Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Evet mart sonu gibi olucak ins.cok korkuyorum ben ins bi problem olmaz ya.kimyasal gecirmistim.yine oyle olucak.bise olucak saniyorum.bide hic bi belirtim yok ne bulanti ne agri.iyce tedirgin oluyorum.sendemi oylesin?
Benim bulntim hatta kusmam var cildim cok fena sivilce doldu belirtim var ama bazilarinsa olmuyor korkma sakin ne zmn kontrolun var en yakın bu sefer sagsalom alacaksın insaallah cnm uzme kendini hep en iyiye Odaklan:)

Tup bebekle hamile kalip surekli kanama lekelenme yasayip ve bebegi saglikli olanlar var mi? Ya benim transferim 2 agustos yapildi ve son bir haftadir hafif kanamam var;( dun kontrol gunumdu kalp atisini da duyduk ve eve geldm yne kanamam var:( kafayi yicem ya:(

Tup bebekle hamile kalip surekli kanama lekelenme yasayip ve bebegi saglikli olanlar var mi? Ya benim transferim 2 agustos yapildi ve son bir haftadir hafif kanamam var;( dun kontrol gunumdu kalp atisini da duyduk ve eve geldm yne kanamam var:KK43: kafayi yicem ya:KK43:

Canım komşumun öyle olmuştu ıkızdı bebekleri tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı bayağı kanaması olmuştu ama istirahat ve ilaçları ile atlattı 3yasında kızları cok şukur ınşaallah hayırlısıyla sende kavuşursun yavruna üzülme nasipte var ise kanama olsa bile sorun olmuyor
Benımde tupbebekti ama kanama yasamadım

Canım komşumun öyle olmuştu ıkızdı bebekleri tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı bayağı kanaması olmuştu ama istirahat ve ilaçları ile atlattı 3yasında kızları cok şukur ınşaallah hayırlısıyla sende kavuşursun yavruna üzülme nasipte var ise kanama olsa bile sorun olmuyor
Benımde tupbebekti ama kanama yasamadım
Benim ikiz degil. Tek transfer edildi... sadece bende boyle galiba:(

Back
X