok yakın geliyoruz zaten. Hepimiz bebek kıyafetlerine bakamıyoruz, Yavaş yavaş sosyal ortamlardan koptuk ,"eeee sizin bebek yok mu" sorularından bıktık, gece başımızı yastığa koyduğumuzda kederle uyuyoruz artık.

Allah hepimize sabır versin inşallah. Gerçekten çok üzücü yorucu bir süreç bu. İnsanı acıtan, yoran. Bazen benimki gibi yıllarca da devam ediyo. :((

Bende geceleri aklıma geliyo aglayip aglayip uyuyorum Cok farklı duygular yasıyorum isyan etmiyorum ama Cok zor geliyo Hic bisey mutlu etmiyo ama asmam lazım yolsa kendime zarar vericem biliyorum Rabbim herkes versin bugün bi yerdeydim spiral takmaktan bahsediyolardi çıkarsak hemen olur diye icim gecti resmen Rabbim bizi de görsün bizede nasip etsin

Gördüğüne duyduguna şüphem yok ama işte sınav heralde daha cok sevio bizi büyük bişile sınava tutyo çnkü bnm eltim bn doktra gidiom die aynı ay spiralini çıkarttı geldi bide bana bnde cocuk yapcam cıkarttım dedi o ayı hamile kaldı bnde biyıla yakındr bbek için ugrasıyodm işte duydum ağladım sızladım düşük yaptı sonra ertesi ay yine hamile kaldı şimdi bir yaşında bide ondört şubatta dgdu üçüncü bu arada en büyüğü 11 yaşında cockları var hala dio bitane daha mı yapsam bunun peşi erkek bilmem ne falan ödü koptu ondan önce gebe kalcam die şimdide 46 yaşında ablası 5.ciye hamlmiş onuda gecen öğrenmiş ilaç yazdırırken içinde bişi kıpırdıo demiş adamda usg yazmş bi bakmşlar 6 aylık gebe işte böle hayat bi tuhaf

Back
X