öncelikle yardımların icin cok sagol :) ayın 15 inde levent beye gidicem cünkü daha önce hsg cekilmisti bahceci klinigindeki süleyman histeroskopi önerdi ama levent bey belki gerek yoktur die düsünüp cagırdı 15 ine...umarım gerek yoktur yoksa ameliyat olucam detaylı olarak rahime bakılıcak miyom yada kist..varsa alınacak cünkü tüp bebek öncesi temiz bir rahim tercih ediliyormus
eger dedigim gbi bir sorun olmazsa 28 inde adet olucam ve onla birlkte tedaviye baslıcaz :)
Peki sen ilk muayene icin kime gittin?
aslında ekip calısması cok iyi enver bey de levent beyde koalisyon calısması yapıyor diyorlar, ama genede gidince yasemin hanıma danısmak istiyorum...muayenede gördügüm kadarıyla levent bey cok ilgili bir insan sordugum her soruya cevap alabildim...
haberlerini bekliyorum umarım ikimiz icinde hersey yolunda gider
Umut kızları merhaba
Doğru merkez seçmenin ne kadar zor olduğunu en iyi bilendenim.Çok araştırıp çok merkezle görüştüm.Şimdi allahın izniyle gebeliğimin tadını çıkarıyorum.Umut tüp bebek benim hayatımın kurtuluşu oldu.Evliliğim aile ilişkilerim hepsi yok olmak üzereydi.Binlerce şükür.
Klinikle ilgili sorularınızı yaseminhanımla konuşun derim.Kendisi hem çok bilgili hemde hastayla çok yakından ilgili biri.Klinikte ki bütün işlerle o ilgileniyor.Size çok yardımcı olabilir.
Bildiğim kadarıyla Enver bey kliniğin sorumlu hekimi ama ekip halinde çalışıyorlar.
İçiniz rahat olsun.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
öncelikle yardımların icin cok sagol :) ayın 15 inde levent beye gidicem cünkü daha önce hsg cekilmisti bahceci klinigindeki süleyman histeroskopi önerdi ama levent bey belki gerek yoktur die düsünüp cagırdı 15 ine...umarım gerek yoktur yoksa ameliyat olucam detaylı olarak rahime bakılıcak miyom yada kist..varsa alınacak cünkü tüp bebek öncesi temiz bir rahim tercih ediliyormus
eger dedigim gbi bir sorun olmazsa 28 inde adet olucam ve onla birlkte tedaviye baslıcaz :)
Peki sen ilk muayene icin kime gittin?
aslında ekip calısması cok iyi enver bey de levent beyde koalisyon calısması yapıyor diyorlar, ama genede gidince yasemin hanıma danısmak istiyorum...muayenede gördügüm kadarıyla levent bey cok ilgili bir insan sordugum her soruya cevap alabildim...
haberlerini bekliyorum umarım ikimiz icinde hersey yolunda gider
merhaba esin2008 bende olumsuz olan ilk tedavimden sonra 2.tedavim için merkez araştırıyorum ve kafam çok karışık görüşmüş olduğum 3 merkez var bunun içinde umut tüp bebek merkezide var enver beyle görüşmüştüm ilgili ve alakalı biri.görüşmüş olduğum yerlerin hepsi bende iyi bir izlenim bıraktı şimdi hangisi diye karar vermeye çalışıyorum.senin tedavini enver beymi yapmıştı.kaçıncı denemendi.hamiş olmana sevindim rabbim kucağına almanı nasip etsin:Saruboceq:
Toprak28, merhaba çider e üyelikten bahsetmişsiniz.sadece üye olduğumuzda üyelik ücreti alınıyormu.yani tedavide bu üyelikten faydalandığımızda mı 150.-tl ödüyoruz.açıklarsanız sevinirim.teşekkürler.
