Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Ya sitede sıkıntı var mesaj yazıyorum gitmiyor sonra birkaç kez gidiyor kusura bakmayın

İyi akşamlar arkadaşlar merkeze ulaşamadım 18den sonra kapanmis.bugün regl oldum selen hanımın yolunu tutmak görünüyor artık.aşılama mı tüp bebek mi hala karar veremiyorum eşim asilama yapalim diyor cunku bugune kadar hic yumurtlama tedavisi vs. gormedim ama prolaktin ve hafif tsh yüksekliği var.yarın randevu alıp gitsem hemen tedaviye başlatıyor mu acaba yoksa ilaç falan mı verir kafamda deli sorular☺ hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum.muayene olmakta da zorlanıyorum.hele o spekulum korkulu ruyamhergün sizi burdan takipliyorum.hamile olanlara Tebrikler tedavi olanlara da başarılar diliyorum

İyi akşamlar arkadaşlar merkeze ulaşamadım 18den sonra kapanmis.bugün regl oldum selen hanımın yolunu tutmak görünüyor artık.aşılama mı tüp bebek mi hala karar veremiyorum eşim asilama yapalim diyor cunku bugune kadar hic yumurtlama tedavisi vs. gormedim ama prolaktin ve hafif tsh yüksekliği var.yarın randevu alıp gitsem hemen tedaviye başlatıyor mu acaba yoksa ilaç falan mı verir kafamda deli sorular☺ hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum.muayene olmakta da zorlanıyorum.hele o spekulum korkulu ruyamhergün sizi burdan takipliyorum.hamile olanlara Tebrikler tedavi olanlara da başarılar diliyorum

Muayne eder ve ona senin durumuna göre karar verir.hemen yaparmı belli olmaz.vitamin fln veriyor tedavi öncesi çünkü.

Bugün için randevu al gir muayene ederek karar verir. Bu arada benimde spekulum korkum vardı muayenelerimde de selen hanım çok hassas olmasına rağmen zorlanıyordum. En son oradaki psikolog asena irem hanım ile tanıştım sıkıntımı anlattım ve keger egzersizi ile sorunu çözmeye yardımcı oldu. Transferime de girdi. Mutlaka görüş çok faydası olur

Muayne eder ve ona senin durumuna göre karar verir.hemen yaparmı belli olmaz.vitamin fln veriyor tedavi öncesi çünkü.
eylül ayında ücretsiz tarama vardı gitmiştim o zaman aşılamaya uygun bir hastasın demişti.ama 10 hastadan birinde tutuyor demişti.neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım sağol:KK51:

eylül ayında ücretsiz tarama vardı gitmiştim o zaman aşılamaya uygun bir hastasın demişti.ama 10 hastadan birinde tutuyor demişti.neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım sağol:KK51:
Aşılama da ihtimal daha düşük. Daha zahmetsiz maddi külfeti daha az ama ihtimal de düşüyor.
Bence tüp bek ile başlayın. Selen hanıma güvenin

Bugün için randevu al gir muayene ederek karar verir. Bu arada benimde spekulum korkum vardı muayenelerimde de selen hanım çok hassas olmasına rağmen zorlanıyordum. En son oradaki psikolog asena irem hanım ile tanıştım sıkıntımı anlattım ve keger egzersizi ile sorunu çözmeye yardımcı oldu. Transferime de girdi. Mutlaka görüş çok faydası olur
inşallah canım bugün arayacağım.ilk taramada selen hn. bahsetmişti psikoloğa yönlendireyim seni diye ama birkaç ay daha bekleme kararı aldık eşimle gerçi eşim sabah bir ay daha bekleyelim dedi sinir oldum.selen hn. spekulumla smear mi aldı yoksa sadece transferde mi kullandı sana acaba ne güzel hamiş kalmışsın darısı bana:anneadayı:

inşallah canım bugün arayacağım.ilk taramada selen hn. bahsetmişti psikoloğa yönlendireyim seni diye ama birkaç ay daha bekleme kararı aldık eşimle gerçi eşim sabah bir ay daha bekleyelim dedi sinir oldum.selen hn. spekulumla smear mi aldı yoksa sadece transferde mi kullandı sana acaba ne güzel hamiş kalmışsın darısı bana:anneadayı:
Allah razı olsun canım. En kısa zamanda darısı başına inşallah. Aklıma geldikçe her isteyene dua ediyorum. Sadece transferde ve gebelik aşısı yapılacağı zaman spekulum takıldı. Onun haricinde muayenelerdede zorlandım ben kendimi çok kasıyordum

