- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
- Konu Sahibi umutlugirl
Kizlarr bide bisi sorucamm...pozitif sonucu alip gebelik takibine selen hanima giden varmi...??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr..transfer vakti e2 istenilen seviyede degil diye iptal olmusdu..bu ay bant kullandirdi selen hanim..ve e2 yukseldii..vee carsamba gunu transferim oldu...
Bugun 5. Gunum olacak..zaman gecmiyor sanki...2 embriyo transfer edildi...simdiye kadar bisi yokdu ama 4. Gun adet agrilari oldu biraz adet oluyorum diye korktum..bende dayanamayip sali gunu test yaptirabilirimmm...
Bencede yaptir cnm.merakla bekliyorum bende.illaki bi deger cikar bence.ama adet agrisina benzer agri yasayanlarda genelde olumlu sonuc duyuyorum.hadi insallah ya.umarim tutunma belirtisidir.
Cok Sagoll...yuregime su serptin..benimde pek belirtim yokk..bi an bi his geliyor olmadi diye..bianda geliyorki benimleler diye..bugun 5. Gun bakalim allah kerim...nasibime razi etsin rabbim gonlumu...Benim transferden sonraki gunlerde bir belirtim olmadi . Sadece 8. Gunden sonra karnimda adet sızısı gibi bir agri oldu ara ara oluyor geciyordu. Tabi sonralari sıklasiyor rahim büyümeye başladıgi icin. Arkadasim benim lekelnmem falanda olmadi hic. 5. Gün transferi ise 8 . Gü bebis varsa çıkıyor. Insallah bebisin seninledir annesi . Bu arada güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. Hep pozitif ol. Bir de dua oku bol bol sureleri oku inan cok faydasi var.
Bugun 6.gun ya 5 degil :) carsamba cikar senin sonuc.dua edicem ins olucak cnm.Cok Sagoll...yuregime su serptin..benimde pek belirtim yokk..bi an bi his geliyor olmadi diye..bianda geliyorki benimleler diye..bugun 5. Gun bakalim allah kerim...nasibime razi etsin rabbim gonlumu...
Kizlarr selen hanim duymasin aramizda kalsin..ben dayanamadim kan verdim oglenn...transferimin 5. Gunu...
Deger ...13 ciktii....insallah artarr dua edin nolurrr...
Insallah artarr canimm...simdi sevinemiyorum daha...insallah artarsa ozaman sevinicemmmAaa inanmiyorum hamilesin bak.ne dedim ben sana.5in ustundeyse hamile oluyorsun ztn.cok erken gunde bu deger cok iyi.ayyy cok sevindim valla yaa.cok mutluyum suan :) ins saglikli bir sekikde artar degerin.
Insallah artarr canimm...simdi sevinemiyorum daha...insallah artarsa ozaman sevinicemmm
Insallah articak.nezaman tekrarliycaksin testini 2 gun sonrami?
Carsamba aksami ins..
Test yaptirdinmi cnm?
Evetttttt....selen hanim yine duymasinn..
7. Gunum bugunnn...56 cikti degerr
Insallahh artar kat katt...
12. Gun...ne demisdin sen hamile kakirsan bende kalacmisim gibi diyordun..insallah benimki devam eder pesine sende guzel haberler verirsinn.Oh iyi cok sukur yaa.cok sevindim.7.gun icin cok iyi bi deger.normalde kacinci gun yaptirin dio selen hanim
12. Gun...ne demisdin sen hamile kakirsan bende kalacmisim gibi diyordun..insallah benimki devam eder pesine sende guzel haberler verirsinn.
Evetttttt....selen hanim yine duymasinn..
7. Gunum bugunnn...56 cikti degerr
Insallahh artar kat katt...
Cook sagol canimm..insallah devam ederr...darisi senin basina..Canım tebrik ederim çok sevindim
Coookk sagol canimm..daha cok erkenn.insallahh katlanarak devam ederr...Hadi gözun aydin canim 7. Gun icin guzel bir değer . Cok dikkat et suan yerlesiyor ve dahada yaptirma her seferde birtup kan veriyosun o kana ihtiyacin var:))) 10. Yada 12. Gun yaptir . Heyecanini cok iyi anliyorum simdiden tebrik ediyorum seni. Cok mutlu oldummmmm:)))))