Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Canım 2 gün arayla yaptırdım test ben de. İlk testte 184 2.sinde de 356 çıktı. Selen hanım 10 güne kadar ultrasonda görülür dedi. :KK54: Tatilde olacağız artık inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız. Sen de çifter duyarsın:KK73:
Buralarda boş kese vs okudum korkuyorum maalesef.
Canim girip girip yazdin mi dİye bakiyorum. Sukurler olsun cok sevindim. Bana da 10 gun dedi. Ama ben dun yani testten sonraki 4.gun hafif agriyla gittim riske atmayayim diye kontrol amacli . Keseleri gordum :KK46::KK46: haftaya da insallah kalp atisi duyar rahatlariz . İki nokta var su anda :KK19:

didecinna didecinna çok sevindim hayirli olsun,sende yazmayinca acaba olmadimi diye üzülmüştüm çok şükür pozitifmis.@aygisi iki tane kesemi görüldü canım tam olarak anlayamadım orasini,alttan mi muayne oldun genelde öyle yapıyorlar ya
melidya melidya nerelerdesin senide çok merak ediyorum ikizler iyidir inşallah, hacico hacico sende iyisindir inşallah
Ben çalışamıyorum kizlar açık pembe renkte kanamalarim oluyor arada bir çok üzülüyorum yillik iznimi öne aldım ikiz oldukları için mi kanama oluyorum anlamadim bu işten bişiy.coraspirini biraktirdi selen hanim.normalde 16. Hafataya kadar kullanacaktim kanama olunca birak dedi.sadece jeli kullaniyorum sabah akşam.benim gibi kanama olan varmi başka

Canim girip girip yazdin mi dİye bakiyorum. Sukurler olsun cok sevindim. Bana da 10 gun dedi. Ama ben dun yani testten sonraki 4.gun hafif agriyla gittim riske atmayayim diye kontrol amacli . Keseleri gordum :KK46::KK46: haftaya da insallah kalp atisi duyar rahatlariz . İki nokta var su anda :KK19:
Ay sağol canımm. Çok şükür görmüşsün keseleri ne mutlu sana :KK68:
İlaçlar aynı devam mı dedim evet dedi Selen hanım. Yalnız bu estrofem ve jel yazdırılıyor mu biliyor musunuz? Ben hiç yazdırmadım jel herhalde yazılmaz diye. Bu arada Selen hanıma belli süre devam ediyor muyuz?
blackcelep61 blackcelep61 teşekkür ederim cankm o kadar tek bir embriyoya bağlamıştık ki kendimizi bu sebeple hep olumsuz olabilir diye kendimi telkin etmeye çalıştığımdan mıdır nedir hala inanamıyorum. İnşallah sağlıklı devam eder de seviniriz hepimiz.

didecinna didecinna cnm icini ferah tut. Ben de hala inanamiyorum. Dr' a duruyorlar mi dedim? Doktor 'durmuyorlar buyuyorlar 'dedi:dondurma: saglikla nasip olsun hepimize. Ben inanamadim zaten :olamaz: blackcelep61 blackcelep61 cnmm ben de alttan muayene olur sandim hem daha gunu degildi diye 1temmuzda transfer oldu benim 12 sinde kanda cikti 16sinda alttan muayene bile gozukmeyebilir dedim cunku Ayla hemsire 10gun sonra gidin dedi. Ben hafif agrim var diye gittim. rastgele bi dr a. Adam karindan bakti cat diye iki kese var dedi. Ben de sasirdim:eek: canim bu arada jel igne estrofem hepsi yazdiriliyormus ben de yeni anladim. Tip merkezinde kdin dogum dr u yazdi bana 3 er kutu ama sadece igneyi ilk kez receteli ve sgk li aliyorsan 2 kutu veriyormus toplu alimda . Ben iki estrofem iki progestan uc crinone 38 tl verdim cnm. Yazdir bence yoksa tek jel 63 tl.

Son düzenleme:
Canım 2 gün arayla yaptırdım test ben de. İlk testte 184 2.sinde de 356 çıktı. Selen hanım 10 güne kadar ultrasonda görülür dedi. :KK54: Tatilde olacağız artık inşallah keseyi görürüz ve kalp atışlarını duyarız. Sen de çifter duyarsın:KK73:
Buralarda boş kese vs okudum korkuyorum maalesef.
Tekrar hayırlı olsun canım çok şükür bugünümüze.

didecinna didecinna çok sevindim hayirli olsun,sende yazmayinca acaba olmadimi diye üzülmüştüm çok şükür pozitifmis.@aygisi iki tane kesemi görüldü canım tam olarak anlayamadım orasini,alttan mi muayne oldun genelde öyle yapıyorlar ya
melidya melidya nerelerdesin senide çok merak ediyorum ikizler iyidir inşallah, hacico hacico sende iyisindir inşallah
Ben çalışamıyorum kizlar açık pembe renkte kanamalarim oluyor arada bir çok üzülüyorum yillik iznimi öne aldım ikiz oldukları için mi kanama oluyorum anlamadim bu işten bişiy.coraspirini biraktirdi selen hanim.normalde 16. Hafataya kadar kullanacaktim kanama olunca birak dedi.sadece jeli kullaniyorum sabah akşam.benim gibi kanama olan varmi başka
İyiyim canım Sağol bugün kontrolumuz vardı selen hanım baktı bebisimize ense kalınlığını bir türlü olcturmedi inatla kuzum
alttan da baktı yine ölçülemedi. İkili test yaptırıp yaptirmamak arasında kaldım dr. Bana birakti tercihi.Allah korusun down sendromlu olursa gebeliği sonlandiramam tabi ama insan yine de merak ediyor.aranızda yaptıran var mı bu ikili testi acaba:işsiz:

