- 24 Mayıs 2016
- 420
- 645
- 23
- 40
- Konu Sahibi umutlugirl
- #1.321

Haydi en taze sensin sanirim su an canim hayirli haberler ver bizeKzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi en taze sensin sanirim su an canim hayirli haberler ver bizeKzlar selam ben pazartesi transfer oldum ayni gun olan varmi benimle![]()
Amin inşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıylaGünaydın kizlar 8 haftalikken ikizlerim den birinin kalbi durmuş çok nasip değilmiş demekki herseyin hayırlısı allah bunu sağ salim kucağıma almayi nasip etsin ins
Allah hayırlısını versin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniGünaydın kizlar 8 haftalikken ikizlerim den birinin kalbi durmuş çok nasip değilmiş demekki herseyin hayırlısı allah bunu sağ salim kucağıma almayi nasip etsin ins
bana da transfer öncesi muyeneye gittiğimde rahim duvarı gayet iyi rahmin çok güzel demişti bir kere
Haydi en taze sensin sanirim su an canim hayirli haberler ver bizeben de igneleri kullaniyorum 8.gun oldu yarin gidicem kan tahlili yapicaz dedi Selen Hanim pzt toplariz yumurtalari dedi
ayrica rahim duvarin ne kadar guzel dedi
kadin dogumcularin iltifati bu herhalde dedim
Sağolsun kendimi her seferinde cok rahat ve guvende hissettiriyor bana. Esime dedim Selen Hanim o kadar pozitif ki basarisiz bir sonuc olsa ben onun bu pozitifligine uzulurum o derece
![]()
Teşekkür ederim CanmCanım seninde hayırlı haberini bekliyorum inşallah
İnan aklımda soracaktım Can'ım.hayırlı olsun inşallah çok sevindim.kan testi mi yaptırdın değerin kaçtıKizlar ben hamileyimm
Rabbime şükürler olsun...
Silik çıkmış görünüyor.inşallah pozitiftir ay çok heyecanlı yaKzlar test yaptm bugun transfer gününüde sayarsak 5. GündeymEki Görüntüle 1842021
Transfer gününü saymazsak 4.günün Nasıl bu kadar erken çıktı acaba.2 tane mi transfer olduKzlar test yaptm bugun transfer gününüde sayarsak 5. GündeymEki Görüntüle 1842021
Canım Rabbim hayırlısıyla evladlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin hepimizinGünaydın kizlar 8 haftalikken ikizlerim den birinin kalbi durmuş çok nasip değilmiş demekki herseyin hayırlısı allah bunu sağ salim kucağıma almayi nasip etsin ins
Ay bugun bakamadım nasıl mutlu oldum simdi gördüm canım hayırlı olsun cok sevındım yaaaaKizlar ben hamileyimm
Rabbime şükürler olsun...
Evet cnim 2 tane bide kalitesi cok gzeldi rabbim sahlik versinTransfer gününü saymazsak 4.günün Nasıl bu kadar erken çıktı acaba.2 tane mi transfer oldu