Tüp Bebek Merkezleri Umut tüp bebek mrkz

merhaba sbel hayırlı olsun öncelikle tedavin.tüp bebek maliyeti en son 4.500 tl idi şuan aynımı ve ne kadar devam edecekmiş bu fiyat bir bilgin varmı.

Umut kızları merhaba
Doğru merkez seçmenin ne kadar zor olduğunu en iyi bilendenim.Çok araştırıp çok merkezle görüştüm.Şimdi allahın izniyle gebeliğimin tadını çıkarıyorum.Umut tüp bebek benim hayatımın kurtuluşu oldu.Evliliğim aile ilişkilerim hepsi yok olmak üzereydi.Binlerce şükür.
Klinikle ilgili sorularınızı yaseminhanımla konuşun derim.Kendisi hem çok bilgili hemde hastayla çok yakından ilgili biri.Klinikte ki bütün işlerle o ilgileniyor.Size çok yardımcı olabilir.
Bildiğim kadarıyla Enver bey kliniğin sorumlu hekimi ama ekip halinde çalışıyorlar.
ıçiniz rahat olsun.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

merhaba esin2008 bende olumsuz olan ilk tedavimden sonra 2.tedavim için merkez araştırıyorum ve kafam çok karışık görüşmüş olduğum 3 merkez var bunun içinde umut tüp bebek merkezide var enver beyle görüşmüştüm ilgili ve alakalı biri.görüşmüş olduğum yerlerin hepsi bende iyi bir izlenim bıraktı şimdi hangisi diye karar vermeye çalışıyorum.senin tedavini enver beymi yapmıştı.kaçıncı denemendi.hamiş olmana sevindim rabbim kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:

İnşallah Sbl.Bende senin gibi Levent Beyle görüştüm.Levent beyde söyledi zaten Ender Beyle koordineli çalışıyoruz diye.Bakalım artık.Histereskopi de seni uyutuyorlar.Hiç bir şey hissetmiyorsun, rahat ol.Senin kaçıncı denemen?Benim daha önce 1 dondurulmuş , 1normal transferim oldu.İkisi de negatifti.

Kızlar birde size bir şey söyleyeceğim.ÇıDER in umut bebekle anlaşması var.Çider e üye olursanın tedavi ilaçşalar dahil 3.950-TL ye geliyor.Birde 150-TL dernek ücreti var.Yani tedavi 4100TL ye geliyor.

Arkadaşım gerek ankara gerek se İstanbulda ismini vermek istemiyorum ama ismi bilinir yerlerde 3 başarısız denemem oldu.Bir keresinde yumurtamı bile ilgisizlikten çatlattılar.Düğerinde herşey yolunda diyediye beni kandırdılar sonuç sıfırrr.Baktım bu iş böyle ollmuyor bende araştırdım.Kim kaçyıldır bu işi yapıyor kaç bebekleri var ekip sağlam mı vb... sonuçlar beni bahceciye yönlendirdi.Ancak anadolu yakasında olmam vede parasal nedenlerle umuttu seçtim.Hiç kimse bana büyük sansınız var falan demedi.Deneyelim nelerle karşılacağız görelim dedi.Gerçektende herşeyi sırasıyla anlattılar.Tabii en önemlisi embriyologlar yani labarotuar.Bahcecinin ekibinin olması bana çok güven verdi.

merba arkadaşlar bende umutta ikinci denememi yaptım şuan 5 haftalık hamileyim doktorum enver beydi çok iyi bi doktor merkezdende çok memnunum tavsiye ederim herkese ayrıca çokta pahalı değil allahım hepimizi sevindirsin inş

Toprak28, merhaba çider e üyelikten bahsetmişsiniz.sadece üye olduğumuzda üyelik ücreti alınıyormu.yani tedavide bu üyelikten faydalandığımızda mı 150.-tl ödüyoruz.açıklarsanız sevinirim.teşekkürler.

Sinemcim ÇİDER in internet sitesinde telefonu var orayı arıyorsun, ben derneğinize üye olmak ve umut tüp bebekde tedavi olmak istiyorum diyorsun.Onlar senden 150-TL(3 yada 4 taksit yapıyorlar bu ücreti) alıyorlar.Ardından ilk görüşme için umuttan randevu alıyorlar senin adına ve görüşmeye gidiyorsun.Tüp bebek içinde umut tüp bebeğe 3.950 -TL veriyorsun.Normalde tedavi fiyatı umutta ilaçlar dahil 4.500-TL.Yani ÇİDER e üye olman durumunda tedavin ÇİDER üyeliğin de eklediğimizde 4.100-TL ye geliyor ve 400-TL karın oluyor.Yani ücretler 2 farklı yere ödeniyor.Bir de ÇİDER e ödediğimiz dernek üyelik aidatı olan 150-TL ile ekonomik güçü olmayan bizim durumumuzda ki insanların tedavisine harcanıyor diye biliyorum.Yani işin hayır kısmı da var zannedersem.İnşaallah arkadaşım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.Ben de adet oldum yarın tedaviye başlıyorum.inşallah bu sefer babeğime kavuşacağım allahın izniyle.Bu sefer o kadar çok istiyorum ki bebeğime kavuşmayı çok hem de çok heyecanlanıyorum...Allah inşallah dualarımızı kabul eder ve hayırlı , sağlıklı bebeklerimizi bizlere ve tüm isteyenlere gönderir.:Saruboceq:

