Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kızlar benim 4 tane 3. Gün embriyosu vardı dondurulmuştu bu gün çözdüler. Merkezden aradılar da kaliteli olduğu söylendi ve 5. Güne kadar gideceği söylendi. Doktor az embriyo olunca riske atmıyodu heralde ii gördüğü için uzatmıştır di mi kızlar

Tabiki için rahat olsun . Bende dondurulmuslar ile hamile kaldim biliyorsun benim ikinci transferdeki embriyolarim tam 2 kez dondurulmustu. Ilkinde embriyolar 3. Güne gelince donduruldu. Sonra ilk transferimden önce cözdurulup 5. Gune gelenlerin ikisi tranfer edildi kalanlar 6. Gun tekrar donduruldu. Ikinci tansferimde ise kalan iki tane 6. Gun cozduruldu ve transfer yapildi . Cok sukur 13. Haftanin içindeyim . Cinsiyetinide öğrendik erkek geliyorrr. Allaha sükür hic sorun yaşamadim insallahta yaşamam darisi sızin basiniza olsun . Allah kucaginizi yavrularinizla doldursun insallah

Amin canım inşallahh benim de çözülen 4 embriyo 5. Güne kadar geldi ve 2 transfer yapıldı kalan 2 yine donduruldu. 6ocak test tarihim inşallah bende senin gibi hayırlı haber alabilirm .

Ayyyyyyy hadi gozun aydinnnn...paşa mi geliyorrrrr...rabbim size bagislasin onuuuuu....yaa ne zaman ogrendiniz cinsiyetiii...ben ilk 2 muayeneyi oldum hersey iyiydi...ama 3. Muayene arasi cooook uzun 3.5 hafta sonra gel dedi...zaman gecmiyorr yuregim bitmek uzere..ikili test icin olcumde yapariz dedi..acaba bu sefer usttenmi yapacak muayeneyi...hala selen hanimami devam ediyorsunuzz...geri sayima basladim 12 gun sonra gidicem..icimde hep bi korku insallah iyidir diyorumm..

Bende insallah guzel haberler veririm size..

Amin canım inşallahh benim de çözülen 4 embriyo 5. Güne kadar geldi ve 2 transfer yapıldı kalan 2 yine donduruldu. 6ocak test tarihim inşallah bende senin gibi hayırlı haber alabilirm .
Canim hayirli olsunnnn....insallah guzel haberler verirsin bizee...bekleyis cok zor dimi..hic bitmiyor o heycanli bekleyis hic bitmiyorr...allah sabir versinn...

Canim hayirli olsunnnn....insallah guzel haberler verirsin bizee...bekleyis cok zor dimi..hic bitmiyor o heycanli bekleyis hic bitmiyorr...allah sabir versinn...
Çok sağol canım inşallah ben de sizin gibi güzel haberler verebilirim sonunda hayırlısı Allah tan diyorum bakalım

Canim benim cok sagolll . Evet ben selen hanimla devam ediyorum ben tam 12 haftaliktim cinsiyeti ögrendigimde ayni gun ikili testimide yapti selen hanim. Ense kalinligi burun kemigi ölçumlerimi aldi birde kan tahlilim yapildi orda . 5 gun sonra sonucum cikti. Selen hanim aradi beni cok sukur hicbir sorun yok bebegim gayet saglikli. Dedigin gibi pasa geliyor tetzesi.. pipisini gosterdi hemencik:)))) yavrum benim:)))) darisi tum isteyen arkadaslarimizin basina . Allah onlarinda bizimde emeklerimizi bosa cikarmasin yavrularimizi kucagimizda görmeyi nasip etsin bize insallah

Aminn insallahhhh....

Bizde verdik dun ikili testimizi...insallah guzel cikar sonuc...bizede tam net degil ama kiz olabilir dedi hayirlisi neyse o olsun..

Endiseler hic bitmiyor..kan sulandirici igne kullaniyordum ben 10 gun sonra keselim dedi vee ben korkular icindeyim..insallah hersey yolunda giderr...

Bende selen hanimda devam ediyorum..

Bidahaki bulusma ne zaman bebeginle..burdan takip cok guzel..guzel haberlerini bekliyoruzz..

Tebrik ederim canım gebeymişsin. Sağlıcakla al kucağına. Özel mesaj da atmıştım ama görmedin sanırım. Kendine ve bebişe iyi bak. Öptüm

Selam arkadaşlar bende selen hanımın hastasıyım 4 ocakta transferim yapıldı 2 tane normalde test günüm 16 sı ama ben dayanamayıp 8.gün evde test yaptım pozitif çıktı hemen kan tahlili yaptırdım 36.62 çıktı
Bu arada bu ilk denemem inşallah sonuna kadar gider.burda hamile arkadaşları görünce insanın yüzünde bi gülümseme oluyor

Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de evde yaptığımda pozitifi görmüştüm. Peki taze transfer mi yapılmıştı yoksa dondurulmuş transfer mi canım

Tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de evde yaptığımda pozitifi görmüştüm. Peki taze transfer mi yapılmıştı yoksa dondurulmuş transfer mi canım

Dondurulmuştu cnm benim transfer yumurtalar toplandıktan 1 ay sonra oldu.

Merhaba arkadaşlar aramıza yeni katıldım bende selen hanıma gidiyorum tüp bebek tedavisi başladı yumurta toplama işlemi gerçekleşti şuan ilaç kullanıyorum bundan sonraki süreç nasıl acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…