slm arkadaşlar ben de tüp bebeğe bir merkezde başladım ama tedavimin yarısında bazı tutarsızlıkları nedeniyle vazgeçtim.umut tüp bebeği bir arkadaşım önerdi bu gün altıncı iğnemi olcam ama ne yapacağımı bilemiyor ve inanın canıma bile kıymayı düşünüyorum.insanlar neden bizim gibi gariban ve çaresiz insanların duygularıyla bu kadar kolay oynuyolar anlamıyorum. iyi dürüst temiz kalpli olmak ve insanlara güvenmenin sonucu bumu.isanlığa sığarmı ya bana yardım edin nooolur yoksa gerçekten aklıma kötü şeyler geliyo
mrb.umut tüp bebek merk.dr.levent beyi tanıyan var mı?galiba enver bey tatile gidiyormuş.levent bey varmış.
slm arkadaşlar ben de tüp bebeğe bir merkezde başladım ama tedavimin yarısında bazı tutarsızlıkları nedeniyle vazgeçtim.umut tüp bebeği bir arkadaşım önerdi bu gün altıncı iğnemi olcam ama ne yapacağımı bilemiyor ve inanın canıma bile kıymayı düşünüyorum.insanlar neden bizim gibi gariban ve çaresiz insanların duygularıyla bu kadar kolay oynuyolar anlamıyorum. iyi dürüst temiz kalpli olmak ve insanlara güvenmenin sonucu bumu.isanlığa sığarmı ya bana yardım edin nooolur yoksa gerçekten aklıma kötü şeyler geliyo
turser anacım sabit bir yerinde yok nerdesin die sormıcam doktora gittiğini biliyorum hayırlı haberlerini bekliyorum şöle detaylı bi şekilde anlatmanıda .dualarım seninle.Rabbim gönlüne göre versin cnm
canım bugün gideceğim inşallah ilk gördüğümde sana haber veririm :))
merhaba bende umut tübbebek merkezin de ilk denememi yaptım şu an kanamam başladı çok üzgünüm buyüzden başarı oranlarını blemiy cem ama ger çek ten işlerini bilerek yapıyolar özellikle enver bey ve yasemin hanım çok profosyoneller emriyolokları süper insanlar zaten bu işler kımet önemli olan hsta yı dolar yada para olarak bakmıyorlar ben hmiş değilsem tekrar ord denemeyi düşünüyorum
özgee kızz iki kese gördük darısı başına arkadaşım ama rahim ağzında ufakbişey daha gördü 3.embriyonun dış gebelik yapabileceğini düşündü bunun üzerine alttan bakalım içinmiz rahat etsin dedi baktı önemli değilmiş ama biz haftaya yine tedbir amaçlı bakalım dedi öyle işte ben tek istiyordum ama Rabbime tevekkül edip hayırlısını bekliyordum demekki hakkımda hayırlısı buymuş inanıyorumki sende nisanda tadacaksın Allahın izniyle canım kendine iyi bak görüşmek üzere
bu arada midem 4 gündür kötü sanırım başlıyorinşallah hafif atlatırım çünkü başlangıcı böyleyse devamını düşünemiyorum
umut tüp bebekte enver beyimi yoksa lavent beyimi tercih etmem gerkiyor?cok kararsız kaldım,bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz arkadaslar...her gün internet basında oturup arastırıyorum ama levent beyle ilgili pek birseye raslayamadım ne yazıkkiii ama ben ilk onunla görüstüm cünkü enver bey cok doluydu beni direk levent bey e yönlendirdiler ilk randevu icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?