Sinemcim ÇİDER in internet sitesinde telefonu var orayı arıyorsun, ben derneğinize üye olmak ve umut tüp bebekde tedavi olmak istiyorum diyorsun.Onlar senden 150-TL(3 yada 4 taksit yapıyorlar bu ücreti) alıyorlar.Ardından ilk görüşme için umuttan randevu alıyorlar senin adına ve görüşmeye gidiyorsun.Tüp bebek içinde umut tüp bebeğe 3.950 -TL veriyorsun.Normalde tedavi fiyatı umutta ilaçlar dahil 4.500-TL.Yani ÇİDER e üye olman durumunda tedavin ÇİDER üyeliğin de eklediğimizde 4.100-TL ye geliyor ve 400-TL karın oluyor.Yani ücretler 2 farklı yere ödeniyor.Bir de ÇİDER e ödediğimiz dernek üyelik aidatı olan 150-TL ile ekonomik güçü olmayan bizim durumumuzda ki insanların tedavisine harcanıyor diye biliyorum.Yani işin hayır kısmı da var zannedersem.İnşaallah arkadaşım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.Ben de adet oldum yarın tedaviye başlıyorum.inşallah bu sefer babeğime kavuşacağım allahın izniyle.Bu sefer o kadar çok istiyorum ki bebeğime kavuşmayı çok hem de çok heyecanlanıyorum...Allah inşallah dualarımızı kabul eder ve hayırlı , sağlıklı bebeklerimizi bizlere ve tüm isteyenlere gönderir.:Saruboceq:
yok benim daha önce bir normal bir dondurulmuş yapılmıştı.Her şey süper olmasına rağmen tutmadı.senin ilk mi?
Cumboo bende bu konuyu araştırıyordum.Bende bugün gittim umuta.Benim problemim pco bu yüzden yunurtalık rezervim iyi.Enver bey Zannedersem yumurtalar daha kaliteli olsun diye verdi femerayı .Birde bende ohss oluyor onu engellemek içinde vermiş olabilir.Bıraktık kendimizi doktorumuzun eline inşallah sonuçta hepimiz kucağımzıa sağlıklı ve hayırlı evlatlar alırız.
Bu arada Cumboo sen de problem ne?Sende mi bugün başladın tedaviye.Birde yumurta toplanması kaç gün sonra oluyordu.Ben unuttumda.
merhaba kızlar nasılsınız turser seni burdada buldum bende umut ekibindenim yani umutta umudunu bulanlardanım ilk mikroenjeksion denememde 3 kuzuma kaavuştum şuan 8 haftalık gebeyim darısı başınıza doktorum enver beydi umut tüp bebek gerçekten bu konuda bir numara
Arkadaşlar merhaba ,
ben de ilk ve tek tercihini umut tüp bebekten yana kullananlardanım ve 2.denemem neticesinde şu anda hamileliğimin 23.haftasındayım.Bu merkeze giderken hiç tereddüt yaşamadım ve sizlere de tavsiye ederim.
Ayrıca yeni bilgi edindiğim bir duyuruyu size ileteyim. Bahçeci grubuyla (yani umut ,bahçeci veya alman hastanesi ) anneliği yaşamış veya şuan bebek bekleyen anne adayları için , Anneler günü vesilesiyle , hikayesini kaleme alan annelere ödüller var. Neler yaşadınız , neler hissettiniz ve ne hayaller kurdunuz , hikayenizi yazıp fax veya mektupla Bahçeci kliniğine 01 Mayıs 2009 tarihine kadar ulaştırın. Dereceye giren annelere verilecek ödüller şöyle;
1. ye : Fethiye Ölüdeniz Resort Otel de 3 gün konaklama
2. ye : Cunda Haliç Park Otel de 2 gün konaklama
3. ye : Pembe Mavi Çocuk Yuvasında 6 aylık % 50 indirim
4. ye : Arçelik ten küçün ev aletleri
Dereceye giren dört anne www.bahceci.com da duyurulacak.
Haydi arkadaşlar , yaşadığımız bu meşakkatli mücadeleyi ve bir o kadar da zevkli ve heyecanlı anları , bütün içtenliğimizle kağıda dökelim ve herkeze umut olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?