Benim devam ediyor yumurta toplanan kadar sorun yok da bir şey soracagim. Selen hanim sonraki aya transfer edeceğim dedi. Ben memlekete gidicem. Transfer icin gelicem. Transferden önce doktor kontrolü ne sıklıkta oluyor? Anlatabilir misiniz?

merhaba melidya nasılsın bebeklerin nasıl? ikili tarama testi yaptırdın mı? ben dün muayene oldum. 15 gün sonra ikili tarama olcak. ikili tarama testi için muayene ücretinden hariç extra ücret ödeyecek miyiz?bende enfeksiyon cıktı. ordakilere sormayı unuttum. rabbimin melekleri meleklerimizi korusunlar inş.

Merhaba herkese hamile kalan arkadaslara da hayirli olsun Allah saglkli sihhatli dogmak nasip etsin.
Ben de umutta selen hanimda başlayacağım tedaviye ancak rapor cikarmaya karar verdim simdi zeynep kamilde rapor icin ugrasiyorum. Hepimiz icin hayirli olur umarim guzel haberlerimizi almak dilegiyle

Tup bebek yaptıran arkadaslar doktor yumurta topladığı ay transfer yapmıyor ya hanı bir sonraki ay yapıyor. Transferi yapacağı ay muayenelere adetin kaçıncı günü başlıyor?

Kızlar bayadıryazmıyorum kusura bakmayın nolur biraz ailevi durumlardan moralim yoktu şükür topladım kendimi bebeklerim cok iyiler :) blackcelep61 blackcelep61 canım benim 9. Haftadan beri kanamam var ve bayada cok miktardaydı cok şükür bebeklerime bise olmadı selen hanım bazılarının 9 ayı böle gecer dedi progestan 2 ampul hergün vuruluyorum artık kalcalarım bitti ama dayanıyorum bu hafta kanama olmazsa günlük iğne kesilcek haftada bir proluton depot vurulcam :) korkma kanamada yalnız deilsin :) hep dua ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

merhaba melidya nasılsın bebeklerin nasıl? ikili tarama testi yaptırdın mı? ben dün muayene oldum. 15 gün sonra ikili tarama olcak. ikili tarama testi için muayene ücretinden hariç extra ücret ödeyecek miyiz?bende enfeksiyon cıktı. ordakilere sormayı unuttum. rabbimin melekleri meleklerimizi korusunlar inş.
Merhaba canım bebeklerim cok iyi cok şükür :) inşallah sizde cok iyisinizdir :) ben ikili tarama felan hiç birşey yaptırmıcam zaten ikiz gebelerde ikili test cok iyi sonuc vermiyomuş versede benim için değişmez :)

Yine adetin 2. Veya 3. Günü muayneye çağırıyor sonra ilaçlara başlatıyor adetinin 19 veya 20 . Günü transfere çağırıyor yanlış hatırlamıyorsam :)
melidya melidya sorunun her neise inşallah hayırlara vesile olur sonucu canım
Ben geçtiğimiz pazartesi muayne oldum bebekler iyi dedi doktorum yalnız miyom var dedi kanamaların o yüzden oluyor dedi.miyom büyürse sıkıntı olur dedi takip edicez dedi inşallah büyümez normalde selen hanım sürekli muayne ederdi öyle bişiy yoktu,rahim büyüdükçe çıkarmış miyom

Nasılsınız canlarımmmm. Son haftalarım diye uykunun dinlenmenin tadına varıyorum. Bizde haberler iyi çok şükür. 34 hafta 2 günlük olduk çok şükür. Şafağımız 33. Tedaviye yeni başlayacak olanlar aklım duam sizinle.

merhaba arkadaşlar sıcaklarla beraber duruldu buralar biraz kan can gelsin hadiii:spor:
canım az kaldı sayılı gün çabuk geçermiş hayırlısıyla kucağına aldığın zaman da haberini alırız burdan inşallah:dua: veraerva veraerva
ikiz anneleri size de maşallah moralleri yüksek tutalım bakın bir anda doldu göbüşlerimiz:anneadayı: Allahın izniyle sağlıkla devam edecek:anne:daha birkaç aya kadar bu uğurda uğraşıyorduk dimi :KK45:@melidya blackcelep61 blackcelep61
yeni başlayan arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum.
hamiş arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladığınızdan beri kaç kilo aldınız acaba?benim daha 14 haftalık ve şimdiden 6 kilo almışım:anneadayı: poğaça peynir ekmek yemekten oldu hep bunlar diyetisyene mi başlasam acaba:kk77:

Back
X