Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Hayirlisi olsun arkadasim insallah artar test gunune kadar..bazen 2 katindanda fazla artiyorr...bide senin kacinci gun embriyosuydu.....3. Gun embriyosuysa 6. Gun test icin cok erken..3. Gun embriyolari transferin 3. Gunu tutunmaya basliyor...degerin dusuk olmasi gayet normal..guzel dusun guzel olsun insallahh...

Cnm 5.gun embriyosuydu. Oyuzden bise cikar dedim ama tekrarlamak lazim.allah yardimcim olsun.saolun

Arkadaslar bugun 8.gunum kan tahlili yaptirdim. Sonuc 9.95 iki kat artmis tam olarak.ama olmasi gerekenden dusuk kimyasalmi aceba ne dusunuyosunuz?

Arkadaslar bugun 8.gunum kan tahlili yaptirdim. Sonuc 9.95 iki kat artmis tam olarak.ama olmasi gerekenden dusuk kimyasalmi aceba ne dusunuyosunuz?
Benim de ilk tedavimde ilk 3 testim 32 ye kadar azar azar katlanarak ilerledi sonra kimyasal olduğu ortaya çıktı.

İnşallah seninki geç döllenmedir. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Kaç tane transfer edilmişti?

Benim de ilk tedavimde ilk 3 testim 32 ye kadar azar azar katlanarak ilerledi sonra kimyasal olduğu ortaya çıktı.

İnşallah seninki geç döllenmedir. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Kaç tane transfer edilmişti?

2 tane transfer edildi 5.gun embriyosu.tam 2 kat olarak artiyormuydu.

Çok dua ediyorum. İnşallah hepinizden güzel haberler gelir bana da umut olursunuz. Haftaya cuma son kontrolüm var

Peki selen hanım embriyo kalitenle ilgili ne söyledi.

5.gün hem de 2 tane. Düşününce umut yüksek geliyor. Benimde 2 tane 5.gün donduruldu.

Peki selen hanım embriyo kalitenle ilgili ne söyledi.

5.gün hem de 2 tane. Düşününce umut yüksek geliyor. Benimde 2 tane 5.gün donduruldu.

Selen hanim biri orta kalite 1i cok iyi dedi.sonra transferde embriyolog digeride iyi oldu hocam dedi.oda napicaz ikiz olursa fln dedi.yani kalite iyi diye biliyorum.ins kimyasal degildir ya.ama arastirmalarima gore hic belli olmuyor kan degeri dusuk seyredip ikiz hamile bile olan var.ins artar ya

Selen hanim biri orta kalite 1i cok iyi dedi.sonra transferde embriyolog digeride iyi oldu hocam dedi.oda napicaz ikiz olursa fln dedi.yani kalite iyi diye biliyorum.ins kimyasal degildir ya.ama arastirmalarima gore hic belli olmuyor kan degeri dusuk seyredip ikiz hamile bile olan var.ins artar ya
İnşallah canım. Allah emeklerini boşa çıkarmasın

Canım umutsuz olma bolbol dua et inşallah ben inanıyorum bebişlerin tutunacaklar. Senin herşey çok ii ilerledi çünkü senden çok umutluyum canım dualarımız seninle

Nasilsin arkadasim nasil gidiyorr..benim su 10 gun hala gecmedi kese varmidir 1 midir 2 midir ne ne degildir hala bilmiyorumm...benimle haber alanlar gitti gordu keseyide ben bekliyorum hala :) :)

Cuma gunu gidicez insallahh....sonra bidaha taa 10 gun sonrami cagiracaklar :)
Iyiyim canim cok sükür sen nasilsin ,Kacinci gunundesin canim ? Bu arada Ikinci gidisinde yine 10 gun sonra oluyor canim.

2 tane transfer edildi 5.gun embriyosu.tam 2 kat olarak artiyormuydu.
Arkadasim benim ilk gebeligimde 8. Gun beta hcg 8 di ve 11. Gun 40 cikmisti. Fakat 13. Gun 24 e düsmüstu . Kimyasal gebelikti . Moralini bozmak istemiyorum ama banada 2 tane 5. Gun embriyosu verilmisti. Fakat öylede olsa üzülme bu guzel bisey ikinci denemende hamile kaliyor kimyasal gebelik yasiyanlar. Bende bunlara bir örnegim.

Arkadasim benim ilk gebeligimde 8. Gun beta hcg 8 di ve 11. Gun 40 cikmisti. Fakat 13. Gun 24 e düsmüstu . Kimyasal gebelikti . Moralini bozmak istemiyorum ama banada 2 tane 5. Gun embriyosu verilmisti. Fakat öylede olsa üzülme bu guzel bisey ikinci denemende hamile kaliyor kimyasal gebelik yasiyanlar. Bende bunlara bir örnegim.

Evet kimyasalda olabilir.ama bu sekilde dusuk gidip normal hamileligi surenlerde var.ins olumlu olur olmazsada dedigin gibi buda biseydir.kimyasal gebelik yasadiginda belirtin varmiydi peki benim sol kasigimda batmalar oluyor bazende sagda gun icinde 5 veya 6 kere

Canim insallah kat kat artar..sen ilaclarini aksatma...

Iyiyim canim cok sükür sen nasilsin ,Kacinci gunundesin canim ? Bu arada Ikinci gidisinde yine 10 gun sonra oluyor canim.

Bugun 22. Gunumduu..ve gittik dr a evet..onu gorduk tek tutmuss..buyumusde kalbi bile atiyordu..cok degişik birseydii...rabbim tum isteyenlere yasatsinn..

Canim insallah kat kat artar..sen ilaclarini aksatma...

Bugun 22. Gunumduu..ve gittik dr a evet..onu gorduk tek tutmuss..buyumusde kalbi bile atiyordu..cok degişik birseydii...rabbim tum isteyenlere yasatsinn..

Bak ikisinede biyopsi yapilmasina ragmen tek tutmus.oyuzden ikitane transfer ettirmek gerek mutlaka.ins saglikla devam eder cnmm.gozunaydin

Back
X