Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım beni duygulandırdın güzel temennilerin duaların ve benim yanımda oldugun icin tesekkür ederim evet bugün benim için çok güzel bigün inci tanelerime kavusucam nasipse:)))heyecan yok şuan bakalım transfer için aradıklarında naparim bilmem. inşallah birlikte hayırlı sonuclar alırız tatlım annelik duggusunu Rabbim hepimize yaşatması dileğiyle.....

Amin cnm benimmmm:16:
Bence 11 gibi ararlar ayy hadi inşallahhh seninde benimde son tedavimiz olurr:52:

Canım beni duygulandırdın güzel temennilerin duaların ve benim yanımda oldugun icin tesekkür ederim evet bugün benim için çok güzel bigün inci tanelerime kavusucam nasipse:)))heyecan yok şuan bakalım transfer için aradıklarında naparim bilmem. inşallah birlikte hayırlı sonuclar alırız tatlım annelik duggusunu Rabbim hepimize yaşatması dileğiyle.....

gunaydin hadi Inşallah hayirla git gel :nazar:

Test günüm 30 nisan cnm inşallahh güzel haberler alırım
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik cnm :26:

valla canım çok zor geçiyor kötü günler geçirdim pıhtılaşma sorunum varmış kanamam oldu düşükten çok korktum..allahtan ii bir doktora gitmişim ki adam hemen farketti ben önceden bilmiyordum bu durumu şimdilik kusmalar dışında ii yim umarım sen de güzel hber verirsin az kalmışşş...tek mi çift mi embriyo transfer edildi canım

valla canım çok zor geçiyor kötü günler geçirdim pıhtılaşma sorunum varmış kanamam oldu düşükten çok korktum..allahtan ii bir doktora gitmişim ki adam hemen farketti ben önceden bilmiyordum bu durumu şimdilik kusmalar dışında ii yim umarım sen de güzel hber verirsin az kalmışşş...tek mi çift mi embriyo transfer edildi canım

Bendede pıhtılaşma sorunu var cnm :85:
Tüpp bebek tedavisine başlamadan önce genetik test yaptırmıştım pıhtı sorunu çıkmıştı hemetolojiye gittiğimde ordakiler gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsan doktor kontrolünde olman lazım demişti acaba sen hangi doktora gittin cnm :26:
Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim :27:

Tüpp bebek tedavisine başlamadan önce genetik test yaptırmıştım pıhtı sorunu çıkmıştı hemetolojiye gittiğimde ordakiler gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsan doktor kontrolünde olman lazım demişti acaba sen hangi doktora gittin cnm :26:
Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim :27:[/QUOTE
tatlım ben antepteyim istanbulda değilim şuan clenax die bir iğne var onu doğuma kadar kullanmam gerek.iste bende tedaviden önce yapılmamıştı bu genetik testler kanamam olunca hemen doktoruma gittim iğne verdi iki gün sonrada simsiyah bir pıhtı geldi peçeteye hemen doktora tekrar gittim hastanede yatırdı testler yaptırdı hepsi temiz çıkınca genetik bir problemden süpheleniyorum dedi yazdı testleri üniversite hastanesinde yaptırdım hepsini o zaman testler çıkmadan clenaxı verdi hemen kullanmaya başla dedi sonra zaten haklı çıktı...yarın kontrolüm var artık bakalım nasıllar kuzularım...inşallah seninde meleklerin seninledir...

öncelikle rabbime şükürler olsun rabbim ulun beyden razı olsun ilgisinden samimiyetinden dolayı sayesinde ilk denemem ve 9 haftalık hamileyim son zamanlarda kanamalarım oldu sürekli telden yardım etti sagolsun ve hep beni sakinleştirdi suan bebeğim ve ben cok iyiyiz Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar cok zor bi süreç yasayan bilir

Kızlar dün 3. Tedavim için ulun beye görüşmeye gittim. Bu sefer uzun protokol uygulamak istiyo. Yumurta sayım 9 ama kaliteli dedi bu yüzden dhea gerek yok dedi yaşım 28 bu arada:) sadece birkaç vitamin verdi hemen onlara başladım Mayıs'ın ortalarına doğru rahim filmi çektirip tekrar gidicem kısmetse Mayıs sonuda başlıcaz. Dün ben gittiğimde bir sürü hamile vardı kontrol için gelen nasıl güzeldi. Onları görünce hem umut hem moral oldu bana:))

öncelikle rabbime şükürler olsun rabbim ulun beyden razı olsun ilgisinden samimiyetinden dolayı sayesinde ilk denemem ve 9 haftalık hamileyim son zamanlarda kanamalarım oldu sürekli telden yardım etti sagolsun ve hep beni sakinleştirdi suan bebeğim ve ben cok iyiyiz Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar cok zor bi süreç yasayan bilir

Rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım inş bizede nasip olur senin sorunun neydi?

