- 19 Ağustos 2015
- 88
- 34
- 38
- 44
- Konu Sahibi umutlugirl
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnmCanım 5+6 oldu doktora bugün gidicem bakalım duyar mıyım ama erken diyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnmCanım 5+6 oldu doktora bugün gidicem bakalım duyar mıyım ama erken diyolar
Canım 5+6 oldu doktora bugün gidicem bakalım duyar mıyım ama erken diyolar
Evet canım gittim çok şükür ikiz gebelikmiş. Herşey ii kalplerini gösterdi atıyo dedi ama dinleyip rahatsız etmeyelim dedi. Ama Selen hanım da atışları duyduktan sonra ilaçlarını değiştrcem dedi o yüzden dinlemek için tekrar gitcemNaaptın cnm gittinmi kontrole
Evet canım gittim çok şükür ikiz gebelikmiş. Herşey ii kalplerini gösterdi atıyo dedi ama dinleyip rahatsız etmeyelim dedi. Ama Selen hanım da atışları duyduktan sonra ilaçlarını değiştrcem dedi o yüzden dinlemek için tekrar gitcem
Amin canım çok sağol darısı en kısa zamanda size inşallah. Ama inan çok zor geçiyo yarın hastaneye yatıcam mide bulantısından nefes alamıyorum doktor serum listesi verdi yatış yapacaklarMaşallah çok iyi ne güzel tutunmuş ikiside.sağlıkla kucağına alman dileğiyle.
Canım geçmiş olsun ikiz oldukları içinmi bukadar kısa sürede bukadar bulantın olduAmin canım çok sağol darısı en kısa zamanda size inşallah. Ama inan çok zor geçiyo yarın hastaneye yatıcam mide bulantısından nefes alamıyorum doktor serum listesi verdi yatış yapacaklar
Evet canım doktor öyle söylediCanım geçmiş olsun ikiz oldukları içinmi bukadar kısa sürede bukadar bulantın oldu
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsınEvet canım doktor öyle söyledi
Sağol canım serum yedim ama fayda etmedi sanırım böle devam edecekÇok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsın
Yunu merak ettim cnm nasıl oldunSağol canım serum yedim ama fayda etmedi sanırım böle devam edecek![]()
Canım ii olamıyorum ya ama dışarı çıkınca açık havada biraz daha ii oluyorum. Bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Sen naptın nasıl gidiyoYunu merak ettim cnm nasıl oldun
Cnm bişi sorcam sabah beri adet olacak gibiyim ve azönce tuvalete gittim kan geldi çok korkuyorumCanım ii olamıyorum ya ama dışarı çıkınca açık havada biraz daha ii oluyorum. Bugün kalp atışlarını duyduk çok şükür. Sen naptın nasıl gidiyo
Ben transferin 8. Günü aynen öyle olmuştum ve tamam bitti adet oluyorum kesin demiştim. Açık renk kan geldi ama devamı gelmedi sen de ne durumda şuanCnm bişi sorcam sabah beri adet olacak gibiyim ve azönce tuvalete gittim kan geldi çok korkuyorum
Koyu normal adetin ilk günü gibi doktoru aradım bi iğne var hemen yaptır dedi şuan özel bi hastaneye geldim kadın doğumcuya görüncemBen transferin 8. Günü aynen öyle olmuştum ve tamam bitti adet oluyorum kesin demiştim. Açık renk kan geldi ama devamı gelmedi sen de ne durumda şuan
Vurul canım iğneni belki kesilir hemenKoyu normal adetin ilk günü gibi doktoru aradım bi iğne var hemen yaptır dedi şuan özel bi hastaneye geldim kadın doğumcuya görüncem
Bhcg ye baktı 1210 çıktı iğnede yapıldı pazar günü testi tekrarlıycam düşük riski var dedi bakalım ne olcakVurul canım iğneni belki kesilir hemen
Değerin çok ii çıkmış canım Allah ım inşallah bebeğini sana bağışlar bence umutlu ol canımBhcg ye baktı 1210 çıktı iğnede yapıldı pazar günü testi tekrarlıycam düşük riski var dedi bakalım ne olcak
Değerler hemen düşmüyormuş zaten bakalım iğne biraz kesti kanamamı pazar tekrar test var ozaman belli olurDeğerin çok ii çıkmış canım Allah ım inşallah bebeğini sana bağışlar bence umutlu ol canım
Bugün testi tekrarladık 390 a düşmüş bebeğimi kaybediyorum sanırımDeğerin çok ii çıkmış canım Allah ım inşallah bebeğini sana bağışlar bence umutlu ol canım