Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Dualarınız için tek tek teşekkür ederim beni inanın çok duygulandırdınız :59:
Sizler bi saniye bile aklımdan çıkmıyorsunuz aklıma gelen gelmeyen herkeze dua ediyorum inşallah hepimizin son tedavisi olur
Biraz geç mesaj yazdım kusura bakmayın eşim yasakladı interneti bugün işe gidince hemen yazayım dedim
30 nisan test günüm şimdilik sakinim herhalde test gününe yaklaşınca heyecan tavan yapar

Transferin olmus canim hadi hayirlisi insallah bu sefer olacak Allahin izniyle sakin olmaya ve pozitif dusunmeye devam et senden guzel haberler almayi cok istiyorum insallah bu defa Allahim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin tabi burdaki butun arkadaslarada bizlerede

Transferin olmus canim hadi hayirlisi insallah bu sefer olacak Allahin izniyle sakin olmaya ve pozitif dusunmeye devam et senden guzel haberler almayi cok istiyorum insallah bu defa Allahim sana hayirli saglikli bi evlat nasip etsin tabi burdaki butun arkadaslarada bizlerede

Kuzum inşallahh hepimizin tedavisi pozitifle sonuçlanır :16:
Çok şükür içim rahat kendime iyi ve kötü sonuca alıştırdım
cnm sen ve güzeller güzeli kızın nasıl herşey yolunda dimi:emir_bebek::49:

İnşallahh cnm benim :16:

Canım ben de seni merak ediyodum nasılsın?transferin hayırlı olsun ve sonu bebişli olsun insallah:)))ben de dün merkezdeydim nasipse cuma günü transferim gerçekleşicek arkandan geliyoruz bizde teyzesi:)))buarada sana jeli verdi mi ulun bey ben gine jel kullanıcakmışım bi de clexon muydu neydi tam hatırlamıyorum kan sulandırıcı kullanıcam coraspirin de var tabi sen ne kullanıyosun canım ?

Kuzum inşallahh hepimizin tedavisi pozitifle sonuçlanır :16:
Çok şükür içim rahat kendime iyi ve kötü sonuca alıştırdım
cnm sen ve güzeller güzeli kızın nasıl herşey yolunda dimi:emir_bebek::49:
Allahin dedigi olur canim biz elimizden geleni yapiyoruz O ne isterse öyle olur hepimiz bunun bilincindeyiz cok şükür.
Biz iyiyiz cok şükür teyzesi minik kizim artik buyuyo kendini bana hissettirmeye basladi pitircik:16::16:onun her hareketinde Allahima sukur ediyorum ve herkese nasip et diye dua ediyorum gercekten her kadinin yasamasi gereken duygularmis özellikle de bizim gibi cok ugrasan kadinlarin.Allah hepinize bi an once tattirsin bu hisleri insallah sanada canim

Son düzenleme:
Canım ben de seni merak ediyodum nasılsın?transferin hayırlı olsun ve sonu bebişli olsun insallah:)))ben de dün merkezdeydim nasipse cuma günü transferim gerçekleşicek arkandan geliyoruz bizde teyzesi:)))buarada sana jeli verdi mi ulun bey ben gine jel kullanıcakmışım bi de clexon muydu neydi tam hatırlamıyorum kan sulandırıcı kullanıcam coraspirin de var tabi sen ne kullanıyosun canım ?

Kuzummmm çook güzel bi günde transfer olacaksın hadi inşallahhh arka arkaya güzel haberler veririz :16:
Çok şükür cnm iyiyim içim rahat kendimi herşeye hazırladım
banada jel verdi günde 2 tane , estrofemi günde 2 tane , coraspirini de günde 1 tane , gbekten yapılan iğneyi banada verdi ve folibol , b12 ye devam dedi seninde aynen öylemi olacak cnm :26:

Son düzenleme:
Allahin dedigi olur canim biz elimizden geleni yapiyoruz O ne isterse öyle olur hepimiz bunun bilincindeyiz cok şükür.
Biz iyiyiz cok şükür teyzesi minik kizim artik buyuyo kendini bana hissettirmeye basladi pitircik:16::16:onun her hareketinde Allahima sukur ediyorum ve herkese nasip et diye dua ediyorum gercekten her kadinin yasamasi gereken duygularmis özellikle de bizim gibi cok ugrasan kadinlarin.Allah hepinize bi an once tattirsin bu hisseleri insallah sanada canim

Oyyyy kuzum hissettirmeye başladı demek offf ne güzel bi duygudur kim bilir :16:
Sağol cnm bizlerede dua ettiğin için allah razı olsun inşallahh bizlerde tadacağız :49:

beklemede olmak ne sinir bozucu hep olmıcanı biliyosn beklerken hemde beklemek zorunda kalıyosn ooof

bu arada cupkakelove nasılsın neler hissediyosun

Kuzummmm çook güzel bi günde transfer olacaksın hadi inşallahhh arka arkaya güzel haberler veririz :16:
Çok şükür cnm iyiyim içim rahat kendimi herşeye hazırladım
banada jel verdi günde 2 tane , estrofemi günde 2 tane , coraspirini de günde 1 tane , gbekten yapılan iğneyi banada verdi ve folibol , b12 ye devam dedi seninde aynen öylemi olacak cnm :26:

İnsallah canım Rabbim annelik duygusunu bize ve bekleyen herkese yaşatsın biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri.Bizim tedavimiz aynı canım seninle bende bu ilaçları kulanıyorum hayırlısı olsun sen neler yapıyosun günlerin naSıl geçiyo?