Canımm transferin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bebişlerinle seni bidaha hiçççç ayırmasın inş...

Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim :27:

Canımm benim seninde transferin hayırlı olsun inş takip ediyorum hepinizi zaten her dua ettiğimde sizlerede dua ediorum. İyice dinlen bence sonra ikizler inş çokk yorucak seni:))

Canımm benim seninde transferin hayırlı olsun inş takip ediyorum hepinizi zaten her dua ettiğimde sizlerede dua ediorum. İyice dinlen bence sonra ikizler inş çokk yorucak seni:))

Allahh razı olsun cnm benimm:16:
Seninde tedavine az kalmış cnm çook sevindim 9 tane yumyumun olması dahada süper maşallahhh maşallahhhhhhh:nazar:
Hepimiz tek tek güzel haberler veririz inşallahhhhhh :16:

Kuzumm nasılsın ?
Herşey yolundadır inşallahhhh :16:

Rabbim kucağınada almayı nasip etsin canım inş bizede nasip olur senin sorunun neydi?

amin canım söyle söyleyeyim benim rahimde bölme eşimdede varikosel vardı ayrıca bende polikistk over vardı ikimizde ameliyat olduk daha sonra tedaviye başladık ve olumlu sonuç aldık fakat cok kanamalarım oldu herseferinde bebeğim gitti diye acillik oluyodum sonucu pozitif olup kanaması olanlar hemen korkmayın içerideki jellerin birikintisinden ve kan sulandırıcı iğnelerden olabiliyomus bebekle alakası yokmuş bilginize...

Arkadaşlar merhaba,
Benim şubat ayında başka bi ilde negatif bir tüp bebek denememiz var..
Şimdide taşındık istanbuldayız . Ve tekrar tüp bebek denemek istiyoruz.
Kadıköyde bahçeci umut tüp bebek merkezi dikkatimi çekti. Buraya gitmek istiyorum. Hangi doktoru önerirsiniz ve güncel tüp benek fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim ? Yeni yaptıranlardan...
Şimdiden teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar merhaba,
Benim şubat ayında başka bi ilde negatif bir tüp bebek denememiz var..
Şimdide taşındık istanbuldayız . Ve tekrar tüp bebek denemek istiyoruz.
Kadıköyde bahçeci umut tüp bebek merkezi dikkatimi çekti. Buraya gitmek istiyorum. Hangi doktoru önerirsiniz ve güncel tüp benek fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim ? Yeni yaptıranlardan...
Şimdiden teşekkürler

ben yeni yaptırdım dr ulun uluğ şuan 9+3 gebeliğim var.muayene ucreti ve tüp bebek merkezinin vermediği bazı ilaç ve iğneler var bunlar biraz pahalı merkez 7000 falan istiyo dışarıdan alıcacın jeller iğneler ve bu ilaçları gebeliğin ilk üç ayı devam ediyorum 9 bini falan buldu yani şuana kadar herkesinki farklı olurmu bilemem rabbim yardıncınız olsun

Anladım canım. Haırlıs olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin canım. Allah bizede nasip etsin.
Bayağı tutuyormuş ama...
Cevabın için teşekkür ederim bişi daha sorucaktım ama unuttum neyse hatırlarsam yazarım :))

Anladım canım. Haırlıs olsun bebeğin allah kucağına almayı nasip etsin canım. Allah bizede nasip etsin.
Bayağı tutuyormuş ama...
Cevabın için teşekkür ederim bişi daha sorucaktım ama unuttum neyse hatırlarsam yazarım :))

Canim oncelikle hayirli olur tedavin insallah eger raporun varsa umut bahcecide rapor geciyo tabikifiyatta dusuyo haberin olsun bende ulun beyin hastasiydim simdi 10haftalik gebeyim

Canim oncelikle hayirli olur tedavin insallah eger raporun varsa umut bahcecide rapor geciyo tabikifiyatta dusuyo haberin olsun bende ulun beyin hastasiydim simdi 10haftalik gebeyim

Ne mutlu size:)) gözünüz aydın olsun..
Bende tekrarlamak istiyorum fakat raporu nasıl çıkarıcam bidefa alılama için çıkarmıştım ama tedaviyi tüp bebeğe geçirmek zorunda kalınca kullanmadık o raporu. Çıkarta bilir miyim acaba tüp bebek için rapor?
Bide bende pco var, tüpümün teki tıkalı ve şimdide genetik testi yaptırdık, genetikde bişi yok ama kan pıhtılaşması varmış..:(

Bayağı tutuyormuş ama...

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar nasılsınız sonuç bekleyen arkadaşlar rabbim size kolaylılar versin inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere burdan

Back
X