Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım tabiki birbirimize destek olucaz ki elimizde olmadan yaptımız stresi yenelim malesef ki olumsuz düşünceler sana da arada bi geliyodur çünkü ikimizinde bi denemesi var insan korkuyo dimi ne güzelki yalnız değiliz ve inşallah başta Allahın ve tüm arkadaşlarımızın dualarıyla hayırlı transferler ve olumlu sonuç alırız......biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri anne adayları olarak yavrularımızı bekliyoruz dimi canım :)))

Canım sanırım transferin oldu, hayırlı ve mutlu haberler alırsın inşallah. Rabbim gönlüne göre versin, tedavin mutlu sonlu bebekli olsun inşallah. Dualarımız seninle...

Öncelikle duaların için çok sağol canım yeni tedavide fitil kullanılıyomuş ben ilkinde jel kullanmıştım fitil nasıl acaba uygulaması falan kolay mı sen hala devam ediyomusun ilaçlara?
Canım seninde meleğinin kesesini görmüşsün hayırlısı olsun meleğine ve kendine diikkat et birbirimizin dualarıyla herşeyin güzel sonuçlanması dileğiyle.....

İnşallah canım sizlerin de güzel haberlerini paylaşacağız buradan.

Fitil yani kapsuülü kullanmak çok kolay, jelden daha kolay bana göre. Keseyi görene kadar tüm ilaçlara devam ettim. En can yakıcı progestan iğneler tabiki. Keseyi gördükten sonra progestan iğneyi, corasprini ve estrofemi bıraktık ama diğer vitamin, folibol, oksapar ve progestan kapsüle yani fitile devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrolümüz var..

Merhaba canım 5 milyonun üstündeyse ne oluyor biliyormusun.Vermiyorlarmı.Bizde rapor çıkarmak istiyoruz ama benim eşimin değerleri 5milyonun üstünde.

Rapor almış biri olarak aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorsan bende fikrimi söylemek istedim. Bizim de sonuçlar 2 milyon ile 10 milyon arasında değişiyor. 5-6 defa semen analizi yaptırmıştık biz. Sizde bir kaç tane semen analizi yaptırın hepsi farklı çıkıyor, 5 milyon altında da çıkabilir. Özel laboratuvarlarda yapılanları Zeynep Kamil kabul ediyor. Allah yardımcınız olsun sonu bebekli olsun inşallah

Selam kizlar. Bugun ben de on gorusme randevumu aldim, kimetse 6 mayista merkezde olacagim. Hersey yolundaysa 15 mayis gibi tedaviye baslamak istiyorum. Simdiden heyecan basladi, biran once gecsin gunler...

Aynı heyecanları yaşadık, tedavin hayırlı olsun canım, sonu bebekli olsun. Rabbim gönlüne göre versin

İnşallah canım sizlerin de güzel haberlerini paylaşacağız buradan.

Fitil yani kapsuülü kullanmak çok kolay, jelden daha kolay bana göre. Keseyi görene kadar tüm ilaçlara devam ettim. En can yakıcı progestan iğneler tabiki. Keseyi gördükten sonra progestan iğneyi, corasprini ve estrofemi bıraktık ama diğer vitamin, folibol, oksapar ve progestan kapsüle yani fitile devam ediyorum. Cuma günü tekrar kontrolümüz var..

Canım benim transferim henüz gerçekleşmedi pazartesi günü kan vericem ona göre bi aksilik çıkmazsa da bi kaç gün sonra nasipse transferim gerçekleşicek senin tedavin dondurulmuş embriyo değil sanırım çünkü benim ilk tedavimde de dondurulmuş embriyo transfer edilmişti ve progestan iğneyi ben sadece 5 gün kullanmıştım bu oksaparı sende neye göre verdi ulun bey ben bi tek onu kullanmadım ben de çok heyecanlıyım bazen de korku oluyo ne olucak diye sonucum sen de böyle duygular hissetin mi?canım duaların ve verdiğin destek için teşekkür ederim

kızlar çok yoğunum bu aralar inanın girip okuyamıyorum bile seminerler toplantılar dersler eve nasıl geldiğimi bilmiyorum o kadar yoruluyorum yemek yiyorum bıraz dinlenip sonra koltukta uyuya kalıyorum

İyi kalpli arkadaşım benim inan rahatlattın beni :54:
Canımcım ben bugün annemlere abimlere gittim kısacası hep dışardaydım
yarın kendimi fazla yormadan temizlik yaparım sonra akşama doğruda kayınvalidemlere giderim transferden sonra gidemem aradan çıksın diyorum:1:
Şimdilik bi heyecan yok :50: Herhalde heyecandan çok korku var:26: İnşallahh heyecanım en kısa zamanda gelir :1:
Evet buaralar topik çok sessiz herkezin sıkıntısı var bişide demek istemiyorum ama arada da olsa yazsalar çok iyi olur ben olabildiğince hergün yazmaya çalışıyorum negatif sonuç aldığımdada burayı terk etmedim 3 ay tedaviye ara verdim yinede arkadaşlarımı yalnız bırakmadım diye düşünüyorum:26: ikimizde ne yalan söylim yalnız kaldık:85:

Canım öncelikle transferin hayırlı ve sonu bebişli olsun:)))ben de seni merak ediyorum ne yaptın nasılsın diye?hergün dua ediyorum çıktığımız yolun sonu güzel haberlerle sonuçlanması dileğiyle kendine ve beşişe ya da bebişlere dikkat et ve mutlu kal tatlım:))))

