Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Kzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle:halay:
Haydi en taze sensin sanirim su an canim hayirli haberler ver bize :KK200::anneadayı: ben de igneleri kullaniyorum 8.gun oldu yarin gidicem kan tahlili yapicaz dedi Selen Hanim pzt toplariz yumurtalari dedi :halay: ayrica rahim duvarin ne kadar guzel dedi :KK45: kadin dogumcularin iltifati bu herhalde dedim:KK48: Sağolsun kendimi her seferinde cok rahat ve guvende hissettiriyor bana. Esime dedim Selen Hanim o kadar pozitif ki basarisiz bir sonuc olsa ben onun bu pozitifligine uzulurum o derece :p

Günaydın kizlar 8 haftalikken ikizlerim den birinin kalbi durmuş çok nasip değilmiş demekki herseyin hayırlısı allah bunu sağ salim kucağıma almayi nasip etsin ins

Günaydın kizlar 8 haftalikken ikizlerim den birinin kalbi durmuş çok nasip değilmiş demekki herseyin hayırlısı allah bunu sağ salim kucağıma almayi nasip etsin ins
Allah hayırlısını versin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini:anne:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Haydi en taze sensin sanirim su an canim hayirli haberler ver bize :KK200::anneadayı: ben de igneleri kullaniyorum 8.gun oldu yarin gidicem kan tahlili yapicaz dedi Selen Hanim pzt toplariz yumurtalari dedi :halay: ayrica rahim duvarin ne kadar guzel dedi :KK45: kadin dogumcularin iltifati bu herhalde dedim:KK48: Sağolsun kendimi her seferinde cok rahat ve guvende hissettiriyor bana. Esime dedim Selen Hanim o kadar pozitif ki basarisiz bir sonuc olsa ben onun bu pozitifligine uzulurum o derece :p
bana da transfer öncesi muyeneye gittiğimde rahim duvarı gayet iyi rahmin çok güzel demişti bir kere:oops:
ben de çok mutlu olmuştum hem de biraz utanmıştım:-)Selen Hanım gerçekten de çok moral veriyor insana sağolsun:KK200:

Kzlar test yaptm bugun transfer gününüde sayarsak 5. Gündeym
IMG-20160603-WA0054.webp

Canım Rabbim hayırlısıyla evladlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepimizin

hacico hacico canım cok şükür iim ama bu jel beni sinir ediyor cok afedersiniz içerde birikme yapıyo kafayı yicem inan :kızgın: cok sinir bozucu bir durum :kızgın: onun dışında cok şükür ne kanama ne lekelenme hiç olmadı ve olmadıgı halde panik durumdayım çarşamba keseyi görmeye gidicem ama cok korkuyorum sürekli makale okumaktan beynim sulandı. Cok şükür daha bulantı felan yok bas agrısı uyku cabuk yorulma var :uykucu: ya ben sanki az kiloluyumda bide iştahım açıldı sanırım kapılardan geçemicem:rolleyes:

Teşekkür ederim hepinizden allah razi olsun,sıradaki bebek bekleyenleride rabbim güldürsün inşallah, melidya melidya bende ayniyim uykum geliyor,baş ağrısı var,jel yaptiktan sonra 15 dk.kesinlikle yürü yürümezsen geliyor geriye ben bunu farkettim arkadaşım.keseyi görene kadar ilaçlara davam dedi ayla hemşire,olsun ederim tabii hamdolsunki bugünleri gördüm,4.denememde ilk defa pozitif gördüm.değerim 263 cikti,ikizlerden birinin kalp.atışının durmasina üzüldüm arkadaşım,allah inan senin için en hayirlisini düşünmüştür eminim.
Bu arada kendimi öğrendiğim gün eltimin de hamile olduğunu öğrendim kizlar,eltimde 3. Tüp bebek tedavisinde gebe kalmıştı ve 2 yaşında 1 kizi var suan,onunda eşinde sperm eksikliği vardi benim eşimle değerler hemen hemen ayni idi,biZ raporlu hasta olarak yaptiriyoruz düşünün yane,ve hiç hamile kalmadık kendiligimizden,ikimizde 6.senemize giriyoruz düğünler arasında 27 gün vardi,ve dün öğrendim ki allah tarafindan bir mucizeye şahit olduk ikimizde ayni anda gebekalmisiz.sizlere umut olsun diye yaziyorum,allah-u teala bir şeye ol derse olur daha ötesi yok dua edicez sürekli.

Back
X