Allah razı olsun canım. En kısa zamanda darısı başına inşallah. Aklıma geldikçe her isteyene dua ediyorum. Sadece transferde ve gebelik aşısı yapılacağı zaman spekulum takıldı. Onun haricinde muayenelerdede zorlandım ben kendimi çok kasıyordum
anladım canım bende 1 yıl vajinismus yaşadım normal dr. muayenelerinde falan çok zorlanıyordum o yüzden bir türlü alışamadım spekuluma:KK51:

Asena hanım ile görüş anlat yüzde yüz faydası dokunacak emin ol.
inşallah canım psikoloji çok önemli gerçekten de:KK9: bu arada selen hn. çok doluymuş randevu alamadım en erken çarşambaya veriyorlarmış :KK51:yine eşimin dediğine kaldık yani önümüzdeki aya kaldık yine hakkımızda hayırlısı olsun:KK64:

inşallah canım psikoloji çok önemli gerçekten de:KK9: bu arada selen hn. çok doluymuş randevu alamadım en erken çarşambaya veriyorlarmış :KK51:yine eşimin dediğine kaldık yani önümüzdeki aya kaldık yine hakkımızda hayırlısı olsun:KK64:
Hadi ya :( beklemek en kötüsü.

aslında bende çok korkuyordum bi türlü cesaretimi toplayamıyomuşum gibi sanki:KK42:o göbekten vurulan iğneler falan gözümü çok korkutuyor.bir ay daha korku endişe ve bekleyişe devam :cry:
Hiç korkutmasın 15 günlük bir süreç. Dişimizi sıkacağız. :) Gerçi ben 10+3 haftalık olana kadar hem kaçladan olan progestan iğnem hem göbekten kan sulandırıcım devam etti :)

Hiç korkutmasın 15 günlük bir süreç. Dişimizi sıkacağız. :) Gerçi ben 10+3 haftalık olana kadar hem kaçladan olan progestan iğnem hem göbekten kan sulandırıcım devam etti :)
senin maşallahın var canım bende o kadar cesaret nerdeeeeeee:KK45: bakalım ne yaparız başa gelen çekiliyor napalım Allah yardımcımız olsun:KK51:

Herkese merhaba, uzun zamandır takipteydim üye olmak bugüne kısmetmiş. 4 yıllık evliyim 2 yıl çocuk düşünmedik diğer 2 yılda da çocuğa erişemedik :) Hiç bir problem olmamasına rağmen hamile kalamıyorum benim durumuma açıklanamayan kısırlık deniliyormuş. Neyse uzun lafın kısası 3 ay klomen ve birkaç başka ilaç çatlatma iğnesi 1 ay aşılama derken uzun araştırmalarım sonucu bugün selen hanımla görüştük. Regl 2. Günü olması sebebiyle ve bu ayı kaçırmamak adına hemen tedaviye başladık. Buarada selen hanımın ve tüm ekibin davranışları çok iyi herkes çok güler yüzlü. İlaçlarımı aldım 2 tane vitamin bir toz folik asit birde gonal f iğne . İğnenin ilkini bugün hemşire yanında kendim yaptım hiç can yakan bir durumu yok şimdilik hiçbir yan etkisi de yok hayırlısı Çarşamba kontrol günüm. Demem o ki benim gibi yeni başlayacak arkadaşlara korkulacak can yakan hiçbir şey yaşamadım bugün :)

Merhaba bayanlar... 4 yıllık evliyim. Çapadan rapor çıkacak. Ben de selen hanıma gitmek istiyorum. tüp bebeği yaza yaptırmak istiyorum. Tedaviye başladığımızda ne kadar sürer?? Bu arada eşimde de bende de bir şey yok sebepsiz infertilite imis. Ne zaman gitmeliyim sizce??

Merhaba bayanlar... 4 yıllık evliyim. Çapadan rapor çıkacak. Ben de selen hanıma gitmek istiyorum. tüp bebeği yaza yaptırmak istiyorum. Tedaviye başladığımızda ne kadar sürer?? Bu arada eşimde de bende de bir şey yok sebepsiz infertilite imis.

Rahim filmi çektirdin mi canım? Yüksek ihtimal rahim filmi isteyebilir senden. Eğer cektirdiysen sorun yoksa adetin 3. Günü hemen başlıyor tedaviye.

Selam kizlar yine ben :)

Ctesi kokontrol vardı şuan herşey yolunda ve salı sabah yumurta toplama olacak. Kan alındı bende ve ona göre taze mi yoksa donmuş embriyo transfer edecekmiş selen hanim. Bu durumu yaşayanlar neye göre taze veya dondurulmuş embriyo bana yardımcı olabilirler mi?

Back
X