Canım transferin hayırlı uğurlu olsun:))
Sağol canım Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım transferin hayırlı uğurlu olsun:))
Canım şu anda adetin bitimini bekliyorum, çarşamba ya da perşembe çektircem. Gebze'de oturuyorum medical park'a gideceğim. Büyük ihtimalle aynı zamanda tedaviye başlıycaz demek ki. Hakkımızdan hayırlısı olur inş.
Merkezdeyim cnm ağlamaklı olan surat benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım Allah razı olsun
merhaba.. gebze medical parkta tup bebek tedavisi yok. ben de tuzla da oturuyorum oraya gidecektim ama goztepeye gitmek durumunda kaldim. bi de ustune pisman oldum. ilk deneme negatif sonuclandi. ilk gorusmede çok ilgili olan kisiler tedaviye başladığınızda sizi sadece hemsirelerle muhatap edip sorularınıza çok da tatmin edici cevap vermiyorlar. bi kere daha düşünün derim![]()
Canımmmm bende seni merak etmiştim pek görünmüyordun geçmiş olsun canım benim bu sefer zamanı değilmiş demekki ama en azından hamile kalabiliyosun Buda çok önemli.biz seninle yaşıtmışız ya bende 28 yaşındayım:))
Canım transferin nasıl geçti? 2 embryomu transfer edildi
Canım transferin nasıl geçti? 2 embryomu transfer edildi
Merkezdeyim cnm ağlamaklı olan surat benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım iki tane transfer oldu
Canım çok merak ettim seni nasıl oldun:26:
canım nasilsin merak ettim seni:18: sıkıntılı bi durum yoktur umarım tatlim
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. yeni katildim bu bölüme. arastirma halindeyim. biraz okuyayim da ayni sorulari sormayayim dedim ama ne mumkun :) cok fazla sayfa var. Allahim hepimizi evlatlarımiza kavustursun inşallah. bizde esimde sorun yok gibi görünüyor. gebze medical parkta yaptırmıştık sperm testlerini ama sonradan öğrendik ki orasi morfolojiye bakmamis. sayim ve hız iyi. ben de hormon testlerimi yaptirdim hsg filmimi cektirdim ve ilk tup bebek tedavimi yaptirip gecen hafta negatif sonucu ogrendim. bu tedavi sırasında ogrendim ki benim yumurtaliklar cok cimri. 5 tane oldu 3u toplanacak kivama geldi 1tanesi dollendi o da tutmadi maalesef. sonradan ogrendim ki benim fsh üst sinira yakinmis. bunu düşürmek için kür yapmayi dusunuyorum ama yumurtalari ne kadar etkiler bilmiyorum. size sormak istedigim sizlerden başka hangi testleri istediler. son doktorum benden çok az hormon testi istedi ve sonuclari icin de hicbir yorum yapmayinca doktorlara guvensizlik başladı. genetik ve pihtilasma testlerini ulun bey mi istedi. herhangi bi donemde yapilabiliyor mu.nerede yaptirdiniz. ne kadar tuttu hatirliyorsaniz bilgi verebilir misiniz. tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canım,umarım sonucun olumlu olur,Allah yardımcın olsunIyim canım herşey yolunda güzel geçti
hoşgeldin canımkısa ve öz diyebilirim ki drun genetik test istemesini beklemeden yap,çok önemli!2 başarısız denemeden sonra genetikte eşimin 12.kromozomunda problem olduğunu bu sebepten tutunamayacağını,ve uzuuuuun bi yoldan geçmem gerektiğini söylediler
umutta yaptırdım testleri 940 tl ödedim,ama sigortan varsa devlet hastanelerinde ücretsiz yapabilirsin,sonuç ta yaklaşık olarak 3 hafta da çıkıyor,başka sormak istediğin bişey varsa seve seve yardımcı olurum
![]()
hoşgeldin canımkısa ve öz diyebilirim ki drun genetik test istemesini beklemeden yap,çok önemli!2 başarısız denemeden sonra genetikte eşimin 12.kromozomunda problem olduğunu bu sebepten tutunamayacağını,ve uzuuuuun bi yoldan geçmem gerektiğini söylediler
umutta yaptırdım testleri 940 tl ödedim,ama sigortan varsa devlet hastanelerinde ücretsiz yapabilirsin,sonuç ta yaklaşık olarak 3 hafta da çıkıyor,başka sormak istediğin bişey varsa seve seve yardımcı olurum
![]()
canım nasilsin merak ettim seni:18: sıkıntılı bi durum yoktur umarım tatlim
hayırlı olsun canım,umarım sonucun olumlu olur,Allah yardımcın olsun![]()
Merhaba arkadaşlar. yeni katildim bu bölüme. arastirma halindeyim. biraz okuyayim da ayni sorulari sormayayim dedim ama ne mumkun :) cok fazla sayfa var. Allahim hepimizi evlatlarımiza kavustursun inşallah. bizde esimde sorun yok gibi görünüyor. gebze medical parkta yaptırmıştık sperm testlerini ama sonradan öğrendik ki orasi morfolojiye bakmamis. sayim ve hız iyi. ben de hormon testlerimi yaptirdim hsg filmimi cektirdim ve ilk tup bebek tedavimi yaptirip gecen hafta negatif sonucu ogrendim. bu tedavi sırasında ogrendim ki benim yumurtaliklar cok cimri. 5 tane oldu 3u toplanacak kivama geldi 1tanesi dollendi o da tutmadi maalesef. sonradan ogrendim ki benim fsh üst sinira yakinmis. bunu düşürmek için kür yapmayi dusunuyorum ama yumurtalari ne kadar etkiler bilmiyorum. size sormak istedigim sizlerden başka hangi testleri istediler. son doktorum benden çok az hormon testi istedi ve sonuclari icin de hicbir yorum yapmayinca doktorlara guvensizlik başladı. genetik ve pihtilasma testlerini ulun bey mi istedi. herhangi bi donemde yapilabiliyor mu.nerede yaptirdiniz. ne kadar tuttu hatirliyorsaniz bilgi verebilir misiniz. tesekkurler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.