arkadaşım teşekkür ederim açıklamaların için bende 3 gün gecikmeden sonra bugün biraz da olsa adet oldum.sen tüp bebek mi yaptıracaksın ilk mi?allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu.

yok benim daha önce bir normal bir dondurulmuş yapılmıştı.Her şey süper olmasına rağmen tutmadı.senin ilk mi?

merhaba kızlar umut tüp bebekte femara protokolüyle tedavi olan varmı bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız.ben enver beyle 2. tedavim için öngörüşmeye gittim ve ultrason muayenesi sonucunda yumurtalarım iyi olduğunu söyledi.femara yumurta rezervi iyi olmayan hastalarda uygulanan bir protokol benim yumurta rezervim iyiyse neden femara dedi bana anlamadım kafam karıştıfisfisfisfisfisfis

Cumboo bende bu konuyu araştırıyordum.Bende bugün gittim umuta.Benim problemim pco bu yüzden yunurtalık rezervim iyi.Enver bey Zannedersem yumurtalar daha kaliteli olsun diye verdi femerayı .Birde bende ohss oluyor onu engellemek içinde vermiş olabilir.Bıraktık kendimizi doktorumuzun eline inşallah sonuçta hepimiz kucağımzıa sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırız.
Bu arada Cumboo sen de problem ne?Sende mi bugün başladın tedaviye.Birde yumurta toplanması kaç gün sonra oluyordu.Ben unuttumda.

Son düzenleme:

canım benim adet düzensizliğim eşimdede sperm şekil bozukluğu var.ilk denememi ocak ayında yaptım tutmadı malesef.ben henüz tedaviye başlamadım enver beyle ön görüşmeye gittim bana femara protokolünü önerdi.yumurta toplama işlemi kişiden kişiye değişiyor sanırım gün olarak bir şey söyleyemem.bende şimdi umutla başka bir merkez arasında karar vermeye çalışıyorum. diğer merkezdeki dr da uzun protokol demişti.ne yapacağımı nasıl karar vereceğimi bilmiyorum.rabbim bu yola çıkmış herkesin umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba ,
ben de ilk ve tek tercihini umut tüp bebekten yana kullananlardanım ve 2.denemem neticesinde şu anda hamileliğimin 23.haftasındayım.Bu merkeze giderken hiç tereddüt yaşamadım ve sizlere de tavsiye ederim.
Ayrıca yeni bilgi edindiğim bir duyuruyu size ileteyim. Bahçeci grubuyla (yani umut ,bahçeci veya alman hastanesi ) anneliği yaşamış veya şuan bebek bekleyen anne adayları için , Anneler günü vesilesiyle , hikayesini kaleme alan annelere ödüller var. Neler yaşadınız , neler hissettiniz ve ne hayaller kurdunuz , hikayenizi yazıp fax veya mektupla Bahçeci kliniğine 01 Mayıs 2009 tarihine kadar ulaştırın. Dereceye giren annelere verilecek ödüller şöyle;
1. ye : Fethiye Ölüdeniz Resort Otel de 3 gün konaklama
2. ye : Cunda Haliç Park Otel de 2 gün konaklama
3. ye : Pembe Mavi Çocuk Yuvasında 6 aylık % 50 indirim
4. ye : Arçelik ten küçün ev aletleri
Dereceye giren dört anne www.bahceci.com da duyurulacak.
Haydi arkadaşlar , yaşadığımız bu meşakkatli mücadeleyi ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı anları , bütün içtenliğimizle kağıda dökelim ve herkeze umut olalım.

Merhaba şuan 3 bebişin mi var yoksa bi tanesini aldıracakmısın?

merhaba kızlar umut tüp bebek merkezınde Preimplantasyon Genetik Tanısı yapılıyor mu

Merhaba Bende okuyunca hosuma gitti ama daha cocugumuza kavusamadık. ilerleyen yıllarda kavusursak gercekten boyle bir hikaye yazarak bu yarısmaya katılmak isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…