Bendede pıhtılaşma sorunu var cnm :85:
Tüpp bebek tedavisine başlamadan önce genetik test yaptırmıştım pıhtı sorunu çıkmıştı hemetolojiye gittiğimde ordakiler gebe kalmana engel değil ama hamile kalırsan doktor kontrolünde olman lazım demişti acaba sen hangi doktora gittin cnm :26:
Cnm bana iki tane tranfer yaptılat bakalım annelerine sıkı sıkı tutunacaklarmı bugün 6.günüm artık evde bunaldım kafayı yemek üzereyim

[/QUOTE
tatlım ben antepteyim istanbulda değilim şuan clenax die bir iğne var onu doğuma kadar kullanmam gerek.iste bende tedaviden önce yapılmamıştı bu genetik testler kanamam olunca hemen doktoruma gittim iğne verdi iki gün sonrada simsiyah bir pıhtı geldi peçeteye hemen doktora tekrar gittim hastanede yatırdı testler yaptırdı hepsi temiz çıkınca genetik bir problemden süpheleniyorum dedi yazdı testleri üniversite hastanesinde yaptırdım hepsini o zaman testler çıkmadan clenaxı verdi hemen kullanmaya başla dedi sonra zaten haklı çıktı...yarın kontrolüm var artık bakalım nasıllar kuzularım...inşallah seninde meleklerin seninledir...