İnsallah canım Rabbim annelik duygusunu bize ve bekleyen herkese yaşatsın biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri.Bizim tedavimiz aynı canım seninle bende bu ilaçları kulanıyorum hayırlısı olsun sen neler yapıyosun günlerin naSıl geçiyo?

Amin cnm benim :16:
Günler güzel geçiyor cnm sabah 7 de kalıkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorım yemek yapıyorum çok fazla kendimi kasmıyorum
hergün iki dilim ananas yiyorum fındık bademde arada yiyorum içim çook rahat olmasada inan çok fazla üzülmicem eğer olmazsa vardır bundada bi hayır dicem sende inşallahh rahat olursun transferden sonra zaman daha güzel geçiyor

Verilmedi doktor gözkmüo sistemde sz kontrol edin acılınca alın dediler baktım yok şuan sistemde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah allahhhh saçmalığa bak yaaa sistemde görünmemesi bizim suçumuzmu :19: işleri güçleri bizlere işkence çektirmek
Bugünde eşim çok rahatsızlandı sağlık ocağından randevu almak lazımmış 182 aradım perşembe gününe randevu verdiler çok uzun nasil dayanacak eşim diyorum adamın cevabı sistem böyle başlarım sisteme :47:

Son düzenleme:
Allah allahhhh saçmalığa bak yaaa sistemde görünmemesi bizim suçumuzmu :19: işleri güçleri bizlere işkence çektirmek
Bugünde eşim çok rahatsızlandı sağlık ocağından randevu almak lazımmış 182 aradım perşembe gününe randevu verdiler çok uzun nasil dayanacak eşim diyorum adamın cevabı sistem böyle başlarım sisteme :47:

Sağlık ocakları insanlar o an doktora gidemediği yada durumu olmadıgı için var ama öle bi yapıldıki kıçı kırık sağlık ocagı oldu hastane orayada randevulu gttkten snra her mah sağlık ocagı ne gerek ozamn

Sağlık ocakları insanlar o an doktora gidemediği yada durumu olmadıgı için var ama öle bi yapıldıki kıçı kırık sağlık ocagı oldu hastane orayada randevulu gttkten snra her mah sağlık ocagı ne gerek ozamn

Aynen cnm katılıyorum
ben araba normalde kullanıyırum ama şuan kullanmak istemiyorum o yüzden hastaneye gitmedik zaten eşimin halide yok sağlık ocağına gidelim dedik yakında randevuyu perşembe gününe verdi ama bu sabah gittik neyseki aldılar bizi benim tedavi gördüğümü biliyordu doktor acıdı halime :1:

Aynen cnm katılıyorum
ben araba normalde kullanıyırum ama şuan kullanmak istemiyorum o yüzden hastaneye gitmedik zaten eşimin halide yok sağlık ocağına gidelim dedik yakında randevuyu perşembe gününe verdi ama bu sabah gittik neyseki aldılar bizi benim tedavi gördüğümü biliyordu doktor acıdı halime :1:

canım nasılsın?ben de bol bol yürüyüş yapıp kafamı dağıtıyorum cumaya kadar kendimi rahatlatıyım diyorum sonrası 3gün dinlenirsin dedi ulun bey bana.sen kan sulandırıcıyı kendin mi yapıyosun canım sen hangi sempten geliyodun merkeze?sen neler yapıyosun günler nasıl geçiyo bebiş ya da bebişler mutlu kalın tatlım:emir_bebek::16:

canım nasılsın?ben de bol bol yürüyüş yapıp kafamı dağıtıyorum cumaya kadar kendimi rahatlatıyım diyorum sonrası 3gün dinlenirsin dedi ulun bey bana.sen kan sulandırıcıyı kendin mi yapıyosun canım sen hangi sempten geliyodun merkeze?sen neler yapıyosun günler nasıl geçiyo bebiş ya da bebişler mutlu kalın tatlım:emir_bebek::16:

Bol bol enerji depola cnm sonra bütün gün evde oturmaktan sıkılıyor insan :106:
İlk tedavimde eşim göbeğimden yapıyordu şimdi kendim yapmaya başladım göbişim mosmor oldu :1:
Cnm ben istanbulda anadolu yakasında kartalda oturuyorum :82:
Buarada senin adın ne cnm dua ederkn seninde adını rahat bi şekilde söylemek istiyorumda:26:

Back
X