Kalabalık grup mu anlamadım benim üstünde siyah tişört ve pantolon vardı ama sadece yanımda eşim vardı beyaz tişörtlü olan
Canım sarı pantol ve beyaz gömlek vardı bende ve annem kayın validem eşim cam tarfında oturuyorduk bilmiyorum gördünmüde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalabalık grup mu anlamadım benim üstünde siyah tişört ve pantolon vardı ama sadece yanımda eşim vardı beyaz tişörtlü olan
Ne demek canim istedigini sor bizde burda baska arkadaslardan sorup ogrendik herseyi simdi yardimci olma sirasi bizde elimden geldigince cevap vermeye calisirim stres ve panik yapma sakin sakin dinlen
Canım sarı pantol ve beyaz gömlek vardı bende ve annem kayın validem eşim cam tarfında oturuyorduk bilmiyorum gördünmüde
Gördüm gördüm hatta çok neşeli bi kız demiştim içimden maşallah cnm çok tatlı güzel bi bayansın
Ay canım benim ben biraz neşeliyimdir konuşkanımdır bakan gözler güzel güzer güzeli sende çok narin ve kibar bir bayansın cnm
Hep böyle neşeli ol cnm
sen beni birde doktor odasından çıkarken gör korkardın herhalde benden
Oyy güzeler güzeli az kaldı Buda geçecek inşallah iykîde görmedim canım ben senden daha çok üzülürdüm ben çok sulu gözüm daha şimdiden doldum
Herkezlere günaydın hanımlar
Günaydın canım keyifler nasıl:)))
Aynen cnm benim korkularımın arasında tekrar ohss olmak var ben hafta iki üç defa doktora gittiğimi hatırlıyorum çok kötü oluyorum
inşallah birdaha yaşamayoz öyle bi acı
allahın izniyle genetik testi sonucn güzel çıkarsa tedaviye başlayacakmısın cnm ben uzun bi ara vericem
Ştim canım şimdilik sen nasılsın
İyi sayılırım tatlım duygu durumum bazen güneşli bazen bulutlu bazende yağmurlu değişiyo yani hamilelik haberini ve annelik duygusunu yaşamayı inşallah Rabbim hepimize nasip eder sen de kendine diikkat et ve olabildiğince pozitif kal:)))))
Canım bu kabızlığı nasıl gidebilirim yardım edebilirmisin
İyi sayılırım tatlım duygu durumum bazen güneşli bazen bulutlu bazende yağmurlu değişiyo yani hamilelik haberini ve annelik duygusunu yaşamayı inşallah Rabbim hepimize nasip eder sen de kendine diikkat et ve olabildiğince pozitif kal:)))))
canim bende kabiz olmustum dupalax surup var ya ondan ictim ben olcek yemekten yarim saat once bi de komposto cok iyi geliyo
Ben beklemedeyim canım. Ben okuduğumda transferin olmuş. Hayırlı olur İnşallah.Sen ne durumdasın canım
Haklısın cnm nedesen haklısın allahın izniyle olacakkk bizlerinde bebişi olacak pes etmek yok bak ben yeni kaybettim bebişimi şimdiden üçüncü tedaviyi düşüyorım biz elimizden geleni yapalım inancımızı kaybetmeyelim
Geçmiş olsun arkadaşım. Valla benimde çok canımı yakıyor bu iğne. Soralım bakalım bu yöntemleri. Sağolasın.Selam kizlar...uzun zamandir girememistim, bu ay tedaviye baslayacaktim, Ulun beyle gorusmustum ve tum tahlilleri gostermistim. Ama ne yazikki babam rahatsizlandi ve Istanbula gelemedim...kalp ameliyati oldu simdi cok sukur iyi, haftaya tedaviye baslayacagima umuyorum. Bu aralar topik pek sessiz, keske eskisi gibi olsa...ben yazmaya calisacagim artik, paylasirim merak eden arkadaslarla.
Bu arada, progestan ignesi yaptiran arkadaslar, size bir sirrim var. Asilama yaptigimda cok yagli igne yaptirdim. Acisini hissetmemek icin ilac ampulunu cok sicak suya koyun biraz bekletin. Sonra sogumadan siringaya cektirin hemen yaptirin. Yagi hafiflemis oluyor, kolayca kayip gidiyor ve geri gelmiyor. Hatta ben arkadasa yaptiriyordum igneyi batirmadan bir kucuk saplak atmasini istiyordum ignenin girisini bile hissetmiyordum :) eski komunist ulkede igne yaptirirsaniz hep saplak atarak yapiyorlar :) yada imkaniniz varsa igne yapilacak yere buz koyun uyusturun, igne girince hic hissetmeyin![]()
kızlarrrrr bana msj ve bildirim gelmiyo,bi tek bende mi var sorun merak ettim:44:sansligun:canım şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun,bebişin tutunsun inşallah,dualarım seninlebu arada kızlarr,eşimin 12.kromozomu problemliydi yaa gidip görüştüm bu gün pgd yapılacak,çok masraflı,çok üzün sürecek vs,nasıl dayanıcam bilmiyorum
bu arada haziran ortası gibi başlıyorum tekrar nasipse...
Sağol canım Allah razı olsun darısı sana inşallahBen beklemedeyim canım. Ben okuduğumda transferin olmuş. Hayırlı olur İnşallah.
Canım üzüldüm. Merak ediyordum bende seni. Böyle durumlarda en iyi şey zaman. Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun arkadaşım. Valla benimde çok canımı yakıyor bu iğne. Soralım bakalım bu yöntemleri. Sağolasın.
Bak iyikide bulunmuş. Yoksa 3-4 devam ederdi. Bu yöntemi en iyi uygulayan yerlerden biri de Ankara da Genart canım ben merkez ararken baya bi araştırmıştım. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım Allah razı olsun darısı sana inşallahBen beklemedeyim canım. Ben okuduğumda transferin olmuş. Hayırlı olur İnşallah.
Canım üzüldüm. Merak ediyordum bende seni. Böyle durumlarda en iyi şey zaman. Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun arkadaşım. Valla benimde çok canımı yakıyor bu iğne. Soralım bakalım bu yöntemleri. Sağolasın.
Bak iyikide bulunmuş. Yoksa 3-4 devam ederdi. Bu yöntemi en iyi uygulayan yerlerden biri de Ankara da Genart canım ben merkez ararken baya bi araştırmıştım. Allah yardımcın olsun.