- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
Amin gözünüz aydın çok sevindim. Darısı başımıza inşallahAminnn insallaahhh..rabbim tum isteyenlere nasip etsin..bizlerede devamini nasip etsinn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin gözünüz aydın çok sevindim. Darısı başımıza inşallahAminnn insallaahhh..rabbim tum isteyenlere nasip etsin..bizlerede devamini nasip etsinn..
Haklısın. Cuma günü bende son kontrol için gittiğimde 2 de ısrar edeceğim inşallahBak ikisinede biyopsi yapilmasina ragmen tek tutmus.oyuzden ikitane transfer ettirmek gerek mutlaka.ins saglikla devam eder cnmm.gozunaydin
Bir aydır bakmıyorum ben büyüyoruz biz tabii artık burayı unutuyorum bazen, güzel haberler olmuş kızlar gozunuz aydin hayırlısı olur inşallah yolu yariladim ama insanın endişesi hiç bitmiyor olana kadar olucak mi doğana kadar doğacak mi??? Çünkü emek ve yıllar sonra gelen kıymetli bebek düşünmeden olmuyor. Şunu mutlaka önermek istiyorum kızlar perinotoloji üç boyutlu muayenesini mutlaka iyi bir yerde yaptırın önemli. Rabbim hayırlısı ile yardımcımız olsun inşallah.
Arkadasim nerlerdesinn...bidaha verdinmi kan son durum nedir merak ettim senii..Valla ya.heran endiseyle geciyor gercekten.hamile kalsan bile rahat yok sanirim.allah yardimcimiz olsun ins.sende saglikla kucagina al bebegini cnm.onerilerini bekleriz tabiki saolasin.
Arkadasim nerlerdesinn...bidaha verdinmi kan son durum nedir merak ettim senii..
Hakkinda hayirlisi canimmEvet dun verdim.10.gunde benimki negatif cok uzgunum 1.2 ye dusmus bu seferde.ama yarin yine vercem iyce emin olmak icin 12.gun yarin cunku
Evet dun verdim.10.gunde benimki negatif cok uzgunum 1.2 ye dusmus bu seferde.ama yarin yine vercem iyce emin olmak icin 12.gu
okudum üzüldüm adınıza bende umut tüp bebek i düşünüyorum merkez nasıldır
Hakkinda hayirlisi canimm![]()
Insallah bidahakine nasip olur.dondurulmusun vardi dimii...
Ayyy canim benimmm Rabbim kucağina almayi nasip etsin bak benim 3 gun sonra 10. Haftam biticek .çok sükür hicbir sıkıntı yasamadım. Hersey yolunda. Sende bir bakmissin 10 haftan bitmis annesi. Karnina hep dokun sev bebegini konus onunla annesine hep simsiki sarilsin:)))Canim insallah kat kat artar..sen ilaclarini aksatma...
Bugun 22. Gunumduu..ve gittik dr a evet..onu gorduk tek tutmuss..buyumusde kalbi bile atiyordu..cok degişik birseydii...rabbim tum isteyenlere yasatsinn..
Turkuazcim bak gör senin gelicek denemende bebeğin olacak . Kimyasal gebelik iyiye isaret. Kendini toplar toplamaz yeniden başla. Selen hanim bu kez yapilmasi gereken ne varsa yapicaktir.Merkez iyi bir sikinti yasamadim.hatta bu merkezde 2.denememdi ilk tedavimde elde esilemeyen 5.ve 6.gun embriyosu elde edildi.ilk tedavimde 5bgune gidememisti embriyolar.cok umutluydum ama sonuc negatif oldu.
Tedavisi olumlu sonuçlanan arkadaşlarıma bebeklerini hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
Olumsuz sonuç alan arkadaşlarıma da üzülmeyin desem de ne kadar boş biliyorum 3 başarısız tedvi geçirdiğim çin iyi anlıyorum ama yapmamız gereken tek şey pes etmemek ve maddi manevi hazır oldukça şansımızı denemek.
Yarın nasip olursa 4. tedavim ve transferim gerçekleştirilecek inşallah. Dün de gebelik aşım yapıldı. İnşallah olumlu sonuçlarla iki hafta sonra aranıza dönerim. Bu dönemde işe gelmeyeceğim raporlu olacağım inşallah
Evet inşallah.Iki tanemi transfer olucak cnm
Evet inşallah.
Çok şükür doktor 2 tane transfer edelim, birbirinden ayırmayalım zaten başka embriyo yok dedi. Geçen haftaki kontrolde bir tane transfer etmek istediğini söylemişti.
Heyecan ve stresten unutmazsam öğrenirim. Dün gebelik aşım yapılırken taktıkları spekulum canımı çok acıttı çok bağırdım yarından da çok korkuyorumAma senin deneme sayin fazla.2 tane etmeleri gerek ztn.ama embriyo cozuluncede kalitesinde degisiklik oluyor sanirim biraz.bana 2si 1.kalite dediler. Cozulunce 1 tanesi orta kalite dediler.sonra transferde digeride guzellesti dediler.embriyologla konusuyosun transferden once onun elindeki kagitta 5bb yaziyodu benim embriyo.en kalitelisi aslinda 5 aa.5.gun embriyosunun hepsine 1.kalite diyorlar sanirim.tam kalitesini ogren bence :)
Heyecan ve stresten unutmazsam öğrenirim. Dün gebelik aşım yapılırken taktıkları spekulum canımı çok acıttı çok bağırdım yarından da çok korkuyorum![]()
Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikYine spekulum takiliyor.ama ilk bas takarken kucuk bi aci.oyle ciddi bi agri olmadi yani.tabi herkesin agri esigi farkli.ama cok su icme.asiriya gerek yok cunku.transfere girmeden bakiyorlar.yeterliyse aliyorlar.ben cok icmistim.okadara gerek yokmus.yarim saatte wcye kalkmak zorunda kaldm.allah yardimcin olsun ins olur cnmm
Canim dualarimiz seninle insallah guzel sonuclanir iki embriyo transfer etmeleri iyi olmus sansini arttirirTeşekkür ederim. Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik