Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mrb arkadaslar bnde umutu dusunuyorum tup icin ama sayfalar okadar cokki okuyamadim bn polikistik over hastasiyim bu ay gorusmeye gidicem umuta ama burdan bilgi almak istedim once fiyat nekadar memnunmusunuz dr unuzdan hastahaneden lutfen biraz bilgi verirmisiniz bu arada 24 yasindayim alti yillik evliyim hic gebelik olmadi lutfen bilgi

Hoşgeldin cnm polikistik over hakkında hiç bi bilgim yok ama merkezden ben memnunum doktorum ulun bey orda bi bayan doktor var yeni geldi sayılır o doktor hakkında hiç bi bilgim yok görüşmek istediğin bi doktor var mı:26:

Merhaba cnm çok şükür iyiyim bi kalp atışlarınıda duysam dahada iyi olucam
asıl sen nasılsın en son rahim filmi çektirecektin sanırım noldu:26:

Iyi olmana sevindim canım, Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder inş. Haftaya falan duyarsın artık sanırım.
Ben de yeni adet oldum bitince gidip çektircem filmi. Sonra da Ulun Bey'e götüreceğim. Allah nasip ederse Haziran'da başlıycam artık, ramazana denk geliyor ama uzatmak istemiyorum daha fazla. Bu sefer bebeğime kavuşacağım gibi geliyor, öyle hissediyorum Allah'ın izniyle.

Iyi olmana sevindim canım, Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder inş. Haftaya falan duyarsın artık sanırım.
Ben de yeni adet oldum bitince gidip çektircem filmi. Sonra da Ulun Bey'e götüreceğim. Allah nasip ederse Haziran'da başlıycam artık, ramazana denk geliyor ama uzatmak istemiyorum daha fazla. Bu sefer bebeğime kavuşacağım gibi geliyor, öyle hissediyorum Allah'ın izniyle.

Bende ikinci tedavimde içim çoook rahattı çok şükür pozitif sonucu gördüm seninde pozitif düşünmene çoooook sevindim
Herşey çoook güzel olacak cnm benim allahın izniyleeee

Canım biz seninle aynı anda tedaviye başlıcaz galiba bende Haziran'da başlıcam adet olmayı bekliyorum rahim filmini çektirmek için sen nerde çektiriceksin?

Bende ikinci tedavimde içim çoook rahattı çok şükür pozitif sonucu gördüm seninde pozitif düşünmene çoooook sevindim
Herşey çoook güzel olacak cnm benim allahın izniyleeee

Amin canım inş. Rabbim herkese nasip etsin. Şu bir ay nasıl geçecek, hayırlısıyla başlamak istiyorum. 👶👶👶

Canım biz seninle aynı anda tedaviye başlıcaz galiba bende Haziran'da başlıcam adet olmayı bekliyorum rahim filmini çektirmek için sen nerde çektiriceksin?

Canım şu anda adetin bitimini bekliyorum, çarşamba ya da perşembe çektircem. Gebze'de oturuyorum medical park'a gideceğim. Büyük ihtimalle aynı zamanda tedaviye başlıycaz demek ki. Hakkımızdan hayırlısı olur inş.

Sen de mi çektirdin rahim filmi canım? Biraz ağrısı oluyormuş sanırım, senin de oldu mu?

Canım ben haftaya çektiricem .bende korkuyorum açıkça ama ulun bey hiç korkulacak bişey yok dedi hatta ben anestexili istiyorum dedim gerek yok aynı transfer durumu gibi dedi ama bana Şişli'de biyer tavsiye etti kararsızım açıkcası.

Sen de mi çektirdin rahim filmi canım? Biraz ağrısı oluyormuş sanırım, senin de oldu mu?
İnternetteki yorumlara göre insan çok korkuyor ve stres yapıyor ama korkulacak bir durum yok bahsedildiği gibi bi acı ve ağrıda olmuyor anlık birşey zaten toplamda 5 dk ancak sürüyor. Bende merkezin tAvsiyesiyle sonomedde çektirdim memnunda kaldım merkezle anlaşmalı olduğundan bize uygun oluyor fiyatlar.

Canım ben haftaya çektiricem .bende korkuyorum açıkça ama ulun bey hiç korkulacak bişey yok dedi hatta ben anestexili istiyorum dedim gerek yok aynı transfer durumu gibi dedi ama bana Şişli'de biyer tavsiye etti kararsızım açıkcası.

Ben de haftaya çarşamba-perşembe çektiricem bakalım. Korkunun ecele faydası yok 😄😄
Hayırlısıyla başlayalım, bebeklerimizi kucağımıza alalım da acısını unuturuz nasılsa.

İnternetteki yorumlara göre insan çok korkuyor ve stres yapıyor ama korkulacak bir durum yok bahsedildiği gibi bi acı ve ağrıda olmuyor anlık birşey zaten toplamda 5 dk ancak sürüyor. Bende merkezin tAvsiyesiyle sonomedde çektirdim memnunda kaldım merkezle anlaşmalı olduğundan bize uygun oluyor fiyatlar.

Sağol canım bilgi verdiğin için. Öyle böyle mecburen çektireceğiz bu filmi. 😕

Ben de haftaya çarşamba-perşembe çektiricem bakalım. Korkunun ecele faydası yok 😄😄
Hayırlısıyla başlayalım, bebeklerimizi kucağımıza alalım da acısını unuturuz nasılsa.

Aynen öyle canım;) ben ilk jinekoloğa gidiceğim zaman kaç gün uyuyamamıştım düşün:) şimdi ise nerdeyse haftada 2 kere gidiyoruz;)

mrb canım korkmanıza gerek tok ben geçen yıl çektirmiştim acı ağrı sızı olmuyor rabbim inşallah en kısa zamnda kucaklarımızı doldurur

Back
X