Canım benim transferim henüz gerçekleşmedi pazartesi günü kan vericem ona göre bi aksilik çıkmazsa da bi kaç gün sonra nasipse transferim gerçekleşicek senin tedavin dondurulmuş embriyo değil sanırım çünkü benim ilk tedavimde de dondurulmuş embriyo transfer edilmişti ve progestan iğneyi ben sadece 5 gün kullanmıştım bu oksaparı sende neye göre verdi ulun bey ben bi tek onu kullanmadım ben de çok heyecanlıyım bazen de korku oluyo ne olucak diye sonucum sen de böyle duygular hissetin mi?canım duaların ve verdiğin destek için teşekkür ederim

Evet canım benimki dondurulmuş değildi. Progestan iğneye yumurta toplama işleminden sonra başlamıştım ki çok can yakıcı bir iğne. Transfer sonrası iğnenin verdiği acıdan sırt üstü yatamadım. Oksapar kan pırtılaşması için kullandırıyolar, bende pırtılaşma problem olduğunu bilmiyordum. Çoğu ilacı da tedbir için kullanıyoruz.

İnşallah senin transferinde güzel geçer bu sefer mutlu sonla biter. Heyecan korku, endişe insanın duyguları karmakarışık oluyor, seni çok iyi anlıyorum. Tedaviye başladığımızda eşime bu sefer olacak mı diye sormuştum, oda bana bu sefer olacak demişti. Ulun Beye çok güvendik, hep pozitif olduk, bol dua ettik. Sonucu aldığımda inanamadım, düşünemedim, kalakaldım ve sadece şükrettim. Rabbim tedavide olan tüm arkadaşlara bu mutluluğu yaşatsın.

Cupkakelove Allah sana bu denemednde bebeği nasip etsin inşallah ben inanaıorum olcak Allahın iznyle dualarımız seninle bebişe ii baakk teyzeleri senin haberini beklio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rapor almış biri olarak aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorsan bende fikrimi söylemek istedim. Bizim de sonuçlar 2 milyon ile 10 milyon arasında değişiyor. 5-6 defa semen analizi yaptırmıştık biz. Sizde bir kaç tane semen analizi yaptırın hepsi farklı çıkıyor, 5 milyon altında da çıkabilir. Özel laboratuvarlarda yapılanları Zeynep Kamil kabul ediyor. Allah yardımcınız olsun sonu bebekli olsun inşallah

Teşekkür ederim canım.Farklı tarihlerde yaptırmıştık ancak hiç 5milyonun altında çıkmadı ve elimizde sadece 1tane aşılama raporu var.Tekrarlayan düşüklerimden (4kez kürtaj oldum) dolayı PGT yaptırıcaz.Herhangi bir neden bulunamayınca doktorlar embriyoların genetiği incelensin dediler.Oyüzden tüpbebek yaptırıcaz yeniden.Raporda zorluk çıkarırlarmı bilemiyoruz:(( elimizde bir çok tahlilimiz de var.

Dualarınız için tek tek teşekkür ederim beni inanın çok duygulandırdınız :59:
Sizler bi saniye bile aklımdan çıkmıyorsunuz aklıma gelen gelmeyen herkeze dua ediyorum inşallah hepimizin son tedavisi olur
Biraz geç mesaj yazdım kusura bakmayın eşim yasakladı interneti bugün işe gidince hemen yazayım dedim
30 nisan test günüm şimdilik sakinim herhalde test gününe yaklaşınca heyecan tavan yapar

Sizler bi saniye bile aklımdan çıkmıyorsunuz aklıma gelen gelmeyen herkeze dua ediyorum inşallah hepimizin son tedavisi olur
Biraz geç mesaj yazdım kusura bakmayın eşim yasakladı interneti bugün işe gidince hemen yazayım dedim
30 nisan test günüm şimdilik sakinim herhalde test gününe yaklaşınca heyecan tavan yapar

Allah yardımcın olsun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız heyecan illa ki olcak çok iyi biliyosun, bi kere dedinki bu sefer pozitif olcam o zaman olacağına inanıyorum diye inan bende öyle düşünüyorum, hep pozitif düşün nolur kendini üzme stres yapma 2 tane transfer olmuştur muhtemelen ben hep diyodumki önce birbirinize sonra bana sıkı sıkı tutunun sende konuş bol bol dua et

Ay canim benim bebisin yada bebislerin hayırlı olsun kac gündür giremedim kac tane transfer oldu nasılsın stres yapma sakın yat dinlen keyfini cikar yanında kimse var mi dikkat et kendine insallah sıkı sıkı tutunurlar sana Rabbim yardiMcin olsun hayirlisiyla guzel haberini de alicaz insallah

Ay canim benim bebisin yada bebislerin hayırlı olsun kac gündür giremedim kac tane transfer oldu nasılsın stres yapma sakın yat dinlen keyfini cikar yanında kimse var mi dikkat et kendine insallah sıkı sıkı tutunurlar sana Rabbim yardiMcin olsun hayirlisiyla guzel haberini de alicaz insallah

Sağolasın cnm benim hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inşallahhh
Yanımda kimse yok cnm genelde işlerimi kendim yapıyorum eşimde sağolsun yardım ediyor

canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız heyecan illa ki olcak çok iyi biliyosun, bi kere dedinki bu sefer pozitif olcam o zaman olacağına inanıyorum diye inan bende öyle düşünüyorum, hep pozitif düşün nolur kendini üzme stres yapma 2 tane transfer olmuştur muhtemelen ben hep diyodumki önce birbirinize sonra bana sıkı sıkı tutunun sende konuş bol bol dua et

İnşallahh cnm
pozitif olmaya çalışıyorum şimdilik bakalım test gününde napıcam

Back
X